Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valaki Kartellandon akar nyomulni anonimitását gondosan védve és toxikus agresszív csapatban akar nyomulni akiknek kevés szavát érti itt a lehetőség. Indul hónap végén (vagy ha nem előfizetői nagy pakk, akkor egy vagy két hét múlva) a BDO dél amerikai verzió. Ócsó shop, IP block, spanyol és portugál nacionalista elemek. Mi kell még? <#eplus2>

http://www.blackdesertla.com/index.php/2017/06/12/lanzamiento-oficial/
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.06.13. 08:43:54
Carmang
Szerintem arra számítanak, hogy a Steam-esek fele 2 hónap múlva lelép.

AnuluWork
Inkább tennék rendbe a szervereket. Hétvégén játszhatatlan ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Ez a ranger ... Elmentem vele L50ig, de én még egyik karakterrel se szenvedtem ennyit. Semmi extra felszerelés, de míg bármelyikkel sima darálás ua gearrel, mint a többi, a rangerrel uagearrel az utolsó 9 szint valami idegtépő szenvedés volt, ahogy az első 41 is ...

Ez sem lesz a mainem, az tuti. 😄

Panzeradler
Közbe meg is tapasztaltam.😊
SzirmosSzisza
Aha, ezeket ugye amúgy RL pénzért lehet venni szal ilyen alsó hangon 100 másik ember tuti bidel rá.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Panzeradler
És ha jól vettem ki, akkor az se biztos, hogy én nyerem az akciót?
SzirmosSzisza
Változó, érdemes rakni rá notificationt és akkor látod amikor bekerül. Általában új classok frissebb ruhái a népszerűbbek.

Panzeradler
Outfiteket ennyire ritkán szoktak árulni? 2órán át vártam, hogy fent legyen de semmi siker:/
AnuluWork
Kiléptem és vissza, utána megjavult.

AnuluWork
Ne haragudjatok, de itt állok a törpe előtt, be is léptem hozzá, de nem tudok skillt resetelni. Mit qurok el?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

EDT: nem akarok az összes skillem leresetelni. Remélem, nem csak úgy lehet, hanem jobb gombbal is vissza tudom venni a skilleket, csak most valami miatt nem?

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.11. 09:04:11

AnuluWork
Inkább ezt raknák rendbe a sok hülye ruha helyett.

SzirmosSzisza
Próbálj másik csatornára menni, eléggé random

AnuluWork
Mi a szar van ezzel a mocsokkal, hogy félóránként lodobál amikor főzök? Csak horgászni tudok. Ott ne vág le, de nekem sör kell csesszék meg.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.10. 14:21:39

Steam accountot adnek(Call of Duty: Modern Warfare 2, Black Ops 1-2, Half life 1-2 + Lost Coast) egy Black Desert online steam verzioert.
Ha valakit erdekel a csere, az irjon privit.
SzirmosSzisza

Én csak az "eredetieket" mondtam Calpheonra. Lehet nem a város, hanem a régió/orszg az elváás. Az aktiválódik ami az adott területen van.
Carmang
Háde, folyamatosan Calpheonban kezdek 😊 és átnézem a lehetséges küldiket: gyűrűs küldi az Abandoned Monasterynél, Magic Armor beváltást Mediahban (miért Calpheonból indul???), Giant/Mansha irtás Hunters Tokenért, illetve a napi/heti scrollt adó küldik. Lehetetlenségeskedés, hogy nem vettem észre a nyakláncot.
Ma mindenesetre felajánlotta. Csinálhatom meg újra az összes délnyugat-calpheoni teremtmény széjjelhasítását, ha kész, utána fogja (a leírás szerint) választhatóvá tenni, hogy kit akarok kiirtani.

Egy ideje már ott van az, csak ha nem vagy Calpheonban, akkor nem ajánlja fel. 😊
Carmang
Megtaláltam, a BS adja naponta, akárcsak a gyűrű-gyűjtögetőset. Érdekes, hogy egy hétig nem vettem észre, sőt, lehetetlen. Most pakolták volna vissza a tegnapi peccsel?

Igen tudsz fizetni raktárból.
Igen. ha pénzként van a város raktárában bent, akkor lehet abból fizetni. Ha levélben érkezik a pénz, akkor közvetlenül átrakhatod a raktárba. van bal alul a levél alatt egy jelölőnégyzet. Talán valami "Send to storage" mellékelt szöveggel. Annyi a korlát, hogy a városban kell lenned ahhoz hogy "utalhass", de ez elég egyértelmű.
A raktáros pénztárolásban annyi a hátrány, hogy csak az adott városban tudod felhasználni. Ha más városba akarod átvinni a suskát, akkor a storage-be aranytömbökre átválthatod, majd a célban visszaválthatod pénzre. Így sok milliót is lehet már mozgatni.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.06.08. 11:52:27
Panzeradler
Raktárból meglehet fizetni marketplace-re is? Köszi szépen.
Ha rányomsz a pénzre megtudod adni mennyit veszel ki belőle.Odamész a városban a raktároshoz és apránként rakod be a pénzt.3-4milliót szerintem feltudsz venni kb.
Panzeradler
Levélben kaptam vagy 30millio ezüstöt, viszont nem tudom kivenni mert azt írja, hogy túl nehéz. Szeretnek venni marketban outfitet belőle, van valami megoldás hogy ki tudjam venni?
Carmang
A múltheti peccsben megváltozott ez a küldi:

A Recurring quest, Necklace of Sealed Magical Power, has been improved that you can choose a hunting ground..

Necklace of Sealed Magical Power #1 has been changed to a non-recurring quest.
Necklace of Sealed Magical Power #2 has been removed.
After completing a quest, Necklace of Sealed Magical Power, you can choose any recurring quests below to proceed:
Necklace of Sealed Magical Power – Defeat the Catfishman
Necklace of Sealed Magical Power - Defeat the Mansha
Necklace of Sealed Magical Power - Defeat the Rhutums
Necklace of Sealed Magical Power - Defeat the Treants
Necklace of Sealed Magical Power - Defeat the Calpheon Temple

Nade hol lehet az új küldiket felvenni? Aki adta az eredetit, annál nem. De semmilyen küldi nincs nála. (a goblinszerű lény Calpheonban, a Market részlegen, állandóan rázza a fenekét, sőt, szerintem direkt szemtelenkedik velünk).

AnuluWork
Lesz ingame valakikor valami akciós leárazás? Kaptam hétfőig két kupont, de elbambultam, nem volt mani a kártyámon, csak kedden, így az ugrott.

BEAST
Lehet majd adok neki énis egy esélyt. Eddig a wizard mellé inkább ninjában gondolkoztam, mint pörgősebb karakter, de sokan lebeszéltek róla. Talán majd a striker. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Carmang
Arti Gianttal 3:15 körüli idő. Szóval ja, szinte bármi jobb 😊

SzirmosSzisza

Amúgy nekem DK-nál jobban tetszik, de azt hallottam nagyobb guildeknél inkább mondták, hogy felejtsék el, illetve az awakeningje se a legjobb Koreában (bár most a héten kapott buffokat)

AnuluWork
Miután ma elértem Strikerrel az 55öt, az a véleményem, hogy elég brutál a kari. Tetszik a stílusa. Mondjuk irtó szar gearrel értem el idáig, de még ezzel is korrektül püfölte a mobokat és állta az ütéseket.

Mi lesz ennek az awa fegyvere? Boxer? 😄

Minden esetre nálatok mik a benyomások? Bejött, nem jött be, unalmas, cool?

SzirmosSzisza
Mennyi idő egy menet? Mert ez alapján bármi jobb hasznot hozna 😄

Carmang
Floating point bankolás nyeresége 1 hét után:
Két "menet" eredményét sajnos nem vettem észre*, így 16 menet alapján az átlag 4500 silver körül alakult. Jellemzően 5k alatt kaptam lóvét, ritkán többet, de tegnap este, és ma reggel megesett az a csúfság, hogy 300 alatti összeget termelt.

* az mért van, hogy a csetablakban csak a Worker, és a Farming van bepipálva, mégis állandóan telenyomja a Marketplace-szel?

Egy Steam kulcsert cserebe tudnek adni egy steam accountot, amin van pl Guardian of Ember meg par egyeb jatek.
Ha valakit erdekel a csere irjon pirivit.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.06.03. 16:57:39
Maxtreme
Ja hát konkrétan esténként játszhatatlan a játék.... Az összes szerver crowded vagy overrun..
Eddig is voltak ilyen jellegű problémák a játékkal, de a steames megjelenés óta (mint ah sejthető volt) sokkal rosszabb lett a helyzet..
Úton útfélen sulykolják a játékokosokba hogy vásároljatok a pearl shopba mert az mindenkinek nagyon jó lesz (főleg nekik...) de hogy egy kicsit is hallgassanak arra amint a community mond/kér esély nincs..
Korrekt hozzáállás..

ps: Ráadásul bugok terén is egyre rosszabb lesz a játék. Gondolok itt a nemrég megjelent homályos betűk effektusra, a helyét random variáló hud elemekre, a bugos, leadhatatlan relic küldetésekre, (2 klántársam is járt már így...) az egyre durvábban növekvő Hw igényre, és még sorolhatnám..

Ideje lenne a a fejlesztőknek elgondolkozni azon hogy mit is szeretnének, mert ez a játék is a division sorsára fog jutni ha ez így folytatódik. (a játékosok 90%a otthagyja)

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, a barátom szerette volna ki próbálni a játékot mielőtt megveszi. Le is töltötte a 7 napos ingyenes verziót de amikor elindítja a játékot akkor a KakaoGames loading screennél be fagy neki az egész játék.. Várt 10-20 percet többször is de semmi.. Már próbálta újra tenni a játékot vagy esetleg ablakos módba elindítani de eddig semmi nem segített.. A számítógépe elég erős biztosan bírnia kell a játékot. Ha valakinek esetleg lenne ötlete mi lehet a probléma és segítene hálásak lennénk! Előre is köszönöm!
Carmang
Berzinek van ajánlott Skill-addon-ja normál skillekre? Valahogy nem nyerték el a tetszésem.

Carmang
Engem a Steam megjelenés óta jelentkező random lagspike-ok jobban zavarnak 😊

Maxtreme
Mi a jó istent csináltak ezzel a játékkal? Eddig ált. meg volt a stabil 50-60 fps-em mindenhol, most Veliába 8 azaz nyolc fps-em van.....
Közben a Cpu kihasználtság 55%, gpu 30....

Ezekkel a virágokkal valamit nagyon elb*sztak...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.05.31. 19:28:12

AnuluWork
Nos, ez az. 😊

Carmang
Value Pack-kal nincs 30%-os adó.
És akkor már tudjuk is, hogy miért rakták bele 😊

Szerk: ja van 30%-os adó, viszont a Pack-kal az eladási ár után kapsz még 30%-ot, ami ugye nem ugyanaz a 30%, de mégsem akkora összességében a veszteséged. A lényegen viszont ez nem változtat.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.05.31. 17:52:59

SzirmosSzisza
Attól függ milyen szerencséd van sajnos, általában arany ékszert érdemes több failstackkel csinálni, mint a kéket, de RNG az RNG. Nekem a crescenteket DUO-ra olyan 35 körül adta, TRI-re meg 40-nel beadott 2-t, de ez marha nagy mák volt.

Boss cuccnál szintén RNG, nekem Kutum + Giathot kb 230 memoryból sikerült visszavinni TRI-re, black stonet már nem is számolom, volt, hogy elhasználtam 150-et és nem sikerült 16-nál nagyobb failstacket csinálni 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.05.30. 23:27:59

AnuluWork
Egyébként az accessoryknál milyen a FS? Mennyi kell egy sára cuccosból trit csinálni?

Ja, és van arról link valahol, hogy mennyi memory fragment és nagyobb black stone kell 1-1 boss armor vagy boss weapon nulláról minimum trire húzásához?

AnuluWork
4 db volt fent amikor az enyémet dobta a mai fine accessory reggel 5:50kor. De az a röhej, hogy tegnap este már lefekvés előtt jóval a gyerekkel meg is beszéltem, hogy már rég eldöntöttem, NEM veszek Ogret, mert holnap akkor is a fine olyat fog nekem dobni, mert még nincs ilyenem, minden más a kezemen volt és csak ez a NYAKLÁNC kell.

Erre hiába minden és az, hogy még el is mondtam neki, tehát felfogtam, hogy az ogre ring nem gyűrű, hanem nyaklánc, lazán megcsináltam. 😄

Túl korán feküdhettem, és sokat is aludhattam, mert ahogy felkeltem, automatikusan dobta az ogrét, és mint egy idióta néztem, hogy "ténylegggg deeeee jóóóó az APjaaaaa, és tényleggggggg mennyivel jobb a kezemen lévő gyűrűhöz képestttttt", és bumm, már mentem is a bazárba venni. 😄

Sajnos, 4 darab ogre is bent volt, esélyem sem volt kapcsolni, 😄, így én dick meg is vettem. Kb. két perc telt el, amikor azonnal felfogtam, hogy mekkora nagy ..., de ugye a 30%os adó miatt (péniszt abba, aki ekkorára rakta, mert miért is kell ennyi?) ez már bukta volt. 92 milla helyett visszajött 62. És mivel voltam ekkora marha, hogy bevágtam a két gyűrűt is a bazárba, mondván, hogy azok már úgyse kellenek, így szépen össze is jött a mínusz 80 milla miután visszavettem őket.... 😄

(Szerk: elqurtam egy csomó időt, és nem volt időm megvárni, míg az 5 perc lejár, így eladta a Crescent Guardianjaimat, nehogy olcsón megússzam. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.30. 22:36:31

Maxtreme
hehe 😄DD
Pedig ha belegondolsz egyértelmű hogy miért ez a neve 😊)

szerk: Am lehet pont az enyémet vetted meg, mert mikor feltettem 1 sem volt fent, és még utána sem 1-2 óra hosszáig 😄D
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.05.30. 21:34:35

AnuluWork
Semmi extra, de nem volt még ilyenem. Sose volt túl sok a bazárban, nem is nagyon kerestem rá. De ezt dobta a szar ma reggel. Nézem, hogy hű baz, ez jobb, mint egy gyűrűm. Gyűrűk a bazárba, vettem még egy Ogret. Erre a tranzakció után látom, hogy hopp, ez nem gyűrű (remek a neve), hanem nyaklánc. Túl sokat aludtam (7 óra). Sok alvás nem tesz jót az MMOnak és nekem hétköznap. Kemény tanulság volt! Cirka nyolcvan millás ... 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.30. 19:19:40

SzirmosSzisza
how to fight a warrior 😄

Nekem Tungrade-t dobott a szemétje 😞

Maxtreme
Ámen 😊
Mondjuk én annyira azért nem haragszok rá.
Reggeli drop a fine accessory boxból:

😊

AnuluWork
Hogy szopjon le aki az Ogre Ring nevet találta ki ingame egy nyakláncnak ... 😄