Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Jó az! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Nekem csak ilyen foggyos képeim vannak róla 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Akkor én is ...

Bocsi! 😊)) picit nagy lett.
böröczk
Amúgy nagyon kemény, hogy két tök egyforma karaktert sikerült csinálnod, pedig két teljesen különböző klassz 😄

szerk: és köszi Mira, ezt az oldalt se nyitom meg most egy darabig mobilnettel 😄DDD
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2017.08.15. 21:16:37

Kumiho #2179

Az én szépségem határtalanabb 😄 😄 Mirayse/Miraysu

Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2017.08.15. 21:13:08
böröczk
aww, hát ki az a szépség az utolsó képen, középen? 😄

Kumiho #2179

AnuluWork
+15 feletti enhanceolt fegyóból/páncélból nem lehet kikapni a beleölt black stoneokat?

Maxtreme
Az ígért 1-2 kép tőlem is, mert miért ne alapon 😊

Ezek elsősorban nem ide készültek, hanem fb csoportba meg csak úgy módon.. 😊

Roger6
Ma haladtam egy keveset a karakterekkel:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Ezek a bálna fülesek nagyon szeretnek, igazából kétszer is csak failnek akartam arany ékszer előtt, de nem panaszkodhatok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
Ok, kösz.

SzirmosSzisza
Folyamatosan van backup.

- hoverezz rá és ott írja mennyiért mit kapsz, ha nem látszik az összes akkor lehet rossz helyen váltod be/görgetni kell
- úgyis kapsz skill resetet awakening után szóval nyugodtan (érdemes awa skilleket kirakni majd, sokkal erősebbek)
- ha eléri a 10-et nem tudsz többet energiát rakni bele

Carmang
Jöhet!

Arra azért kíváncsi lennék, hogy backup is csak kéthetente van így? Mi van, ha valami dúúrva exploit miatt rollback-kelni kell a játékot? Nem 1 hét, hanem akár 2 veszik el?

Más: #5320-ra senkinek semmi tudománya?

SzirmosSzisza

AnuluWork
😊

Üdv.

Roger6
Én tegnap megvettem az alap csomagot, és ha nem kell jönnöm dolgozni, nem állok meg 11 óra játék után, egészen magával ragadó a környezet, és ez az egész stílus. Rég játszottam MMORPG-vel, több éve. De már tudom, hogy miért szerettem annyira régebben is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Maxtreme
Ezt hívják úgy hogy cpu limit 😊
1-2 ilyen spontán elkapott képet én is tolok délután 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.08.09. 10:23:15

SzirmosSzisza
Nálam full minimumon és maximumon kb ugyanúgy fut 😄

Roger6
Ez a játék valami eszméletlen szép, kár hogy nálam csak közepes grafikai beállítások mellett képes normális fps-t produkálni. <#whatever>

AnuluWork
Csak úgy ...

A Tamerem:

Roger6
Köszönöm szépen a választ!

Szia!1x vásárlós,10€ a legkisebb csomag.
Roger6
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék. Havidíjas játékról van szó, vagy egyszer vásárlós?

Carmang
Néhány kérdésem lenne.
- A Trade Item Exchange Coup-ont hanyasával lehet beváltani? Azt mondja a kereskedő, hogy ha többet hozol, jobb cuccot kapsz. De vekem csak egyet vált be mindig az 50+ -ból.
- Skillekre mennyire érdemes 56 alatt ráfeküdni? Még nem csináltam meg az awakening küldetést, de van értelme MINDENT kimaxolni?
- Ja... ha a node-ot felfejlesztettem 10-re, akkor annyi elég is, nem kell kimaxolni a 10-es sávot, ugye?
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.08.06. 17:47:50

AnuluWork
Ez a tamer mindig ilyen Gdurva volt PvEben? Az a roaring skill. OMFG! És csak töltődik, töltődik ... 😊 (Csak ne lenne ilyen csámpás! 😄)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.06. 16:43:24

Az EU-ban is elkezelték a speckó szövet kiszállítós -"igigy nemesek" napi quest záró karakterét is? SA-ban eltűnt a Heidel kovács és az inasa szorgolódik, meg eltűnt ez az NPC is. Oda a potya napi 120 CXP...
SzirmosSzisza
Valamiért kivették a játékból és újat raktak a helyére, de pl a questben még mindig a régi NPC van .. 😄

AnuluWork
Mi történt a kováccsal Heidelben? Elfordult népétől és grafikai bugos lett. 😊

AnuluWork
ED. Félreértettem.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.02. 20:16:38

SzirmosSzisza
Nem hiszem, kalózoknál is minden ezt használja grindelésnél, meg Sausannál meg mindenhol.

Ha meghal akkor affem felét veszted, de nem vagyok benne biztos még nem sikerült. Transportnál annyi ügyeskedés van, hogy ha van kint lovad trade packkal akkor nem enged transportolni, de ha berakod istállóba, transportálsz, bezárod az ablakot és gyors kiveszed a lovat akkor jön veled. Bár nálunk már kb 1-2 másodperc a transport/karakter váltás szóval nem nagyon lehet már csinálni.

Azaz felcuccolod a lovad a "Nem banolandó" kategóriás ügyeskedéssel, majd transzportálod a karaktert bárhova a mapon és egy idő után ott lesz lovastól pakkostól mindenestül? Mennyi idő egy Trent-Valencia "út"? 😄

+kérdés. Ha pakk van a lovon és döglik, akkor veszted az összeset, veszíítesz random párat, vagy nem esik crate "belőle"? Ha meghal a paci és crate van benne (ha nem veszted ilyenkor el az összeset), akkor "Normál" módon bármelyik istállóban kivehető? Mondjuk távolabbra nem kutyagoltam, de a kimúlt paci és felgyújtott szekér ott volt az istállóban épp ahova mentem. Bárhova is mentem. 😊
Persze ha sok a bukta pakkon, akkor ez nem téma szállításra. Bár épp akkor is lepotyog a szekérről a crate néha ha csak városon belül viszed a ládától a közeli trade Managerig... Maradjak inkább a paci teleportnál ilyen esetben is? Abban nincs ilyen rizikó amíg nem mozog, csak teleportál?

Szerk: utólag megtaláltam a tippedre vonatkozó topicot. Izgalmas olvasmány. 😊
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/136492-how-to-transport-70k-crates-to-arehaza/
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.08.02. 16:27:08
SzirmosSzisza
7k-t tudsz stackelni lóra, onnan vagy karakter transport/alton autopath/guild summon.

Láttam 1-2 master2 trade buffos ismertetőt és videót, meg olyat is ahol kb 50-100 crate ment egyszerre craftban Calpheonban, Trentben és Port Epheriában. Ez ugyan jól néz ki, meg jó suska ha célba ér, de felvetődött bennem a kérdés: hogy mozgatják ezt az irdatlan mennyiségű crate-et naponta? Csak mert egy "mezei" transport is órákig tart és max 100 darab item lehet úton egyszerre. "Ezek" meg ez alapján sokezret mozgatnak meg naponta. Calpheonbl Valenciába. Azt meg hogy?
Tegnap elkezdett szakadozni a net VPN mögül az SA régióban nyomulva, így elkezdtem tesztelni az alternatívákat. Ha ilyen az IP szűrés máshol is, akkor nem nagy akadály. 😄
Beléptem. A loaderben ennél a lépésnél van az IP ellenőrzés. Ez azért szívás, mert a telepítés ezután kezdődne. Azaz telepíteni nem lehet elkezdeni a saját "tiltott országbeli" IP címeddel. Ide kell a VPN. Mivel lassúcska volt a legutóbbi 3,1 GB patch letöltés, így utánanéztem. Mondjuk mire hazaértem munkából, így akkor nem kellett. Tehát. Belépsz, elindítod a frissítést és kikapcsolod a VPN-t. Az eredeti neted sebességével leszedi a patchet. Játéknál ezt az indítás utáni játék betöltésnél csináltam meg és csont nélkül hagyott belépni a channelekre és játszani a reggeli karbantartás kezdetéig. Én meg szórakoztam a folyamatos VPN-nel, meg a 3-600 Msec latencyvel. Eh, no mindegy. remélem nem banolnak azért és nem is patchelik. Ha ilyen a koreai, taiwani, meg a leendő kínai tűzfal is, akkor nem nagy kihívás beszivárogni. Bár Koreában azt hiszem nem az IP a necces rész...
Mindenesetre mehet a BDO SA 1000Mbit/sec sávon. Meg mehet mellette letöltés, youtube, TS vagy bármi. Így azért már barátibb. EU/NA régiós új szerver nincs tervben? Mondjuk ezt most élvezem az alienekkel, de ha azt vesszük, hogy hazai régióban 5 dollár/hó mehetne a játékra VPN helyett, akkor mindenki jobban járna? Semmi bíztató jel? Kína lesz a legközelebbi "új"?
SzirmosSzisza
Város között nem érdemes cipelni, távolság bónusz úgysincs rá, illetve, ha magadra pakolod a nyersit, felülsz lóra és a másik városban összerakod sokkal jobban jársz.

Szirmos Szisza irtam neked privit olvasd mar el leccike !
Nézek épp videót. Elég carebear és biztonságos melónak tűnik. Megsasolom a jövedelmezőségét és lehet rágyúrok. 😄
Az Imperial pakkok hurcolása közben "Védett" vagy, mint a normál pakkoknál? vagy automatikusan ölhető/vörös státuszba kerülsz? Régen olvastam ilyesmit, de aztán hogy mi lett sose tudtam meg. Kimaradt az időszak a játékidőmből amikor számított volna...
De érdekel. Hátha a vad brazilok közt bepróbálom majd ezt is.😊
Maxtreme
Mi ebben a fura? Grinde-nál nem mindig jó a drop, afk-nál meg a halak és a relicek mindig jönnek 😊
Ráadásul nem nonstop grindeol az ember. (legalábbis én. max 1-1.5 óra amit egyhuzamban bírok)

AnuluWork
Hogy kevesebb jön be grinddel, mint AFKvel. 😊

Maxtreme
?
Ebben mi a vicces? 😄

AnuluWork
"Van mikor ennyi sem, van mikor jóval több" 😄

Maxtreme
Ha csak afk-zok (nincsenek melósaim) napi 20-25 milla között (fame, pecából halak+relic, guild pénz) Ez kb 3 kör tatyó ürítéssel jár.
Ha grindeolok akkor meg nagyon változó. Van mikor ennyi sem, van mikor jóval több 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.07.28. 08:42:33

Nekem is 700-800 a fame pénz.A bevételem változó.Vannak napok mikor nem jut időm semmire.Valamikor napi 30-50m is bejön (guild pénz, processing,imperial cooking,fishing,grind stb).Nagyon változó.
SzirmosSzisza
700k körül ad, ha jól rémlik naponta. Most volt Value Pakcem szóval elkezdtem csinálni a dolgokat (Grunil, life ruha, horgászbot), úgy egész sok pénz bejött, erre még rájön, hogy ha tudsz csinálni imperial packokat és leadni az is jó pénz meg, ha nagyobb guildben vagy akkor jön a heti guild bónusz is 😄

AnuluWork
Nektek mennyi jön be napi szinten fameből, mennyi ha tök passzívak vagytok, és mennyi ha van harc is?

AnuluWork
Jaja. Wizard és a teleport ... 😊

Carmang
Nálam nincs gond.