Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kezdő vagyok a játékban, nincs még semmilyen komolyabb gear-m, és szeretnék kiütni egy Loure's lost settet, amíg nem szerzek valamit. Az összes része megvan kivéve a cipőt, aminél ki van emelve hogy Catfishman nevű mob dobja a Lake Kaia-ban. Ez most kizárólag a Catfishman mob-ra utal, vagy minden olyanra aminek ez a nevében van? Pl Fat Catfishman és társai. Már 4. napja farmolok ott de nem esik ki, a többi rész pedig úgy esett mint égből az áldás. Most én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy nincs bent a cipő a játékban?
De fő vonalakban akkor igen, csak ennyi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A 9 és a 30 eurós változat között van különbség?
Mármint úgy értem hogy lényeges, vagy csak ennyi hogy kapok lovat meg petet stb?
Hogy sokan azert probaljak ki, mert nincsen ertelmes mmo, akkor az azt jelenti, hogy sok mmonak lehet konkurencia... 😄
Par het mulva kicsit tobbet tudunk majd, de egyenlore jot mutat.
Amúgy most azt olvasom, hogy Blessnek is azért gépigénye. Mondjuk akármennyire is hoki a játék, ha BDO-t nem javítják meg záros határidőn belül, akkor vége lesz, mert egyre többen hagyják ott.
Mondjuk a bless nagyon nostalgikus. Sok jó dolgot átvett az archeage-ből ötletként. Pl 1quest item a 100-1000 játékosnak kis helyen, meg a queue simulatort 😊 Elvileg channelek vannak, de köztük nincs átjárhatóság a akarakterrel. 2 eu channelt terveztek, abból már most 3 lett és mind vagy tele, vagy korlátozza melyik frakcióba mehetsz. Mondjuk ez azért muris, mert elvileg csak egy frakcióban lehetsz. Lehet mégis valós külön szerverek ezek, csak kicsit félrefordították a fejlesztők-kiadó. Hehe. Alakul ez.
Grammar Nazi strikes back. 😄
A különbség az, hogy a Bless lóvé a kiadónak, a BDO meg csak a lepattanókat szedegeti most már ezzel az árral. A BDo addig volt jó amíg drágén adták. Hehe. 😊
Még régebben játszottam amikor még csak pár class volt.Kiváncsi vagyok miben bővült😊
Szisza: Elhiszem, hogy jol nez ki, csak mobilon pont a lenyege veszik el az egesznek, amitol mmorpg lesz egy jatek. Persze izlesek es pofonok, izlesen pedig vitatkozni nem lehet, csak a jatekos oldalrol nem ertem, miert kivanjak sokan ezt, mert fejlesztoi oldalrol okes. En azt gondolom, hogy a jatekosok kozul, akik tenyleg igazi mmorpgsek, azok szepen atkonvertaljak majd pcre, es azon toljak, de akkor az meg ujbol sok kerdest vet fel, mind jatekos, mind fejlesztoi oldalrol, ha erted.. 😄 Na mind1, kiprobalni en is kifogom termeszetesen, mobilhoz kepest tuti jo lesz. Csak hat ez olyan, mint amikor egy csajra azt mondjak:" Hat, korahoz kepest jol nez ki" Magyarul szarul... 😄D Na de en alapbol mashogyan latom, mivel a legtobb ember nyugaton inkabb a kenyelmes pvet szeretik,, en meg inkabb pvpt, az meg mobilon nah...
Ettol fuggetlenul kivanok sok sikert a mobilos verzionak, ha sok embernek okoz oromot, akkor megerte, ennyi.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.05.23. 09:08:11
Viszont a beauty shop nem elérhető. Másnál se?
A "régi", nem használt vagy nem sokat használt karik cuccait eladják, hogy legyen zseton az új kari cuccaira.
Apropó, titeket nem dobál le?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.05.17. 06:19:47