Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha megvan a tünde, akkor olyan, mint a petek? Vagy mi a lényegük? (Ok, ad pár spec skillt, de hogyan fejlődik? Őt is etetni kell?)
Alacsonyabb enchant szinten nem nagyon éri meg szerintem enchantolgatni. A költség kb azonos vagy több is lehet mint ha simán megvennéd a fegyvert-armort amit szeretnél. Egy lvl 10-15-ös fegyverrel úgy hasítasz mintha csak a levegőt vagdosnád szörnyek helyett. A fő küldetések és magasabb szintek elérése - több energia, meg contribution pont is adni fog sok-sok suskát aranytömbök formájában. Ezek jók indulásnál. Vagy viheted folyamatosan a black spirites questeket és kapni fogsz elég jó fegyvereket-armorokat. Nekem egyszerűbbnek-gyorsabbnak tűnt kihagyni ezeket, de én ebben a mostani rendszerben teljesen újkánt nem indultam nulláról (másik karakterből lehetett átcsoportosítani).
Általános logikája a jétéknak:
Questek: contribution és item-gold rewardokat ad... meg egy kis energiát a többség.
A fő szintjét a karakterednek leginkább szörnyek hentelésével növelheted.
Energia: ismeretek megszerzésével növekszik a max energy értéked. Eddig tud visszatöltődni az energiád. Az energiát aktív gathering (gyűjtögetés-bányászat), "kapcsolatépítésre" az NPC-kel (amity game: némelyik ismeretet és így max energia növelést ad), vagy épp node fejlesztésbe ölheted (magasabb terület-node szint jobb eséllyel ad szörnyirtásból item dropot)
Contribution: ez a "kapcsolati tőkéd". A CP (contribution point) használatával bérelhetsz házakat, farmokat vag yépp ezekkel aktiválhatsz node-okat. Amelyik node "aktív" (kapcsolódik egy közeli városhoz) az jobb dropot ad és a kereskedőknek eladható itemek (trade packok) is értékesebbek összekötött node-oknál)...
Azt ennyit mára. Menet közben jön meg az étvágy. Nézelődj-próbálkozgass, aztán jó lesz... remélhetőleg. <#hehe>#hehe>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ja, Shakatu seal-t se adj el (napi beléptiért kaphatod), bár nem tudom, hogy el lehet-e egyáltalán.
Lv55-ig szabadon resetelhető az összes skilled. Amint megléped az 56-ot, már csak cash shop-ból vehető skill guide-dal tudod resetelni őket. Ez azért fontos, mert 56-on, mikor megcsinálod az awakening küldit, kapsz új fegyót, mellé új skilleket, és teljesen más skill-tree-re lesz így szükséged. De azt is csinálhatod, hogy 49-en nekiállsz sp-t farmolni, és nem csinálod meg az 50-re lépő küldit. Ne is vedd fel hozzá a scroll-t előre.
Ezek a fontosabb dolgok, amikbe én anno belefutottam. A többi kérdésedre meg válaszolunk, ha "odaérsz a hídhoz". Amúgy tele van a net/YT guide-okkal.
Nehéz meccs volt, de sikerült.
Apropó ha már itt vagyok, van javaslat, hogy teljesen kezdőként hogy érdemes belevágni a játékba? Mire figyeljen a newbie, mit gyűjtsön, mit ne, mire költsön, mire ne stb. Persze olvasgatom, amit csak lehet, meg a puding próbája az evés, de ha van valami, amit már elején elszúrhatok, akkor szóljatok.
Visszamennék játszani, de minek, ha nem tudom megvenni. 😞
Személyit csatolhatsz abból nem lesz baj, kártyáról képet semmiképp.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.04.23. 18:35:00
Viszont, hogy mennyit kapsz függ az össz SP-dtől. 500 alatt kicsit több, mint 9%-ot emel egy küldi, 500-700 között valamivel kevesebbet, aztán 700 fölött már csak kicsit több, mint 1%-ot. Szóval nem ebből fogod kigyúrni magad.
majd beszámolok mire jutottam.
azért jó látni, hogy ilyen aktív fóruma van a játéknak.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
kérdésem, hogy más ezen ment át, vagy ez most mi? el nem tudom képzelni, hogy ez most komoly lenne, de erre a verificationre cancelt nyomtam, és úgy néz ki, hogy így nem történt meg a vásárlás.
Egy ideje zéró harc megy nálam, max. ha van időm vasárnap pár perc, viszont a craft viszi fel a szintet, de combat skill pontot nem ad. 😞
Illetve lesz is még változás bőven, nyilván nagy felfordulással, emiatt is előre elnézést kérnek.
https://www.blackdesertonline.com/news/view/1282
Value pakk, skill bigyula,stb..
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2018.04.20. 19:31:41
Ismerek olyat aki felhúzta a knowledge cuccot 8000-re és ugyanúgy panaszkodik, hogy szar a drop 😄
Szép, meg tiszta nagy gépes, velia majdnem 100% copy 😊 a többit nem néztem.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]