Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Én ezt szoktam használni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
Jól emlékszem, hogy valaki régebben linkelt egy táblázatot a Failstack-ekkel kapcsolatban? Azt keresem egye ideje, de nem találom. Eddig azt hittem, hogy majd szépen kifarmolom a pénzt a jó kis fegyverekre, de úgy néz ki nem tudom megúszni ezt az Enhance mizériát. <#csodalk>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Ja azok eléggé drágák, de lehet őket venni marketen is, bár akár hetekig is eltarthat mire sikerült, mert mindenki próbál venni magának. Engem mondjuk nem zavar, hogy így néz ki az endgame armor 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok! Jó 1,5 - 2 év kihagyás után most néztem vissza kicsit a BDO világába. Mivel akkor nem volt túl sok időm foglalkozni vele, természetesen mindent elfelejtettem, amire akkor rájöttem, szóval lényegében mindent újra kell tanulnom 😊 Azt viszont jól érzékelem, ha egy outfit szerkót akarok venni mondjuk 3.000 gyöngyért, amhez 3.000 cacao cash kell, akkor ahhoz durván 10.000 ft-ot kell fizetni (30 euro)? 1 db. outfitért??? (De mondjuk ahogy néztem, minden más hasonló árfekvésben van)
Roger6
Kiadványszerkesztő grafikusként kiégett a szemem. Köszönöm, mára azt hiszem bezárom a netet. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
https://www.global-lab.playblackdesert.com/News/Notice/Detail?boardNo=75&boardType=4

. While workers were sent to gather and bring back resources Militarized Subjugation will allow you to send your alternative character, along with an army of mercenaries, to hunt and bring back items that you would usually obtain from monsters.

In order for you to purchase or sell an item, you will need to input a price within the market price range. If the item is available for that price, it will be purchased instantly. If the item isn’t available, it will only be purchased once someone registers it at your price.

Additionally, once the new system settles in, we will start preparing a smartphone app that will allow you to sell and buy items anywhere, at any time.

AnuluWork
Aug. 22.vel tényleg behoznak minden grafikai és fizikai újítást? Vagy még nincs végleges dátum, így 22én csak parasztvakítanak majd?
Bár így se volt rossz, de grafikailag az biztos, hogy meg fogja dobni ezt a játékot ...

AnuluWork
Nős vagyok, nincs. 😊

UPD:
Csak az ilyenkor szokásos. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.08.10. 20:54:40

Carmang
Mondjuk, meleg van a szobádban?

AnuluWork
Traybe teszem a játékot, és ugyanúgy pörgeti a videokártyát. Találkoztatok már hasonlóval?

Roger6
TRI Liverto már van, gondoltam egy szinttel feljebb lépek. De akkor hagyom a francba, és ráállok a Kzarkára. <#email>

SzirmosSzisza
Előbb utóbb úgyis el kell kezdeni foglalkozni vele. Illetve én a helyedben nem vennék TET Livertot, hanem inkább Kzarkát. Vagy esetleg venni egy TRI Livertot is kifarmolni a pénzt ami kell egy Kzarkára.

Roger6
Mennyire érdemes TET Liverto Staff-ra várni a marketplace-n? Esetleg Pre-Order, vagy kezdjek el megbarátkozni az Enchant-al,meg fail stack fogalmával, amit csak videón láttam eddig? <#miaz>

Roger6
Millió, és mégtöbb hála <#worship>

SzirmosSzisza
Ha jól megy az angol akkor egész jó leírás: http://dulfy.net/2016/03/01/black-desert-node-management-and-hiring-workers-basic-guide/

Illetve node-ok amiket érdemes bekötni: https://youtu.be/uZLjvwKRnnQ, illetve spreadsheet formátumban.

Roger6
Nyja, hát ez a gond, hogy ez a melós Artisan minőségű, ezért akartam átcipelni a fővárosomba. Na mindegy, akkor keresek Altinova körül valami tennivalót. És természetesen neked is köszönöm a segítséget. <#worship>

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.08.06. 11:36:22

Sehogy. A jobbágyok röghöz kötöttek. 😊
Nem azért ment más városba a munkás, mert nem volt hely, hanem mert oda tartozott. Jelölve is van, hogy melyik terület az otthona a "Certificate"-en. Tíz szintenként van egy-egy lehetőséged upgradelni a munkásokat. Ez normál módban 24 óra és egyszerre egy lehet képzés alatt. Vagy fizethetsz (valós pénz - pearl) és megvan azonnal. Ha sikeres az upgrade, akkor "Minőségi osztályt" lép. Azaz fehérből zöld, zöldből kék, kékből sárga, sárgából narancs. A jobb minőség jobb statokat és sebességet jelent. Meg több munkát tud elvégezni. A melós toborzásnál lehet ezzel ügyeskedni. fehér-zöldből jönne a legtöbb. Ezeket nem nagyon érdemes megvenni. A kék-sárga-narancs a cél. Persze teljesen lutri mi jön ki és zabálja az energiáját a karakternek. Vagy lehet venni a piacon, de a legjobbak nem olcsóak. Kivéve a "fát" kamasylviában ahol nagy az esély a legjobb munkásra és ott a skillre pörgetnek sokan. Így oda könnyű artisan melóst venni.
Roger6
Igen, a Marketplace adás-vételre gondoltam, köszi. Akkor még egy további noob kérdés. Kaptam egy worker-t, amit betett Altinova-ba, ugyanis Velia-ban fullon vannak a munkások. Gondoltam majd kirúgok egy régebbi melóst, és helyére beteszem ezt az újat, mert sokkal jobbak a statjai. HOgy tudom átköltöztetni egyik városból a másikba az adott munkást? Össze kell kötni a node-okat? Vagy hogy?

SzirmosSzisza
Meg a minden városban 16 extra hely miatt elég sok CP is felszabadul 😊

HA kereskedésen a piacos adás-vételt érted, akkor közel jársz a valósághoz. Annyi trükk épp lehet, hogy ha nem nagy a forgalmad, akkor eladsz, aztán ha nincs elég hely, akkor veszel/aktiválsz egy-egy napnyi (vagy amilyen van) VP-t. Lehet venni loyalty-ból is. Ha aktív aa VP buff, akkor amikor átküldöd magadnak a suskát, akkor már a buffal csökkentett adó lesz elszámolva (vagyis annyival többet kapsz amennyivel a VP többet ad). Mondjuk ettől még elég genya dolog ez a VP.

Ha a trade pakkos kereskedelemről, vagy az árusnak eladásról van szó, akkor nem kell VP. Ezekben az eesetekben a plusz teherbírás és inventory space ami előnyt ad, de jobb bevételed nem lesz a VP miatt
Roger6
Value Pack nélkül nem nagyon érdemes kereskedni sem, ha jól sejtem <#nevetes1>

SzirmosSzisza
Igen, minden EU szerveren/csatornán ugyanaz van.

Roger6
Az mindegy melyik szerverre lépek fel, a kínálat közös, ha jól sejtem? Tehát ha Olvia 1-en felteszek valamit, az mindegyik szerveren ott lesz, ugye?

SzirmosSzisza
Mikori videó? Régen 56 körül volt a softcap, szóval simán lehet, hogy összefarmolt annyit a srác.

Carmang
Azért régebben a soft cap 56 volt, Margoria bevezetésével lett 58 (vagy HC arcoknak 60 akár 😄 )

Carmang
Én 700-ig szoktam felfarmolni (Calpheon napi 3x kéményseprős küldijei kiváló segítség hozzá), aztán irány az 56. A Black Spirit ad awa meglépése után egy egynapos skill reset guide-ot (mert amint megléped az 56-ot, nem tudod resetelni a skilljeidet, de előtte bármikor), azzal ugye felveszem az összes awát, és a main lap alján található passzívokat, és így is marad elég szép mennyiségű SP-m. Igaz, hogy alt-okról van szó, ha főkarira gyúrsz biztos kell a main skillek közül is még valami. A lényeg, hogy nem kell túlaggódni a dolgot.

SzirmosSzisza
60-ra sose volt nagy cucc felmenni, a skill pont szokott a problémás lenni, azon meg nem változtattak semmit, sőt kvázi rosszabb lett.

Kazuárgém lett a BDO. Mondjuk alapból se volt túlbonyolított azért, csak most gyorsabb a fejlődés. 1000 órás fejlődési szakasz után több a combat XP mint 150 óránál. Ennyi lehet az egész. csak most a "Fő" karakterszintre gyorsabban jön az XP mint régebben talán. Sok-sok gyilok és jó leszel. Vagy ezzel akarják eladni a combat book "Premium service-t", azaz beépítették a fizetős buffot és anélkül lassabb már a combat xp gyűjtés mint eddig. De úgy rémlik questeknél és/vagy achievementeknél is volt statikus (+1-3 pont) jutalom. Lehet kimaradt ezekből pár neked. PL itt vannak a régi questek. ENnél gondolom már több ad pontot:
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/20960-guide-a-list-of-all-town-based-quests-that-grant-a-full-skill-point/
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.08.01. 14:18:12
Roger6
Visszatérve a Combat SP-re... kicsit azért aggódom. Az Awaken skillekről néztem videót, ott a srácnak 56-os szinten 1.700 SP-je volt. Hát nekem 500 van, szóval ez elég releváns különbség.

Roger6
Huppsz 😊 Ezentúl nem fogom. Nagyon köszönöm. <#worship>

Carmang
Még valami... cron stone-t, és memory fragment-et ne adj el. Kell majd a boss cuccok húzásához. Minden mást eladhatsz, lesz belőlük később is bőven.

Csak játékból. A rendszer része ez is. Segíti online tartani a népet és elfedni az esetleges problémákat és időszakos kilengéseket. 😊
Roger6
Na még egy noob kérdés... A szerverek Marketplace kínálatát elérhetem valahol külső linkből, vagy csakis bejelentkezve az adott szerverre?

Roger6
Köszi mindegyikőtöknek <#worship>

Carmang
Attől függ mennyi SP-d volt előtte. Az 56 meglépése után kapsz ugye a Spirit-től egy egynapos skill reset-et, azt elhasználod, az 56 alatti részen felhúzod a passzívokat, az awa részen pedig mindent. Aztán meglátod, hogy a következő szintlépésnél fel tudod-e venni az összes új awa skill-t. Én biztos ami biztos alapon 49-en még szoktam SP-t farmolni az új karijaimmal.
Nem életbevágó hátrány, ha nem tudod felvenni az új skilleket, de azért jobb ha igen.

SzirmosSzisza
Megállni semmiképpen se, később is kapsz skill XP-t csak nagyobb szinten / jobb gearben gyorsabban és több pénzt is mellette. Illetve 50-től 55-ig sokan ajánlják a soldier's gravet, mert ott a legjobb a skill XP.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.07.30. 17:49:05

Roger6
Sziasztok! Kezdtem egy Witch karaktert hétvégén, amit sikerült feltornáznom 55-ös szintig, viszont azon gondolkodtam, hogy ha ilyen gyorsan felhúztam, akkor nem lesz gond a későbbiekben az Combat Skill Point szerzés? Szóval nem lett volna jobb megállni 49-es szinten, és ott farmolni pár hetet, amíg összeszedek egy tonna Combat SP-t?

AnuluWork
Nem rosszak ezek a 7 napos cuccok, csak kár, hogy hétnaposak. 😊

SzirmosSzisza
Épp ott vagyok :p

Carmang
Akinek nem tetszik, hogy 25 sutyerákot kapott, az küldje el nekem. Égető szükségem van rájuk a boss cuccok tet-re húzásához.
Köszi! <3

<#circling>

AnuluWork
Valakinek TET Ogrét dob a havi kisláda, valakinek meg 25 sutyerákot.

Maxtreme
fenét, nem olyan sok ám az.

Szerintem fél év alatt max 2.5 milliárdot szedtem össze de inkább 2-őt.
Utoljára szerkesztette: aya, 2018.06.21. 18:55:53
Gubberx
Jézus, annyi pénz nincs is egybe 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

SzirmosSzisza
Majd, ha lesz még egy, így is 5.1 milliárdos preorder kellett hozzá. Meg most a fegyókat próbálom visszavinni TET-re, pen próba nem volt jó ötlet 😄

Gubberx
GG 😊 TET when? 😄
Utoljára szerkesztette: Gubberx, 2018.06.18. 22:23:06

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Én tegnap végre kutum tri-t csináltam 45+ fail-el.
SzirmosSzisza
Nehéz szülés volt 😄

Carmang
Azt nem tudom konkrétan, hogy minden Catfishman féle dobja, de azért grindol ott az ember, hogy mindenkit lezúzzon arrafelé. Grindolj tovább, majd egyszer csak dobja a cipőt.