Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl heidel, esetleg itt is lehet próbálkozni
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez valami új? Mert régen simán el lehetett adni. Úgy emlékszem 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Amit kínálunk:
- Full kezdőként is szívesen látunk, segítőkész csapatunk bármikor válaszol kérdéseidre nincs hülye kérdés, de discordon tedd fel.
- Heti 1-2 nap kezdők húzása akár XP akár pénzkeresési forrásként.
- Guild skillek ki vannak pluszolva.
- Akár PVP akár PVE érdekel, mindenben tudunk segíteni.
- Lifeskillek érdekelnek az se gond mindegyik ágával foglalkozunk.
- Guild hajóval és elefánttal is rendelkezünk, bárki használhatja.
Elvárásaink:
- Discord használata, akár beszélsz akár nem nekünk fontos, hogy fent legyél, mert sok a kérdés, de nem vagyunk írógépek
- Heti 1-2 nap sea monster 1-2 órára, ha nincs hajód az se gond másokkal is tudsz menni csak, szólj discordon. Ebből jön a fizetésed nagy része így fontos, ha gazdag szeretnél lenni
- Heti 1 War, ha erősnek érzed magad és szeretsz PVP-ni. Gyakorlás kérhető bármikor discordon.
- Trade skill húzás skilled 5-re guilde elefánt és hajó alkatrész készítése érdekében
Klánunk játékra hív minden aktív embert,
Ki nem fél bemocskolni kezét, ha úgy hozza a helyzet,
Légy Life Skilles vagy Grind-os a Hungarian_Arrow-nál csapatot lelsz,
A tengert se féljük, ha menni kell, ágyúink dörrenései szörnyeket pusztít el,
GQ-zni van, kedves csak kérned kell, egy officer felveszi, neked csak szólnod kell,
Avagy légy PVP-s és a csatákban társra lelsz,
Ha nem érzed magadnak túl keménynek a Battle Arénába gyakorló társakra lelsz,
A War-tól se félünk igazán, de ha vesztesz, ne fordulj el,
Segítséget ne félj kérni bármiben, hiszen veteránok vesznek, körül ezt ne feled el,
A társaságunkat Discordon keresd, mert ha beszélsz mindenre választ lelsz.
Discord cím: https://discord.gg/vhHsznY
Új LU-al, jelenleg még tisztán és utálatmentesen a magyar közösség felé (pls maradjon is így, mi jógyerekek vagyunk... Léééccciii)
A csapatunk aktív, jó a társaság, a humor, mindent megtalálsz ami szem- szájnak ingere 😄 . Jelenleg minden life és "Gyilkolós" clan skill ki van húzva + van egy ilyen rákászhajónk , amivel vasárnaponként kiszoktunk menni azt a nagy vizigyíkot lezúzni (nevezzük nevén Vell-t) - ehhez bárki csatlakozhat, szívesen látjuk.
Vannak nálunk akik inkább a life skillre esküsznek, és nagyon sok mindenben tudnak segíteni, de vannak akik inkább pvp/pve fele hajlanak, ők szintén bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak.
UI.: Elvileg tök jó fazonok vagyunk, de mindenki IS ezt állítja, szóval tapasztald meg ha gondolod, és csatlakozz!
Jelentkezni wispben, family: NagyPumpa, Kispumpa
Leegyszerűsítették a dolgokat? 😄
√҉ Közös kalandozás és fejlődés
√҉ Céh küldetés, „Boss Scroll” igény szerint
√҉ Facebook, Discord használata
√҉ Barátságos, tapasztalt csapat
● Jelentkezz bátran! ●
Jelentkezéshez ingame irjatok rá Feoh vagy TerranaHUN family névre.
Vagy vegyetek fel discordon Terrana#4185
Utoljára szerkesztette: Terrana, 2019.04.22. 21:48:33
5 boss armort triztem tegnap, és bár volt pár VC, ill. MF, kék (és piros) kavics eltéve, volt több száz Advice of Valks, különbözőek 10-50ig jópár, stb., egyszerűen sokkal értelmesebb lett volna, ha NEM kezdem el őket encsizni, mert már +9től egy lutri az egész. Le volt írva mennyi kell egy-egy +1hez, dupláját is vettem néha, de akkora random fos volt az egész, hogy ez totál értelmetlen. Igazából, ha a MFt, a kavicsokat, magát az armorokat eladom, sokkal jobban járok, mint hogy encsiztem. Mert pénzben az 5 TRI kb. annyi, mintha semmit sem csináltam volna, de még a AofV is megmarad, a MÁR meglévő FSek is megmaradnak, és van 4 TET boss armorom csak a piacról, mert az árából mind kijött volna, pedig most elég drága kb. minden.
Tehát nem biztos, hogy az encsizés kifizetődő, mert TRI után TETet kapni kb. mintha eladod a TRIt és a nyersanyagot, és veszel egy TETet, de legalább a AofV és a VCk, stb. megmaradnak. 😊
Nem tudtok olyan linket, ahol párosítja a classokat, hogy melyikhez melyik armor illik leginkább? Találtam pár összefoglaló guideot, de kellene egy korrektebb darab is.
PvE-re addig amíg nincs meg 261 AP nouverrel kutumot érdemes, majd, ha megvan 261 AP kutummal akkor érdemes visszaváltani.
A Caphrasos encsiről van valahol egy jó leírás?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.09. 06:56:07
Kristályból, meg most a 4 Hoom a meta, 2 a cipőbe, maradék kettő meg általában egyéni preferencia.
+5 fölött elvileg nem számít, de pl critet szinte senki se rak ki kristályból, mert kaja ad 2-t, elixir meg 2-3-at. Casting/attak speedet ad 3-at a kzarka, maradék 2-t meg ki lehet szedni a +20 accuracys kesztyű kristályokból.
Amúgy ezek akkor számítanak igazából, ha PvP-zel, én pl még mindig muskan/giath-et hordok, mert lusta voltam felhúzni az urugon/griffont TET-re, néha jól jönne, ha azok lennének, de ez van, egyelőre csak AP-t húzom, hogy mobok jobban haljanak, bár az is szopó, mert Witch eléggé rosszul scalel magas AP-n 😄
Griffon vs Giath
Leebur vs Bheg
Urugon vs Muskan
A kesztyű és cipő esetén a több DP logikus alapból, de ebben a játékban annyi a "de" ... A Griffon esetén a DP egyforma, de 5% all res vs 100 HP közül melyik a versenyképesebb? A Leeburnál van evasion plusz stat is, de lehet tudni ezek az "UP"ok mennyivel többet jelentenek? A cipőnél pedig a több evasion vagy a damred a fontosabb?
Aztán a DimTS és a Red Nose kapcsán a +200 HP vagy a gyorsabb HP regen a jobb megoldás? A DimTS drágább, populárisabb, de mégis, mekkora különbség van a kettő között, mert a Griffon esetén.
Azért kérdezem, mert végre fegyverek és kiegészítők nagyjából rendben vannak, elég jól állok velük, most már csak a páncélok vannak hátra. De mit érdemes összerakni? Van Veliában vagy 500 nagy kék kavicsom, de mit érdemes encsizni? Mi most az igazán jó set PvEre és/vagy PvPre?
Egyáltalán a +5ön felül crit, Aspeed és Casting számít valamit, ha mondjuk +6 vagy több?
A Steam és a normál kliensen játszó playerek együtt vannak?
Ha bármi kérdésed lenne vagy csatlakozni szeretnél akkor irj üzenetet ingame : TerranaHUN vagy vegyél fel discordon Terrana#4185
Be volt lőve egy kamasylva 7 napos és egy item collection increase scroll (60 mins) sem járt még le ...
A nagy menet persze a tri ogre lenne, de meglepődnék, ha megadná majd a nyakláncot.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.03.31. 10:15:27
Mindegy, nem tudom, próbáljátok ki ... hátha segít .,..
Úgy lett meg, hogy az első napit enhancoltam amíg le nem ment 20%ig. (Nem adta be a trit.)
Utána váltottam a 2. övre amit kaptam, és azt úgy fejeztem be tegnap, hogy PRI. Ma nyomtam rá még egy encsit, de levitte alapra, Na utána ismét lett pri. Itt abbahagytam a csík nézegetését, és fast modban encsiztem tovább. A pri után aztán beadta a duot és utána rögztön a trit.
A Trit beváltottam, de vsz kár volt, szerintem már nem fog adni új küldit holnap, így -2 millával kevesebbet kapok az eladandó övek kapcsán. 😞
Ezután Luneinél már nem tudsz fragmentre váltani övet sem ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.03.31. 10:10:58