Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
De ott Dél-Amerikában tényleg ennyire puhányak az emberek?

Kivéve hogy a worker exploitra már előre beígérték a bant, az57-et meg ebben a rendszerben sose éri el senki még. Vagy 55,99 a határ. Vagy 55 felett már iszonyat lassú lvl47-50 monstereken. A 2-3 nap még talán 54-re se volt elég senkinek.

Mindenesetre top1 nolider vagyok. A Life skillek nagyja afk lehet, de a gathering az nem olyan. Top1 vagyok benne. Processingben is akörül, de ott szoros a verseny. Aki nem játszik az afkban nyomja. Gatheringre találtam jo "power levelinget". 😄
SzirmosSzisza
"Game is B2P like NA but has many KR features at the base game.
This is pre-mediah, where the server doesn't even have tamer.
Max enchant +15 but you can easily buy valk crys.
Exp rates a lot higher, easily 57 in 2-3 days.
Merv pallette removed from their more expensive value pack, which also gives 30% xp.
Oh and that worker time skip exploit? Being abused.

The lag and disconnects are somewhat expected, so won't even go there."

jól hangzik 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maxtreme
Ezt múltkor elfelejtettem linkelni, pusztán érdekesség céljából 😄

Ejj de megváltozott mostanában a Velia Storage helyszíne:

<#idiota>

SzirmosSzisza
Egy nagy EU szerver van, channelt 15 percenként lehet váltani.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok!
A játékot most kezdtem és csak az lenne a kérdésem.hogy a sok szerver közül melyiket érdemes választani ill.hova érdemes menni?
Előre is köszönöm!
Tetszetős videó 😄D
SzirmosSzisza
GvG-ben egész jó, csak 1v1-ben vannak problémák. Felnyomod a buffokat aztán teleport 😄

Ne keseríts el,pont witchet húzok 😄 Nagy dilemma az a class dolog.A rangerben csalódtam és nem is úgy néz ki hogy "helyrehozzák",a sorci azoknak való akiknek van idejük és türelmük különben semmi extrát nem fog nyújtani.Lehetsz vele nagyon jó de nagyon rossz is.Kezdtem azóta warriort is és rájöttem hogy a napi 1-2óra játékidővel soha az életben nem fogom fel grindelni 60 közelébe sem.Pedig tetszett.Van AW-es DK-m is hát valahogy nem az én világom egyszerűen hiába "jó" ha nem tetszik....utolsó reményem a witch volt már megközelítettem az 58at vele ....iszonyat gyors vele fejlődni.Sok pvp-ben még nem volt vele részem így nem tudok viszonyítani.Mindenesetre jobb ötletem már nincs 😄 azért remélem red battlefieldre jó vagy épp a közelgő milicista dologra. 😊
SzirmosSzisza
Witch borzalmasan gyenge 1v1-ben a többihez képest, egyedül node waron hasznos, meg a PvE egész gyorsan megy neki.

Ha a kettő közül kell választani akkor DK.A sorc az egyik legnehezebben játszható class.Mobot darálni egész jó vele.Viszont ha pvp ről beszélünk rengeteg gyakorlást és kifinomultságot igényel.Kérdés neked mik a céljaid.Ám a jelenlegi ajánlott classok sokak szerint: Wiz/Witch/Wari/DK
SzirmosSzisza
Elég sokan váltottak DK-ra sorciról. Profession kb mindegy, találj ki magadnak valami célt aztán a többi jön magától. Ha csak node érdekel itt leírják a legjobb 10-et (leírásban ott van szövegesen is).

Dk és sorci között vacilálok ez a két class tetszik a legjobban valaki tudna segiteni a döntésben? saját tapasztalattal vagy valami online guide vagy bemutatóval? a másik kérdés pedig, hogy a professionoknál mit érdemes húzni már a legelején hova küldjem a workereket hogy hozzanak valami kis alap bevételt?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

SzirmosSzisza
Protected area + 286 AP 😄

Carmang
Üdv! Olyan nincs, hogy Olvia1 szeró, az összes többi szerver (csatorna) közt ugrálhatsz 15 percenként. EU régión belül persze.
Tanács? Mikor eléred a 20-as szintet, átvariálhatod, hogy milyen küldetéseket láss. A küldetés panel fölé viszed az egeret, a megjelenő Options-ra kattintasz, és bejelölöd mondjuk, hogy All 😊 Hirtelen nagyon sokan akarnak majd küldetést adni, különböző témákban (főzés, alkémia, kereskedelem, nyersanyagok gyűjtése, stb, stb.) Persze ha nem akarod, nem kell mindent megcsinálni, ki is kapcsolhatod.

Sziasztok! Ma kezdtem a játékot nagyon szép aktiv a világ, de igy első ránézésre bonyolult is, lenne valaki aki elmondana egy két dolgot mielött bármibe belekezdenék tanács ilyesmi? ja és az olvia1-szerón van magyar guild?
Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2017.07.02. 02:44:30

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Úgy néz ki ha trialra használ az ember még egy ref kódot akkor kap +7 napot szóval akár 14 napig is lehet próbálni.

AnuluWork
Én nem bohóckodom még 1x ilyet.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szerdán indul a headstart a dél amerikai verziónál. Két hétre rá a pórnépnek való verziós normál indulással. Hátha ott nem lesz ekkora lag. Csak stabil 100-300 msec vpn mögött. 😄
AnuluWork
Nyugi. Simán meghalsz, ha 50 előtt beleutsz a laggba egy csoportos püfölésnél valahol a L49-50 küldinél. Jelenleg ez játszhatatlan este és hétvégén, vagyis amikor ténylegesen ráérek. Már farmerkodni is csak úgy tudok, hogy szervert váltok vagy kilépek. Játszhatatlan az egész ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.25. 20:59:18

Aha értem,köszi az infót.
Hát ha ma elakarná kezdeni és neki is ilyen erőteljesen jönne lefele akkor már elkésett 😄
Ami nekem még nem tetszik az a kasztok neme. Máshol megoldható, hogy egy azon kasztból mind a két nem elérhető legyen, itt nem. Wizardot kezdtem, mert mindenhol OP-nak titulálták, de egyszerűen olyan unalmas a combat, hogy hihetetlen. Nem mintha ez az 1skillből megfekszik bármi mással izgalmasabb lenne, de legalább a közelharciakkal látványos. Ma váltottam tamerre, sokkal jobban tetszik, bár nem akartam női karakterrel lenni.
SzirmosSzisza
Érdemes amúgy, ma elkezdeni legalább a trialt és akkor még pont ki tudod venni majd az ingyen petet.

SzirmosSzisza
Együtt vannak, csak az elején vannak olyan channelek ahova csak ők mehetnek, de az csak 30 napig tart. Itt is le van árazva amúgy.

Én pár napja töltöttem le a 7 napos trialt, nekem eddig tetszik, bár meglehetősen singleplayer a játék. Csak questelek egyedül és lvl35-ig még véletlen se haltam meg eddig. A story nem rossz, a videók tetszenek, a grafika szép, a harci effektek szintén gyönyörűek. Ráadásul ez a combos rendszer külön adja. Szerintem megéri azt a 8 eurót, de én nem steamről venném,mert ahogy elnéztem a steamesek külön vannak,legalábbis a szerverlistánál külön jelölt szervereket láttam. Ha ez így van akkor az eredeti oldalon keresztül van a nagyobb közösség. Maga a letöltés viszont szenvedés. Nekem fix 0,7mb-al jött lefele és nem találtam rá megoldást, csak panaszokat miatta.
TBTPumpa
Steam-en most kedvezményes áron kapható. Érdemes megvenni?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hali privátba küldtem Teamspeaket ha esetleg érdekelne a Rosszcsontok guild.
SzirmosSzisza
"Ment is a sírás a fórumon, mire írta valaki, hogy nem csak játszani kellene, hanem vásárolni dolgokat a Shop-ban, abból lesz pénz új szerverre 😊"

ja, meg xbox változatra zzzz

AnuluWork
#5159 😊

Passz.

Sziasztok! Ma vettem meg a játékot szóval teljesen kezdő vagyok. Magyar guildhez szeretnék csatlakozni, de az ingame guild keresőben nem találtam egyetlen magyar guildet sem. Olvastam a RAR-ról illetve a NoPara klánokról de őket sem hozta ki a kereső. Ezen guildekhez minden fórumon, oldalon azt írták facebookon keresztül lehet csatlakozni. Na az pont nincs és nem is lesz nekem.. A játék hivatalos fóruma pedig ahol ráírhatnék valakire nem enged belépni...

Ha van itt toborzó klán megköszönnék egy TS vagy discord címet ahol tudok jelentkezni egy csoporthoz. 😊
Carmang
Kíváncsi lennék mennyi bevétele van a kiadónak belőlünk.

Más: megléptem az 55-öt, és újra megkaptam 30-tól a szintlépős achievment-eket (halom skill pont, aranyrudak, +% scroll-ok). Ez normális?

Megint más: ha azt írja a scroll (pl grinding hour), hogy combat exp-et növel, az vajon a skill exp-et is növel? Nekem úgy tűnik igen. Viszont van valamelyik régebbi event-ből valami söröm, ami azt írja, hogy combat, és skill exp-et növel egyszerre. Ez elírás lehet (pontosabban ez lenne a helyes kiírás)?

AnuluWork
Ez lehet, hogy Koreaban menni fog, de EUban nem.

Hm. MOst nézem. Mik ezek a Blacksmith's secret book-ok? El lehet raktározni az aktuális failstacket és később felhasználni ezekkel Advice of Valk-ként? Vagy ez még nem is működik?
Nem tudom miért nem nyomnak be pár újabb channelt. Vagy elérték a technikai korlátokat és a max channel számot? No mindegy. Lassan jön a dél amerikai is. Ott lehet kisebb lesz a lag. Mondjuk ez elég morbid lenne. VPN mögül az óceán túloldaláról gyorsabb lenne a game. Persze ez is elképzelhető. Jóval kisebb felhasználó tömeget és kisebb világot kell majd kezelnie a RedFoxnak eleinte...
Carmang
Mondom, szerintem arra számítanak, hogy a Steam-esek jó része lelép pár hónap után, és akkor normalizálódik a helyzet.
Ettől függetlenül elég szenyó húzás volt az egyik szervercsoportot átnevezni Steam-re, majd a patch notes-ba azt írni, hogy "létrehoztunk 3 új szervert a Steam-eseknek".
Ment is a sírás a fórumon, mire írta valaki, hogy nem csak játszani kellene, hanem vásárolni dolgokat a Shop-ban, abból lesz pénz új szerverre 😊

AnuluWork
Ha nem találnak ki valamit a szerver laggra, akkor ennek a játéknak hosszútávon kampec ... 😞

AnuluWork
Ma a lagg miatt haltam 2x.

Mi a fenért adott vissza ma pár régebbi rewardot?

CTRL+ALT+CIPŐTALP 😄
Na jó. Valójában WASD meg hiperaktív egérrel fordulósdi. Azt hiszem lehet módosítani rajta, ha ez nem lenne kedvére való valakinek, de a WASD az alap. Előre-hátra-balra-jobbra, viszont ebben nincs fordulás. Az egérrel megy.
A skillek meg billentyűkombinációval, vagy gyorsgombokkal aktiválhatóak.
Ennek milyen az irányítása? WASD vagy point and click?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Embere válogatja. A BDO-ban nem olyan nagy a hajtás, így az ösztön se mindenkiben hogy megmérettesse magát vagy a legjobb akarjon lenni (vagy a legjobbak közt). Egy új kezdés egy olyan játékkal ami már ismert picit mindig aktívabb/versengőbb. Ki tud többet kihozni ugyanabból rövid idő alatt? Akinek a versengés (legyen karakter szint fejlesztés, life skill vagy akármi) nem asztala, annak nagyon nem merül fel egy elölről kezdés, vagy egyenlő esélyekkel indulás. OK, a verseny amúgy is csak a preorderesek közt lesz, de meglepő tömeg szokott ott is lenni. Bár a BDO irdatlan nagy carebear nevelde. Nem baj ez, de arányaiban érezhető hogy hosszú távon mi is ez a játék. Örömmel hangoztatják, hogy az endgame a PvP és a node war, meg siege, de ezen a kötött szabályú ketrechacos node war és siegen felül nincs igazi open World pvp. Nincsenek célok. A node war és a siege meg... Van 300k steam user és jobb esetben maradt az 1-1,5 millió normál verziósból 200k. Ez 500k ember két régióban.. 12 várra. Jó ha van 10-20 000 játékos akit minimálisan is érdekel a PvP. Félmillából? Nem egy erős "endgame". 😄

Mindenesetre visszatérve az újonckodásra új régióban: kezdetben van esélyed jónak lenni és annak maradni. Mivel egyszer már lenyomták a torkunkon az EU-ban ezt a játékot az összes aljas p2w "add-onnal", így tudjuk mire számíthatunk. Nem lesz meg az az érzés, hogy átb@sztak miután megkölcsönözted nekik a bevezetés és fejlesztési költséget. Azért a spanyol-portugál csapat elég necces. Hátbabökés/kicseszés ide, vagy oda egy új (fresh start) angol nyelvű EU, vagy NA szervernek a Kakaótól jobban örülnék. Még akkor is ha olcsóbb lesz az SA fizetős tartalma és nem csesztek (még) ki velünk. Az ismert "gonosz" jobb mint az ismeretlen (de rossz hírű) újonc. <#hehe>
AnuluWork
De tényleg érdemes újrázni?

Musa meg a párja induláskor nem lesz azt hiszem. Csakúgy mint az EU/NA verzió kezdetekor.
SzirmosSzisza
Amúgy toljatok musát vagy a csaj formáját, 150-es pinggel élmény lesz ellenetek 😄

+olcsóbb lesz a Pearl shopos lom állitólag. Az 1500 pearl 45 vagy 49 dollárnak van reklámot a nagy pakkban, igy kisebb pearl számol fognak repkedni...
Más régió és más cég. Újra kell venni, meg kellhet vpn is az ip Block miatt. Kb ugyanaz lesz a pakkokban mint nálunk a kezdeskor. Csak alapbol lesz bent value Pack és nem később vált. Vagy nem titkolja a redfox hogy bent lesz ez is kesobb. A support es a játék nyelve portugál és spanyol lesz.
SzirmosSzisza
Top 100 úgyse érdekelt, de az energitá, contrit, geart újra összeszedni fenének sincs kedve, enchantok újraizgulását szintén 😊

Engem érdekelne egy újrakezdés 😊
Ez hogy lesz? Megint meg kell venni a játékot, vagy EU, és NA mellett ez is megjelenik majd kliens legördülőjében?
Anno 0 ismerettel kezdtem, most szerint sokkal jobban menne már 😊
Jaja. Minek előről kezdeni? Jobb az ha 0 közeli a "versengő factor" a játékban. Jó kis solo MMO a BDO. Nem kell bele stressz meg agy. csak benyomsz pár hetet és megtapadsz a középmezőnyben. Első úgy se leszel semmiből (az p2w spot a toplistán), akkor meg minek izgulni? Jobb ez így. <#hehe>
SzirmosSzisza
Fene se akarja előröl kezdeni ezt a fost 😄