Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Most letiltották.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Helmet is from:
Mirumok - 0.15%
Fadus Shaman - 0.008%
Fadus Warrior - 0.008%
Gyfin Rhasia Guard - 0.09%
Mirumok Watcher/Destroyer Offin - 4/6%
Armor is from:
Old Mirumok - 0.15%
Thief Imp Philum - 0.02%
Gyfin Rhasia Crusher - 0.09%
Mirumok Watcher/Destroyer Offin - 8/12%
Gloves are from:
Manshaum Priest - 0.1%
Fadus Challenger - 0.02%
Gyfin Rhasia Decimator - 0.09%
Forest Ronaros Scout - 0.03%
Mirumok Watcher/Destroyer Offin - 4/6%
Boots are from:
Manshaum Great Warrior - 0.1%
Red Skirt Poison Mushroom - 0.01%
Cloudy Rain Mushroom - 0.01%
Gyfin Rhasia Flamen - 0.09%
Forest Ronaros Catcher - 0.03%
Mirumok Watcher/Destroyer Offin - 8/12%
Én eddig még csak 3 órát(1óra ronaros/2 óra fadus) farmoltam eddig még nem dobták.
Aztán jött az észak amerikai Archeage "private" szerver és azzal most elvagyok. Alapból ingyé' patron, rengeteg költhető labor, nincs több account fejenként és mivel szarság volt a pénzadományozásban, így mostanság egyre kevésbé p2w. Amíg ki nem javítják... 😊
A Trino meg sápítozik és komoly lépéseket tesz... na persze. A BDO-t hosszabb távon picit üresnek éreztem... az egyre több tartalom ellenére is. Kevéske az interakció és a PvP rendszer se annyira kellemes mint az AA-ban. Azért "Virtuálisan" szépen kerekedik a BDO is...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.11.17. 13:37:44
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondjuk engem jobba lázba hoz, hogy a node-fejlesztésnél tényleg nő a drop.
De hát patch napján sose játssz! 😄
Belépek, erre bejön egy ablak, hogy Error while reading files. On 32bit Environment
He?
Új kristályok elég jók, van 2 új öv, ami szintén jobb mint az eddigiek.
Van új boss sisak ami buildtől függően jobb/roszabb mint giath.
Lemoria armor jobb mint ami eddig volt és nem boss, pve-re tökéletes.
Van akinek semmi nem elég igaz? 😊
Tehát pl a madarak T1-en 5% Knowledge Gaint-t adnak, és 1% Higher Knowledge Gain-t. ez mennyi lesz T4-en?
Jó példa erre az EVE. A napi csúcs kb 500k játékos online, egyszerre (az egyetlen szerveren!), ehhez képest milyen jól elvan még mindig (egy évvel korábban indult, mint az űberpopuláris, 15+ millió accounttal, és többmilliós napi csúccsal rendelkező WoW). És egy halom guild van benne, ahol az emberek tulképp nem is játszanak, hanem "csak" tudást adnak át az újoncoknak. Kell egy mentalitás hozzá, na...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Itt is volt házasság, sok faj, a jedikkel hierarchia, war, stb., és iszonyat komoly craft.)
A minőség különböztette meg a termékeket, saját vendorban árultad, de tehetted a központiba is. Mindig attól függött a minőség, hogy milyen cuccaid voltak, milyen anyagokat használtál fel. Pl.. vas. Vegyük. A vasak is különböző fajtájúak voltak. Az anyagok a bolygókon minden héten cserélődtek. Volt, hogy gyenge minőségű anyagok voltak elérhetőek bányászással, volt, hogy überdurva. Ha a gyártandó cucc craftnál pl. vasat kért, akkor választhattál, hogy pl. deednek lesz, mert oda elég a tucatárú, hisz pl. a házaknak, guildhalloknak, városi épületeknek mindegy volt. Ellenben robotnak, űrhajónak, bányának, fegyvernek, páncélnak, már nem. Ugyanúgy, mint itt több részből gyártottad le, de minden szeletke a te saját gyártócuccaidtól (azok is különböztek), ill. nyersanyagaidtól függöt. Volt itt is failure, volt itt is szopás, na de nem olyan mértékű és logikátlan, mint itt a bdonál. Pörgött a kereskedelem, és annyira pörgött, hogy nekem az egyik stupid guildtársam szerelmi bánatában törölte a kariját, de megszoptuk többen, mert mivel nem crafter volt, az ő lotjain volt pár bolt, köztük az enyém. 😊 Itteni játékban lévő manira átszámítva kb. 100-150 milliárdnyi kész cuccot vesztettem (én akkor az ő egy kattintásával), de mivel a saját házamban meg simán megvoltak a raktáraim, így egy hét után már újrakezdtem az egész craftot és ismét eladásra termeltem. Az más kérdés, hogy mennyiben változtatta ez meg a guildekhez való hozzáállásomat az mmok kapcsán. 😊 De a jó craft és egyben a kereskedelem, az akkor is életben tarthat egy játékot, ha már kevesebben játszanának. (A cuccok teljesen tönkre mehettek, mindig kellett újat venni, a mociktól az űrhajókon át mindenig. Még a házak is elrohadtak, ha nem fizetted a fenntartási költségeit. stb. stb. (Mondjuk a végén már főleg az űr és a közösség tartotta fenn a játékot, de az más kérdés, mert olyan böszmeséget csináltak, mint kevesek szoktak. A pvp nem volt kötelező, volt három frakció, egy gombnyomással változtathattad, hogy akasz-e pvpzni, vagy sem. A végén segítettek neked: csak akkor hordhattál faction armot (stromtrooper, stb.), vehettél elő imperialként petet (lépegető) ha pvp flaged volt. Az elején nem, csak a végén.
A kovácsolás imitálása pedig engem kiborít. A Roma Victor c. mmoban pl. qurvára imitálva volt minden, a favágástól a craftig, de lézengtek a népek, annyira kihalt volt az egész, pedig nem volt rossz ötlet.
Én nem hiszem, hogy rá lehet kényszeríteni egy MMOban a népekre, hogy mit játszanak. Mindenki király akar lenni, hívjuk azt L99nek vagy tényleges királynak. Biztos lehet olyan világot összehozni, hogy a játékosok üzemeltetik, de szerintem a jelenlegi, az mmokat folyamatosan cserélgető népekkel ez nem megoldható. Ahhoz olyan téma kellene, amire rákattannak a népek. Megnézem a linket, de ez nem az. Egy Game of Thrones világ, egy JÓ Star Wars világ, nem az SWTOR szintű, na abban el tudnám képzelni, hogy beleélik role playel a népek magukat a játékba. Lehet, hogy működni fog amit linkeltél, akkor érdekel majd engem is, de a mai játékosok nem alkalmasak arra, hogy egy teljes világot ők üzemeltessenek. Viszont ötletnek nem rossz.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.12. 21:14:18
Én a Chronicles of Elyria-t várom. Alap koncepciója, hogy minden karakter véges élettartammal rendelkezik (konkrétan megöregszik, és persze meghal), de megházasodhat, lehet gyereke, és halálakor az egyik gyerekével játszol tovább. Illetve a teljes szociális hierarchia (király, katona, iparos, stb) a játékosokból áll, és ők "üzemeltetik" az egész világot. A craftolás pedig a te saját, RL képességeidtől függ, pl a kovácsolást mutatták be: egérmozdulattal imitálod a kalapács mozgását, ez nem AFK processing lesz, mint a BDO-ban 😊
A basilisk és társairól ne is beszéljünk.
Nincs ez átgondolva.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.11.12. 18:25:36
BDOnal az is fajo, hogy milyen iszonyatos szazmillio dolcsikat lehuztak rolunk, es arra nem kepesek cserebe, hogy egy kicsit a sikerelmenyt atdolgozzak ingame.
#5810: a lényegen akkor sem változtat 😊)
Na igen 😄
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.11.12. 13:47:46
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.12. 13:28:23
#5809 a nodeos videójuk elég jó dolgokat mutat, de a grafika/animációk még nagyon messze van a késztől sajnos. Én most Legends of Ariaval szemezgettem csak az sincs még kész, de BDO után sajnos nehéz más MMO-t keresni
szerintem a trailerből ítélve pusztulat rossz. Értem én hogy ez még 1 prealpha (sem talán) változat, de basszus akkor nem mutogassanak belőle videot, csak képeket, mert ez így szörnyű.
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.11.12. 11:33:28
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.12. 09:20:00
De a játékban már nem találod meg, limited edition volt 😄
Az alap is nagyon szép egyébként.