Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Ott van a leírásban, hogy ha CD alatt használod kisebb a sebzés.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
A Wolf's Fang nem bugos a Strikernél? Amikor cooldownol, akkor is mintha akkor is használná a skillt és lőné ki az energyt?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Nem tudom. Port of Ephirea a legjobb. Leviszed 2x a ládát, és kapsz 100k-t/nap. 😄

Carmang
5661.
Most ráállok a floating-ra, felírom mikor mennyit hozott, egy hét múlva összeadom 😊

AnuluWork
Mennyit hozott?

Carmang
Van mindkettő a házon belül, pont az a lényeg, hogy nem kell hozzá Rank. Ugyanúgy kiválasztod az egyiket, vagy másikat, mintha valami gyártani akarnál pl a Toolworkshopban.
Én prof. giantot állítottam Safe-re (Velia), termelt 5k-t 3 óra alatt. Aztán kíváncsiságból a Floating-ra is beraktam, mindjárt belépek a játékba, és kiderül mennyit hozott, bár ezt ugye hosszútávon érdemes vizsgálni, összeadva.

MaskimXul
Ja, nagyon megéri. Calpheonban egy artisan goblin kb 2 óránként hoz haza 5k silvert 😄
Altinova és Valenciában van a risky bank, Heidel és Calpheonban meg a Safe bank a házak közt. Ennyi a "korlátozás".
SzirmosSzisza
Tuti lehet safet is? Nekem az rémlik rank1 ház nélkül csak a riskyt lehet amivel pénzt is lehet veszíteni.

Carmang
Izé, Safe Asset Management Bank.

Carmang
Új házat lehet a városokban "venni": Safe Assessement Bank. Már nem csak a Rank1 háztulajdonosok tőzsdézhetnek 😄

Carmang
Hja, ok.

AnuluWork
A család miatt még nem volt rá időm, de mik az első benyomások a strikerről?

SzirmosSzisza
Várjá', rossz irányból közelíted meg, Ők bármikor tudnak jönni a mieinkre, csak mi nem tudunk az övéikre menni.

Carmang
Ja, közben elngondolkodta, hogy előbb-utóbb biztos beengedik őket a "mi" csatornáinkra.

Valakinek van infója, hogy hány játékos lehet egy csatornán?

Sziasztok
Rosszcsontok minden kedves játékost vár aki szeretne kikapcsolódni, a mindennapos mókuskerékből kilépni. Itt nincsenek megkötések. Nincsenek kötelezetségek csak szimpla szórakozás. Jó társaság, szórakoztató légkör. Ha érdekelünk keress fel. Tagfelvétel érdekében keresd Darkwolfi-t vagy Detektiv-et vagy Dzseridian-t (family nevet írtam). Illetve Teamspeaken is jelentkezhetsz 87.229.103.102 csak meny be a tagfelvétel szobába valószínűleg rövid időn belül észreveszi valaki.
Utoljára szerkesztette: Terrana, 2017.05.26. 10:14:13
SzirmosSzisza
Őőő, mit ír ki, meddig jutottál el, satöbbi?

Sziasztok. Ma szedtem le az ingyenes verziót, de letöltötte és nem enged játszani. Ezt a problémát hogy lehet orvosolni ?? 😊 Kösszi előre is a segítséget
SzirmosSzisza
Csak channel, ugyanaz mint az Olvia, illetve pár hét múlva át is alakulnak sima Olvia channellé.

Carmang
Külön Normál, és Steam szerverek? Minek? <#whatever>

Olivián nincs gond. Amióta ismét van normál szolgáltatás nem vagdos le. Bekorlátozott mobil nettel voltak azért gondok. A 30KB/sec picit szűkös a BDO-nak...
SzirmosSzisza
Ne felejtsetek el pörgetni!

AnuluWork
Látszik, hogy nem lépkedek. De ez akkor szar. Folyamatosan levág.

SzirmosSzisza
Hetek óta crowded a legtöbb channel esténként, most is, kivéve a Steamesek 😊

AnuluWork
Minden channel crowded. Faxa. Kidobál, játszhatatlan. Remek ötlet volt az szerverösszevonás! 😄

AnuluWork
Jó nagy hülyeség! 😞

AnuluWork
Egész jó ruhákat pakoltak be.

SzirmosSzisza
Sajna külön van a kettő, ha megveszed Steamen új akkountod lesz.

AnuluWork
Most, hogy steamen is elérhető a játék, érdemes onnan játszani? Vagy mitől steames? Mint mondjuk a War Thunder? Steamről indítod, de saját launchernek ugyanezt hozza be?

Elég jó akciók vannak most.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.24. 19:55:44

SzirmosSzisza
Hysteria/Aakam-ba lvl 60 alatt nem érdemes menni és még általában akkor is kell 1-2 accuracys cucc, hogy meg tudd ütni őket. Awakening fegyót meg érdemes már kis szinten is használni, én anno +13-as awa fegyóval sokkal többet sebeztem, mint TRI Kzarkával.

Ha meglesz a gathering master, akkor picit lazítok és megyek szörnyet irtani. A wizard erre tökéletes. Korábban is ennyire papír volt a sausan? Se sebzésük, se esélyük. Azt se tudják mitől hulljanak el hirtelen. Jégeső, meteor, vagy villámvihar. Minden "Második kör" skill azonnal leirtja a tömeget. Az awakeningbe bele se fogtam érdemben (A questből kapott fegyver 14-es szinten van. 40 FS-ig buktam vele, aztán inkább upgradeltem az ogre ringet). A Cardy nyomoroncok is nagyon jól hullanak, meg a foganok is a sivatagban. Ezek mondjuk picit már jobban sebzenek, de nem nagyon kapnak esélyt a próbálkozásra. A sulfur mine és a kentaurok még picit keményebbek. Annyira nem éri meg próbálkozni velük. Ja, meg a hysteria dungeon. No az vicc. Szerintem szart se sebzek, azaz semmi ütés nem találja el az ellent. Ennyit bír a lvl56 és a 193 (+10-15 rejtett) AP. Egyszem boss armorom sincs, csak ultimate grunil. A gyökér PvP-siege időszakból még a csizmán megvannak a PvP kavicsok, így viszont elég lassúcska. Sivatagra ott a lvl0 talis set, azt mehet az extra ugrás és futás. Gyorsabb mint a ló sivatagban.

Ma este meglesz a Master 1 gathering végre. A farmingban a shard dropot növelték, de veszettül nem látom. 58 gazon farmolgatok és kb 1 db hard shard eset. A kiskertes meló közben és után körbeszedegettem/vágtam a környező fákat és gazt. Abból esett 3 hard shard (1 valami fűből, egy favágásból és egy SAp szívogatásból). Lényegesen kevesebb melóval. Valamit félreérthettem a patchben, vagy ez még mindig szar. De Olivia szerveren legalább TOP1 vagyok belőle (prof9-en). 😄

Aztán lassan lejár az Olivia time. Visszatérek normál channelra, elkenik a számat és sírva hagyom a rákba a játékot. Na jó, nem is. De a dél amerikai régióba lehet bekóstolok majd. IP block és nyelvi korlátok ide vagy oda. <#hehe>
Igen én is ettől félek.A párom inkább a grindelgetek,life skillezek stb tipus.Maximum velem arénázgat,duelezik vagy partyba pvp-zik ritkán.Ő elvan vele.Én inkább az a fajta vagyok aki nem megy odébb egy spotrol és nem vált ch.-t.Viszont annyira kifinomult pontosságot és animácio megszakítást igényel a sorci h néha túl sok.Rosszabbul geareltek sok kihívást nem okoznak de a hasonlóak és bizonyos classok(wari,berzi) már nagyon is is kategória.
Ízlések és pofonok. Ha leallsz 1v1ezni, akkor lehet hátrányban leszel witch vagy wizarddal, de minden VALÓS helyzetben szórakoztató és erősek. Mondjuk nagyon nem pvpztem mióta visszanéztem... Mit csinálsz block ellen? Passz. Cc átütő roll , cc resist a cc ellen vagy mondjuk eltavolodsz? Vagy visszaszállsz a lovadra es futtában gyalazod az ellent. 😊
A napokban lett 60as egy guild társam,ő állítása szerint borzalmas.Hónapok óta 200-215 Aw Ap-al.
Pirates,Bashim,Fogans -nál grindelt.

Hát akkor a witch-et is kihúzom .. 😊 lassan csak elfogynak a szóba jöhető classok.
SzirmosSzisza
Maehwa-val marha gyors a grindelés pedig miután megvan awa.

#5058: Witch 1v1-ben borzalmas, block ellen nem tud mit kezdeni és marhára nem mozgékony, csapatban szokás szerint jó, bár kell egy kis DP, hogy ne haljon olyan gyorsan (általában az a tapasztalat, hogy amint lejár a protected area elkezdek olvadni 😄)

#5061: somethinglovely-n pipáld be a hotspotokat, esetleg itt keress rá a halra vagy a questre és hátha írják kommentben hol érdemes próbálkozni.

Carmang
Adjatok már légyszi egy olyan térképet, ami jól jelöli, hogy milyen halat hol lehet fogni.
(nem, a kép alatti somethinglovely nem pontos, se semmi amit google kihoz az első oldalakon, amik egyébként is csak ugyanaz a néhány, egyéves link, csak különböző fórumokon terjesztve)
Egész nap pecáztam Velia, Cron, Luviano vizein, hogy fogjak kettőt abból, amit a vidra kér. Egyet sikerült. Még steel-ről is visszaváltottam thick-re, hogy ne jöjjön annyi kék, és sárga hal (zöld kellene, Skipjack). Pedig tudom, hogy ezelőtt már fogtam ilyet.

Nálam azok a classok már alapból felejtősek amik grindelésre "lassúak"...nincs sok időm játszani.Tudom félig meddig nincs igazam mert megfelelő ap-al ezekkel is lehet haladni de összehasonlíthatatlan egy sorc,witch,wiz grind hatékonyságával.Simán warrior lennék ha nem lenne olyan dög unalom és lassú a minimum 60ra húzása.
AnuluWork
Musa? Maehwa?

Én nagyon sokáig rangereztem aztán elfogyott a lendület vele kapcsolatban,nem élveztem már vele a játékot.Egy ideje sorcival tolom felemás sikerélménnyel.Kezelhetőség szempontjából a plafonon van.Nem egyszerű class.
Grindelni gyorsan lehet vele arra tökéletes.Mikor sok "top" sorci kijelentette hogy rerollol DK-ra én is megtettem,kipróbáltam.Sikerült neki dande-t is szerezni és felhúzni tri-re.De valahogy csalódást okozott.Nem arról van szó hogy "rossz" hisz időt nem sokat adtam neki,hanem nem jött be a harc stílusa.Ez az ugrálok és eltolok 3-4-5 skillt majd újra ugyanez valahogy túl egyoldalú.Szóval most újra sorcival vagyok...bár még most sem alakult ki bennem hogy maradok vagy váltok.Bár más classok igazán nem is tetszenek.Páromnak egy 59es witch van....jó kari bizonyos szempontokból de nem tetszik hogy 1v1-be eléggé kiszolgáltatott a nem túl mobilis képessége miatt.DK,Witch tapasztalatok más szemszögéből?
SzirmosSzisza
Múltkor kalózoknál volt kis PvP, cipőről az a 20 dura konkrétan 1 perc alatt leesett, harc közben kellett menni javítani 😄

Carmang
Rendes gear? Azzal a 20 durability-vel? <#eplus2>

SzirmosSzisza
Én úgy vettem észre, hogy 1v1-ben, ha nincs grab akkor elég nehéz harcolni, főleg amiatt, mert blockból/superarmorból csak azzal lehet kiszedni az ellenfelet. Pl egy Valkyriet vagy Warriort grab nélkül nagyon nehéz megfogni (hehe), de Ninjának, Maehwa pl szintén van blokkja amit problémás átütni. Bár most itt a DK is, amiről még mindig nem tudom milyen képességei vannak, csak annyit, hogy ugrál és közben elfogy az életem 😄

Gratula! 😊 Pont láttam az előbb h a VOS vitte Balenost 😊

Mármint ez a 2 class ellen kell grap?
Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2017.05.21. 00:34:24
SzirmosSzisza
Igazából 1v1-ben grab kell és király vagy!

Este végre sikerült nyerni egy régiót szóval 1 hétig nincs node war, ennek örömére a játék is megáldott rendesen, végre van rendes gear 😄

Ez az OP class téma rendszeresen ki van vesézve a nemzetközi fórumon vagy a redditen.
Sokak szerint (szerintem is) 1v1 ben a legjobb a wari és a zerker.
Illetve oldalakat lehetne írni melyik class miben jó.(1v1,GvG,node war,Pve stb).
Többek szerint vannak haszontalan vagy nehezen kezelhető classok is.
A warrior az pont "könnyű".
AnuluWork
Köszi

SzirmosSzisza
Nem kell reset, elolvasod és random ad 1 knowledget, lehet olyat, ami már megvan, ilyenkor semmi se történik. +100-as nincs, +40 a legnagyobb jelenleg. A claw-val movement speed/attack+casting/crit kristályt lehet outfitbe rakni, a táskával meg ruhákat rotálni.

AnuluWork
Hogy működik ez a bizonyos bookself of knowledge? Resetelem, és:
A. eladom
B. újraolvasom

A B után mi történik?

Hogyan működik a black spirit's claw piece?
Mi ez a zseb dolog?

Advice of Walks +100-at mi dob még? Vagy csak dobozból esik?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SzirmosSzisza
Ja, 1v1-ben is elég jó, meg GvG-ben is az ultija miatt.