7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Mirayse #1981 Izlések és pofonok,kinek mi számít jobban... :) ebben is és abban is van valami.
Amúgy azt írtad hogy a nagyobb létszámú szerver a "jobb"... erre válaszoltam :)
Ám én is voltam magyar ellenes egy darabig,de voltam német és nemzetközi légióban is.Ott sem változott meg a véleményem...mindenhol vannak retardáltak :D -
#1980 Nyomogatom folyamatosan a refresht és instant eltűnik, úgy, hogy utoljára még rajta volt a B betű (bid fázis). Ellenben már figyelek a shortswordra is, Ninjanak is legyen kardja :D
#1979: http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/83276-hacker-hunting-initiative/&page=26#comment-1142090 aztán lehet kamu, de nem hiszem -
mikromanus #1979 A temp ban kamu. Nem csinálnak ilyesmit. Állítólag. Aki csal annak megy a végleges radír a karakterére és accountjára. -
mikromanus #1978 EGyrészt gyorsnak kell lenni. Ha sok másodpercet késel, akkor elviszik a vadak. Másrészt "fake" bid rendszer van. Ez azt jelenti, hogy véletlenszerűen sorsolja a nyertest. Bideléskor aki első annak sorsol. Ha nyer, akkor a többi már nem játszik. Ha nem, akkor következő-következő-következő... Amíg nincs nyertes. Ebben az időben még tudsz bidelni egyszer. Ha nincs nyertes, akkor szabad vételre megy az item és elmegy azonnal jó esetben. Ha nyer valaki, akkor ott a vége a bulinak és nem megy szabad prédának. Elég egy kommunista baromság. Alulárazottan adják el amiből kevés van. Két évet várhatsz egy skodára (vagy livertora) majd, de lehet csak piros színben lesz. :) -
#1977 Úgyis elviszik instant. Elkezdtem én is vadászni Livertora de a Purchase gombot még nem láttam, instant eltűnik a bidding után.
Amúgy az elnéptelenedést egyedül a Daum tudja megállítani, de Ők eléggé rossz irányba mentek el a csalók kezelésénél (temp ban és minden összecsalt cucc megmarad).
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.24. 15:59:21 -
mikromanus #1976 A "Pont jó" játékos mellett hal ki leggyorsabban a szerver. Páran elmennek, vagy jön némi új terület vag ytartalom, aztán megritkul (arányaiban) a játékosállomány. Aztán tényleg sivatag lesz a black desert népsűrűségben. Meg pár kevésbé kitartó emberke lelép, aztán már akkro nem is olyan aktív és jó a régi jó szerver. Egynemzeti guildek is emiatt sérülékenyek. Nincs elég nagy utánpótlás. -
gabor696 #1975 Hi,
Igazad lehet, de én nem is mondtam, hogy az Alustin rossz lenne, csak annyit állítottam hogy a Jordine a legzsúfoltabb :) és még egy pozitívum a Jordine oldalán, hogy nem ott van a legtöbb magyar :P (mi igyekezzük elkerülni a "magyar" server-eket, akinek nem inge....) -
Mirayse #1974 Azért ezzel vitatkoznék hogy melyik a jobb szerver.Bőven van elég ember az Alustinon is. :) így is sok esetben telítettek a jobb farm helyek és a marketből is szempillantás alatt elvisznek mindent.Nem is beszélve a nagy magyar létszámról. Aion-os pályám alatt megtanultam hogy soha sem az a legjobb ahol tömeg van.Pont a jol eltalált "közép" létszám a legjobb. :) -
mikromanus #1973 Beza. Kell a friss hús a darálóba. Meg ha jön a sok új hely és felhígul a mezőny (kevesebb ember négyzetkilóméterenként), akkor hasznos ha baromsi sokan vagyunk. Így könnyebb feltölteni a világot. Az indulás mindenkinek laza lesz. Kevesebb az alacsony szintű karakter most már, meg védelem is van 45. szintig.
Ha nagyon pacifista vagy és reflexből elutasítod a pvp-t, akkor ez az a határ ami fölé nem szabad menni. De ugye nem idegenkedik senki egy kis pofozkodástól? :) -
gabor696 #1972 Plus az AH-t ne felejtsd el, ha nincs player nincs AH forgalom se. :) -
#1971 Csak kíváncsi voltam :) Szerintem itt amúgy pont jobb, ha kevesebben vannak. Nem kell a mobokért harcolni, nagyobb eséllyel van world boss drop, etc. Bár, majd a Siege war eldönti, ha mindenki csak ül a babérjain Alustinon és nem támad be mást, akkor lehet tényleg szopás lesz :S -
mikromanus #1970 Hát akkro gúgli besegített. Véleményezd az alábbiakat:
https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us/articles/205605912-Guest-Passes
Erre irányít:
Activate your guest pass at this URL:
https://www.blackdesertonline.com/shop/code
•You will find the download link in your account page at URL:
https://www.blackdesertonline.com/myinfo/
Register Your Key
Please enter...
button
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.24. 15:16:12 -
gabor696 #1969 Hogy érted? mivel ez csak írott szöveg s nem látom a mimikád nem tudom ez most pejoratív mondod vagy sem. :)
Mert ha igen akkor én nem azt mondtam neki hogy gyere és játssz velünk jajjj de jó, csak annyit hogy jöjjön a Joradine re s azért mert az a server általában full a többivel ellentétbe, s mivel ez mmo a több létszámú server a jobb server, ennyi :) -
#1968 Vagytok már 10-en?:D -
Pupuci #1967 Igen, azt hiszem oda megyek majd.
Csak le kell töltenem... ahogy nézem 33GB :D
Majd asszem éjszaka nekiengedem a telekomot. 20 megbites szar -
gabor696 #1966 Welcome, btw gyere a Jordine server-re :P -
Pupuci #1965 Kössz, így jó! Nem értem, hogy báar azt írják, hogy az akkountnál található ez, de mégsincs ott...
Utoljára szerkesztette: Pupuci, 2016.05.24. 15:02:12 -
Pupuci #1964 Már ne haragudj, de nem véletlenül kérdeztem meg ;) -
gabor696 #1963 @Mikro és @Pupuci nem 1x ü nem találod meg simán az accnál, melóba vagyok nem tudom berakni a linket de próbáld meg google keresésel hogy Black Desert code redeem
Ez lehet jó link: https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/48u2yf/how_do_i_redeem_a_code/ -
mikromanus #1962 Mondjuk belépsz és accontnál valami Add key? Tuti valami szembetűnő és nagyon egyszerű, mert nem vagyok egy profi vásárolgatásban, de simán megvolt...
Ok, mondjuk preorder-nél lehhet más volt a logika, mert ott "helyből" vettem meg a kulcsot és azonnal meg is kaptam. Nem kellett írogatni semmit...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.24. 14:36:25 -
Pupuci #1961 Köszi!
Vettem egy ilyen kulcsot, de... hogy tudom hozzáadni az akkounthoz? -
gabor696 #1960 Hello,
Igen 1x megveszed és annyi, nincs havidíj, 7day pass t nem tudok adni mert mát ellöttem, de innen vettem már vagy 7-8 at a spanoknak próbálra: Kinguin.net Tehát megbízható 5perc alatt megjön a kód, s 2€ a 7day pass. -
Pupuci #1959 Srácok.
Ez ilyen egyszer megveszem 29.99 vagy 49.99€-ért és jó napot? Szóval nem előfizetéses ugye?
És még egy. Nincs valami kipróbálható "demó"? Csak ez a mások jóindulatára hagyatkozó "Guest passes" ? -
fatmax #1958 Köszi ! Akkor ez komoly túra lesz evezős csónakkal ! -
#1957 Amennyire én tudom csak saját hajóval mehetsz oda. Eleve a kikötőben lebzselő node manageren kívül mindenki ellenséges a szigeten. -
fatmax #1956 Kuit islandra van valahonnan olyan járat mint Iliya islandra , vagy csak saját hajóval lehet eljutni ? -
#1955 Bazz, mai első red battlefieldet megnyertem, de elfelejtettem felvenni a küldetést szal próbálkozhatok megint ... -
Vicodine #1954 Nem csak voice minosegben, hanem kb olyan, ha a ts3 mondjuk egy kocka lada, akkor a discord egy uj 5os GT bmw, teljesen mas kategoria. Mi is egy jopar honapja azt hasznaljuk mar, es nagyon popec. Meg a sanya egy botot is beallitott benne, hogy jelezze melyik chanelen mikor es melyik boss fog eledni, illetve mikor lettek lekurva, meg hasonlo josagok, szal tobb mint egy szimpla kommunikacios progi:) -
gabor696 #1953 Jordine népe csináltam egy Discord Server-t ahol lehetne tartani direct módon a kapcsolatot.
Akit érdekelne join :)
Discord SgBDo Jordine
Aki nem ismeri Discord egy chat-voice alkalmazás ami böngészőben is múködik (de van hozzá downloadable app telefonra,pc-re),s szerintem tényleg sokkal jobb mint a TS és társai, voice minőségben mindenképp. -
gabor696 #1952 Hello,
Sorry a késői válaszért de forum-ozni leginkább csak melóból szoktam, este meg hétvégén gyerekezés s miután lefeküdtek apa meg gyaluzik kockulni :) So ingame family name: Nivota
Kösze -
#1951 Egyszerre akarom őket, ne kelljen feleslegesen futkározni. -
Zarache87 #1950 Fozhetnel ram is :D
Latom jo sok mellektermeked van amit meg nem valtottal be. -
#1949 Költözés, marha messze volt Calpheon, szóval átrakom a főzöcskézést Heidelbe :)
-
Mirayse #1948 Értem.Köszi. :) eddig ezzel nem voltam tisztában hisz zöldet javítottam zöldel.Gondolom livertot sem lesz egyszerű húzni hisz a memory frag ára az egekben van.Nem mint ha lehetne kapni... :) -
#1947 Nem nehezebb, csak költségesebb mert egy itemet plusz pénz nélkül csak ugyan olyan itemmel tudsz javíttatni. Így például egy ultimate (sárga) itemnél hiába tudsz zöld vagy kék itemet használni, ennek elég borsos az ára. -
Mirayse #1946 Sziasztok.Picit tudatlan vagyok.Miért lesz nehezebb kék vagy arany Yuriát húzni +18ra? -
#1945 Mindenki készülget, hogy minél hamarabb meglegyen a +18, memory fragment/forbidden book/relicek ára is az egekben van.
Egész jó videó, elvileg lesz 2. része is
-
Zarache87 #1944 Az elso alkalommal az armoros meg csak 500k-t ert tegnap mar 1,5m volt szerencsere van eddig mar 3, de tenyleg nagyon ritka :(
ingame name: Zarachi
ha valaki akar esetleg pm-et kuldeni.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.21. 10:25:04 -
mikromanus #1943 Az energiát el kell költeni, ez meg nem rossz befektetés. Ha farmolsz XP poti is mehet belőle és lesz buffod, ha nem, akkor eladhatod vagy elhasználod később. Emellett a lvl 15+ enchantokhoz gatheringből eshet az új kristály. Elég ritka és nem nagyon adja el akinek esze van, így ha mégis elsózod mert kell a silver, akkor az armor 1,5 milla a fegyveres 2-2,5 milla. Lesz ez még feljebb is szerintem...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.21. 10:08:41 -
Zarache87 #1942 Tudsz adni egy ingame nevet majd felveszlek es akkor tudunk jatekon belul infokat cserelni.
Mirayse 2 heten keresztul probaltam Liverto longbow-t szerezni sikertelenul. Sokszor mar a Bid fazisban instant elkeltek a rohadt ijak :(