Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/127789-patch-notes-january-18th/. Blackstone, sharp/hard és relic drop ratejét növelték.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Mi ez a black stone event?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hat ahhoz kepest jah..😄D De majdnem 1 ora alatt 19 kavics:/ Elmegy, hatareset, de ezzel nehezen farmolom ki az 1000+ kavicsomat😄
SzirmosSzisza
55 perc alatt, régen nem tudom milyen volt, de múlt héthez képest marha jó 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hat en arti 3as, szinten luck+dura csokkentos cuccban. De a gathering nem is erdekel, elozo eventeknel annyira jol esett h csurig vagyok azokkal, de a simabol viszont nagyon kellene, orultem is h jott ujra az event, mert eddig eventenkent olyan 1000-1500 stonet kiszedtem, most tartok 100 korul ...vicc
SzirmosSzisza
Ez arti5 gatheringgel meg lucky/magic fejszével volt, a kis karikon nekem is max 1-2 esett 250 energiából.

En mar osszessen 7x265 energyt hasznaltam el, az elsonel ott jott jol, az elso nap 6 db, utana 1-2. Persze rng, de regi eventeknel ugy volt rng, hogy most ennyi energybol vagy 6 jott ki, vagy 9..😄 Most annyira rng, hogy vagy 1, vagy 2😄 Vagy ha szarevo az illeto mint te, akkor 1001302230203302303 😄 A sima black stoneok azok meg hatarozottan drasztikusan kevesebb esik, ami most kijon 1 ora alatt, az regebben maximum 5-10 perc volt, rng ide vagy oda
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.01.21. 09:09:25
SzirmosSzisza
Szokás szerint RNG, nekem tegnap 9 követ dobott 250 energiából.

Ez a mostani black stone event nem sikerult valami faszara, az elozo eventekben 1 ora alatt, olyan 100 black stonet tudtam kiutni, most 10-20 kozott. Gatheringbol mire elhasznaltam a 265 energymet, 6-9 kozti stone esett, most 1-2. Kurva annyukert nem allitjak be az eddigi ratet, igy, hogy csak kicsit emelik meg tiszta szar, nem is lehet farmolni rendesen mert alig esik
AnuluWork
A black tea és a warm milk miért napi reward? Csak mert pár krajcárért saját magad kraftolsz gyűrűt ugyanolyan statokkal ...

Oke, akkor ott van...D
AnuluWork
Pedig ott van.

Hulyeseg, nem kaptam meg....
SzirmosSzisza
Nekem volt olyan ismerős akinek 3-4 56 feletti karija volt, igazából napi pár 100k-t lehet vele nyerni, mindenki eldönti megéri-e neki.

Life fame így működik amúgy:
Add up all your Professional, Artisan, and Master levels
Professional (1-10) 31-40
Artisan (1-10) 41-50
Master (1-30) 51-80
Divide that total number by 2, and round up any decimal.

AnuluWork
Azért 55ig még csakcsak elgrindeli magát az ember, de 56ra azért holmi pármillás szarral a kezedben és rajtad nem hinném hogy leányálom lesz eljutni még 11x. 😄 Hacsak nem 12 olyan karit csinálsz, mint a mained, mert akkor gyerekjáték, hisz ua a fegyver és csak grindelni kell. 😄

Lefogadom, hogy lesz ilyen állatka ingame aki ezt fogja tenni. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.18. 20:48:52

SzirmosSzisza
800k-t. 56-os 2-es szorzóval van, 57-es 3-assal és így tovább.

AnuluWork
"Minden nap éjfélkor kerül kiküldésre a Fame után járó jutalom in-game mailben."

Felfogtám. 😊

AnuluWork
631-254-21-356 vagyok

Hová jön a mani? Hogyan jutok hozzá? 😊

Ergo, ha van pl 12db 56os karim, akkor kapok napi 500.000 silvert? Hat ez elegge hurkale, de ajandeknak jobb mint a semmi😄
SzirmosSzisza
Itt van magyarul is leírás.

tl;dr kb ennyi
karakterek szintjét összeadod -> battle fame
karakterek life skilljét összeadod -> life fame
tudás/10 + CP -> special fame

56-os karakter duplás szorzóval számít, 57-es 3-as szorzóval és így tovább, a life fame-nél senki se tudja mi mennyit ér pontosan. Az elért pontok alapján kapsz naponta valamennyi ezüstöt (P és ott vidd a pont fölé az egeret és mutatja mi mennyit ér)

Figy mar macsek, nem igazan vagesz en ezt, kicsit kifejtened a dolog lenyeget, hogy mit kell csinalni, miert es mi lesz belole?😄
Maxtreme
igen, nálam is jóval "smooth-abb" lett a városokban. (máshol eddig sem volt gond hálisten').

SzirmosSzisza
Ma jön a fame rendszer, úgy néz ki fel kell rántani az altokat legalább 56-ig 😞

Ja pvere egesz fasz.

_Tan ujrainditottad a gepedet?😄 Nem art neha, en is ket het utan most ujrainditottam es egesszen jot tett neki😄
AnuluWork
Calpheon is tökéletes. Mondjuk a Pearlre kell váltani és vissza, hogy ok legyen, de szakít, mint atom. 😄

AnuluWork
Csináltak valamit a játékkal? Megszűnt ez a mocskos szaggatás.

AnuluWork
A Nouver TETnél ez a 41-43 AP elég durvának tűnik. 😊

Maxtreme
Igenis asszonyom! <#idiota>

Hat ez beszaras, ancient pearl, ami az egesz event alatt a megolt 101007758321362893ö980389ö017830219863 millio mobbol egy sem esett, most disznobor lenyuzasakor gatherinbol esett egy..😄D
Toljad neki Max 😄
SzirmosSzisza
Annyira nem vészes azért, Helmek pl nem annyira erősek és jó XP, illetve szerintem mostanában Sausannál is lehet partyt találni, ha arról van szó.

AnuluWork
Én nemrég indultam el Kelet felé, és nagyon érzem, hogy kevés vagyok, de legalább haladok. Teljesen más stratégiát kíván a játék. De legalább most már van kihívás.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maxtreme
AFK-ba jójaz 😊

Azt hiszem a csomagomhoz kaptam mikor megvettem a játékot.

SzirmosSzisza
Grindeljé' ne horgásszál 😄

Vörös gathering cucc honnan van amúgy?

MaskimXul
Még most is el lehet érni ennyit, mivel nem csak egy bank van, és nem csak egy helyen lehet ládát csinálni. De ahol megéri a rank1 ház, ott sajnos p2w a toplista.
Ennyi pénzért inkább vennék egy csomó artisan memoryt és gyártanám a tri zarkákat eladásra 😊
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2017.01.15. 20:55:31
Maga a rank 1 nem nehez, szetnez az ember talalni olyan housokat ahol alig kell 7-8k pont hozza, de napi 1-2 millaert nem eri meg foglalkozni a temaval
Maxtreme
Ahhoz képest hogy azért vettem meg a játékot hogy majd unalmasabb óráimban elpötyögök vele, nem gyengén függtem rá 😊 (mással nem is játszok azóta)
Messze még a kitűzött végleges állapot, de jelenleg nálam így néz ki a dolog:

SzirmosSzisza
Az a ládával együtt volt amit el lehet így érni, maga a bank nem ad annyit. A toplista nem tudom mennyire p2w, bár merge után tuti nehezebb a rank 1.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.15. 20:50:08

Tehat magyarul akkor egy hulladek semmitero fos😄 ok csak erre voltam kivancsi kosz
MaskimXul
Ez az igazi p2w. Pár száz (ezer?) euró elköltése nélkül soha nem lesz rank1 házad. Persze annyira sok pénz nem is jön belőle, redditen olyan 3-400 millió/hónapot írtak páran a merge előtt. Persze az nem rossz, ahhoz képest, hogy teljesen afk és csak pár sörbe kerül.
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2017.01.15. 20:49:18
SzirmosSzisza
Elvileg több goldot ad vissza. Van olyan ami fix nyereséget ad, meg van olyan ami RNG és veszíthetsz is. Igazából én már hallottam olyat is, hogy 1-2 naponta 200k-t ad, meg olyat is, hogy 1-2 milliót 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.15. 20:40:20

A bankos gold ingotot craftolos cucc mire jo, amihez rank1-es house kell? Mert ranezesre annyit latok, hogy kurva sok ido alatt ugyanannyi goldot atalakit ugyanannyi golda.
SzirmosSzisza
Lehet, de nem nagyon éri meg (jobban megéri inkább venni még egy fegyót, az is ugyanannyiba kerül mint a cron stone 😄).

AnuluWork
Ilyenkor lehetNE ugye használni a világoskék kristályt, hogy ne menjen vissza, vagy az is random?

SzirmosSzisza
RNG. Kzarka nekem pl elsőre ment fel TRI-re, Awa fegyót mikor 0-ról húztam TRI-re akkor olyan 40 ment el kb. Ha TET-re akarsz próbálkozni, akkor érdemes az összes altot bekészíteni sok failstackkel, mert, ha failel a TET akkor vissza kell menni megint TRI-re ami nem egyszerű dolog azért.

AnuluWork
Concentrated Magical Black Stoneból kb. mennyi kell egy fegyó fejlesztéséhez, pl. triből tetbe és így tovább?

SzirmosSzisza
Ja azt én is beszoptam, bár szerintem a mostani event végéig össze fog jönni még egy dobozra való.

AnuluWork
Mondjuk elmehetnek a sunyiba a laventias baromságukkal: már majdnem összejött a Lavientia’s Shiny Boxom, amikor beszüntették az eventet. Én nem láttam, hogy pár nap múlva újraindítják, így kinyitottam a Lavientia’s Splendid Boxjaimat, mind a hatot. Ahogy elnézem, kár volt. 😄

AnuluWork
Ezért is gondoltam a KREA fegyver setre, mert viszonylag olcsó, két slotos, és a bow és a blade accuracy +5öt ad. De mindenki a livertot írta ill. a kzarkát, úgyhogy azok felé indultam el.

AnuluWork
Aha. Épp ideje volt egy magyar oldalnak! 😊