Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
saját.
3 csomagot lehetett vásárolni a játékból.
STARTER'S PACKAGE,
TRAVELER'S PACKAGE
EXPLORER'S PACKAGE

Nekem a második volt, és ezt "upgadeltem" az explorer-re.

61-nél csak + accot kapsz és egy tri crescentnek megfelelő gyűrűt.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.11.12. 08:39:37

AnuluWork
Egy kérdés. Érdemes 61ig elvinni a karit? Új skillek nincsenek (csak 90től, ami ugye ... 😄), mennyivel lesz durvább a kari 60 után ha mondjuk 61es? Milyen statok nőnek?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
A válaszod első (upgradelős részét nem értem) 😊, de én is bánom, hogy anno a witchemnek nem vettem meg. A witchek ruhái közül sajnos egy sem tetszik. 😞

Saját arc dizájn amúgy? Vagy találtál egy jót ami tetszett?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.12. 08:36:28

Maxtreme
tx
hát a vp miatt "ingyenes" hálovinkor' upgradeltem a közép csomagom a fullosra (valami 3400 ft volt) és kaptam 1 csomó cuccot, ami tartalmazott egy 30 napos vp-t is. Aztán tegnap beaktiváltam.

Aha az. Sztem messze az egyik legjobb kosztüm a játékban 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.11.12. 08:24:40

AnuluWork
Ez cool. Jók a színek.

Mi az hogy ingyenes? 😊

Ez a vizes ruhaszett, ugye?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.12. 08:17:58

Maxtreme
Tegnap akciós volt a plasztikai műtét, így meglátogattam a dokit <#idiota>

Szerintem egészen jól sikerült a beavatkozás 😊

En hetek ota eddig egy Striker rucit tudtam venni, kezdek is ez miatt ujra kiegni az egeszbol, mert ez, hogy nem lehet tradelni cuccokat, meg ez a broker annyira fail, hogy az mar faj. Igy vedekezni a botok ellen akkora idiotasag, hogy el se hiszem, hogy igy kell ezt megoldani mert lustak es penzehesek. De osszessegeben az mmokbol kezdek kiegni, mert ugy latom a cegek mar nem fognak visszaterni a jo oreg havidijas modelre, amivel mindenki jol jart, nem csak a ceg, mert az utobbi idoben eddig minden jo kis jatekot ez cseszett szet. BDO is hiaba kurva jo game, egyszeruen ezek a penzehes huzasok ugy szetcseszik sokak agyat, hogy az hihetetlen. Arrol nem is beszelve, hogy a pearl shop olyan brutalisan draga, hogy azt kb az araboknak talaltak ki.
SzirmosSzisza
Én 2-szer tudtam összesen, RNG mindig is RNG volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Hányszor nyertél meg 30naposat régen, és hányszor most? (A régiben én 4-5 30naposat vittem el, a mostaniban 0.0 ... 😊)

SzirmosSzisza
Simán lehet, hogy aki nyerte a bidet csak 5 másodperc múlva kattint rá és nem egyből, sokkal korrektebb a mostani rendszer mint az előtte levő ahol tényleg a botok vittek el mindent.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ez más cuccnál is előfordul pl. memory frag. Ha senki se viszi el bidel(pl. nem kattitn rá az akinek kisorsolta a gép) akkor jó pár másodpercig áll bent és utána vált át buyra.Annál meg az nyer aki gyorsabban kattint vagy gyorsabban adja be neki.
AnuluWork
Tegnap este pont az marketet néztem, és pont akkor került be egy pearles 30napos. Na, ok, ha már ott van, bid. Bid is sikerült, nem tiltott le. Utána nézem, hogy na akkor megveszem. (Ha nem tudom megvenni a cuccot alapesetben azonnal hopp, az 1 darabból - lesz.) No itt rákattintottam, és failelt, pedig másodpercekig volt még ott a cucc. Refresheltem, meg minden. Úgyhogy itt nem rng van, hanem valami kib...tt nagy csalás, vagy olyan makro, ami tilthatnának. Már rég leszoktam, hogy pearles cuccra bideljek, de ha már ott volt, megtettem. Kár volt, mert így továbbra is érthetetlen számomra ami pearles cuccok kapcsán megy. Értem én, hogy mindenki bidel, de most vagy ne így csinálják, vagy ne látszódjon, hogy mekkora nagy kamu-csalás az egész.

Carmang
A tegnapi peccsben hekkeltek a csetablakokon:

Default setting for Chat Window has been modified.
In the default setting, the chat window will have four panels as follows.

Panel 1 General Chat - Notice, Server Group, General, Whisper, Combat
Panel 2 World Chat - World
Panel 3 Guild Chat - Guild
Panel 4 Party Chat - Party, Team, Arsha

Meglesem koszi!
Bár nem tudom miért csinálja ezt neked de egy kis segítség:
Settings menüben katt a Depository gombra majd upload.
Következőleg ha elveszik a beállítás akkor nyomd meg itt a download gombot.
Így 1 kattintásra visszaáll minden nem kell állíigatni egyenként.
Nalam is olyan volt valamikor, csak hat az utobbi napokban csinalja ezt velem, es jo lenne ha mar befejezne mert tenyleg nem jo ez igy
SzirmosSzisza
Nekem is megmaradnak a dolgok, mikor a játékot telepítettem újra akkor veszett el egyedül.

Nekem 4 ablak van beallitva kulonbozo dolgokra. Akarhenyszor kilepek a jatekbol, a belogolas alkalmaval minden beallitas elveszik, es minden nap allithatom be ujra az egesszet, kicsit kezd unalmas lenni...
Carmang
Nálam úgy marad a cset, ahogy beállítottam. Más kérdés, hogy nem működik jól (sose volt az): van egy külön ablakom a jómunkásemberekre, és a növényekre, de folyamatosan telenyomja AH regisztrációs infókkal. A két héttel ezelőtti peccs óta viszont már azt sem írja, ki hogy mikor mit termetek a munkások.

A csetet miert kell minden egyes belogolaskor ujra beallitanom, miert nem menti el? Masnal is van ilyen?
AnuluWork
Jó ez a harang. Ha ezt hétvégén benyomják majd egy-egy órára, nem kicsit lehet fejlődni. 😊

Csak ma vagyok itthon egész nap.Holnap csak 18 óra után,vagy ha ma este akarsz letolni belőle írj rám!
Meg nem nyomtam le, holnap reggelre teszem at mert kozben el kell mennem. Ha holnap reggel-delelott is jo neked, akkor megkoszonnem a helpet, bar lehet este is tolok majd le belole, akkor ha jossz annyival kevesebb embert szerzek, mert awa bosst jobb full ptben olni hogy gyorsan menjen.
Most olvasom,lenyomtad már őket?Ha csak segítség kell tudok menni,scrollom nincs.PsyhoCat a karakternevem.
Meg a karbantartas elott par awakening boss scrollt lekene tolni, mert nem lesz idom ra hogy mind meglegyen, es holnap lejarnak, ha valaki akar jonni johet. Kb 8 hebe meg 15 giath meg 2 bheg.
Carmang
Ha egy zöld cuccot felnyomok sárgára, akkor az enhance nehezebb lesz?
(tehát jobban használható FS gyűjtésre?)

Ja okes igy mar tuti a buli, csak megijedtem mert direkt a VPre tartogattam sokszaz milla erteku cuccot eladasra a +30% miatt, aztan nehogy becumizzam.
MaskimXul
A market alapból az ár 65%-át írja ki, mindegy, hogy van vp-d vagy nincs. De amikor kiveszed a pénzt, akkor vp-vel az ár 84,5%-át kapod meg.
Próbáld ki, hogy storage helyett üres inventoryba veszed ki a pénzt és látni fogod az extra 30%-ot.

Tehát ha eladsz egy 1 millás cuccot, akkor 650 ezret fog kiírni, de 845 ezret fog adni.
"0.65*1.3 az meg 0.845." Hu na varj ez most akkor hogyan..? 😄 Neked, ha beteszel 1 millaert cuccot, mennyit ad at a broker? Igy a legegyszerubb :d Mert szerintem nalam amit irtam arany nem tul jo...
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.11.05. 11:47:43
SzirmosSzisza
Alapból kapsz ugye 65%-ot, ha van VP-d akkor mikor kiveszed rárak még 30%-ot, 0.65*1.3 az meg 0.845.

#5765: csak az egyik costumebe lehet rakni (gondolom a fő ruhába). Slotot tudsz csinálni belőle claw-wal de kristályt bele rakni csak tailoring couponnal ami pearl shopos cucc (ha jól rémlik, lehet máshoz kell a pearl shopos item de anélkül tuti nem lehet csinálni).

AnuluWork
ruha=chest only

vagy

ruha=chest
+
1-1 a gloves, shoes, helmet?

A pearles részt nem értem amit írtál.

Amugy a 65%ra ha rajon 30, az nem 84.5.... 😄
Csak akkor miert van az, hogy VPvel betettem itemet 2.2 millaert, es kaptam belole 1.3at...
SzirmosSzisza
Mindig 65%-ot írt ki, ha volt VP-d akkor még erre rájött extra 30% (így ön ki a 84.5% VP-vel).

Most valtozott a broker profitja vagy mi? VP-vel is csak 60%at kapom meg a targy ertekenek?? En anno 80ra emlekeztem..
Nah tomoren pontosan ennyi, akkor jol ertelmeztem kb 😄 Az ugy tok jo vizont, fogok menni ezerrel.
SzirmosSzisza
50-50 random ember beállhat védeni/támadni kastélyos Siegekre.

Ezt a Militat kicsit kifejtened emberi nyelven pls? Oszinten szolva nem igzan vagom a lenyeget csak nagyjabol, de konkretumot nem.
SzirmosSzisza
Idénre ígérték, de kamára is azt mondták előbb jön mint gondolnánk aztán semmi ... XP passz, állítólag elég jól jön.

btw jó lett a Milita system

Kodekeket nem ismerem, de lenyegesen rosszabb a minosege, nem is egy dimenzio. Na mindegy, csak kicsit felhuztam magamat, hogy tenyleg tonna opcio hianyzik tsrol, amiket megszoktunk mar discordon, amiket tuti nem adnek fel egy guild miatt sem, hiszen a szorakozas igen jelentos reszet nem az adott jatekkal kapcsolatban valo beszelgetesek toltik ki, hanem az "egyeb" kategoria, mivel nem zombik vagyunk, hanem szorakozni jarunk fel, abban pedig ts visszafog.

Egyszer irtak, de nem talalom meg, mit mondtak mikor akarjak kihozni nalunk a mysticet, mostanaban, vagy december vege.:? Illetve milyen "meresi eredmenyek" szulettek az uj exp boost ota, hol mennyi expt milyen szinten lehet maxon tolva kifarmolni/ora?
SzirmosSzisza
3-ból tudsz összerakni egyet amivel tudsz csinálni 1 kristály slotot a ruhában, de a kavicsot magát pearl shopból kell.

AnuluWork
Black Spirit Clawból hány mehet egy outfitbe? 1/outfit darab, vagy 1/outfit? Esetleg több?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.04. 13:23:28

MaskimXul
Elég ciki, hogy a szuper fejlett discordban még mindig nincs channel commander, whisper vagy conferencia hívás funkció.
Ahogy Cat is mondja, elég sok nw guild még mindig használja mindkettőt, nem véletlenül.
SzirmosSzisza
Discord meg TS3 ugyanazt a kodeket használja szóval nem kéne lennie nagy különbségnek, illetve Teamspeak-re viszonylag egyszerű behívni random embereket Discordra nem. Mondjuk nálunk guildben úgy van, hogy Discordon mindenki 1 szobában van, ott csak az beszél aki vezeti a wart, illetve a többiek TS szobában ahol meg kisebb egységek vannak.

Carmang
Aha, na ilyenre vótam kíváncsi.

AnuluWork
Én gondolatátvitellel kommunikálok már régóta. Ránézek a hűtőre, aztán a gyerekre, és a srác már hozza is a sört. Hozzám képest a Discordot használók vannak lemaradva. <#idiota>

Ujabban egyre tobbszor talalkozok olyan magyarokkal, akik TSt hasznalnak meg mindig. Nem tudom hova tenni a dolgot, van guild amibe mennek, de TS...Nem ertem, mi magyarok miert vagyunk mindig az innovaciok ellensegei, miert taszitjuk el magunktol a jot, mikozben a kulfoldi ertelmes guildek 90%-a discordot hasznal, addig mi magyarok elutasitjuk, hiszen minek az...Volt mar ez teriteken tudom, de annyira duhito, hogy az embereknek semmi igenyuk nincsen arra, hogy jo hangminoseggel, egyszeru kezelhetoseggel, kibovitett, direkt massive multiplayer styelhoz kifejlesztett opcikkal, minosegibb kommunikacival tarsalogjanak, hogy az mar fajo...Legtobben meg letudjak azzal, hogy "megnyomom a gombot, es halljak amit mondok", na ettol maszok fallra, hogy tenyleg nulla igeny nincsen a minosegi kommunikaciora, es a fejlodesre. Lehet mar oreg vagyok ehhez, de azert ha valaki igy gondolkodik, akkor miert nem jatszik valami regi elavult szar jatekkal, hiszen a fejlodesre, hogy jobb legyen valami, semmi igenyuk nincsen, akkor mmo teren sem kell BDO, van csomo regi fos, ami elfut egy pentium 3ason is gtx 220as videokartyan...
Hat ja, csak ossze-vissza adagoljak a patcheket. heten betettek olyat, amit koreaban is csak 2 hete tettek be, mas content mar kint van koreaban tobb mint fel eve, nalunk semmi...Amugy masodik awahoz nem kell 60-61, arra ne varjanak. Na mind1, majd latjuk csak mar probalnam kifele 😄
SzirmosSzisza
Gondolom ha lesz elég 60/61-es, eléggé próbálják arra fele nyomni a dolgokat. Amúgy ahhoz képest, hogy KR kb 1 évvel hamarabb indult nem vagyunk annyira lemaradva 😊
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.11.03. 17:47:11

Koreaban mar ezer eve kint vannak a masodik awakening skillek, sot, par classnal mar az ujabbak is. Van valakinek infoja arrol, hozzank mikorra tervezik betenni ezeket a mar lassan oskovuletnek szamito contentet hozzank?