Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én prof. giantot állítottam Safe-re (Velia), termelt 5k-t 3 óra alatt. Aztán kíváncsiságból a Floating-ra is beraktam, mindjárt belépek a játékba, és kiderül mennyit hozott, bár ezt ugye hosszútávon érdemes vizsgálni, összeadva.
Valakinek van infója, hogy hány játékos lehet egy csatornán?
Rosszcsontok minden kedves játékost vár aki szeretne kikapcsolódni, a mindennapos mókuskerékből kilépni. Itt nincsenek megkötések. Nincsenek kötelezetségek csak szimpla szórakozás. Jó társaság, szórakoztató légkör. Ha érdekelünk keress fel. Tagfelvétel érdekében keresd Darkwolfi-t vagy Detektiv-et vagy Dzseridian-t (family nevet írtam). Illetve Teamspeaken is jelentkezhetsz 87.229.103.102 csak meny be a tagfelvétel szobába valószínűleg rövid időn belül észreveszi valaki.
Utoljára szerkesztette: Terrana, 2017.05.26. 10:14:13
Elég jó akciók vannak most.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.24. 19:55:44
Ha meglesz a gathering master, akkor picit lazítok és megyek szörnyet irtani. A wizard erre tökéletes. Korábban is ennyire papír volt a sausan? Se sebzésük, se esélyük. Azt se tudják mitől hulljanak el hirtelen. Jégeső, meteor, vagy villámvihar. Minden "Második kör" skill azonnal leirtja a tömeget. Az awakeningbe bele se fogtam érdemben (A questből kapott fegyver 14-es szinten van. 40 FS-ig buktam vele, aztán inkább upgradeltem az ogre ringet). A Cardy nyomoroncok is nagyon jól hullanak, meg a foganok is a sivatagban. Ezek mondjuk picit már jobban sebzenek, de nem nagyon kapnak esélyt a próbálkozásra. A sulfur mine és a kentaurok még picit keményebbek. Annyira nem éri meg próbálkozni velük. Ja, meg a hysteria dungeon. No az vicc. Szerintem szart se sebzek, azaz semmi ütés nem találja el az ellent. Ennyit bír a lvl56 és a 193 (+10-15 rejtett) AP. Egyszem boss armorom sincs, csak ultimate grunil. A gyökér PvP-siege időszakból még a csizmán megvannak a PvP kavicsok, így viszont elég lassúcska. Sivatagra ott a lvl0 talis set, azt mehet az extra ugrás és futás. Gyorsabb mint a ló sivatagban.
Ma este meglesz a Master 1 gathering végre. A farmingban a shard dropot növelték, de veszettül nem látom. 58 gazon farmolgatok és kb 1 db hard shard eset. A kiskertes meló közben és után körbeszedegettem/vágtam a környező fákat és gazt. Abból esett 3 hard shard (1 valami fűből, egy favágásból és egy SAp szívogatásból). Lényegesen kevesebb melóval. Valamit félreérthettem a patchben, vagy ez még mindig szar. De Olivia szerveren legalább TOP1 vagyok belőle (prof9-en). 😄
Aztán lassan lejár az Olivia time. Visszatérek normál channelra, elkenik a számat és sírva hagyom a rákba a játékot. Na jó, nem is. De a dél amerikai régióba lehet bekóstolok majd. IP block és nyelvi korlátok ide vagy oda. <#hehe>#hehe>
Pirates,Bashim,Fogans -nál grindelt.
Hát akkor a witch-et is kihúzom .. 😊 lassan csak elfogynak a szóba jöhető classok.
#5058: Witch 1v1-ben borzalmas, block ellen nem tud mit kezdeni és marhára nem mozgékony, csapatban szokás szerint jó, bár kell egy kis DP, hogy ne haljon olyan gyorsan (általában az a tapasztalat, hogy amint lejár a protected area elkezdek olvadni 😄)
#5061: somethinglovely-n pipáld be a hotspotokat, esetleg itt keress rá a halra vagy a questre és hátha írják kommentben hol érdemes próbálkozni.
(nem, a kép alatti somethinglovely nem pontos, se semmi amit google kihoz az első oldalakon, amik egyébként is csak ugyanaz a néhány, egyéves link, csak különböző fórumokon terjesztve)
Egész nap pecáztam Velia, Cron, Luviano vizein, hogy fogjak kettőt abból, amit a vidra kér. Egyet sikerült. Még steel-ről is visszaváltottam thick-re, hogy ne jöjjön annyi kék, és sárga hal (zöld kellene, Skipjack). Pedig tudom, hogy ezelőtt már fogtam ilyet.
Grindelni gyorsan lehet vele arra tökéletes.Mikor sok "top" sorci kijelentette hogy rerollol DK-ra én is megtettem,kipróbáltam.Sikerült neki dande-t is szerezni és felhúzni tri-re.De valahogy csalódást okozott.Nem arról van szó hogy "rossz" hisz időt nem sokat adtam neki,hanem nem jött be a harc stílusa.Ez az ugrálok és eltolok 3-4-5 skillt majd újra ugyanez valahogy túl egyoldalú.Szóval most újra sorcival vagyok...bár még most sem alakult ki bennem hogy maradok vagy váltok.Bár más classok igazán nem is tetszenek.Páromnak egy 59es witch van....jó kari bizonyos szempontokból de nem tetszik hogy 1v1-be eléggé kiszolgáltatott a nem túl mobilis képessége miatt.DK,Witch tapasztalatok más szemszögéből?
Mármint ez a 2 class ellen kell grap?
Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2017.05.21. 00:34:24
Este végre sikerült nyerni egy régiót szóval 1 hétig nincs node war, ennek örömére a játék is megáldott rendesen, végre van rendes gear 😄
Sokak szerint (szerintem is) 1v1 ben a legjobb a wari és a zerker.
Illetve oldalakat lehetne írni melyik class miben jó.(1v1,GvG,node war,Pve stb).
Többek szerint vannak haszontalan vagy nehezen kezelhető classok is.
A warrior az pont "könnyű".
A. eladom
B. újraolvasom
A B után mi történik?
Hogyan működik a black spirit's claw piece?
Mi ez a zseb dolog?
Advice of Walks +100-at mi dob még? Vagy csak dobozból esik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)