Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Nálam nincs gond.

Először is köszönöm a kódot! 1v1 annyira nem is érdekel, úgyhogy el leszek a Wizard-dal. 😊 Már most elég jól lehet vele aprítani pve-ben, pedig nem mondhatnám, hogy jó a gear-em.
Viszont van egy olyan problémám, hogy időnként teleportál a karakterem, brutál lag van. Máskor tökéletesen működik minden. Hardver szempontjából nálam nincs probléma. Ti is tapasztaltok hasonlót, vagy nálam lehet valami gond? Vga drivert már frissítettem.
Carmang
A pénztermelésre ne feküdj még rá, lesz annyi mint a nyű 😊 Haladj szépen előre, fedezd fel a világot.

Szia! Küldtem pü-et! 😊

A Wizard az egyik legsokoldalúbb class a játékban!Remek daráló pve-ben.small és large pvp-ben is jól teljesít.Talán az 1v1 ami megfogja.De röviden megfogalmazva jó választás!
Sziasztok! Pár napja elkezdtem játszani az egy hetes free lehetőséggel. De azt már most látom, hogy hét nap alatt semmit sem fogok a játékból leszűrni. Főleg, hogy kénytelen vagyok megállni alacsony szinten, hogy pénzt termeljek. Meg egyébként is, nagyon érdekel a craft, (hajók, szekerek, házak, stb) és a meglehetősen profin kidolgozott kereskedőrendszer, a halászat, és a jó ég tudja, hogy még miegyebek, amit momentán még nem látok. A harcról nem is beszélve. Szóval azt szeretném kérni, hogy ha valakinek volna egy guest pass, küldje már el nekem pm-ben. És egy guild nevét is, ahová tudnék csatlakozni. Nem vagyok egy milliomos, és az Albion online és e között vacilálok. Mindkettőt nem venném meg. Ha már van lehetőség jobb volna előbb tesztelni. Előre is köszönöm!

Wizard-ot kezdtem egyébként, Gear és kaszt vélemény érdekelne, ha nem lopom az időtöket. 😊
Vagy esetleg Rocaba set...
SzirmosSzisza
Van egy ilyen meg ilyen, elvileg az utóbbi frissebb, de alapvetően nem lehet rosszul gearelődni. Grunilt azért nem szeretik mostanában, mert ha bomlik a set bónusz (ami általában a Bheg kesztyű miatt van) akkor marhára nem éri már meg, azért szokták inkább a Hevét ajánlani. De pl DK-nál ahogy hallom pont mindegy, mert úgyis folyamatosan iframe-ben van és nem lehet sebezni, szóval inkább az AP-ra kéne gyúrni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok! Lenne egy geares kérdésem! Nemrég óta játszok gyűjtögetem a silvert, de nem tudom eldönteni melyik set lenne jó mert mindenki mást mond valaki szerint a grunil már nemjó de valaki épp az ellenkezőjét mondja akkor mi az igazság mert boss gearre még 1 évig gyüjthetek de addig valamiben lennem kell hogy birjam a nagyobb területeket? 56os dk karim van.

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

AnuluWork
Hogy is mondtátok? Csak akkor fog repülni, ha lejön egy szikláról? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Marha szép

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Ezt ismertem, azért is kérdeztem, mert ez kevés. 😞

MaskimXul
AnuluWork
Van valami értelmes dolog amire ezeket a thermian coinokat költeni lehet? Annyi van belőle, mint a szar, és csak baromságokat ajánl fel. Legalább be lehetne váltani sealre! Be lehet?

Még mindig maradt 2 db próbakódom, ha esetleg kell valakinek ...

55VSBR0-FER314H-3ONS1N0-J1CL3 Unused
JMTKNMF-LG53VGL-PNL7SK9-FV4LN Unused
Eddig kellemes csalódás (két nap után) a játék. Megmondom őszintén, én a keleti mmo-kat az Arche Age kivételével jóideje kerülöm. Itt azonban a komplexitás, a lehetőségek tárháza, egyelőre megfogott. Remélem, hogy ki is lehet őket aknázni, és nem ful el mint társaiban.

Nem. A megoldás az, hogy felviszed 100%-ra és élvezed a totyogós trabi után a Ferrari sebességét. 😄
Carmang
Jómúltkor kérdeztem, hogy a Grinding Hour ad-e bónusz SP-t, vagy nem. Akkor azt írtam, hogy valószínűleg igen.
Aztán megmértem: nem.
Tehát a Combat EXP csak szintlépős EXP-re vonatkozik, ha mellé van írva, hogy SP EXP, akkor kap SP-t is (pl most júliustól a hétvége, event sör, stb)

Carmang
Be van nyomva? 😄

AnuluWork
Szóval, ha leveszem a nyerget, nem áll fejre a paci? Remek megoldás! 😊

SzirmosSzisza

Carmang
Hát... nekem úgy tűnik, hogy azért lehet ugyanolyan stílusú karaktereket találni egy férfi, és egy női kaszt között (még nem próbáltam az összeset). Nem 100% az átfedés skillekben, de erősen hajaznak egymásra, szóval nem feltétlenül van gender lock. Bár hozzáállás kérdése.

"Átnyálaztam" a videót, azért lesz majd pár kérdésem még, most azonban inkább belevetem magam a játékba.
Köszönöm szépen! 😊
A sprint mellett sokkal gyorsabban halad a paci. Ha meg nagyon nem akarod, akkor simán vedd le a nyerget a lovadról és nem működik onnan a skill!
AnuluWork
Ez a Thermian part viszont hangulatos, bár erre időt elqurni más helyett, komolyan, a pofám ég a készítők nevében ...

AnuluWork
Ez mekkora ... Eddig tök jó volt a lovam, most még 75 jó kísérlet kell, hogy ismét jó legyen. 😄

SzirmosSzisza
Aha, ha 100% akkor mindig sikerül.

AnuluWork
Még egy kérdés. Ha eléri ez a szar a 100%ot, akkor ez a barom minigame nem jön többet elő? Mert eddig tudtam vágtázni, most gyakorlatilag használhatatlan a ló ...

AnuluWork
Áh! Köszi. 😊

Aham köszöntem a válaszokat 😄
Igen valóban tetszetős a bdo de az hogy gender lock-os ez nálam mindig nagy negatívum volt egy játékba sajnos .
Bár az Albionról néztem videókat ugye ég és föld mint a bdo de azért annak egy próbát adok , sajnos Overwatch mellé kellene valami stressz oldó 😄
SzirmosSzisza
Esetleg Albion, jövőhéten indul élesben. Bár szerintem BDO sokkal jobb nála.

Szerintem felejtsd el ... 😊
Nem akarom fényezni a BDO-t mert vannak hibái de szerintem most viszi a prímet sok tekintetben.
Ha viszont mindenáron a múltbéli mmo-k között keresgélsz inkább GW2...
Esetleg urak ti még milyen mmo-val játszottatok most gondolkoztam még a Ride of Icarus játékon de nagyon kihalt azt olvastam 😄
SzirmosSzisza
Mikor a lovon ülsz nyomd meg a P-t és a Sprit alatt lesz egy %, az az mutatja mennyire tanulta meg a lovad a skillt, ha nem 100% akkor amikor használod van rá X esély, hogy feljön egy minigame (középen kell tartani azt a cuccot) és ha sikerül akkor nő a %, ha nem sikerül ledob.

El tudod rakni vele a failstacket, pl van egy 34-es failstacked de félre akarod rakni akkor veszel egy 40-es könyvet, elhasználod és lesz belőle egy +34-es Valk's Advice.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.07.16. 14:29:14

AnuluWork
Eddig minden oké volt, kapott a lovam valami sprint skillt, és most folyamatosan ledobál, ha shiftre nyomok. Ezt most hogyan? 😄

Más.

Ez hogyan működik? Vettetek már ilyet?

SzirmosSzisza
lehet így is!

BEAST
Hurrá, jön a "Mystic" kaszt. Végre lesznek női Strikerek is, de még véletlenül se csináljanak férfi Sorcerert, Dark Knightot vagy esetleg Rangert. Ugyan hova gondolok, a mellekkel több cuccot lehet reklámozni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Huu hát én is belemerültem 😄
Nem is tudtam hogy genger lock-os , ez egy mély sebet hagyott .
Egész jól fut és tényleg egy enyhe kikapcsolódás a játék , a grafika szép de a grind számomra egy idő után tönkre tenné lehetséges sőt :/
Ezek tudatában és az amit ti leírtatok amit nagyon szépen köszönök mert így előre is tudtam gondolkodni eldöntöttem kihagyom 😄
AnuluWork
Eddig nem szórakoztam vele, de a Valkyrie baromira tetszik. 😊

Carmang
Egy kis iránymutató, hogy fel tudod-e venni a versenyt ennyi idő után a régiekkel:

Carmang
Kösz

Burger: kaptál privát üzenetet.

SzirmosSzisza
Szerintem nincs semmi megkötés.

Köszi. Bár, csak most tudtam azóta belépni. Már nemigen van meg. 😄 Mindegy rákezdek akkor, majd szólok mielőtt lejárna. Gondolom trial keretében nem tudok kommunikálni in game, meg csatlakozni sem guild-be.
A webes profilodban a feloldható tartalmak között...
Carmang
A Guest Pass-eket hol találom? Elvileg nekem is van 10.

AnuluWork
Ha még kell, dobok én is párat ...

SzirmosSzisza
Arra figyelj, hogy miután lejárna a free trialod utána használd el.

2EC8A1L-98LQG62-RM6SK6M-3IU2J

Tessék 😊
Carmang
Csak egy "szerver" van, vagyis amire érdemes csatlakozni, ez az EU. Ezen belül vannak a fizikai szerverek, a játék ezt csatornának hívja, és 15 percenként ugrálhatsz köztük.

Értem. Ha eseteleg van valakinek egy felesleges kódja, két hét talán elég volna, hogy jobban belelássak, mint egy. Melyik szereveren van nagyobb magyar közösség?