7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
bjoee #7582 Hello a Steam frisitette a játékot (94 mb) de nem lép be mint eddig hanem ujra akar regisztraltatni . (PA transfer megvolt az acountal) Mi lehet a hiba? -
mikromanus #7581 Ez a "dedgam" effekt. Valamivel maradásra, vagy kipróbálásra/visszatérésre kell késztetni a népet. Így lesznek a játékok "free" -k, meg így adnak sok sok csinos "ingyen zsetont" a kaszinóba a pórnépnek. -
mikromanus #7580 Bejelöltem a korábbival azonos mappát, erre leszedte az egész játékot még egyszer. Gondolom ha eltávolítom a KakaoMeme verziót, akkor meg elromlik. No, majd tesztelem. Most megvan kétszer. :) -
Burgernemham #7579 Igen. Nem gyengék a reward-ok. -
#7578 Scan szerencsére megoldotta. Jobb lett a launcher. El se hittem, amikor láttam, hogy még az UI beállításokat is áthozták. -
TeeKillah #7577 Nálam semmi probléma nem volt. -
#7576 Ráengedtem a launchert a régi könyvtárra, de nem talált pár dllelt. Most scan, kíváncsi leszek. Ha nincs változás, rakhatom fel újból ... -
TeeKillah #7575 Jött ma reggel már 1000L -
#7574 Ma még nem néztem, de várható volt, mert egyszerre szabadult rá mindenki. -
TeeKillah #7573 Azok a cuccok, amiket a napi bejelentkezések után kapunk, azok most qrva jók lesznek. szvsz :) -
#7572 Elvileg, ha ugyanoda rakod fel ahol volt akkor csak 2GB-s lesz a patch, de nekem lehalt minden szóval hagyom holnapra. -
#7571 Egy Black Desert NA nevű launcher már elérhető. Lesz EU is?
Nem állok neki.
Akkor szedjem le a régi launchert, vagy ez fogja patchelni?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.02.25. 23:20:18 -
#7570 A volt fórumon azt írták, új launchert kell letölteni. Akkor az viszont rohadtul lassú menet lesz, főleg, mivel mindenki 1xerre fogja tölteni.
Vagy marad ez?
"then you do not have to redownload the client or install a new client to run the game" -
#7569 Ha tudtok launchert vagy ha látjátok, hogy lehet patchelni, majd írjatok be ide! -
#7568 Ha nem lesz fennforgás, akkor magyar idő szerint csütörtök 23:00-kor nyitnak az új szerverek. -
#7567 "then you do not have to redownload the client or install a new client to run the game"
Én nem tudom mikor lesz elérhető, de egyelőre ez fogad:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Transferen túl vagyok, látom az accomat a PA oldalán. És most? Holnapig várunk?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.02.24. 16:05:16 -
#7566 A régi launchertől megszabadulunk, ne aggódj :) Lesz új. -
#7565 Pedig örültem, hogy megszabadulok a régi launchertől! 4kban azok a picuri betűk idegesítőek. Érdekes lesz, na. :) -
#7564 Ezt találtam nektek :)
https://www.naeu.playblackdesert.com/en-US/News/Detail?groupContentNo=133
Itt a táblázat a lényeg, ami megmondja, hogy szerdán 10:00-től csütörtök 23:00-ig nem lesz elérhető a játék. (az frankó másfél nap).
Illetve a FAQ legalsó kérdése:
Q. When the Pearl Abyss self-service starts, will I need to redownload the client?
A. Once self-service starts, if you already have the Black Desert Client installed on your PC, then you do not have to redownload the client or install a new client to run the game. (However, players may need to download the patch file for data transfer and updates.)
Szóval én azzal kezdem majd a játékot, hogy elolvasom az új honlapon a patch notes-t. -
Kazagor #7563 Vannak még aktiv magyar guildek ahová be lehetne lépni? -
#7562 És a launcher? Arról van hír? -
#7561 Elég csúnya lenne ha küldik eltűnnének.
A levélben kapott cuccokra kíváncsi vagyok, ott mindig is furának tartottam, hogy írták "vedd fel x-ig, különben eltűnik", és mégis több éves levelek vannak a fiókomban.
De én nem aggódok, ez egy kopi-pészt művelet. Sőt, ha nem akarnak bonyodalmat maguknak (márpedig biztos nem akarnak), akkor már legalább 1 hét óta megy a mentés az új szerverekre is, párhuzamosan a régivel. -
#7560 Tudunk arról vmit, hogy a felvett küldik, bazár cuccok, kedvezmények, stb. megmaradnak-e? Hogy lesz a pearl abysses launcherrel? Csak transfer napon vagy már előtte is elérhető lesz, legalább patchet tölteni? stb.
A kapott beváltható/gyűjthető cuccok eltűnnek, vagy megmaradnak? Csak hogy rászánjak-e egy napot az elvarratlan questek és egyebekre, vagy ráér transfer után is, vagyis a kakao cash kivételével minden megmarad? -
#7559 Nop, jövőhéten lesz valszeg transfer után. -
TeeKillah #7558 Most a hülye kakao cash helyett még nincs semmi? -
TeeKillah #7557 Nekem régen volt és tök tetszett, AW-nel egész jó kis kari. -
#7556 A mostani szezonban indítottam Valkyrie-t, és azt mondom tetszik. A mozgását még tanulnom kell, de amúgy jó. Viszont sok SP kell ahhoz, hogy látványosan jó legyen.
De nemrég valaki azon örvendezett cseten, hogy alacsonyabb szintű AP-jű Valk-kal, mint ami ajánlott, könnyedén zúzta a mobokat az egyik end-game helyen (Aaakman). -
#7555 Szoktak szerver cseten hirdetni klánok, ha gondolod ugorj be Calpheon 4-re, és írj a Szabir családra, felveszlek. -
TeeKillah #7554 Értem!
Ami még nekem furcsa, qrva sok kihagyott idő után, hogy például Valkyrie-t egyet sem látok.
Vagy régen a ninja is elég népszerű volt, nem is tudom most láttam e egyáltalán. -
#7553 Awakeninggel alacsony AP-n is elég jó PvE-re, magasabb AP-n pedig a succession se rossz. PvP-re nem a legjobb sajnos. -
TeeKillah #7552 Köszi!
Még egy kérdés. A witch még mindig kicsit gyengécske? Úgy olvasom, hogy kicsit buffolták, de nem egyértlemű, hogy milyen lett.
-
Bandeeka #7551 Hol lehet keresni valami klán féleséget ami magyar is ? :) Köszönöm a segítséget -
Bandeeka #7550 Köszönöm -
#7549 Bármelyik istállónál nyomj egy egy remote collectet. Ha nem volt benne semmi akkor oda kerül, ha volt akkor a helyéhez legközelebbi istállóba. -
TeeKillah #7548 Basszus... hogy a bánatba találom meg a qrva lovamat?
2000 izét kellett lenyomni a sivatagban. Valahol leszálltam a lóról és most nem találom. Él, de a térképen nem látni.
Valamelyik városba nem lehet visszahívni az istállóba? -
bjoee #7547 Köszönöm. -
#7546 Szerintem érdemes újra belevágni, elég sokat fejlődött a játék. Sok új tartalom, karakterek. Ha vettél valamilyen pakkot, akkor az azokból jövő jutalmakat csak egyszer kapod meg (ha ez a kérdés).
A szezon arról szól, hogy új karit pár nap alatt fel tudsz tápolni 61-es szintre, és valamennyire értelmes geart is össze tudsz dobni neki. A jelenlegi szezon március 31-ig tart.
Azzal nem tudom tisztában vagy-e, hogy a kiadást átveszi a fejlesztő brigád, így új accountot kell csinálnod, 25-től már csak az él. Olvasd vissza az utóbbi hozzászólásaimat. -
mikromanus #7545 Gondolom Tier 1-es fairy. A legalapabb értéktelen fajta egy skillel (vagy kettővel, mert luck-ot mind ad). HAsznos olyat fejleszteni ami alapból nem a legrosszabb verziós ("Faint"). A másik lehetőség, hogy amikor elérte a lvl10-et "Upgradeled". Ehhez Sweet Honey Wine kell. Minnél többet szánsz rá annál nagyobb az esélyed. A 100%-hoz Tier1 fairy-nél 45 kell. Ha kockáztattál kevesebbel és buktad, akkor újraszintezheted egy reset (rebirth) után és megpróbálhatod ismét. Viszont egy T1 (faint)-os fairy bezúzása 1 honeyt, a t2-esek 2-t, a T3-as ötöt talán. Ebből is látszik, hogy inkább T3-al (Brilliant) érdemes próbálkozni, de minimum T2-vel. A Radiant/T4 a legjobb,d e azt alapból elég kis esély rollolni. A T2 (Glimmering) azért elég gyakori és kevesebb vele a vesződség mint a T1-et upgradelve.
Aztán ott van még az is, hogy max egy élő fairy-d lehet és random skilleket kapnak. Azaz jó eséllyel végre lesz egy T4-ed fos skillekkel. Mondjuk ott is mehet a rebirth azt hiszem.
Itt van egy fairy guide például:
https://www.blackdesertfoundry.com/fairy-guide/
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.02.14. 02:55:18 -
bjoee #7544 Hello ,segitseg kellene .A Fairy lv 10 után nem fejlödik (a Growth inaktiv) .De nem tudok rájönni mi kell neki -
Bandeeka #7543 Még 1 kérdésem lenne. A megjelenéskor a collection verziohoz járó jutalmakat új karakter megkapja?