Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

https://hardmode.hu/black-desert-online-fairy-guide/
AnuluWork
Faint Fairy Wings Aloof Ailaból adott kettőt. 😄 Egyet befogtam tüncizni, a másikkal lehet valamit csinálni?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Tier 1 és 4 között vannak asszem, ettől függ mennyi és milyen minőségű skilleket tud megtanulni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Ez a Fairy quest line hogyan működik? Megcsináltam a questet, petalból lett egy tündér, és lett egy másik. Két tök egyforma. Mi a különbség köztük? Csak a kinézet?

Ha megvan a tünde, akkor olyan, mint a petek? Vagy mi a lényegük? (Ok, ad pár spec skillt, de hogyan fejlődik? Őt is etetni kell?)

Csinálj amihez kedved van, játsz ahogy szeretsz, ismerkedj a játékkal, a világgal és fedezgess fel kedvedre. Már úgyse igazán "versengő" ez a játék (újaknak semmiképp), így sokat nme vesszítesz ha kisérletezgetsz meg kisérletezgetsz. 😊

Alacsonyabb enchant szinten nem nagyon éri meg szerintem enchantolgatni. A költség kb azonos vagy több is lehet mint ha simán megvennéd a fegyvert-armort amit szeretnél. Egy lvl 10-15-ös fegyverrel úgy hasítasz mintha csak a levegőt vagdosnád szörnyek helyett. A fő küldetések és magasabb szintek elérése - több energia, meg contribution pont is adni fog sok-sok suskát aranytömbök formájában. Ezek jók indulásnál. Vagy viheted folyamatosan a black spirites questeket és kapni fogsz elég jó fegyvereket-armorokat. Nekem egyszerűbbnek-gyorsabbnak tűnt kihagyni ezeket, de én ebben a mostani rendszerben teljesen újkánt nem indultam nulláról (másik karakterből lehetett átcsoportosítani).

Általános logikája a jétéknak:
Questek: contribution és item-gold rewardokat ad... meg egy kis energiát a többség.
A fő szintjét a karakterednek leginkább szörnyek hentelésével növelheted.
Energia: ismeretek megszerzésével növekszik a max energy értéked. Eddig tud visszatöltődni az energiád. Az energiát aktív gathering (gyűjtögetés-bányászat), "kapcsolatépítésre" az NPC-kel (amity game: némelyik ismeretet és így max energia növelést ad), vagy épp node fejlesztésbe ölheted (magasabb terület-node szint jobb eséllyel ad szörnyirtásból item dropot)
Contribution: ez a "kapcsolati tőkéd". A CP (contribution point) használatával bérelhetsz házakat, farmokat vag yépp ezekkel aktiválhatsz node-okat. Amelyik node "aktív" (kapcsolódik egy közeli városhoz) az jobb dropot ad és a kereskedőknek eladható itemek (trade packok) is értékesebbek összekötött node-oknál)...

Azt ennyit mára. Menet közben jön meg az étvágy. Nézelődj-próbálkozgass, aztán jó lesz... remélhetőleg. <#hehe>
Maxtreme
"nem valami izgalmas"

...és akkor még finom voltál is nőies <#idiota>

SzirmosSzisza
Ne siess sehova, a fő quest line ugyan nem valami izgalmas de ad jó dolgokat 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ja hogy ez csak event....Na mind1
Maxtreme
1 éjszaka alatt átlag 5-6 (de volt már több is)
Viszont már csak holnapig tart az event.

Carmang
A későbbi boss-gear enchantolás miatt ne add el a memory fragment-eket, mert abból kevés jön. Cron stone-t sem érdemes, bár azt lehet venni kovácsnál, de nem olcsó összességében. Minden mást nyugodtan adj el, lesz később bőven, illetve jó pénzt hoz addig is.
Ja, Shakatu seal-t se adj el (napi beléptiért kaphatod), bár nem tudom, hogy el lehet-e egyáltalán.

Lv55-ig szabadon resetelhető az összes skilled. Amint megléped az 56-ot, már csak cash shop-ból vehető skill guide-dal tudod resetelni őket. Ez azért fontos, mert 56-on, mikor megcsinálod az awakening küldit, kapsz új fegyót, mellé új skilleket, és teljesen más skill-tree-re lesz így szükséged. De azt is csinálhatod, hogy 49-en nekiállsz sp-t farmolni, és nem csinálod meg az 50-re lépő küldit. Ne is vedd fel hozzá a scroll-t előre.

Ezek a fontosabb dolgok, amikbe én anno belefutottam. A többi kérdésedre meg válaszolunk, ha "odaérsz a hídhoz". Amúgy tele van a net/YT guide-okkal.

Csak kijátszottam a rendszert. Reggeltem új emailcímet + reggeltem új accountot + a webkártyámat használtam a rendes helyett, és így sikerült.
Nehéz meccs volt, de sikerült.

Apropó ha már itt vagyok, van javaslat, hogy teljesen kezdőként hogy érdemes belevágni a játékba? Mire figyeljen a newbie, mit gyűjtsön, mit ne, mire költsön, mire ne stb. Persze olvasgatom, amit csak lehet, meg a puding próbája az evés, de ha van valami, amit már elején elszúrhatok, akkor szóljatok.
Az elegge komoly akkor, jonak hangzik, akkor le is tesztelem. Ha melle meg relic is esik, akkor az mar habzsidozsi
nincs az az isten, hogy elküldjem bármelyik iratomat is, személyit sem, nem házat vagy autót akarok venni tőlük.
Na az eszemet eldobom, kicsit most már kezd idegesítő lenni ez az egész történet. Gondoltam csinálok új accountot, erre nem hajlandó elküldeni a gmail-es címre a jóváhagyó levelet. Az első accountomat yahoo-s címre kb 1 perc alatt átküldte, ezt meg 1 óra alatt sem. Már annyi minden helyre reggeltem, játszottam nem egy b2p játékkal, de ettől az egész szitutól kezdem már hülyének érezni magam. Nincs a levelek között a spam, kértem újraküldést, de az sem jött meg.
Visszamennék játszani, de minek, ha nem tudom megvenni. 😞
SzirmosSzisza
Néha beflagel embereket, hogy csaló gyanúsak azért szokott kérni ilyenkor okmányokat.

Személyit csatolhatsz abból nem lesz baj, kártyáról képet semmiképp.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.04.23. 18:35:00

Carmang
A napi küldik egy jó része ad SP Exp-t is (meg prognil silver-t, pénzre váltható, mint az aranyrúd).
Viszont, hogy mennyit kapsz függ az össz SP-dtől. 500 alatt kicsit több, mint 9%-ot emel egy küldi, 500-700 között valamivel kevesebbet, aztán 700 fölött már csak kicsit több, mint 1%-ot. Szóval nem ebből fogod kigyúrni magad.

Gondoltam a paypalra is, de ott is ezt dobja fel (mármint nem enged tovább a paypal felé, hanem kéri a papírokat). az accountomra szálltak rá, mert már próbáltam másik gépen. de most eszembe jutott valami. csinálok egy új accountot. ugyan elvész a két-háromnapi játékom, de egy mmo-nál azért ez nem nagy áldozat. baj akkor lesz, ha a kártyát is megjegyezték maguknak, mert akkor ennyi volt.
majd beszámolok mire jutottam.
azért jó látni, hogy ilyen aktív fóruma van a játéknak.
Maxtreme
hal. 500k/db stackelődik, és nem romlik 😊 Sima npcnél eladható.

Aha oke 😄 Es az mi a bubanatos fityfasz akar lenni? Koi...
Maxtreme
ami nem is csoda, egészen jó pénzforrás. (eddig 740nél tartok össz 😄)

SzirmosSzisza
Mindenki Koi-t horgászik Calpheon felett (ahogy az elefántos napi questek vannak).

Mi az oka annak, hogy a pecazo helyeken alig vannak rajtam kivul? Van valami jo pecahely, aztan mindenki ott pecazik, vagy mar alig jatszanak a jatekkal vagy mi van ? 😄 Regebben az osszes pecahely fullon volt, most rajtam kivul itt- ott 1-1 ember azt kesz.
Roger6
Megértelek teljesen. PayPal jó ötlet lehet, amit Hexex86 is említett.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hexex86
Próbáld meg paypallal fizetni. Úgy nem kér ilyen iratokat.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

A probléma az, hogy nem akarom megadni nekik az adataim. 3000ft-os vásárláshoz semmiképp. nem először vásárolok dolgokat a neten, és ez ma már természetes folyamat, ezért is nem értem, hogy mit szórakoznak ezen.
Roger6
Le is tudod fényképezni az iratokat. 😊 De amúgy tőlem ilyet nem kért.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lenne egy kérdésem: nem rég találkoztam a játékkal, és most kipróbáltam free to playben, meg is tetszett, szóval most megvenném, és itt ütköztem egy problémába. kártyával akartam fizetni, meg is adtam az adatokat, erre azt akarja, hogy dokumentumokat csatoljak (licens card stb.)., amire azt mondtam magamban, hogy ne szórakozzunk, két mozijegy áráért, én nem megyek el beszkennelni az irataimat.
kérdésem, hogy más ezen ment át, vagy ez most mi? el nem tudom képzelni, hogy ez most komoly lenne, de erre a verificationre cancelt nyomtam, és úgy néz ki, hogy így nem történt meg a vásárlás.
AnuluWork
Lehet valahogy harc nélkül combat skill pontokat szerezni a napikon kívül nagyobb számban?
Egy ideje zéró harc megy nálam, max. ha van időm vasárnap pár perc, viszont a craft viszi fel a szintet, de combat skill pontot nem ad. 😞

Carmang
Volt néhány változás az elmúlt pecssekben, amit rosszul kommunikáltak le, és emiatt most bocsánatot kérnek.
Illetve lesz is még változás bőven, nyilván nagy felfordulással, emiatt is előre elnézést kérnek.

https://www.blackdesertonline.com/news/view/1282

Miről maradtam le srácok? Mik ezek a 30 napos izék?
Value pakk, skill bigyula,stb..
SzirmosSzisza

10es node, 5os luck + kama blessing meg van. De egyszeruen nem dobjak a mobok ...Regebben fixen 30 folott jott node huzas nelkul + 3-4-es luckal. Pedig olyan helyen farmolok, ahol instant halnak a mobok es sok van, 5 pettel szedem a lootot stb...hogy haladjak. De ha nem esik hat nem
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2018.04.20. 19:31:41
SzirmosSzisza
He? 3 luck van alapból title miatt, 1-et kapsz tündérkéből, maradék 1 meg általában megvan a fehérneműből.

Ismerek olyat aki felhúzta a knowledge cuccot 8000-re és ugyanúgy panaszkodik, hogy szar a drop 😄

Lucky gear az alap. Anélkül csak vergődsz gatheringben. Kis monsterek gondolom most is potyogtatják a "Normál" stone-okat, de a hard/sharp shard drop az nem olyan kegyetlenül magas. A területi dropokat lehet hozzáigazították az új rendszerhez: egyrészt a befektetett energia és a terület szintje is ad a dropra kis buffot, meg a knowledge is. Gondolom parasztvakítás lett a vége. Ha nincs felhúzva mindened, akkor szarabb a drop mint korábban, ha meg minden max közelben ketyeg, akkor olyan mint rég az átlagos drop. De ha veszel minden drop buffot, akkor azt' jó lesz. 😄 EZ is gennyes egy banda, de legalább a szolgáltatás az stabil(?). Meg azt adják amit ígérnek ... legalábbis rövid távon. <#vigyor5>
Ugy latom a drop rate sem a regi mar, anno black stone drop eventnel orankent 30+ black stone mindig kiesett, most kamasylve's blessingel is 5-6 max ami kijon. Fasz usse ki a fogukat
Na az faja
SzirmosSzisza
Ja most már nem kell resetelni, S-ig nő magától.

Joideje nem jatszottam, de most valami nem kerek 😄 Olok mint az allat, es ujra feldobja a game az uj rankokat a moboknal, pedig mar kaptam ertuk rankot. Kb olyan erzesem van, mintha nem kellene reset a mobok gradejere, es automatikusan, a jelenlegit felulirna, ha nagyobbat ad be, vagy nem is tudom. Kb jol gondolom, vagy benezek valamit? 😄
SzirmosSzisza
Nem lehet hogy nem nyúltál hozzá egy ideje? Olyankor mindig berakja a legközelebbi város raktárába.

AnuluWork
Visszaadták.

Nem is kapjuk vissza a kerítést?? eltünt minden + a 10 CP pontot sem adta vissza
AnuluWork
Mit csinált már megint az új patch? Kompletten eltűnt a reward kerítésem, meg 2x10es kerítésem mindennel amit termesztettem.

Nekem elindult nem rootolt telefonon is, de nem fríssül magától az apk, és ha másnap kijön az új patch akkor már nem is működik. 😞

Szép, meg tiszta nagy gépes, velia majdnem 100% copy 😊 a többit nem néztem.
Kata
Lesz official angol verzió is, ami elérhető lesz nálunk is, nem kell root-olni meg patch-elni.

[/cserf][/fülünyúl]

SzirmosSzisza
Van már angol patch is. Androidon rootolt teló kell hozzá, iOS-en is valami hasonló.

Kata
Akit érdekel esetleg, kijött mobilra is a BDO. Koreában már február vége óta megy, nemsokára az "olvasható betűs" változat is kijön. Android/iOS

[/cserf][/fülünyúl]

Megvan, így már jobb, működik, köszi, bár tényleg megcsinálhatnák
SzirmosSzisza
Keresés előtt belépsz egy kategóriába és onnan keresel, nem nagyon értem miért nem képesek megjavítani.

Amúgy mindenkinél, vagy csak nálam ennyire marha lassú ha belépek marketplace-ba?? mert akkora lagg van ott hogy borzalom, alig tudok valamit megvenni, ezzel mit lehet tenni?
Hát aki egy karinál marad és nem rerollol folyton 😄 Gratula amúgy!