7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Bandeeka #7542 Sziasztok!
Még 2015-be kezdtem el a játékot és az lenne a kérdésem megéri újra bele vágni? A régi karakterrel lehet folytatni ahol abbahagytam vagy olvastam valami szezon dologról és inkább az a menő most.
Bocsánat ha kicsit fura a kérdésem és köszönöm ha segítséget kapok. -
TeeKillah #7541 Értem, köszönöm!
Remélem lesz, mert tök jó ötlet. A questek miatt is, meg a jutalmak is vonzóak.
-
#7540 Egy szezonban csak egy szezonkarit indíthatsz. Törölheted a meglévőt, és indíthatsz újat. De ha átváltod normál karira, akkor viszont már nem indíthatsz a meglévő szezonban új szezonkarit. Ahogy manus is írta március 31-ig tart a mostani. Utána lesz-e, és mikor az a PA-n múlik. -
mikromanus #7539 A season pass március végéig érvényes, viszont február 24-én megy a transfer a Pearl Abyss-hoz és a KakaoMeme nem viszi tovább a BDO-t. Így a fene se tudja.
"Black Desert (Winter) Season Pass Period: December 22, 2020 (after maintenance)—March 31, 2021 (before maintenance)" -
TeeKillah #7538 Hali!
Srácok. Lehet tudni, hogy ez a mostani szezon meddig tart?
És még egy. Ha egy kari a szezonból átkerül normálba, akkor lehet új szezonos karit indítani, vagy csak majd a következő szezonban? -
#7537 Te ezen még meglepődsz? :DDDDDD -
#7536 Azért ma ismét megmutatta a játék, hogy mennyire is jól működő az egész rendszere!
A Shakatu Rarity Boxból 3 Valks Cry, a Black Spirit Adventruee Boxból pedig 3 Rainbow Gem.
Csak ne Rarity lenne a neve! :D 100 loyalért veszek hétfőnként 5 VCt ... :D -
Burgernemham #7535 Ok, ez máshol is csak egy "kopi-pész" volt (lett volna), mégis 3 hétbe telt, hogy ne Kipsz Jákob fullos karakterével nyomjam amit sejtettem, hogy visszakerül majd a gazdájához. :) Ugyanis elcserélődött. De órákig tudnék erről beszélni. Akkor reméljük a legjobbakat! :)
Utoljára szerkesztette: Burgernemham, 2021.02.06. 21:40:46 -
#7534 Maga a transzfer majd február 24-én lesz, most még csak regisztrálni kell rá.
Reméljük nem veszik el semmi. Csak egy kopi pészt az egész :) -
Burgernemham #7533 Helló! Nem veszett el semmid a transzfernél? Rettegek ezektől. Megéltem már vagy tíz ilyet más MMO-knál. Kivétel nélkül mindenütt akadt probléma. Ha kivételesen nem nálam, klán társaknál igen. -
#7532 Nézd meg a spam mappát hátha. A rewardok akkor jönnek, ha újra bejelentkezel a játékba (ha esetleg 24/7-ben online lennél, akkor indítsd újra a játékot).
Szerk.: illetve menj fel mindkét oldalra, hogy szerintük megcsináltad-e már a transzfert.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2021.02.04. 16:14:44 -
#7531 Az ingame bizbaszok rewardkénre gondolok. Jött email, hogy migráltam, de nem mindkét helyről ahogy Carmang írta. Vagy csak a mailt nem találom. -
#7530 Egyik része igen, másik része febr 24 után. -
#7529 A transfer rewardok akkor járnak, ha megvolt a transfer, ugye? -
#7528 Megcsináltam az account transfert, leírom hogyan megy, hátha valakinek segít. Kicsit bonyolultan csinálták meg, remélem jól emlékszem a dolgokra.
Először is Firefoxban kikapcsoltam a felugró ablakok tiltását (bár menet közben egyszer sem jött ilyen): Eszközök menü - Beállítások. Bal oldali sávban Adatvédelem és biztonság, itt lesz valahol, megkeresed, kiveszed a pipát*. Majd a regisztráció után ne felejtsd el visszarakni.
Utána katt erre: https://www.naeu.playblackdesert.com/en-US/Main/Index
Kiválasztod, hogy transfer your account.
Az újonnan feljövő oldalon kiválasztod a platformodat (Kakao/Steam), én a Kakao-n keresztül mutatom be. (szólni fog, hogy biztos Kakao accountod van-e)
Csinálsz PA accountot (Create Account), megadod az email címedet, a jelszónak kitalálsz valamit. 10-16 hosszú, kisbetű, nagybetű, szám, és spec karakter (írja hogy melyek lehetnek). Megadod a nevedet is. Ha kész, kapsz egy megerősítést kérő emailt, katt a benne levő linkre, majd belépsz az oldalra.
Ha ez is megvan, kapsz a PA-tól egy üdvözlő emailt.
Utána bejelentkezel a Kakao oldalra az eddig használt accountoddal: https://www.blackdesertonline.com/
Katt az account transfer-re.
Alul van két Login gomb, katt a PA-ra, itt megint az új PA oldalra kerülsz, a Step 1 és 2 ki lesz pipálva. Katt az Agree to transfer-re.
Feljön BDO családod az összes karakterrel, ha tényleg ez a te családod, akkor már csak a Next-eket kell végig kattintgatni, közben kapsz egy emailt egy számsorral, amit be kell az egyik oldalon írni.
A legvégén kapsz egy "oklevelet", hogy kész a transfer. Illetve mindkét szolgáltatótól is 1-1 megerősítő emailt.
* Ha már itt vagy, görgess le legalulra, és kattintsd be az A Csak HTTPS mód engedélyezése az összes ablakbant. Ha van HTTPS Everywhere kieged, akkor azt kapcsold ki, nem is értem miért nem ez az alapértelmezett beállítás. -
#7527 Visszajött azóta és hozzá is adja a inventoryban, de aznap a napi rewardot se kaptam meg szóval ott valami gebasz volt. (azóta megjavult) -
#7526 Az AP/DP eltűnés állítólag csak egy optikai bug. Valójában működik.
-
bjoee #7525 Csakhogy a Firefox nem jelezte vagy nem vetem észre hogy blokkol.Igy meg vettem még egyszer a jatékot ujra,de most a kakaos verziost mert steam-os verzio volt meg.Azzal se müködött a transfer ,és akkor probáltam meg a Microsoft Edge-vel ami sikerült is mindkettö verzional.(ráadásul PS4 re is megvettem de ott meg Game Pass kell hozzá havi 2700 ft a net miatt ) Igy happy vagyok 3 verziom van :) De jo hogy beszeltünk erröl hatha másnak segitseg lesz. -
#7524 Nekem Chrome alatt ment minden másnap. Meg is kaptam az 500 cront, bár az 1 ap 1 dp eltűnt szóval érdekes :D -
#7523 Nem fos a Firefox, csak alapból blokkolja a felugró ablakokat, ami a regisztráció során elég sokszor előfordul. Erre figyelhettek volna PA-nál.
Szerk: én emiatt sem sietek. A patch notes alján, az ismert hibák közt ott figyel, hogy probléma van a transzferrel. Majd ha az eltűnik, akkor megpróbálom.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2021.01.30. 09:40:44 -
#7522 De át tudod, ékszert nem kapsz egyedül. -
bjoee #7521 A session karakterel marcius 31 ig nem érem ell a 61 szintet és nem fejezem be a session pass rewardokat akkor nem tudom átalakitani a tuvala settet ?(Vagyis minden megy a kukaba.)
-
bjoee #7520 HI sikerult a trasfer accountra de Mirosoft Edge-vel .Firefox böngeszö nem lehetett megcsinalni elakad féluton a regisztralas.(mert egy fos böngeszö de megis azt használom) -
#7519 Csináltam egy PA accountot, átmigrálom, és játszom tovább a kakaos launcherről?
A végén ugyan ott van: "Note that all your progress will be transferred on the last day of service. No progress will be lost.", de pl. a POTBSnál lazán eltűnt minden First Rate/Second Ratem az accountról, így megint a pubing próbája lesz az evés. Ja, és gondolom lesz új launcher is. :(
EDT: Közben olvasom, hogy igen, lesz. Minden más érthető, csak ezektől a hülyeségektől mindig félek. Na mindegy. Max. vége.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.01.28. 18:12:10 -
#7518 Bármit megadhatsz. Februrár 24-én lesz csak a migrálás, tudsz addig játszani. -
#7517 Február 24-től a játék kiadása Kakao-tól a Pearl Abyss-hoz kerül. Más szerverpark, stb, stb.
Ezért account transfer szükséges. Ha nem teszed meg, nem tudsz játszani febr. 24-től.
Végső határidő május 31. Szóljatok haveroknak, guild társaknak, mert ezután elveszik az accountjuk.
Részletek angolul:
https://www.blackdesertonline.com/news/view/4890
https://www.blackdesertonline.com/news/view/4899
Új BS főoldal (érdemes könyvjelzőzni), vagy a játékon belül a felugró ablakból megnyitod:
https://www.naeu.playblackdesert.com/en-US/Main/Index
Az új oldalon kattintasz a Transfer account gombra. Majd kiválasztod, hogy launcher-ből, vagy Steam-ből használod a játékot.
Azaz mindenkinek végre kell hajtani a transfer-t, Steam-eseknek is! (tegnap ment a szerver cseten az értetlenkedés, hogy Steam-eseknek nem. De!)
A menetéről nem tudok nyilatkozni, nem sietek, tegnap a fél világ ráugrott, és behalt az egész. Ha regisztrálsz a transfer-re, akkor kapsz naponta összesen 14 ajándékot. szóval ha febr. 11-én regisztrálsz, akkor is megkapod mindet.
Elég erős jelszó kell az új oldalon, min 10 hosszú, nagybetű, kisbetű, szám, speciális karakter, de ezt úgy is írja.
Pearl átkerül az új fiókra, Kakao Cash nem. A régi fórumok is megszűnnek.
Szóval febr. 24, karbantartásig jelenlegi account, utána új. Hajrá!
-
bjoee #7516 Hello nekem nem csinalja meg a transfert steam accountal.Most akkor kuka az acc február végén ha addig nem sikerül.Vagy megveszem ujra a Pearl Abysses oldalon és kezdek mindent az elejeröl. -
#7515 Ha megcsinálom a migrációt, utána már csak a Pearl Abysses accal lehet belépni?
A Pearl Abysses accountnál a Name rész az a saját név, vagy csak sima account név amit meg kell adni?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.01.28. 16:33:14 -
igor1 #7514 Helló!
A fiók adat átvitel mire jó?
Időnként feldobálja... -
#7513 Elkezdődött az account transfer. Részleteket későbbi posztban igérnek, érdemes figyelni a patch notes-t. -
igor1 #7512 Mindenki segítségét köszönöm!
Ui:a cintányér az mire is jó?
-
igor1 #7511 Úgy csöppentem a bdo-ba hogy két kolega rábeszélt hogy kezdjük hárman együtt.Persze ezer év wow-os múltjuk van.Majd ők mutatják mi merre mihezképest.Na kérem úgynézett ki a játék hogy partiban rohangáltunk mint a bolondok.Npc-től npc-ig.Amikor én egy dombra futottam fel hogy pusztítsak szörnyeket akkor ők már visszafel mert kész is a küldi.....
Na ez nagyon izgalmas volt....
Mondtam nekik hogy hagyanak a partival majd egyedűl szöszmötölök....
Azóta szeretem...tiszta rehab játek...
Ha idegbaj kell wot-ok...
Itt meg regenerálódok.
Persze ők már nem játszanak...megunták
Azt is jó bulinak tartom mikor egy területen nem szívesen látnak és keménykednek velem...mindig vissza esz a fene és van egy cintányérom azzal remek hangulatot csinálok ott.
-
igor1 #7510 Háááa!!!!
De hülye vagyok...FB
Baaammmm
Egyébként őslény vagyok....nincs facém....
Még iwivem se volt...egyedűl lázadok
Könyvet szoktam olvasni...igaz az már ebook
Na de nem kell nekem annyira segítség..ki bogarászkodom....esetleg itt kérdek...meg ugye a youtub is haver
-
#7509 https://www.facebook.com/groups/BlackDesertHU itt érdemes keresni egy guildet és akkor tudnak segíteni ingame. Van pár direkt kezdőket is kereső guild. -
mikromanus #7508 A node-ot/tájat és a node managert kell felfedezni. A tudás hozzá visszakereshető a bdocodex-ben... meg a node helye is azt hiszem. Ha fel van fedezve mindkettő, akkor onnan már odatalálsz, vagy ha van aktív value packod, akkor távolról is csatléakoztathatod a node-ot 10 energy pontért. A codex itt érhető el:
https://bdocodex.com/ -
Alanw #7507 Facebook csoport,csak akkor lesz több pénzed ha a csportban elhangzott tanácsokat követed...
A tarkocsapás is lehet hogy csökken -
igor1 #7506 A nodot mostmár ha fene fenét eszik is megtalálom.Amúgy is szeretek lófrálni a természetben...
-
igor1 #7505 FB csoport..?Az hol is?
Akkor ha tagja leszek vlmi csoportnak kapok több dellát?Meg boldog virág szedegetés közben kevesebszer csapnak tarkón? -
#7504 Azóta nagyon sokminden változott szóval nem feltétlen jársz jól vele, ha itt visszaolvasol mindent :D
Amúgy a linkelt térkép meg ingame térkép alapján úgy ahogy be tudod lőni merre van a node, aztán ha a térképen látszik jobb klikk rá és odavezet a nodemanagerhez.
Érdemes még belépni valami kezdőbarát guildbe, van egy nagy magyar FB csoport, ott szoktak hirdetni. -
igor1 #7503 Igen valóban..az a Terrmina clif vagymi....de nem értem mért nem látszik
Köszönöm a segítséget.
Legalább tudom hogy van értelme keresni...
Nagyon hálás vagyok.
Most kezdtem..eletem első mmmoja...de igazándiból a világ felfedezése teljesen elszórakosztat
Ezt a fórumot meg elejétől olvasom visszafele..most tartok 2018-nál,de ez a kérdés nem várhatott.
Tovabbi szép napot!