7793
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Próbáld ki akkor ezt, illetve amit írtam #7227-ben, elixir/kaja fontos. Próbáltam ma egy arshát is, reggel egész nyugodt volt, 3. órában volt 1 guild waros, de 3 halál után lelépett, esett 13 kavics meg 55 scroll :D -
aha hát nálam a spottal vannak a bajok. Én ott szoktam körözni felül annál az arénánál, ahol a lépcső meg van törve. A kill sebesség kb ugyanaz mindkettőnknél ahogy nézem. -
köszi, holnap rásasolok :) -
Ezt szoktam tolni (ha twitch törölné itt 1 klipp, bár most a 100 millió/óra se jött össze, de ha hozzá átlagolom a néhai tungrad fülest akkor talán). -
Első L65ös EU szerveren? Ehhez azért kellett néni kitartás. Vagy egy passzív no life skill. -
tudom persze. Anno steppen (mikor még erősebb volt) így húztam be 4 griffet :D -
A pvp-sek érezhetően erősebbek. A shift+f miatt nagyon sok a down attack, sokat critelünk, magical lighthouse miatt meg back attack is van bőven, szóval jóval többet ér az a 10% down/crit/back + 5% down attack mint a monster damage amit a pve kaja/draught ad. Illetve az black spirit rage elszívásából jövő 30 AP + 25% casting speed 1 perce is sokat dob. Egyszer csak próbáld ki, arra érdemes figyelni, hogy a PvP draught nem ad hp-t hitenként, szóval picit óvatosabban kell (mondjuk a lag ellen semmi se véd :D).
Lighthouset amúgy nem tudom vágod-e, de ha rift bossoknál lerakod akkor kb végig csak back attackolni kell őket és feléd se hederítenek, pár hete olvastam csak, de ég és föld. -
beast deaughtot tolok, a 25 AP-s cron kajával (energizing tán) + vell heart.
Awa buff mindig megy mikor lejárt a cd, a magical lighthosue meg alap. Az egyik leghasznosabb skillje a witchardnak :D
A rot videt megköszönném majd :) -
Nouverral 6800 körül volt a trash, Kutummal 7.2k körül. Illetve ami marha sokat számít az a pvp-s cron kaja + draught. Illetve a rotation meg hogy hogyan ölöd a mobokat is sokat számít. Jövőhéten kb fel tudom venni, hogy melyik spoton ölök, lehet az segít, bár igazából annyi a fontos, hogy Z és Shift+E buff menjen cooldownra, a piros bogyó sokat segít, a shift+lmb-re rakd rá a monster damage skill addont és 2-3 mob miatt ne maradjan sose egy helyen, úgyis követnek a következőre. -
aha, itt nouverrel van 273/274 (szintén witch) Ugye itt (már és még) nem igazán kell a kutum. Pár hete eladtam mert kellett a kess :D majd olyan 280 körül már érdemes ujra gondolkozni a vásárláson.
Akkor ezek szerint ennyit számít, vagy tényleg én vagyok balfax.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.09.14. 18:18:28 -
7.2k trash körül vagyok óránként 260/270 AP Kutummal, Witchként elvileg Hystria jobb lenne, de arra még nem voltam, Archer ugyanilyen gearrel 10k körül szed ki ugyanit.... A scrollok parák eléggé, olyan 12-20 között szokott jönni, de gyanítom, hogy a 12 közelebb van a valósághoz és a 20 körüli érték csak az 50% buff alatt volt. Az ékszer meg ja, eléggé random. -
puszta kíváncsiság. aakmanból mennyi ap-vel gyűlik össze ez az összeg? Mert gyanítom hogy én valamit nagyon rosszul csinálhatok, pedig a gear megvan bőven. olyan 5500 körül trash, és 8-10 scroll ill 3-4 kristály szokott összejönni/óra. (meg ugye az ékszer ami nagyon rng, bár múltkor 1 órán belül 2 is jött, az 1 jó kör volt... csak ez max szökő évente ugye :D )
szerk: Star's End ha csak a trashlootok összegét nézzük, kb ugyanez.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.09.14. 16:38:05 -
Jaaa, az felejtős, nézd meg a piacot, tele van +4-esekkel, mindenki adja el. Akkor éri meg maximum, ha alacsony a skilled és húzni akarod, mert XP bónuszt ad. -
Kéknél a Silver Embroideredre gondoltam. A Loggia előtt azok még egész jó pénzt hoztak encsivel. Érdemes-e még olyat gyártani/enhanceolni, vagy már senki se veszi őket?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.09.13. 13:08:46 -
Kéket nem lehet gyártani, húzni meg csak a ruhát/tool-t érdemes, az ékszer marha drága. Alapvetően zöld tet ékszerek + kék ruha/tool kombó az ajánlott kezdésnek, illetve 600 mastery alatt érdemesebb még a magic toolokat használni, most szerintem lesz 1 csomó a piacon úgyis.
#7218: nagyon gear függő, én azt hallottam, hogy úgy 220 millió körül loot scrollal, 180 anélkül és a 2 között life skillel, de ez pl Bairog aki eléggé gearelt és magasan vannak a life skilljei is. Én úgy 100-120 millió között szoktam átlagban Aakmanban kiszedni scrollal mostanában, gatheringgel nem számoltam, majd ha 700-800 körül lesz a mastery akkor elkezdek fákat szívni a caphra miatt, most még csak vért szívok, hogy legyen black gem húzni a cuccokat, abból meg ANNYI pénz nincs, max majd ha alchemy + dobozolás után, de akkor se túl sok.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.09.13. 12:59:36 -
Mennyit lehet most óránként a legjobb spotból harccal kihúzni? -
Nem igazán grindelek már. De fát vágni, bányászni, farmolgatni alapból szoktam. A fa és a kövek miatt lennének jók a szerszámok. Papíron több érték jöHET ki az új life toolokkal, mintha harcolnék. :)
Egyébként, érdemes még sima kék ruhákat gyártani, vagy már csak az újakat veszi mindenki?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.09.13. 12:25:11 -
Füles pl van. Amúgy nem nagyon éri meg eladni őket, főleg így, hogy Black Gem egyáltalán nincs még a marketen, mert mindenki enhancolja a saját dolgait. -
Nem tudjátok, hogy miért nincsenek Loggia cuccok a marketen?
Konkrétan semmilyen. Valamit változtattak a patchel? Simán adták-vették a PEN cuccokat. Gondoltam simán ráérek bidelni. Amióta így gondoltam, azóta nemhogy PEN, semmilyen loggia cuccos nincs a marketen. Mi történt Gyöngyösön? -
Alexzel #7214 Szerintem igen. A BDO-s adatbázisban a Knowledge részben (https://bddatabase.net/us/knowledge/) rákerestem a Barley-ra és Paprika-ra, de seed nem szerepelt az eredményben. -
Az tényleg valós, hogy a paprika-, barley-, meg néhány növénymagnak nincs bejegyzése a tudástárban, miközben magának a termésnek van? -
Ha megnézed az UI is a régi :)
Amúgy régen volt pár exploit amivel lehetett marha sok caphrat kiszedni (volt is belőle balhé, mert sokan így csináltak fix PEN-eket, de PA megoldotta és hozzáadta a névtelen enhanceolás opciót....) -
simán lehet hogy ez valami privát szerver.
szerk: Ha ez uj kép a caphras ára is érdekes. (mert akkor valami tuti valami régi verzioszám alatt futó privát szerver) Vagy koreába nem "drágították" anno?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.09.11. 05:53:22 -
Mikor jön a sörfesztivál event? Az nem mostanában szokott lenni? -
Általában, ha ünnep van Koreában/USA-ban akkor picit eltolják a patch napot, de előtte levő héten mindig figyelmeztetnek, meg a maintenance notice is kint volt már tegnap. -
Írták, hogy most kedden lesz (volt), illetve most azt írták, hogy a jövőheti pedig rövidebb lesz, mert nem jön semmi új fícsör, csak hardver ellenőrzés lesz.
Érdemes ám patch note-sot olvasni :) -
Mi ez a keddi patchelés? Nem szerdán szokták? -
Jó mindenre, de az csak classok között váltogat, Kzarkából nem tudsz Offin-t vagy Blackstart csinálni. -
Cép.
Szokott lenni pearlben fegyver átalakító bigyó. Blackstarra az nem jó, csak sárgára? -
Blackstar nem nagyon van marketen, szóval csinálom, de abból csak TET lesz most. Aztán vagy Vells heart vagy valami armor PEN lesz, de az se most. Blackstarban eddig benne van 700 memory meg meg 4 TET próba, de nem akaródzik neki! -
Csinálod, vagy grindelsz rá manit, és veszed a pent? -
Ezt pörgesd végig, itt nagyon szépen össze van foglalva.
Én alapból akartam várni a sárga ékszerekre, hogy elkezdjek gatheringelni, de olyan marha drága minden, hogy valszeg marad majd a kék/zöld. Csak most blackstar projekt van és arra ment el minden. -
Vannak valakinek Loggiás cuccai? Pl. egy PEN pickaxe mit ad hozzá a gatheringhez? Mennyivel több a szikla és egyéb kő? Ill. vannak már tapasztalatok arról, hogy mit ér ha valakinek minden Loggiás kiegészítő ékszer megvan? Gatheringnél azt veszem észre, hogy eddig a caphrasokat és egyéb bigyókat 10ből 3x szedtem ki, most meg egy-egy darabért a fél erdőt vagy kőbányát be kell takarítanom. Vagyis mintha a korábbi állapotom visszaállításáért kellene többet tekernem. Mondom ezt úgy, hogy nincs loggia cuccom, de ezért is kérdezem, hogy ti mit tapasztaltok? Mintha az lenne, hogy a régiért most több melót kérnének, ezt beszerezni, azt beszerezni, miközben ugyanoda jutsz. :) -
Pedig kaptam egy olyan szart a fejem fölé, hogy 5. leggazdagabb ... :D
Ezekhez képest a 5555555.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.08.30. 09:25:57 -
Egyesek bakker tudnak élni:
Pontosabban ez már No Life. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.08.30. 09:22:42 -
Írja is, ha ráviszed az egeret, hogy még nincs bent. Meg a patch note-ban is benne volt. -
Pedig a bakancs kapcsán már berakták rewardnak. :) -
Még nincs bent a játékban. -
Crio horgászékét hol lehet kifejleszteni és legyártani? -