Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.blackdesertla.com/index.php/2017/06/12/lanzamiento-oficial/
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.06.13. 08:43:54
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez sem lesz a mainem, az tuti. 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EDT: nem akarok az összes skillem leresetelni. Remélem, nem csak úgy lehet, hanem jobb gombbal is vissza tudom venni a skilleket, csak most valami miatt nem?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.11. 09:04:11
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.10. 14:21:39
Ha valakit erdekel a csere, az irjon privit.
Ma mindenesetre felajánlotta. Csinálhatom meg újra az összes délnyugat-calpheoni teremtmény széjjelhasítását, ha kész, utána fogja (a leírás szerint) választhatóvá tenni, hogy kit akarok kiirtani.
A raktáros pénztárolásban annyi a hátrány, hogy csak az adott városban tudod felhasználni. Ha más városba akarod átvinni a suskát, akkor a storage-be aranytömbökre átválthatod, majd a célban visszaválthatod pénzre. Így sok milliót is lehet már mozgatni.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.06.08. 11:52:27
A Recurring quest, Necklace of Sealed Magical Power, has been improved that you can choose a hunting ground..
After completing a quest, Necklace of Sealed Magical Power, you can choose any recurring quests below to proceed:
Nade hol lehet az új küldiket felvenni? Aki adta az eredetit, annál nem. De semmilyen küldi nincs nála. (a goblinszerű lény Calpheonban, a Market részlegen, állandóan rázza a fenekét, sőt, szerintem direkt szemtelenkedik velünk).
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy nekem DK-nál jobban tetszik, de azt hallottam nagyobb guildeknél inkább mondták, hogy felejtsék el, illetve az awakeningje se a legjobb Koreában (bár most a héten kapott buffokat)
Mi lesz ennek az awa fegyvere? Boxer? 😄
Minden esetre nálatok mik a benyomások? Bejött, nem jött be, unalmas, cool?
Két "menet" eredményét sajnos nem vettem észre*, így 16 menet alapján az átlag 4500 silver körül alakult. Jellemzően 5k alatt kaptam lóvét, ritkán többet, de tegnap este, és ma reggel megesett az a csúfság, hogy 300 alatti összeget termelt.
* az mért van, hogy a csetablakban csak a Worker, és a Farming van bepipálva, mégis állandóan telenyomja a Marketplace-szel?
Ha valakit erdekel a csere irjon pirivit.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.06.03. 16:57:39
Eddig is voltak ilyen jellegű problémák a játékkal, de a steames megjelenés óta (mint ah sejthető volt) sokkal rosszabb lett a helyzet..
Úton útfélen sulykolják a játékokosokba hogy vásároljatok a pearl shopba mert az mindenkinek nagyon jó lesz (főleg nekik...) de hogy egy kicsit is hallgassanak arra amint a community mond/kér esély nincs..
Korrekt hozzáállás..
ps: Ráadásul bugok terén is egyre rosszabb lesz a játék. Gondolok itt a nemrég megjelent homályos betűk effektusra, a helyét random variáló hud elemekre, a bugos, leadhatatlan relic küldetésekre, (2 klántársam is járt már így...) az egyre durvábban növekvő Hw igényre, és még sorolhatnám..
Ideje lenne a a fejlesztőknek elgondolkozni azon hogy mit is szeretnének, mert ez a játék is a division sorsára fog jutni ha ez így folytatódik. (a játékosok 90%a otthagyja)
Közben a Cpu kihasználtság 55%, gpu 30....
Ezekkel a virágokkal valamit nagyon elb*sztak...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.05.31. 19:28:12
És akkor már tudjuk is, hogy miért rakták bele 😊
Szerk: ja van 30%-os adó, viszont a Pack-kal az eladási ár után kapsz még 30%-ot, ami ugye nem ugyanaz a 30%, de mégsem akkora összességében a veszteséged. A lényegen viszont ez nem változtat.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.05.31. 17:52:59
Boss cuccnál szintén RNG, nekem Kutum + Giathot kb 230 memoryból sikerült visszavinni TRI-re, black stonet már nem is számolom, volt, hogy elhasználtam 150-et és nem sikerült 16-nál nagyobb failstacket csinálni 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.05.30. 23:27:59
Ja, és van arról link valahol, hogy mennyi memory fragment és nagyobb black stone kell 1-1 boss armor vagy boss weapon nulláról minimum trire húzásához?
Erre hiába minden és az, hogy még el is mondtam neki, tehát felfogtam, hogy az ogre ring nem gyűrű, hanem nyaklánc, lazán megcsináltam. 😄
Túl korán feküdhettem, és sokat is aludhattam, mert ahogy felkeltem, automatikusan dobta az ogrét, és mint egy idióta néztem, hogy "ténylegggg deeeee jóóóó az APjaaaaa, és tényleggggggg mennyivel jobb a kezemen lévő gyűrűhöz képestttttt", és bumm, már mentem is a bazárba venni. 😄
Sajnos, 4 darab ogre is bent volt, esélyem sem volt kapcsolni, 😄, így én dick meg is vettem. Kb. két perc telt el, amikor azonnal felfogtam, hogy mekkora nagy ..., de ugye a 30%os adó miatt (péniszt abba, aki ekkorára rakta, mert miért is kell ennyi?) ez már bukta volt. 92 milla helyett visszajött 62. És mivel voltam ekkora marha, hogy bevágtam a két gyűrűt is a bazárba, mondván, hogy azok már úgyse kellenek, így szépen össze is jött a mínusz 80 milla miután visszavettem őket.... 😄
(Szerk: elqurtam egy csomó időt, és nem volt időm megvárni, míg az 5 perc lejár, így eladta a Crescent Guardianjaimat, nehogy olcsón megússzam. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.30. 22:36:31
Pedig ha belegondolsz egyértelmű hogy miért ez a neve 😊)
szerk: Am lehet pont az enyémet vetted meg, mert mikor feltettem 1 sem volt fent, és még utána sem 1-2 óra hosszáig 😄D
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.05.30. 21:34:35
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.30. 19:19:40