Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre top1 nolider vagyok. A Life skillek nagyja afk lehet, de a gathering az nem olyan. Top1 vagyok benne. Processingben is akörül, de ott szoros a verseny. Aki nem játszik az afkban nyomja. Gatheringre találtam jo "power levelinget". 😄
This is pre-mediah, where the server doesn't even have tamer.
Max enchant +15 but you can easily buy valk crys.
Exp rates a lot higher, easily 57 in 2-3 days.
Merv pallette removed from their more expensive value pack, which also gives 30% xp.
Oh and that worker time skip exploit? Being abused.
The lag and disconnects are somewhat expected, so won't even go there."
jól hangzik 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ejj de megváltozott mostanában a Velia Storage helyszíne:
<#idiota>#idiota>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A játékot most kezdtem és csak az lenne a kérdésem.hogy a sok szerver közül melyiket érdemes választani ill.hova érdemes menni?
Előre is köszönöm!
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Tanács? Mikor eléred a 20-as szintet, átvariálhatod, hogy milyen küldetéseket láss. A küldetés panel fölé viszed az egeret, a megjelenő Options-ra kattintasz, és bejelölöd mondjuk, hogy All 😊 Hirtelen nagyon sokan akarnak majd küldetést adni, különböző témákban (főzés, alkémia, kereskedelem, nyersanyagok gyűjtése, stb, stb.) Persze ha nem akarod, nem kell mindent megcsinálni, ki is kapcsolhatod.
Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2017.07.02. 02:44:30
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.25. 20:59:18
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hát ha ma elakarná kezdeni és neki is ilyen erőteljesen jönne lefele akkor már elkésett 😄
Ami nekem még nem tetszik az a kasztok neme. Máshol megoldható, hogy egy azon kasztból mind a két nem elérhető legyen, itt nem. Wizardot kezdtem, mert mindenhol OP-nak titulálták, de egyszerűen olyan unalmas a combat, hogy hihetetlen. Nem mintha ez az 1skillből megfekszik bármi mással izgalmasabb lenne, de legalább a közelharciakkal látványos. Ma váltottam tamerre, sokkal jobban tetszik, bár nem akartam női karakterrel lenni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ja, meg xbox változatra zzzz
Ha van itt toborzó klán megköszönnék egy TS vagy discord címet ahol tudok jelentkezni egy csoporthoz. 😊
Más: megléptem az 55-öt, és újra megkaptam 30-tól a szintlépős achievment-eket (halom skill pont, aranyrudak, +% scroll-ok). Ez normális?
Megint más: ha azt írja a scroll (pl grinding hour), hogy combat exp-et növel, az vajon a skill exp-et is növel? Nekem úgy tűnik igen. Viszont van valamelyik régebbi event-ből valami söröm, ami azt írja, hogy combat, és skill exp-et növel egyszerre. Ez elírás lehet (pontosabban ez lenne a helyes kiírás)?
Ettől függetlenül elég szenyó húzás volt az egyik szervercsoportot átnevezni Steam-re, majd a patch notes-ba azt írni, hogy "létrehoztunk 3 új szervert a Steam-eseknek".
Ment is a sírás a fórumon, mire írta valaki, hogy nem csak játszani kellene, hanem vásárolni dolgokat a Shop-ban, abból lesz pénz új szerverre 😊
Mi a fenért adott vissza ma pár régebbi rewardot?
Na jó. Valójában WASD meg hiperaktív egérrel fordulósdi. Azt hiszem lehet módosítani rajta, ha ez nem lenne kedvére való valakinek, de a WASD az alap. Előre-hátra-balra-jobbra, viszont ebben nincs fordulás. Az egérrel megy.
A skillek meg billentyűkombinációval, vagy gyorsgombokkal aktiválhatóak.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mindenesetre visszatérve az újonckodásra új régióban: kezdetben van esélyed jónak lenni és annak maradni. Mivel egyszer már lenyomták a torkunkon az EU-ban ezt a játékot az összes aljas p2w "add-onnal", így tudjuk mire számíthatunk. Nem lesz meg az az érzés, hogy átb@sztak miután megkölcsönözted nekik a bevezetés és fejlesztési költséget. Azért a spanyol-portugál csapat elég necces. Hátbabökés/kicseszés ide, vagy oda egy új (fresh start) angol nyelvű EU, vagy NA szervernek a Kakaótól jobban örülnék. Még akkor is ha olcsóbb lesz az SA fizetős tartalma és nem csesztek (még) ki velünk. Az ismert "gonosz" jobb mint az ismeretlen (de rossz hírű) újonc. <#hehe>#hehe>
Ez hogy lesz? Megint meg kell venni a játékot, vagy EU, és NA mellett ez is megjelenik majd kliens legördülőjében?
Anno 0 ismerettel kezdtem, most szerint sokkal jobban menne már 😊