Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dec 22.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Terawatt
Most kreált karim <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

medig fog tartani cbt1 ?
ok köszi
Az olvastem hogy kapcsolódni kell egy eladási ponthoz hogy jó áron tudjam eladni a terméket de azt hogyan?
Szerintem mindegyik klán segítőkész, mi biztosan azok vagyunk 😉

http://www.blackdesert.hu/horgaszat/

"Hol tudod eladni a halakat

A kifogott halakat a “Trade Administrator”-nál tudod eladni ezüstért. Ehhez menj oda ehhez az NPC-hez, beszélj vele majd kattints a “Commerce” menüpontra."

A mohának mindig a déli oldala fás!

de ennek a halfogásnak nem látom értelmét nemtudom eladni de még megfözni se <#nyes>
Már úgy értem segítőkész 😊
Mi számít jónak? 😊 Van egy pár guild: itt nézz körül

ja és van valami jó magyar guld már ?
srácok a halakat miért nem tudom eladni?
Szerintem semmit nem vesztesz akkor egy 30 eurós packkal, ha biztosan tudod, hogy játszani akarsz vele, amikor a blader kijön, a névfoglalás meg ugyan úgy benne van.
BEAST
Leginkább a Family/Character Name foglalás érdekelne. Reménykedtem benne, hogy a Family name elég fontos lesz, így hétköznapibb Character nevek is elérhetőek lesznek, hisz azok majd a családnévvel együtt azonosítják majd a karaktert, de sajnos nem így lesz. Így mindkét névnek "egyedinek" kell lennie, vagy időben le kell foglalni őket.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Akkor csak az a kérdés, hogy van e bármi, ami kell neked a preorder only contentből. Ha nincs, akkor felesleges rajta rágódni, megveszed amikor már minden klappol. 😊
BEAST
Remélem. Jelenleg csak ez akadályoz meg abban, hogy előrendeljem. Felesleges az early start, a névfoglalás és a többi cicoma, ha release-kor nem tudok majd játszani. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem nem fogják sokáig húzni, a tamer sem szerepelt a listán, de végül csak betették. És a blader is baromi népszerű, esélyes hogy az lesz a következő.
BEAST
Igen, ezekről tudok. Pont ez a problémám. Stílusra a blader és a sorcerer tetszenek. Blader nem lesz release-kor és ki tudja mennyi lesz az a "hamarosan", male sorcerer meg jelenleg koncepcióban sem létezik. :d

Nevetségesnek tartom, hogy a koreában startkor elérhető Blader kaszt nálunk azért nem lesz elérhető rögtön, mert "nyugatiasítani" kell az eu/na közönségnek. A jelenlegi állapotában "túl ázsiai", de könyörgön egy szamuráj kaszttól mi mást várunk?

Ami a mostani classokhoz még jön release-kor (és lehetséges, hogy már cbt 2-kor is): witch (wizard női verzió), valkyre.
Megjelenés után jön (készítők szerint "hamarosan", mivel csak a lokalizáció hiányzik): blader, plum (női blader), kunoichi (ninja)
Ami valószínű, hogy lesz, de még koreában sincs: male archer
BEAST
Eddig nem tűnik rossz játéknak. Szép, látványos és jó érzés rohangálni a világban. Már csak azt kellene megoldaniuk, hogy legyen kedvem eu/na release környékén játszani a játékkal, mert a jelenlegi kasztokkal/nemekkel ez nem igazán fog menni.

Reggel 8-tól már megy..
Sziasztok!
Én kaptam bétára lehetőséget letöltöttem és fel is telepítettem de nem enged játszani! <#rinya>
Mikor kezdődik pontosan a béta?
Hello Santa!

Ha sietsz még lehet, hogy tudsz jelentkezni a nyereményjátéka. https://mmounion.hu/hirek/black_desert_online₋_kulcsok_az_utolso_pillanatban-2368
Warhorn..

Ha esetleg valakinek maradt felesleges beta kulcsa, elfogadnám, ugyanis sajnos nekem nem volt szerencsém kapni. 😞

A mohának mindig a déli oldala fás!

AnuluWork
Azon anno regeltem, semmi sem jött. Facebookot meg hanyagolom.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem. Lehetett a hivatalos oldalon is jelentkezni bétára, 10 ismerősöm közül 8 kapott kulcsot. Illetve különböző site-ok ( pl mmorpg.com ) is oszt(ott) kulcsot. + BDO Magyarországon oldalán is nyerhetsz kulcsot.

AnuluWork
Csak a facebookos faszkodással lehet regelni a bétára?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

BEAST
Jól hangzik! \o/

Tsurata
http://www.blackdesert.hu/cbt1-nyeremenyjatek/
Kaptunk pár béta kulcsot kiosztásra, a facebook oldalunkon is lehet nyerni majd nyereményjátékok formájában 😊

“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”

Mivel nincs gender bevezetve, hanem női/férfi classok, ezért gender change ticket sem hiszem, hogy lesz. Mondjuk szerintem is ez legyen a legkevesebb 😊
Lesz idovel mindenbol minden, de szerintem addig, mig a jatek ugy all ahogy, ne is foglalkozzanak ilyen teljesen lenyegtelen dolgokkal😊 Oruljunk neki inkabb, h jo iranyba mennek a fejlesztesek, ne is szarakodjanak ezzel, majd kesobb shopbol megveszed a gender valto ticketet amikor beteszik azt csa😄
BEAST
Azt a pletykát a fejlesztő megcáfolta azzal az indokkal, hogy a sorcerer lore-ba nem illik a férfi karakter, ezért nem lesz női óriás sem.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.12.10. 14:50:18

Ezt én sem értem, elvileg jó ideje van már male archer is pl (karakter modell), de még mindig nem elérhető. Férfi sorciról is voltak pletykák, de ennyiben kifulladt...
BEAST
Nagyon remélem, hogy a kasztok még nem fixek, mert a sorcerer nagyon tetszene, de még mindig gender locked. Vicc, hogy már a majdnem minden korábbi male only karakternek lesz female verziója, de fordítva ezt valamiért nem szeretnék. Se sorcerer, se ranger, se tamer, hogy miért sosem fogom megérteni. :/
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.12.10. 13:56:48

Egy kis sorci jóság:

OP az archer, de azért meg lehet fogni, ha ügyes az ember 😊

Sorci GvG:

Sorci awakening duel:
Baium volt ott az igazi, amikor nemegyszer MASFEL NAPIG ment a fight h na akkor kie is lesz😄 Hasonlo jo lenne ide is
BEAST
Lineage 2-ben Antharas' Lair is party dungeon volt, az már más, hogy idővel az emberek már solozták.

"Remember that these new monsters are extremely strong. We recommend hunting in a party or guild." A party csak ajánlott. Sokan panaszkodtak, hogy nem igazán van értelme partyzni, ha PvE-zik az ember, gondolom ezt hivatott az update javítani.
"The Korean version of Black Desert Online has revealed many new features for their upcoming update which introduces Bounty & Jail System as well as two new party dungeons named Akman Temple and Ruins of Histria." Engem ez zavart be, ebbol is konkrettan a "two new party dungeons", ebbol arra aszocialtam, hogy ptvel kell bemenni, es mivel sok jatekban a dungeon az instanszolt, de megneztem jobban es valoban nem instanszolt dologrol van szo szerencsere, de hirtelen megijedtem 😄
Mindig igazam van. 😊 Dungeon-ök eddig is voltak, insták pedig nem lesznek. Még csak teleportálni sem tudsz a játékban, ha vissza kell menned kezdőterületre pl, akkor gyalog, vagy lóháton kell megtenned a távot. Sőt, a lovadat sem veheted ki akármelyik istállóból, mindig ott lesz, ahol legutóbb hagytad (persze szerezhetsz több lovat is több istállóba). Ezért nem lesz olyan sem, hogy leölsz valakit farm közben és a következő pillanatban ott az egész guild zergelni. PvE kontent pedig szükséges a PvP-hez is. A karma és flagging rendszert kell, hogy javítsák, egyébként teljesen jó irányba halad a game.
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2015.12.03. 09:55:41
Igazad legyen!! Mert hirtelen kiakadtam, ha igazad lesz kuldok egy virtualis sort!😄 Sot, sert😄
Lol. Dungeon =/= insta. Ess neki mégegyszer.
Most ez komoly? Tenyleg lesznek instak?? Bakker nem hiszem el, pedig remenykedtem benne, hogy a pvpt kicsit javitjak, legalabb annyira, hogy jatszhato legyen, es akkor lesz egy olyan mmo, ami visszahozza kicsit a regi verhetetlen Lineage 2 feelinget es egy fasza game lesz, erre instat tesznek be...agyam eldobom. Bar ettol meg lehet belole jo game, de ez mindenkeppen negativum, az emberek majd instakban fognak rohadni es farmolni, mint sem inkabb pvpznenek, magyarul pve huszarok is jonnek majd, ami mint mar ezer pelda mutatja, 100%ban rossz iranyba viszi majd el a jatekot, mert mindket izlesnek nem lehet megfelelni ugy, hogy az egyik ne menjen a masik rovasara. Ha ezt kikuszobolik megis, akkor ez a fejlesztobrigad lesz szamomra az isten😄 Ugy legyen!
Ingyenes Dragon Age 2?
Szerintem a költô a Guild Wars 2-re gondolt.

Na az uj update egyenlore jo iranyba mutat.

Veni, Vidi, Vici

Valencia part II. update: Link
Palinko
akkor már próbáld inkább ki az ingyenessé lett Dragon Age 2-őt szerintem, vagy ha szeretted R.A. Salvatore könyveit akkor Neverwinter Online
Sziasztok!
Régebben az Aionnal játszottam elég komolyan 1 éve pedig az ArcheAge-re próbáltam váltani, de sajnos nagy csalódás volt pont az elővásárlási jogok miatt. Ezekből a játékokból kiindulva néztem ki magamnak a Black Desertet, de az itteni hozászolások eléggé negatívak.
Nem tudtam eldönteni, hogy ezek a észrevételek: (nincs balance, nincs end game, only grind a game) egy hobbi játékosnál is előjönnek aki mondjuk heti 10-15 órát játszik vagy csak a hc-oknál? Esetleg ha tényleg ennyire rossz a helyzet a játék menet terén akkor tudnátok valami másik MMO-t ajánlani hasonló kategóriában?
Tsurata
Első zárt béta December 16-tól 22-ig!
Bővebb információ az újdonságokról: http://www.blackdesert.hu/elso-zart-teszt-es-valtozasok/

“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”

Tsurata
2016 elején lesz megjelenés szóval ha nincs béta hozzáférésed csak akkor tudsz majd játszani.

Ha veszek mondjuk egy 30 Eurós csomagot akkor mikor is fogom tudni én ezt a játékot használni?