Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Van a süni gatheringjéhez hasonló pet? A panda és a kutya igazából mit tud?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sziasztok
Kezdő vagyok a játékban, nincs még semmilyen komolyabb gear-m, és szeretnék kiütni egy Loure's lost settet, amíg nem szerzek valamit. Az összes része megvan kivéve a cipőt, aminél ki van emelve hogy Catfishman nevű mob dobja a Lake Kaia-ban. Ez most kizárólag a Catfishman mob-ra utal, vagy minden olyanra aminek ez a nevében van? Pl Fat Catfishman és társai. Már 4. napja farmolok ott de nem esik ki, a többi rész pedig úgy esett mint égből az áldás. Most én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy nincs bent a cipő a játékban?
Az pearl shopos anyag. Extra class ugyan nincs de hozzáférés bizonyos területekhez (tengerek úszva és búvárkodás a mélyebb részeken) és új funkciók azok vannak elég szépen benne egy-egy (más játékos) DLC, expansion, vagy full game árában. 😊

De fő vonalakban akkor igen, csak ennyi.
SzirmosSzisza
Hozzáférés bizonyos területekhez, bizonyos classokhoz, etc :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Csak" ennyi. Ja meg kapsz egy kis inventory helyet, +1 character slotot és egy havi "prémium" előfizetést (Value pack). Pontosan mi más lehetne még benne ami nem "csak ennyi"? 😊
SzirmosSzisza
Csak annyi, illetve később, ha le van árazva általában lehet is upgradelni csomagot.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok.
A 9 és a 30 eurós változat között van különbség?
Mármint úgy értem hogy lényeges, vagy csak ennyi hogy kapok lovat meg petet stb?
Annyi mondjuk igaz, hogy a Blessben van DX9, azt' jónapot. Technikailag a BDO frissebb mindenképp. Más részről a "faékebb" verzió és az élsimítás, meg blur meg minden csicsa ami DX9-ben nincs bent az talán játszhatóbbá teszi/teheti a blesst ha több játékos van egy adott területen és nem lesz képregény. Sokat faragnak majd még rajta, az biztos. Többnyire (ami minket érint) az a balance beállítás - skill és kaszt javítgatás lesz, hogy normális(abb) legyen a PvP. Azért a BDO-nál még kisebb és ezen a vegyes fogadtatás se segít. KB azonos lehet a két játték aktivitási adata steamen, csak ugye BDO-t a többség nem steames accounttal nyomja. Más oldalról Blessben nincs szükség AFK-ra, így valósabb képet lehet kapni a játékosállomány és a játékkal kapcsolatos szokásokról. BDO-ban meg megy a peca és "online" vagy akkor is ha egész nap nem játszol.
inkabb grammar nazi legyen mint grammar communist :-)
Mitol nezne mar ugy ki, mint egy 10 eves jatek? Teny, van tole jobb grafika is, de azert a kinezettel konkretan nagy problemak nincsenek. Illetve nem tab target van, hanem hibrid, mint mondjuk bdonal vagy gw2nel, ami jelenleg a leg kiforrottabb, mert teny, BDO combat rendszere a legjobb jelenleg a piacon, csak hat a desinc meg a tobbiek miatt egyenlore hagy meg magautan kivetnivalot....De majd meglatjuk nemsokara, szarabb tuti nem lesz, mint BDO, a tobbi meg kiderul.
Hogy sokan azert probaljak ki, mert nincsen ertelmes mmo, akkor az azt jelenti, hogy sok mmonak lehet konkurencia... 😄
Par het mulva kicsit tobbet tudunk majd, de egyenlore jot mutat.
SzirmosSzisza
Mondjuk sokan azt mondják, hogy mediumon jobban fut a játék, mint optimization módban, az más kérdés, hogy ott meg nem lehet látni az ellenfeleket 😄

Amúgy most azt olvasom, hogy Blessnek is azért gépigénye. Mondjuk akármennyire is hoki a játék, ha BDO-t nem javítják meg záros határidőn belül, akkor vége lesz, mert egyre többen hagyják ott.

Azért nem egy wow grafika. Meg a BDO lehet csinos, csak minimumon kell tolnod PvP-ben, vagy kb képregényt játszol node warban, vagy bárhol ahol összeverődik pár (tucat) játékos kis helyen. A csinosság hasznos, de a játszhatóság multiplayerben fontosabb mint az a gyönyörű solo playeres grafika (meg a tits&ass üzleti stratégia).

Mondjuk a bless nagyon nostalgikus. Sok jó dolgot átvett az archeage-ből ötletként. Pl 1quest item a 100-1000 játékosnak kis helyen, meg a queue simulatort 😊 Elvileg channelek vannak, de köztük nincs átjárhatóság a akarakterrel. 2 eu channelt terveztek, abból már most 3 lett és mind vagy tele, vagy korlátozza melyik frakcióba mehetsz. Mondjuk ez azért muris, mert elvileg csak egy frakcióban lehetsz. Lehet mégis valós külön szerverek ezek, csak kicsit félrefordították a fejlesztők-kiadó. Hehe. Alakul ez.
SzirmosSzisza
Engem nagyon zavarna, hogy úgy néz ki, mint egy 10 éves játék + tab target, az meg, hogy a mobil változat jobban néz ki csak hab a tortán. Igazából, ahogy olvasgatom a neten, mindenki csak azért próbálja meg, mert konkrétan nincs semmi értelmes MMO a piacon (BDO-t én is 3-4 hetente lightosan tolom, mióta betörtek a pen-ek csak afk fishing 😄)

Egyenlore meg ketseges a Bless end game contentje, de az biztos, hogy BDOetol szarabb nem lesz, szoval csak annyira lehet barminek is konkurencia, mint mondjuk a BDO 😊 En abban bizom, hogy az open world pvp end gameben jo lesz, mert BDOban konkretan az egesz egy nagy nulla, tenyleg csak a legelvetemultebb pve heroknak valo jatek az egesz mara, sajnos. Tisztaban vagyok vele, hogy a fejlesztoknek- kiadoknak a szavat el kell osztani legalabb 10-el, de azt igerik, az end game az open world pvpre koncentral,szoval meg lehet jol sul el az egesz, de a BDOtol szarabb nem lehet, es ez mar nagy vigasz 😄
álomvilágban.
Grammar Nazi strikes back. 😄

A különbség az, hogy a Bless lóvé a kiadónak, a BDO meg csak a lepattanókat szedegeti most már ezzel az árral. A BDo addig volt jó amíg drágén adták. Hehe. 😊
SzirmosSzisza
Elég sokszor volt már akciós. Aki meg azt hiszi, hogy a Bless bárminek is komoly konkurenciája eléggé álom világban él 😊

Jaja. Cseppet se célzatos, hogy épp addig tart az akció (percre pontosan) amikor majd a Bless épp elindul. Bár az is igaz, hogy párszor már ellőtték ezt a felezősdit. Lehet normál stratégia is... a bless elől elhalászósdi mellett. 😊
https://www.blackdesertonline.com/shop/packagesale Aki esetleg eme remek játék megvásárlásán elmélkedik, most fél áron az ölébe hullhat. Mennyire éreztem hogy, 50% offer-be rakják, most, hogy a Bless is elstartol. 😊
Nincs több külön szerver. A karakteredet használhatod bármely channelen. 15 percenként lehet váltani. mindenki ugyanazon a szerveren van valójában...
Üdv, tegnap kezdtem el játszani a Calpheon 1 szerveren. Ismertek itt aktív guild-t ahová csatlakozni lehet? De mivel semmi behozhatatlan skillem nincs, akár át is mennék másik szerverre ha tudtok egyet ajánlani. Nem tudom hol tömörülünk.
Behúztam most én is Steam-en.
Még régebben játszottam amikor még csak pár class volt.Kiváncsi vagyok miben bővült😊
Fene tudja. Ha tartják magukat a beígért pénzes tartalomhoz, akkor sokak be fogják próbálni. A "drága" belépési pont sose volt ok a buktára. Ha jó lett az újrafércelés, akkor megmarad. Nagyobb bukta? Mihez képest? A koreai-ruszkinál nagyobb bukta nem lehet. NA-hoz viszonyítva meg nem lesz érdemi különbség. A BDO is addig volt jó amíg nem engedtek be minden sóher friss husit hogy betömködjék a réseket a hajón. Addig legalább élhetőbb volt a játék. Aztán elkurv*lt a kakaomemes. Ez ilyen.
Hát... Európában szerintem nagyobb bukta lesz, mint az eddigiek.
Van egyszeri belépési díj, Premium service és náhány "fogyasztható" kisebb pénzes buff (10-20 %-xp, meg ilyesmi). Sokkal olcsóbb mint a BDO. Meg (látszólag) még nem rakták bele a csapdákat és BDO féle álszent hazugságokat. Majd miután fizettünk talán... 😊
Maxtreme
hát... elnézve az ottani árakat, illetve magát a játékot, nincs mitől tartaniuk (sajnos)

Vajon mi lehet az oka? Jön a Bless Online ? 😄
Carmang
50%-os akció van a Pack-okra.

Magyarul semmi koze ahhoz, amit pcn mmorpgnek nevezunk 😄

Szisza: Elhiszem, hogy jol nez ki, csak mobilon pont a lenyege veszik el az egesznek, amitol mmorpg lesz egy jatek. Persze izlesek es pofonok, izlesen pedig vitatkozni nem lehet, csak a jatekos oldalrol nem ertem, miert kivanjak sokan ezt, mert fejlesztoi oldalrol okes. En azt gondolom, hogy a jatekosok kozul, akik tenyleg igazi mmorpgsek, azok szepen atkonvertaljak majd pcre, es azon toljak, de akkor az meg ujbol sok kerdest vet fel, mind jatekos, mind fejlesztoi oldalrol, ha erted.. 😄 Na mind1, kiprobalni en is kifogom termeszetesen, mobilhoz kepest tuti jo lesz. Csak hat ez olyan, mint amikor egy csajra azt mondjak:" Hat, korahoz kepest jol nez ki" Magyarul szarul... 😄D Na de en alapbol mashogyan latom, mivel a legtobb ember nyugaton inkabb a kenyelmes pvet szeretik,, en meg inkabb pvpt, az meg mobilon nah...
Ettol fuggetlenul kivanok sok sikert a mobilos verzionak, ha sok embernek okoz oromot, akkor megerte, ennyi.
SzirmosSzisza
Jól néz ki, meg a sima BDO-ból picit kiégtem most (utólag nem volt jó ötlet a fegyókat PEN-re próbálni.... kétszer...)

Üzletileg ez nem igaz. Könnyebben elérhető a "PAY!" button bennük és könnyebb kifosztani a népet minden kis szarsággal. Mivel mobil, így sok túlbonyolított ostoba fos nem lesz ezekben a játékokban. Mint például a fegyver-armor max durability, így nem is buksz ha rontod az enchantot (+talán nem is semmisül meg accessory esetén, de ez nem biztos). Kevesebb csicsa és egyszerűbb játék = könnyebben balanszolható és (talán) átláthatóbb. Mondjuk játékos oldalon én se nagyon értem ebben mi az ami miatt játszani akarna valaki... Persze a tetrix is nagyon népszerű volt a maga idejében. Ha el "kell" b@szni az időt, akkor kell valami amivel megteheti az átlaguser. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.05.23. 09:08:11
AnuluWork
Egy nap van az eventből és nem elérhető a beauty album, hogy feltöltse az ember a Lahnját. Faxa.

AnuluWork
Hihetetlen, hogy egy hét alatt képtelenek voltak kijavítani azt a két hete bent lévő bugot, hogy a beauty album működjön Win7 alatt....

De amugy te kajak varsz egy mobilos mmot? Basszus mig elek nem ertem meg, mi a jo ebben.. 😄 Egyszeruen az mmorpg meg a mobile utik egymast, minek eroltetik...
SzirmosSzisza
Eszerint még várni kell a mobil változatra. Bár az alapján, hogy mekkora profitot hozott kétlem, hogy nem p2w 😄

AnuluWork
Beauty shop hiánya miatt az event nem igazán teljesíthető. Még kreálni csak-csak, de lementeni és feltölteni? 😄

AnuluWork
5000 loyalityért megvettem. A legutóbbi 1 loyality volt.

Viszont a beauty shop nem elérhető. Másnál se?

SzirmosSzisza
Most csak pearl shoposat árazták le, eléggé patkány húzás, főleg, hogy a playerbase fele ki van akadva a változtatások miatt.

Nem hinném, hogy lenne. Ilyenkor szokták ezt csinálni, amikor új kari jön.
A "régi", nem használt vagy nem sokat használt karik cuccait eladják, hogy legyen zseton az új kari cuccaira.
AnuluWork
Éppen dobott ki, azért nem engedte ...

AnuluWork
Veliából nem lehet Heidelbe szállítani? Valahogy nem tudom elindítani a transfert ...

Apropó, titeket nem dobál le?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.05.17. 06:19:47

AnuluWork
Az új karikra általában szoktak 1 loyalityért slot vételi lehetőséget adni Pearl Shopba. Most viszont én ilyet nem találok. Elképzelhető, hogy csak pearlért lehet venni újabb slotot? Mert eddig ennyire pénzéhesek nem voltak ...

lesz mostanában valami kavarás az item fejlesztéssel? Mindenki egyszerre pakolt fel elég sok jó cuccot ma.
Maxtreme
Már csináltam kb 30 ilyen lóf*sz buffot, szal csak esett valahol <#idiota>

Carmang
Grindolj, pecázz, gatherelj tovább, és majd esik. Tudhatnád, hogy ez a játék így működik 😊

AnuluWork
Minden volt (grind, peca, gather), de egy sem esett, még 10es spoton sem, pedig volt rá időm. Mindezt +5ös luckal ...

Maxtreme
Ahogy eddig is szinte minden eventes cuccot, grind, peca, gather..

AnuluWork
Vibrant Peach Flower Branchet honnan tudok szerezni?

Carmang
Asszem a múltkori peccsben volt, hogy 200%-nál sem romlik a vetemény.

ez bugnak hangzik. A 200%-nál az a necces (vagy az volt), hogy jó eséllyel fele annyit kapsz csak, mert a termény kiszáradt, elöregedett, vagy megette a nagyját a madárhorda. Ha ez változott az nem igazán pozitívum... (Mondjuk ha magot akartál ott nem számított az öreg növénye effekt. Talán még nagyobb eséllyel is adtak ezek több magot)
AnuluWork
Ahogy látom átvariálták a farmingot is. Eddig 120-150% között kaptad a legjobb aratási rátát, most simán hagyhatod a fenébe "elrohadni" az egész termést, mert 200%nál adja a legtöbb termést. Legalábbis nálam. (Wheat, barley meg hasonlókat néztem nagy számban.)