Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráadásul nem holmi noname quest ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.06.28. 11:55:40
A szamár sebességétől meg kivagyok 😄 Össze is kötöttem a mainemmel, aztán mikor menni kell valahova átváltok rá. t9e-l kicsit gyorsabb mint 1 rozzant szamárral <#idiota>#idiota>
Support classként lehet jó lesz 1 partyban, de a magam részéről elviszem 58-ig, aztán köszi elég is volt.
Most, hogy visszatértem, és újra olvasom a patch notes-okat, a developer kommentárban mindig van valami "köszönjük a kiváló ötletet a játékosoknak" duma.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2019.06.27. 15:21:17
A lósíp sem vág földhöz..
A lósíp miatt, ha írsz supportnak lehet átrakják másik karira vagy legrosszabb esetben csinálod azt amit mindenki csinál mikor rerollol, törlöd és kéred a supportot, hogy állítsák vissza, csak másik karakterre, nagyon sok ember tudta így átrakni 😄
Amúgy húzzátok fel 58-ra, adnak 500 milliót érte asszem
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nagyon állat, hogy a szamáron, amit kapott azon hátrafelé is tud ülni, illetve le tud feküdni a hátára és úgy poroszkál 😄
Rengeteg baromsága van, de tényleg, a tamer óta az első olyan kari ami aranyos, és nem a kötelező vonalvezetést képviseli. 😊
Bár nem tudom mi lesz a férfi párja, de remélem nem egy pedofil agancsos lény. 😄
Nem tud lovagolni csak azon a hülye szamáron tud utazni. Ebből következik, hogy a Horse Flute használhatatlan - viszont ha használhatatlan, akkor úgy lenne a fair, ha nem is tudná ez a karakter megvenni illetve a meglévőt felhasználni. Nekem volt egy perm a ládámban, gondoltam akkor ennek pont fasza lesz. Hát nem az...
Aztán nem látni, hogy a guberáng a kezében van e vagy el van rakva - ez a futás miatt gáz kicsit.
A szkilljei meg elég karcsúak, bár így nem kell ezerfélét megjegyezni 😄 😄
Amúgy kíváncsi lennék, hogy ki hiányolta a játszható Shai fajt/kasztot. Még csak nem is illik bele az eddigi írányvonalba miszerint a női karakterek abszolút prioritást élveznek, mert a saját karaktereikre recskázó embereknek erre van igényük (akiknek ezúton is köszönöm, hogy a fehérneműk vásárlásával finanszírozzák a játékot.)
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2019.06.26. 10:03:06
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy az új classok általában 1 costume-mel jönnek ki, szóval valszeg nem lesz nehéz megtalálni 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem a BDO az egyetlen, ahol "gyerek" karakter van (nézd meg az Icarust) és semmi baj nincs vele - ez egy játék baszki!

Egyébként meg minek kellett ez a Shai? Annyira nem illik ide, mint class. Egy gyerek.
Na meg miért jó a készítőknek, ha gyerekeket ölnek majd meg PvPben, vagy egyáltalán gyerekek halnak meg egy játékban?
Elgondolkodtam, hogy milyen reklám lesz majd a játéknak, ha valahol így írnak majd a játékról: "Top playerek csapata június óta folyamatosan csak gyerekeket mészárol le egy MMOban" 😊
Viszont a skilljei tetszenek. Ez a "Play Dead" skill meg az SWGből ismerős. Ott a Smuggler tudta. Imádtam. 😊 A "Come Out, Come Out" pedig azzal a kis lámpával éjjel roppant látványos lesz. 😊
Nincs egyébként a Shairól valahol kicsit több info?
Meg miért nem adtak ingyen ismét (1 loyalityért) slotot? Nem értem őket. Néha adnak, néha nem. Fene se érti ezt. 😄
Azért akciózták le szegényt mert nem tud saját lábon közlekedni, de szerintem megérte. <#idiota>#idiota>

50000 gyilok egy nap alatt. 😊
Normálisak? 😄
Amikor valaha MMOval tényleg igazán gyilkolásztam, reggel héttől-éjjel háromig, jó 16 éve, na akkor is Rancorból is max. pár tíz ezret öltem meg a jedi grindem során, de akkor sem 50000et! 😄
Mennyire kell kockának lenni ehhez? 😄
Más.
Mintha kapott volna a játék egy grafikai update szerűséget, mert valamivel szebb, élesebb, mint volt, nem?
#7047: őőő, érdekes, nem lehet hogy event ló? bár szerintem azokat is el kéne tudni adni, esetleg costume sincs rajta?