Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De ezt csak 3-4 update óta, úgy november elejétől.
Ha expressz telepítést választasz a letöltés után, akkor nem törli a beállításokat.
Ha egyedi telepítést és azon belül tiszta telepítést, akkor töröl minden beállítást, elmentett profilokat.
Mostanában, amikor kijön egy ÚJ NVIDIA driver és felrakom, utána törli a beállított game filtereket az update (ALT+Z). Legalábbis utána nem látom. Most nem mennék bele, hogy miért nem lehet a NVIDIA Game Filternél load save részt betenni, de nincs erre valami házi vagy nem házi fix, hogy ismét lehessen látni a korábbi game filter beállításokat?
ON:
Jobb klikk: a hajót teleportálja alád. Más ojjektummal eközben nem ütközhet, ez káoszos kikötőben probléma lehet (Velia) <#wink>#wink>.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2021.01.03. 13:00:37
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Itt a kommentálatlan :
https://www.youtube.com/watch?v=g7SUenNZOoI&ab_channel=IGN
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2020.12.13. 20:34:39
https://www.youtube.com/watch?v=pasTsaw0GrE
https://community.blackdesertonline.com/index.php?threads/transfer-of-service.529300/
https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us/articles/360016203938-Transfer-of-Service-FAQ
Ez a mostani "lassulás" nem játék közben, hanem a betöltéskor szokott megesni. Nem frissül le a 120 munkás befejezett melója 1-2 másodperc alatt, hanem percek kellenek hozzá, nem lehet a játék "Objektumaival "interakcióba lépni, az első "R" után már az ESC se hozza be a menüt, stb. 2-3 perc után jó lesz többnyire, de néha jön a DC.
Annak ellenére ilyen, hogy vesztett egy hét (vagy a patch) óta 2k aktív játékost. Ezek egy része gondolom a mostani hálózati hibák miatt tűnhetett el, másrészt mert véget ért az AFK "event". . Ha viszont ez a normál csökkenés, akkor fél éven belül elfogy a játék...
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Köszönöm szépen az infót.
Bocs már hogy "szőrözök" ezen, csak mint mondtam "alkalmi player" lennék...XD
Mint tök laikus kérdezem, aki csak látta valamikor a játékot és tetszett is neki, de nem annyira hogy megvegye, azóta meg el is felejtette hogy van, meg egyébként is csak egy alkalmi MMO-játékos... 😊
Mert ha nem valami 2-ik munka gindfeszt ezt megcsinálni, akkor nekifekszem hogy a könyvtárba kerüljön, annyit megérne...
Vagy valami ilyesmi nem olvastam el a hírt, mivel már meg van a játék. Akit érdekel nézzen utána.