7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
#7622 Amikor beléptek tegnapelőtt a gyerekek az új karival, rá kellett kattintani a pipára és le kellett okézni, hogy felvegye az ajándékokat (ékszert és a többit). Ez úgy vettem észre az esti bejelentkezésre már automatikus volt.
Viszont roppant hülye ötletnek tartom, hogy a free, legújabb playerek IS megkapják a 4 tri szintű ékszert ...
A 2011 óta csak emu formájában létező preNGE SWGből úgy kibannoltak mindhármunkat, mint a p.csa! :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.12. 08:45:31 -
#7621 Hm? A black spirit safe-be kerül automatikusan, onnan neked kell kivenni.
Bannolni tuti nem fognak emiatt. -
#7620 Ha nem akarnak/tudnak foglalkozni vele, akkor szerintem fölösleges újra írnod a supportnak.
Hát ketten biztos, hogy lehet egy hálózatról játszani, van/voltak házaspár guild társaim. Nem tudom elképzelni, hogy miért ne lehetne még többen is jelen lenni ugyanarról a hálózatról.
Az mit jelent, hogy nem veszi fel magától a bejelentkezési ajándékot? Kell rá kattintani külön?
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2021.03.11. 16:35:23 -
#7619 Még egy. Azt vettem észre, hogy új játékosnál nem veszi fel automatikusan a napi bejelentkezési rewardot. Hol lehet ezt autora állítani? -
#7618 Feb. 28. óta nem válaszolt a support. Még mindig "Registering", bármit is jelentsen ez.
Érdemes még 1x írnom, vagy el vannak csúszva nagyon?
Másik, hány accal lehet egy hálózatról egy időben belépni? Csak mert a gyerekeimnek is "megvettem" az alap verziót, és nem akarom magunkat bannoltatni, ha mondjuk nem lehet egyszerre csak két player ua hálózatról. Az SWGben bannoltak minket, mert csak két eredeti példányunk volt. :) -
#7617 Augusztus vége óta, december elejéig bartereltem össze a sok cuccot a karavellhez, munka mellett, minden nap. És az egyik fajta mati még mindig hiányzik :) -
Burgernemham #7616 Igen. Meló mellett azért nem egyszerű. Nekem is az elkövetkező szabad 3 hét adja a lehetőséget. Az új spotokhoz sajnos gyenge vagyok. Bár talán a Wizard elbírná, de azzal úgyis kiütnek. :D -
#7615 Én próbáltam meló mellett tolni, de nagyon sok volt a kontextus váltás aztán hagytam inkább. Pedig nekem is már csak a a barterező alapanyag hiányzott (meg felhúzni a kék set-et 10-re).
Most az új spotok egész tetszenek, már megvan a HP-s neck upgrade negyede, meg a spot is elég jó pénzt hoz (160 tiszta silver és dropokból olyan 250-re kijön 1 óra alatt) -
Burgernemham #7614 Megnézegettem az árucserét, upgrade-eket. Jövő héten neki is állok, úgy sem dolgozok a pandémia miatt. Viszont, hogy meddig lesz türelmem hozzá az a jövő titka. :) -
#7613 közben (más oldalon linkelve) nagy nehezen találtam linket a supporthoz... kiderül mit mondanak. -
#7612 Azon kívül hogy iszonyat rosszakat lehet róluk olvasni netszerte, a felrakott hírdetésem több mint 2 hete nem került fel mert ahogy rákattnitok, ezt az üzenetet kapom: Sorry, this offer has already been sold or is unavailable.Don’t worry! We have tons of similar offers available! (mailben sem jött semmiféle visszajelzés azzal kapcsolatban hogy egyáltalán létrehoztam a hirdetést)
Természetesen normális cím sincs ahova lehet nekik írni, (legalábbis én nem találtam) csak valami sablonos faq alapú helpdesk. -
#7611 Igen, néha kell a kikapcsolódás máshová. Sok ismerősöm jó ideje Valheimezik, mások meg lövöldöznek. Az MMO nagyon sok időt tud elvenni. -
#7610 Nézz utána a hajó upgrade-nek, hogyan is megy :) Sokat kell barter-elni hozzá. Mármint az alap hajó upgrad-hez kell sokat. Aztán az azután következő upgrade-hez meg nagyon sokat. De legalább semi-afk a dolog, közben tudsz "Netflixet nézni". -
#7609 Nekem több ismerősöm is ott adta el -
#7608 Srácok hülye kérdés, de tudtok valami normális megbízható helyet ami acc eladással foglalkozik? (Playerauction 1 szar, több okból is, ebay meg nem enged első eladásnál olyan összeget hirdetni amennyi a piaci ára ennek az accountnak) Régóta nem foglalkozok különösebben a játékkal, ahhoz meg túl jó hogy um., veszni hagyjam (több pen cucc, 2 t9, stb)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2021.03.04. 20:49:00 -
Burgernemham #7607 Azért írok, mert pont én is hasonló dolgokat tervezek. Amennyiben maradok a játékban. Most úgy néz ki, hogy igen. És ha lesz még szezon szerver én is Valkot akarok még húzni. Régről van egy Wizardom, amivel grindeltem anno. Aztán átléptem pár évre más mmo-ba, és mikor nemrég visszatértem, a Wizarddal csak menekülni voltam kénytelen, nem tudtam felvenni a ritmust a rám támadó karikkal szemben. Na mondom, akkor kezdek a szezon szerveren egy Novát. Ez meg nem tetszik. Nagyon nem az én stílusom. Szóval nézegettem a neten, hogy mi tetszene és a Valkot néztem ki magamnak. Meg én is a tengeri dolgokat preferálnám. (de mostanában nem a türelmemről vagyok híres, így lehet mind puszta terv marad. :D ) -
#7606 Én meg csak Arti 3 Training vagyok a life skillezős karimmal, amikor afk vagyok csak a kocsikázás megy.
Most szezonban Valkot választottam, nagyon tetszik, ez lesz az új mainem, most tápolom a vadászatot a napi Balenos-szigetekes küldikkel, nem a life-ozos karival akarom a félelmetes vadont járni :D Az eddigi main-t (musa) meghagyom scrollozós, riftezős karinak.
Közben encsizem az arti vadászpuskát, hogy mire prof 10 lesz a Valk, addigra a puska is +10 legyen.
Közben a karavell kék cuccait is kellene encsizni, +6-7 -en vannak most. Ha legalább az ágyút fel tudnám nyomni +10-re, csinálhatnám a napi Rust ölös küldit, ami Tea of the Ocean-t ad, már csak az hiányzik a karakk upgrade-hez (meg a +10 kék cuccok).
Nem is tudom mikor fogok ezeknek a végére érni. Ja, pont erről szól egy (m)mo :) -
#7605 Ingyenes Steam verzióval most hoztak elég sok új játékost, meg picit megint fejreállították a piacot. Egy ideje én is fél afk-ban tolom, nagyjából főzök meg dobozolok, agrisomat szerintem tavaly december óta nem toltam le (kiesett a flame és azóta nem sok kedvem volt). De így is elég élvezetes. Most lehet nekiállok majd a + HP-nak a nyakasba, meg a crit-es upgrade miatt kéne pen gyűrű is. -
mikromanus #7604 Valahogy nem sikerült megfogniuk most. A BDO nekem épp leszálló ágban van. Majd fél év múlva újra előveszem. vagy 3 hónap múlva ha nagyon elcseszik az új Archeage servert és elveszik a kedvem a játéktól. Időnként azért vissza-visszanézek. Kizérólag csak tesztelgetni... ugye. :)
(amúgy jön egy új fresh start server AAU-ba március 25-én. Ha valaki belekóstolna. Meg holnap lesz a meglévő szerverek összevonása is. Végre harcolhatunk a földekért 5-6k GS hátrányból)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.03.03. 22:38:15 -
Burgernemham #7603 Bocsánat! Akkor én néztem el. Nem akarom kedvét szegni senkinek a játéktól! -
#7602 Az "új" területre gondolsz? Eléggé kellett már mert endgame spotok elég uncsik most, ráadásul közel is vannak. Pearl Shop-ban semmi új p2w nincs, sőt, VP most pl csak 750-be kerül. Loyaltyból dupla annyit kapsz most mint előtte, szóval annak az ára kvázi nem változott. -
Burgernemham #7601 Ezekkel az eventekkel most kinek akarnak kedvezni? 260 AP; 300 DP. A Pearl shop is mutatja, hogy teljesen pay to win-re akarják járatni a játékot. Value pack 2800 loyal. 1 nap. Az 1400 is egy vicc volt. Inventory bővítést is limitálták loyalból. Meg benn vannak a Capotia ékszerek. Sok reményt nem fűztem hozzá, hogy jobb lesz a játék, ha átkerül a pénzéhes fejlesztőkhöz az üzemeltetés teljes egészében. Amúgy sem "csikolt" ez a game túlzottan, de így be is fejezem. Utálom ha teljesen hülyének néznek. -
#7600 https://www.naeu.playblackdesert.com/en-US/News/Detail?groupContentNo=378 -
#7599 Rendes játék, csak nem ad annyit extrát. -
#7598 Az mi? L50 után vége? Vagy csak hiányzik belőle minden fizetős tartalom, mint pet meg a többi. -
#7597 Azért 2 milliárdot, amit az tri ogréért adnak, észreveszek bárhol is van. :) -
#7596 Amúgy március 9-ig ingyenesen behúzható a játék Novice verziója. -
#7595 Ha eladsz valamit a marketen, akkor a marketen marad a pénz, nem a zsebedben, vagy városi raktárban. Gondolom nem mondtam újat, de a marketen sincs a pénz? -
mikromanus #7594 Ilyenkor átértékelődik a fejlesztők szemében mi is igazán fontos a felhasználóknak. MI is az a játékélmény ami miatt a játék mellett döntesz. Mi az ami megmozgat? 500 timber. :)
Nálam kb ez a "fura vonzalom" kategória az arany-ezüst-platina és drágakövek voltak. Szart se ér a többségük, de az enyém! Olyan szép és színes. Ja, meg a ritka korallok is kedvenceim. Ezeket mindenképp megtartom.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.02.28. 12:02:51 -
#7593 Emiatt ne aggódj, én már írtam nekik 500 fa miatt is amit véletlen töröltem lol. -
#7592 Nem. Átnéztem mindent. Pénzt nem kaptam érte, salen nincs. A cookingot én is (amit lehet) ott tárolok, de nincs meg. Ha eladtam volna, hol a mani? Transfer előtt még megvolt. Ez bizti. Meglátjuk mit szólnak hozzá. Holnap jön egy tri ogrénak számító ékszer, de 2 milliárd, az két milliárd! -
mikromanus #7591 Nem raktad be a marketplace storage-ba? Én sok itemet ott tárolok, mert hely az ott van dögivel és a hülyén tárolt itemek stackelhetőek (pl a crafting tools-ok, gemek, azonos fegyverek/armorok/accessory-k. Bár a felszerelés nagy súlyt köt le, de még mindig jobb így tárolni, mint 20 db event tungradot elsózni valahova ahol még van helyed. De az alchemy tools meg a cooking utensil i sjó helyen van ott. Az jellemzően súlyos, egyesével tárolná viszont a "bótban" is csak 1-1 LT. :) -
#7590 Szerencsés voltál. Én nem tudom az leszek-e. Általában azt mondanám, hogy ja, vagyok ekkora hülye, de úgy rám jár a rúd, hogy tuti beleilleszkedik ez is a képbe. :D -
#7589 Nekem a butcher knifeom tűnt el egyszer, nem találtam sehol, írtam supportnak és válaszoltak, hogy elküldték mailben, de amúgy a main karimnál volt... -
#7588 Kizárt. Végig néztem minden karit, raktárt, egyesével, az inventorymat 100x, az npcket akikkel szóba álltam. Pénz nem több pár milliárddal, tehát el nem adtam. Várom a válaszukat a ticketre. De három hete rám jár IRL a rúd, mellé az asszony pénteken kicsit össze is törte a kocsit (ő volt a hibás), tegnap a gyerek úgy csapta le a csomagtartót, hogy ott volt az orrom ..., szóval ez már csak kis semmiség ami ingame jött. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.02.28. 09:48:57 -
#7587 Nem raktad el valahova véletlen? :D -
#7586 Reggel belépek, és hopp, hiányzik egy tri ogre ringem ...
Értem én, hogy holnap jön egy azt helyetesítő ingyen, de 2 milliárd, az 2 milliárd ...
Írtam ticketet, de ilyet még nem láttam. Szerintem, tegnap még megvolt, mert mintha a gearscore az lett volna, aminek kell lennie, de azért ez így durva lenne. Qurva rég óta nem harcoltam, fel se tűnt, csak a napi craft ment és kész.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.02.28. 09:05:02 -
Burgernemham #7585 Persze. Sejtem. -
#7584 Passzolom, én nem Steam-ről játszom. A legutóbbi frissítés amúgy valami 1,9GB volt. -
#7583 Szokásos koreai-mmo hozzáállás :)