Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: howey74, 2016.02.02. 11:42:31
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A pre-order pakkok február 26-ig vehetőek meg. A "normál" játékosok március harmadikán kezdenek, az előfizetők 1-2-4 nappal korábban már (headstart).
https://www.blackdesertonline.com/news/view/49
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
CBT infó, cash shop tartalom és változások tömkelege az EU/NA verzióra
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Veni, Vidi, Vici
De remek anime példát hoztál egy remek részlettel ajánlom mindenkinek!! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.12.29. 08:23:10
Kezdo classok kozott nem lesz ott a Kunoichi se sajnos.
Veni, Vidi, Vici
Gear------------------------------------------------------------------------------------------------------------>>Skill

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.12.28. 10:02:53
Veni, Vidi, Vici
Az is a piac miatt van, hogy félkész játékokat hoznak ki. A piac hajlandó ezért fizetni, tehát ezt kínálják.
Mert ügye most az a divat, hogy egy félkész játékot kapsz teljes áron!
A jó hasonlat: az előtted álló ugyan ingyen kap kenyeret DE csak fél vagy még kisebb adagot azt is héja nélkül és még a bele is jó "szellős".
Ha meg Te megveszed akkor kapsz egy egész adag friss ropogós kenyeret.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.12.27. 18:25:11
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez kicsit olyan mintha én elmegyek a pékhez kenyérért és az előttem álló embernek nem kell fizetnie, de énekem megy mondjuk 2x annyit kell érte!
És csak azért, hogy valahol behozza az adott veszteséget!
Ne érts félre én igen is meg akarom venni a játékot, mert jobb mint F2P hasonszőrű verziói!
De mindegy nem megyek bele üzletpolitikai vitába! <#violent>#violent>
Amúgy meg iszonyatosan tetszik a játék és így vagy úgy de kell!!!! <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.12.27. 18:06:01
Egyébként kifejezetten arról volt szó, hogy csak az EU-ban kell érte fizetni, máshol ingyenes. Erre reagáltam, hogy semmi nem ingyenes.
Egyébként senki se mondta, hogy ingyen akarja csak ügye itt 10-15-30 ezrekről beszéltem ami nagyon nem mindegy!
De alázatos bocsánatodat kérem Sensei, hogy megsértettelek! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.12.27. 14:40:16
De azért van bennem ez a para mert mostanában divat sajnos a játékokhoz kiadott + tartalmat teljes áron adni! <#rinya>#rinya>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csak azért kérdeztem mert a The Crew-ra is azt mondták hogy meg veszed és meg kapsz mindent de ehelyett minden szarért fizetni kell! 😞
Mondjuk az a Ubisoft!<#sniffles>#sniffles>
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Kiváncsi leszek mekkora Magyar közösség mozdul majd rá.
De gondolom a meglévő karakterek is törölve lesznek az induláskor mi?
Morinad: blackdesert.hu oldalon a fórumban olvashatsz klánokról.
+ karakter slot-ot talán shop-ból fogsz tudni venni, de ebben nem vagyok biztos.
Szerintem szupi a játék bár vannak még némi hibák lévén CBT de ettől még nekem egyelőre nagyon bejön szerintem befizetek rá ! <#nyes>#nyes>
Csak nem tudom ha a 30 eurós csomagot veszem meg akkor tudok e játszani még az következendő bétákkal vagy csak megjelenés után?
Meg alapból 4 karakter slot van amihez add ügye + egyet de tudok még utána venni-e hozzá?
Egy kérdés miért nem enged nyerget venni a lovamnak?