7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
#2021 Igazad van, itt se tolták ki. Na mindegy, azt a maradék 30%-ot 4 nagy alatt csak összehozom :D -
Vicodine #2020 A nala kisebb playerek kinzasan kivul a tobbi stimmel:) Am a legtobb mmo alkalmas a felvazolt igenyek teljesitesere, ha az embernek tenyleg csak ezek az elvarasai..XD -
#2019 "Keresek valami tűrhető MMO-t, nem ráfüggeni, hanem csak elgyönyörködni a tájban fejlődgetni, beszélgetni, és főleg kínozni a nálamnál majd gyengébbeket PVP-ben... :) Alkalmas ez a játék erre?"
NEM, fejlődgetéssel gyönyörködéssel max a nálad 5 szintel kisebb mobokat ölöd le ebbe na játékban nem a playereket,de mire erre a szintre eljutsz adig nem is lesz kisebb szintű játékos nálad :D
Utoljára szerkesztette: Pyotr, 2016.05.27. 20:33:53 -
Terrana #2018 Pontosítok a Teamspeak használata nem kötelező rossz "hírdetési szöveget másoltam(Régi-t)" -
#2017 Mondjuk trükkösek mert azt nem írták külön hogy az xp event is tovább megy, csak a blackstone dropot és a rumot említik. -
#2016 Én szerettem volna elkezdeni vizsgákra készülni, de így nehezebb lesz :D Mondjuk legalább több idő marad 55-re. -
#2015 Én ennek csak örülök, csak a ninja update ne csússzon emiatt :D -
#2014 http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/88634-delay-of-the-valencia-update/ :( -
Vicodine #2013 1-2 pelda: jatek egyik top ekszere az Ogre ring, egy ogre mob dobja. Namar most "csucsidoben" ha csak nem vagy jol gearelt nagyfasszal megaldott egyen, es ha csak ranezel egy Ogrerea, mar kapod is a pkt:D 55on egyik legjobb penzforras Soushan, ahol bar 55on mar exp elegge hurkale, de a drop nagyon jo, csak ugy omlik a love, raadasul nagyon sok a mob. Itt a legjobb spotokat altalaban nagyobb klanok partyjai uraljak, vagy ha nem, akkor az csak ido kerdese, mert megy a teruletert a fight:D Random pksokbol is van bosegesen halisten, es a karma is egesszen jol lett megoldva mire ideert nyugatra, szoval lehet apritani. Ugyanugy mint L2ben, ha egy klannak nem tetszik a neve, vagy a vezetojukon nincsen sapka, mar mehet is rajuk a war, es akkor szabadon olhetik egymast a warosok exp vesztes nelkul. Ha jol remlik, ezek a dolgok elegge L2 styelosak:D Akkor nemsokara jonnek a siegek meg a node warok(utobbi fingom sincs mit takar de jol hangzik XD) Spontan fightokbol szokott lenni boven, hala a waroknak, bar en meg kevesben vettem reszt csak mert nem eleg jo meg a gearem illetve 53 vagyok csak, szal altalaban kifileznek egyenloreXD De osszegezve az L2 hasonlosagokat: expzos helyekert folytatott fightok, pkzasok, guild warok, siegek hamarosan, nincsenek instak(mint a regi L2ben sem voltak meg), vagyis van egy pvp arena, de az nem oszt nem szoroz, igy az emberek nem az instakban rohadnak, menekulve a fight elol, hanem tenyleg kint terepen a skalpukat akarjak a csunya bacsik:D Amugy meg a farmolohelyek "elrendezese" is kicsit L2re hajaz, mondjuk nem veletlenul..:D En elegge nagy L2s voltam anno, es ez az elso olyan game azota, amire azt mondom, hogy bakker....ez azzzzz. De ami tuti, hogy azert ev masodik feleig (kb...) varni kell meg a nagyobb tartalmak bejovetelere, amik teljesse teszik majd a mostani rendszereket, es tenyleg egy giga game lesz belole. Persze addig is pk ezerrel! (lofaszt, meg kellene egy kis gear is ahhoz, de a cel meg van..:D) -
nootarius #2012 Aha ez egy remek ötlet, máskor nem vagyok ám ennyire lüke.. köszönöm! :) -
#2011 Uno és Edan szerintem amerikai szerver, mikor indítod a Launchert válaszd ki Európát :)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.27. 13:00:43 -
nootarius #2010 Sziasztok!
Tegnap megvettem a játékot, az első benyomásaim teljesen pozitívak, de még nem releváns a vele eltöltött órák száma. Játszottam is néhány órát, a mai napon viszont kicsit értetlenül állok a szerva lista előtt, mert amin tegnap játszottam (Alustin) szőrén szálán eltűnt, vele együtt a karakterem is. Szerver karbantartásról nem találtam infot. Kérdem én, miért van ez?:)
Semmi munkám nincs benne, de akkor most kezdjek újat ezeken az Uno, Edan szerverek egyikén? Vagy lassan visszarakják az Alustint?
Vicodine: Örülnék ha az L2 egy felfrissített verziója lenne eredményül. Én nekem L2-ből az volt az igazi nagy élmény, hogy bármelyik szinten a grindelést folyamatosan megtarkították a csúnya rossz fiú PK-sok, és spontán szervezett terület háborúk alakultak ki. Cruma Tower főleg a kedvenc fejlődő helye volt sokaknak rendszerint jártak arra PK-sok, és akkor se perc alatt jöttek a nemes lelkű kezdő védők és ment a csetepaté. Későbbiekben mindegy, hogy PK-s klánba voltál vagy PK ellenibe, ezek a csaták voltak a sava borsa az egésznek. :) -
#2009 Ez akkor gondolom olyan, hogy ha nincs akkor nem hiányzik, ha meg 1-szer használtad akkor nem tudsz élni nélküle, bár a folyón átkelés biztos kényelmesebb vele :) -
Vicodine #2008 En ugyanigy vagyok ezzel, anno L2vel kezdtem palyafutasomat mmo teren, es azota sem talaltam jobbat, az viszont sajna mar nagyon elavult skillrendszer meg grafmotor stb...teren. BDOrol mar regota lehetett tudni, h full L2 styelra hajaz, ami nagyon faszanyos, csak aztan kezdeti lelkesedes utan, meg az itteni kijovetel elott csak ugy omlottek a negativ kritikak a jatekrol, en mar le is mondtam rola, de aztan en is belevetettem magamat, es azt kell mondjam, 1-2 kisebb dolgot leszamitva nem nagyon tudok negativat mondani rola, es ami a lenyeg, hogy az a L2-s farmolos-pvpzos-pkzos style nagyon faszara sikerult. Ha tenyleg annyira nagy L2 kocka voltal, akkor az end game pvp itt is be fog jonni, bar balancerol termeszetesen nem beszelhetunk..:P Ha meg kesobb is megmaradsz totyi-lotyinek..:XD akkor is ellehetsz vele, mert elegge sok dolgot lehet csinalni benne, mondhatni ez a resze peldaerteku, es ahogy elnezem, nagyon nem szarjak le a nyugati jatekosokat, es "westernizalas" van kemenyen, tehat hosszutavon is jok a kilatasok egyenlore, szal csengesd le a lovettat azt csapassad:) -
mikromanus #2007 300 méterről hívható. Ha közel van odacaplat hozzád, ha távol, akkor "teleportál". Elég kényelmes. Könnyen kihozható a veszélyzónából is ha szar helyen "parkoltál"... -
#2006 Síp mennyi távolságot ad, hogy ennyire megéri? Én mindig kényelmesen leparkolok farmhelyhez közel és nem para utána elsétálni a lóig. -
mikromanus #2005 Épp nem. Hacsak nem gyaloggaloppot tervezel, vagy szekéren töltöd a farmolások közti időt és nem zavar, hogy mindig vissza kell caplatnod a trágyahordóhoz. A síp+1 pet már alapból több mint a 20 euró, a kezdő paci meg kényelmesebbé teszi az indulást. Könnyen kifarmolható, de kell hozzá idő és megfelelő skill szint is (utóbbihoz meg idő és sok lovaglás vag yzsamárhasználat). Persze veheted ia a lovat, de a legelején még nem leszel túl vastag silver szinten... -
#2004 Nagyobb pack nem éri, sokkal jobban jársz, ha abból az extra 20 euróból veszel petet mondjuk. -
gabor696 #2003 Welcome, have fun. -
nootarius #2002 Üdv!
Köszönöm a gyors választ, akkor beruházom azt a pár ezer Ft-ot erre, hátha nem csalódok! :) -
gabor696 #2001 Hi,
Véleményem szerint teljesen alkalmas arra amit leírtál, és spanom azt mondja hogy rengeteg dolog van L2ből benne (nekem nem volt szerencsém L2höz). Borzalmas részletes a game és rengeteg dolgot lehet csinálni grind/quest/fight oláson kívül.
Ha nem akarod rögön megvenni innen tudsz venni 7day pass-t, vettem már vagy 7-8 at a spanoknak próbálra: Kinguin.net Tehát megbízható 5perc alatt megjön a kód.
Ami a 2 pack ot illeti szerintem nem éri meg a 20€ többlet a nagyobb, T3 as lovat tudsz már venni ingame 100+k ért a többi cuccra nem emlékszem mit ad még :) -
nootarius #2000 Sziasztok!
Keresek valami tűrhető MMO-t, nem ráfüggeni, hanem csak elgyönyörködni a tájban fejlődgetni, beszélgetni, és főleg kínozni a nálamnál majd gyengébbeket PVP-ben... :) Alkalmas ez a játék erre? Ha igen, akkor érdemes beruháznom a nagyobb csomagra, vagy teljesen fölösleges? Nem célom percek alatt felhúzni magam és kimaxolni a karakterem meg rákölteni sok pénzt, csak tényleg laza kikapcsolódásnak. Ha nem alkalmas a játék, örülnék ha ajánlanátok valamit, ami lényegében L2 szerű. Azzal sokat toltam és mai napig nem találtam nála jobbat, pedig biztos van... köszönöm a válaszokat. :) -
Terrana #1999 Sziasztok szívesen várjuk az embereket a megújult AngelFury Guildben. Jó fej mindenki nem teszünk senkivel sem különbségtételt összetartó és kitartó csapat vagyunk várjuk a jelentkezésetek mint kezdő mint tapasztalt játékosokat. Annyi lenne a kérésünk hogy teamspeak 3-ra fel kellene jönni mindig. Nembaj ha nincs kedved guild questezni nem csak guild questekkel foglalkozunk, (PVP Gear-ben segítünk segítünk felhúzni lvl 50-re Guild Bossal mindenkit megvárunk nem hagyunk magára senkit) a lényeg a guildben az összetartás. Ha inaktív vagy jelezd facebook csoporton. 7 napos próbaidővel indul a felvétel. Ha látjuk hogy sokszor vagy aktív és tényleg arra törekszel hogy jobb legyen mindenkinek akkor jelentkezz. Valamint jelentkezz facebook csoportunkra és ott kapsz tőlünk egy Teamspeak 3 ip címet. https://www.facebook.com/groups/859672337486059/?fref=ts Amennyiben jelentkezel: Az Alustin Szerveren találsz meg minket és főleg a Balenos A2 channelen vagyunk. Guild Felvételt intézi: TekKay (Micsiii) vagy Terra (Proudmore) -
mikromanus #1998 Reagentekkel eleinte, majd áttértem a komolyabb pazarlásra. Aminek van szintkövetelménye az jobban adja. Crystall craft, potion-ok (a jobbak), metal solvent, olajok (oil of...) és töménytelen vér (a vérbank jelleg volta fő irányzat a reagens után). -
#1997 Olviai napikkal nem nagy kunszt, de egy hét után már az ereimet akartam vagdosni. -
#1996 Alchemyt mivel húztad amúgy? Olivia napikkal vagy csak simán gyártottad az anyagot? -
Zarache87 #1995 Azert nem keves az a mennyiseg ami ott van :D
Igy is sok energyt elfog vinni a folyamatos Elixir of death gyartas lehet erre mar nem maradna annyi :/
Azert koszi.
@mikromanus Sajnos farmerkodasra a sok PvP melett meg az item farm/daily melett nincssen idom :/
Max elnyomom ketszer a 253 energyt valamire aztan mehet a mokuskerek.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:45:00 -
mikromanus #1994 +1: weeds jöhet rovarirtéásból és a növénykéid kezelgetéséből is a farmodon. (emellett farming XP-t is adnak a "Javítások"). A weeds ott az alap drop. Az ágvagdosás és rovarirtás dropjához nem kell hoe. A "Normális" gatheringnél ha nincs nálad hoe, akkor mindenből weeds és wild grass jöhet csak. -
#1993 Csináltam egy ilyet magamnak Serendia specialhöz, ennyi kell 1 darabhoz. (de marhára nem pontos, mert ha csinálsz valamiből 1-et, akkor általában 2-3-at simán ad, de sacc/kb-ra be lehet lőni). Ha van 1-2 alt aki csinál Flour-t meg Dough-t, esetleg még Essence of Liquirt vagy Sonkás szenyó al-összetevőit akkor nem vészes. Én pár napig csinálgattam mire jött, de azóta is csak csücsül a raktárban :D
szerk.: ami igazából szopás az a hús és tej, mert sosincs marketen és manuálisan kell gyűjteni, bár most a húst talán megéri gyűjteni a Black Shard miatt vagy mi az ami kell majd +16-hoz.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.25. 15:42:16 -
Zarache87 #1992 Pirossal mutatja azt ott a kepen.
Koszi a valaszt :)
@Cat 02 feled meg az lenne a kerdesem, hogy Balenos special,Calpheon Special,Serendia Special es a Knight kajat sokaig tart ossze rakni? Mert ha sokt kell veluk foglalkozni akkor marad tovabbra is a marketes vasarlas rajuk.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:38:09 -
mikromanus #1991 Jáj, tényleg. Mondjuk negatív csíkot nem jelöl, így csak a számérték minuszos. Lassú vagyok most épp. Most szívódik csak fel a kávém.
©Zarache87: Marketplace. Ez az amit abszolut nem érdemes "farmolni. Ha mégis erre vetemednél, akkor a bush, ticket (vagy mi) és a fruit tree adja alapból (+magokat is adhatnak). Ha viszont nem használsz hoe-t, akkor minden gaz csak füvet ad. A legtöbb receptnél mindegy hogy egyszerű weeds, vagy wild grass verziót használsz.
Ha wild herbre gondolsz, akkor annak random a kimenete ha van munkaeszköz. Mindenütt van belőle dögivel.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:38:52 -
Zarache87 #1990 Amugy ha mar ennyit foglalkoztal alkimiaval. Tudnal adni tippet, hogy Wild Herbet vagy sima weedset hool szerezhetnek be sokat? Mert alkimia huzasara akarom csinalni az elixir of death-et ami PvP-re es bossolasra meg jo lesz kozben. Foleg azert mert a Human Hunt elixirnel azert sokkalta jobb PvP-re :D
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:34:47 -
#1989 Maintenance volt reggel, meg a nagyobb guildek nem ezen a csatornán vannak.
Amúgy jól mondta, az attack speed van mínuszban.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.25. 15:32:36 -
mikromanus #1988 Annak szántam akinek te is válaszoltál, de így olyan szép összefüggő és nem terheli az agyat. :D
Az meg nem attack speed hanem AP és az inkább sebzés, vagy "attack power", de nem speed. Vagy nem az AP-re gondoltál? No, ez neked ment. Csak mert Attack speed nagyon nem kell Wizardnak.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:32:37 -
Zarache87 #1987 Biztos nekem szantad valasznak? :D -
mikromanus #1986 WTF...Ennyire deglett ez a szerver? Vagy mindenkinek összeomlott a kliense hirtelen? Megint? :D
Azt' én is jól elvagyok azért. 216 energy, 272 CP,
Gathering és Processing: Professional 9
Farming és Cooking: Skilled 7
Alchemy: Artisan 3
Trade és Training: Apprentice 5
A halakat meg inkább hagyjuk (beginner 2 talán)
A farming és Alchemyn túl nem nagyon vagyok semmiből se top5. Mizus? Ennyi sok PvP játékos van nálatok? Alig valami life skilles?
MOndjuk másfélszere ennyi napot volt online a karakterem (munkaidőben persze AFK)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:21:09 -
Zarache87 #1985 A kepen az atk speed tetszik a legjobban XD
Amugy gz.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:03:44 -
#1984 Izgalmas lesz gyűjteni a vizet :(
sikerült ma jókor belépnem, kövi frissítésnél el is tűnt, de pár percig a 3. leggazdagabb voltam a channelen :D -
#1983 Kezdhetem megint halmozni a purified watert. :D -
#1982 http://www.blackdesertfoundry.com/2016/05/24/valencia-patch-guide/ úha, lesz itt tennivaló _:D