Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk: és köszi Mira, ezt az oldalt se nyitom meg most egy darabig mobilnettel 😄DDD
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2017.08.15. 21:16:37
Kumiho #2179

Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2017.08.15. 21:13:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kumiho #2179
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezek elsősorban nem ide készültek, hanem fb csoportba meg csak úgy módon.. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- hoverezz rá és ott írja mennyiért mit kapsz, ha nem látszik az összes akkor lehet rossz helyen váltod be/görgetni kell
- úgyis kapsz skill resetet awakening után szóval nyugodtan (érdemes awa skilleket kirakni majd, sokkal erősebbek)
- ha eléri a 10-et nem tudsz többet energiát rakni bele
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Arra azért kíváncsi lennék, hogy backup is csak kéthetente van így? Mi van, ha valami dúúrva exploit miatt rollback-kelni kell a játékot? Nem 1 hét, hanem akár 2 veszik el?
Más: #5320-ra senkinek semmi tudománya?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1-2 ilyen spontán elkapott képet én is tolok délután 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.08.09. 10:23:15
A Tamerem:

Érdeklődni szeretnék. Havidíjas játékról van szó, vagy egyszer vásárlós?
- A Trade Item Exchange Coup-ont hanyasával lehet beváltani? Azt mondja a kereskedő, hogy ha többet hozol, jobb cuccot kapsz. De vekem csak egyet vált be mindig az 50+ -ból.
- Skillekre mennyire érdemes 56 alatt ráfeküdni? Még nem csináltam meg az awakening küldetést, de van értelme MINDENT kimaxolni?
- Ja... ha a node-ot felfejlesztettem 10-re, akkor annyi elég is, nem kell kimaxolni a 10-es sávot, ugye?
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.08.06. 17:47:50
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.06. 16:43:24

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.02. 20:16:38
Ha meghal akkor affem felét veszted, de nem vagyok benne biztos még nem sikerült. Transportnál annyi ügyeskedés van, hogy ha van kint lovad trade packkal akkor nem enged transportolni, de ha berakod istállóba, transportálsz, bezárod az ablakot és gyors kiveszed a lovat akkor jön veled. Bár nálunk már kb 1-2 másodperc a transport/karakter váltás szóval nem nagyon lehet már csinálni.
+kérdés. Ha pakk van a lovon és döglik, akkor veszted az összeset, veszíítesz random párat, vagy nem esik crate "belőle"? Ha meghal a paci és crate van benne (ha nem veszted ilyenkor el az összeset), akkor "Normál" módon bármelyik istállóban kivehető? Mondjuk távolabbra nem kutyagoltam, de a kimúlt paci és felgyújtott szekér ott volt az istállóban épp ahova mentem. Bárhova is mentem. 😊
Persze ha sok a bukta pakkon, akkor ez nem téma szállításra. Bár épp akkor is lepotyog a szekérről a crate néha ha csak városon belül viszed a ládától a közeli trade Managerig... Maradjak inkább a paci teleportnál ilyen esetben is? Abban nincs ilyen rizikó amíg nem mozog, csak teleportál?
Szerk: utólag megtaláltam a tippedre vonatkozó topicot. Izgalmas olvasmány. 😊
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/136492-how-to-transport-70k-crates-to-arehaza/
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.08.02. 16:27:08
Beléptem. A loaderben ennél a lépésnél van az IP ellenőrzés. Ez azért szívás, mert a telepítés ezután kezdődne. Azaz telepíteni nem lehet elkezdeni a saját "tiltott országbeli" IP címeddel. Ide kell a VPN. Mivel lassúcska volt a legutóbbi 3,1 GB patch letöltés, így utánanéztem. Mondjuk mire hazaértem munkából, így akkor nem kellett. Tehát. Belépsz, elindítod a frissítést és kikapcsolod a VPN-t. Az eredeti neted sebességével leszedi a patchet. Játéknál ezt az indítás utáni játék betöltésnél csináltam meg és csont nélkül hagyott belépni a channelekre és játszani a reggeli karbantartás kezdetéig. Én meg szórakoztam a folyamatos VPN-nel, meg a 3-600 Msec latencyvel. Eh, no mindegy. remélem nem banolnak azért és nem is patchelik. Ha ilyen a koreai, taiwani, meg a leendő kínai tűzfal is, akkor nem nagy kihívás beszivárogni. Bár Koreában azt hiszem nem az IP a necces rész...
Mindenesetre mehet a BDO SA 1000Mbit/sec sávon. Meg mehet mellette letöltés, youtube, TS vagy bármi. Így azért már barátibb. EU/NA régiós új szerver nincs tervben? Mondjuk ezt most élvezem az alienekkel, de ha azt vesszük, hogy hazai régióban 5 dollár/hó mehetne a játékra VPN helyett, akkor mindenki jobban járna? Semmi bíztató jel? Kína lesz a legközelebbi "új"?
De érdekel. Hátha a vad brazilok közt bepróbálom majd ezt is.😊
Ráadásul nem nonstop grindeol az ember. (legalábbis én. max 1-1.5 óra amit egyhuzamban bírok)
Ha grindeolok akkor meg nagyon változó. Van mikor ennyi sem, van mikor jóval több 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.07.28. 08:42:33