Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
A boss ugyanúgy dobja, meg lehet venni marketplacen ha szerencséd van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
És akkor az altokat mivel szereled fel?

SzirmosSzisza
Aha, utána ha jól rémlik memoryra lehet beváltani.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
Lenyomod a P betűt, és a jobb felső sarokban látod, hogy Time passed, de az csak az aktuális karakterre érvényes.

Más:
Kzarka aurát fegyó dobozra tényleg csak egyszer lehet beváltani családonként? Most olvastam a cseten. <#ijedt>

SzirmosSzisza
Nem nagyon, karaktereknél lehet látni mennyit játszottál velük és azt össze lehet adni,

#6038: maidet elvileg kap majd mindenki ingyen, black spirittel kell beszélni

Kössz, valami ilyesmire tippeltem.

Azt meg lehet nézni valahol, hogy eddig összesen mennyit ment a játék?
Mindig az adott területhez tartozó nagyvárosból tudsz vele vásárolni. Ha nagáknál vagy akkor valenciai pénzből. Wanderingnél pl. altinova stb. Ezért érdemes a kívánt pearl shopos itemre valót olyan városba is rakni ahol sokat farmolsz pl.
Mikor megnyitod a maidet elsőnek mindig a saját táskád pénze van bejelölve,alul mindig át kell állítani hogy a storage pénzből bidelhes.
Utoljára szerkesztette: colkerx, 2018.01.06. 07:22:49
Jó ez a vásárlós buxxa, de -- hogy működik? Mert én letettem Heidelben, de csak akkor tudom használni ha nagyon közel vagyok hozzá vagy mi. Mert látom a marketet, tudok vásárolni - illetve tudnék, de "nem látja" azt a pénzt, ami Hedielben van.
Már pár hete regisztráltattam a marketen, hogy kapjak értesítést ha feltesznek, de azóta se volt semmi. Transactiont ki venni? Ezt hol?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Sziasztok!
Guildet keresek, ahol nem feltétel a discrod viszont van daily guild reward.

SzirmosSzisza
Szerintem a costume-ök marha drágák, inkább próbálj meg vadászni egyet AH-ból. Elvileg mindenki kap egy ingyen maidet black spirittől, vedd ki a transactiont és akkor bárhol tudsz próbálkozni.

Szerintetek mennyire éri meg ezzel a 20%-os kuponnal outfit-et venni pearl shopban? Nagyon jó lenne a valkűrömnek ez a Kalstein set. 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

AnuluWork
Egy 30 millás itemre rátettem 110 millát és nem én viszem preorderben. Mennyit érdemes az eredeti áron felül rárakni, hogy tényleg el lehessen vinni?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Az szerintem inkább meg fogja érni. Azért keményen pakolják bele a tartalmakat. Le a kalappal. Nem is emlékszem (túl) túl sok MMOra, ahol - bár itt tényleg sok a fizetős dolog - ennyire jól töltötték volna meg tartalommal. Szóval le a kalappal.

A hardmode.hu valami új dolog? Anno volt valami magyar oldal ami a bdoval foglalkozott, de ezt nem ismertem korábbról. Köszi a linket.

SzirmosSzisza
Te döntöd el, hogy neked megéri-e ez. Elvileg lesz majd pearl shopos is ami nem jár le.

AnuluWork
Tehát ez egy felturbózott villa, ahol aranyáron megy a repair, és tk. a manidtól függően buffolhatod szét a karaktered? Emellett átválthatod a pénzed aranyrudakra, és 16 tárgyat tehetsz be a raktárba 200 font határig.

Megéri újra venni, ha letelik az idő?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.03. 21:31:15

SzirmosSzisza

AnuluWork
A négy közül melyik mire jó?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
A Campsiteos részt el tudnátok mondani, hogy hogyan működik?

Most itt arra gondolok, hogy újrarakható-e? Miért számol vissza az óra? stb.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.03. 21:17:08

Van különbség azért, nem is kicsi a max és a min között. De jó videók nagyon, köszi. 😊 Kipróbálnám már nagyon, előbb vagy utóbb csak összerakom már a masinámat. Remélem előbb lesz, már arra is 15 percet kellett várnom, hogy fhd-ba betöltse a yt a videódat, hogy ne álljon meg 2 perc után. 😊
SzirmosSzisza
Ez egy régebbi, bár messze nem maxos grafika, ezt ma csináltam és maxon van elvileg a grafika, de a felvétel nem lett a legszebb + este is van a játékban ilyenkor minden sötét. Minimum grafikán kb így néz ki, szerintem ez is szép 😄

Köszi a képeket és a visszajelzéseket. 😊 Ígéretes, már nagyon várom, jók a képek, tetszenek.😊 Igen azt én is olvastam, hogy akármennyire is meglepő, de ennél a játéknál valamivel jobban számít a cpu, mint a konkurenciánál. De hát egy i7-6700k-val fog döcögni a gpu, csak jó barátok lesznek egymás mellett. Várom a videót. 😊
SzirmosSzisza
Random karakter képek, este lövök majd egy videót grindről, hogy milyen.

Amúgy én azt vettem észre, hogy a CPU jóval többet számít.

Carmang
Február végén lesz, hogy 1 éve játszom, és még mindig nem untam meg (ez azért nálam nagy szó egy MMO-tól). Sőt, még a végére sem értem. Na nem mintha lenne vége... vagy hogy is mondjam, más a vége, mint a szokásos MMO-knak.
Egy csomó mindent lehet benne csinálni, és amilyen kattant vagyok a main-emmel meg is fogom csinálni, mindet.
Amúgy az én konfigom is 7 éves, low/very low-on nyomulok, de így sem orbitálisan csúnya. A 8GB-t, és az SSD viszont nagyon meghálálja.
Mondjuk én eleve nem a grafikát nézem a játékban, hanem, hogy mennyire köt le. És hát van mit csinálni, de ezt már említettem...

AnuluWork
GF980-on:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sziasztok!

Mennyire élvezitek még a játékot 2015 óta? Csak mert azóta szemezek vele, mióta megjelent nálunk EU-ban, viszont sajna nem volt lehetőségem kipróbálni a konfigom miatt. De úton van a gtx 1070, lassan végre csatlakozhatom. 😊 Tényleg olyan szép a többi mmo hoz viszonyítva? 😊 Mondjuk nekem valószínűleg az lesz a 7 éves konfigom nyugdíjaztatása után. Ha van olyan aki a megjelenéstől tolja, a mai nap is minden nap belép, akkor csak nem lehet olyan rossz. 😊 Gondolok itt a Revelation onlinera, ami nálam 3 hónap után meghalt, psze ebben a 20-30 fps is segített. 😄 Lőjjetek már nekem 1-2 képet ide légyszíves, ha hasonló kártyátok van. Elég a fhd, 2k, 4k úgyse érdekel, állítólag ez a játék még egy 1070et is megizzaszt 2k, 4k val. 😊 De tudom a kép és videó nem adja vissza míg élőben meg nem tapasztalom majd a látottakat.
SzirmosSzisza
https://i.imgur.com/u5bm8Tx.jpg ez nagyon buta 😄 1 loyalty boltban

Carmang
Nem havazott. De relog megoldotta.

SzirmosSzisza
Nézd meg térképen nem esik/havazik-e valahol a közelben.

Carmang
Mit hekkeltek szét a szárítással? Tiszta idő van és semmit nem tudok megszárítani (bőrt, tejet sajttá, stb.)

Carmang
Miért az Asula-t hol lehet becserélni? 😊

AnuluWork
ÉKi támadás a BDO ellen? 😊 Launcher KO.
Beállt minden, koreai spam különböző egyetemekről a fórumon. 😊

AnuluWork
Azt tudom, hogy az Asula cuccost hol lehet becserélni más-más Asula kiegészítőkre, de a Treant Spirit ékszereket hol lehet másra becserélni? Biztos lehet.

AnuluWork
Na, ma egy kék kavicsot dobott ... Kész vagyok. Nem egy 5ös zsákot, 5 kék kaviccsal, hanem 1 darab sima kék kavicsot. 😊

Miközben milliós ajándékok vannak bent. 😊

SzirmosSzisza
Igen, csak el is kell tudni indítani a játékot, meg az se rossz, hogy ha mozogni kell nem 1 FPS van 😊

Úgy értem afk pecára,processingre jó egy gyenge gép is,nekem van egy régi 775ös 2 magos intel meg geforce 9500 vga,mikor nem itthon vagyok arra tökéletes 😊
Carmang
Tipp: a launcher-ből ellenőriztesd a fájlokat (fogaskerék ikon alatt, repair mode), nekem valamit hekkelt épp ez imént.

Carmang
AFK üzemmód pont nem indokolja ezt. Beállítod Full screen windowed-be (vagy mi), és akkor kilépés helyett le tudod küldeni a tálcára, az óra mellé.

Carmang
Nálam folyton egy Boss-doboz mellé pörget...

Jó kis afk life skill konfig 😊
Carmang
MUHAHAHAHA!!! 😄

böröczk
Koszke, probalok valakit rabeszelni a jatekra 😄

Kumiho #2179

AnuluWork
Khm, nem fixáltak ezek semmi. Karakterváltásnál már nem minden 4.nél vág ki, hanem minden másodiknál. 😄

AnuluWork
Akinek kell, használja!

6DPK9H9-JH3SV6E-RF7LFSV-58FT4
4ABPGMU-EKPK6BV-AE0QRGK-E9594
5JML5IG-K06D76I-17O0056-H1F44
2QN4DUF-5F5OCM0-AT4T5JE-SPE82
CAU51DA-KT2LNNE-ME66QIE-H4UPP
QGFGPTR-1DAGPFR-6UBM2RR-1J2U3
825PGI6-9FH0I6C-0VAQ4MS-N9JQC
HBPJ590-RSFA4I1-AOVA0UB-CCRCR

AnuluWork
Na, ma a fára akasztható ajándék piros kavicsot dobott. Ma már nem én, hanem a fiam pörgette. 😄 Holnap a lányom jön. Kíváncsi leszek! 😄

SzirmosSzisza
Csodaszép, cserébe integrált GPU-n meg 30-40 FPS-sel 😄

Carmang
Hát nem javult. Annyit csináltam, hogy kiléptem az NPC képernyőről, mozdítottam a kamerát, hogy elmegyek, erre lefagy.

Kezdtetek manapság új karit, vagy folytattatok alt-ot? És feltűnt, hogy néhány küldit nem ad be? Pl mikor bemegyek Western Guard-ba, a kereskedő fickó eddig mindig adott egy küldit, hogy az egyik szamárháton ülő hordárját kísérjem el Incas-hoz. Meg valamelyik farmon levő fickó is, hogy kísérjem el Veliába. Hát most egyik sem adta be.

+ Akinek kicsi vagy közepes csomagja van most fél áron tud upgradelni nagyobbra így egész jó áron hozzálehet jutni value packhez,pethez,inv. slothoz stb.
Carmang
Ja, akit érdekel, 50%-os leárazás van magára a játékra, a honlapján.

Carmang
Pár napja random fagyásaim vannak. Most jött valami bejelentés, hogy hotfixálták.