7782
  • Mirayse
    A magyar guildek helyzete az Alustinon:

Balenos A2 - AngelFury
    Calpheon A1 - Rar,Zip
    Valencia A2 - NoPara

Ezen kívül van több kisebb guild,ezek helyzete ismeretlen.
  • Titan
    Az 1-es lehetséges okát megválaszolták alant, de nekem pl. bunyónál teljesen véletlenszerűen megröccen a játék néha

A 2-es pont ismerős....hasonló cipőben járok....egy biztos, hogy holnap rád írok "drhentes" néven... Nem értem miért kerülik a kontaktot...
  • Orion8
    Magyar klánt keresnék, jelenleg a Croxus szerveren játszom, Calpheon C1-en. A coop küldik már nem mennek egyedül. nevem: KTX
  • Zarache87
    Valaki Jordine serveren tud jo PvP guildeket a top guildeken kivul? :D
  • t0xikus
    sztem ott a hiba,h amikor támadni akarsz akkor nem vagy combat stance-ben (tab-bal ki be kapcsolod, vagy támadással - van pár sec animáció az átváltásnál)

magyarok meg vagyunk jó sokan:)
  • nootarius
    Sziasztok!

Egyre jobban tetszik a játék, azonban két dolog egyelőre bosszantó:

1.: Nem tudom, hogy én gépemmel vagy beállításaimmal van-e probléma, de ha futok egy mob felé és nyomom a támadás gombot, akkor nem csinál semmit... megáll a mob előtt, hatásszünet, majd 4-5. kattintásra elkezdi ütni. Skill használatnál nincs ilyen probléma. Azt egyből ellövi. Elég nehéz így összehúzni a mobokat. Volt valakinek hasonló problémája? Az érdekes az, hogy amikor kezdtem a játékot pár napja nem volt ilyen, most viszont már 3. napja nem tudok grindelni emiatt mert bosszant.. :)

2.: Hol vannak a Magyarok??:D Alustinon vagyok, párszor tettem bátortalan kísérleteket, hogy valamelyik magyarral felvegyem a kapcsolatot, de se nicknévbe, se piacozásban, se az én üzimre nem reagálva, mintha egy se volna, pedig ismerve a Magyarokat dugig van a szerver velük.

Vegyetek barátnak ha gondoljátok, nem bánnám, ha lehetne játék közben valakivel kommunikálni is... :) Az angolom sajnos csak közepes. Nevem: Gouaren

• BEAST #2095
    Úgy tudom failelhet is :D
  • SzirmosSzisza
    Alchemy stonenal érdemes várni prof5-ig vagy így is úgyis a legrosszabbat adja és húzni kell az elejétől?
  • SzirmosSzisza
    Megunt minket a guild boss :)
  • Pupuci
    Köszönöm!
    Egyszerűen fantasztikus, hogy mennyire összetett ez a játék.
  • mikromanus
    Pakolgatni dolgokat meg belépni és használni házat csak a residence jellegű lakásoknál/házaknál lehet. ELhelyezni a lomokat az inventoryban, városi storage-ban vagy szekéren lehet. A helyi storage tárolókapacitása storage házakkal és fejlesztésükkel lehetséges (+azt hiszem van fizetős helynövelés is).
    Az inventory hely questekkel növelhető, valamint pénzes vagy a loyalty-s shopban vehető kieglszítés (192 hely a maximum). A kocsikon elhelyezhetők lomok. A stable-ban vehető 180k két lovasnak azt hiszem 16 helye van. A kisebbeknek kevesebb, a craftoltaknak talán több... (megjegyzem a szekereknek van élettartalma. Nagyon ne húzd az időt teli szekérrel ha nulla közelében van a lifespanja! EZ a life a megtett út függvényében csökken. Ha csak ácsorognak a lovak és a szekér, akkor nem fogy az élete).
  • Pupuci
    Köszi! Sejtettem, hogy ez van :)
  • Mirayse
    Közvetlen nem tudod telepakolni és nem is lehet bemenni.Viszont ennyivel nöl meg az adott városban a központi tárhelyed mérete.
  • Pupuci
    Srácok. Béreltem egy házat raktárként. Ezt közvetlenül nem tudom raktározásra használni?
    Mármint nem tudok bemenni és lepakolni?? Van egy ládám is a kis szobámban, de az meg marha kicsit... Akartam még azt is bérelni, de 10 pont kellene hozzá, az meg egyelőre kell másra :)

• Mirayse
    Köszi!Így a pontos! :D
  • mikromanus
    Már tömörítem is az 1300 napi quest reqard juice készletem
  • Zarache87
    Hat eleg gyer updated kaptunk igy, hogy nincsen siege :(
    A mai RU updatehez kepest a class balance is kimaradt.

Itt a RU verzio peldanak, hogy mit kaptunk volna
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.06.01. 13:09:16
  • SzirmosSzisza
    http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/89579-patch-notes-june-1st/

Ami fontos:
    - Players with o or more Karma will no longer lose EXP when they die to another player in PvP.
    - Simple Cooking and Simple Alchemy will no longer consume energy even if it is shown in the recipe.
    - Additional types of Tier 6 and 7 horses have been added.
  • Zarache87
    Na ugynezki megvan a Shinobi/Kunoichi release date is :D
    Ninja

Illetve ha minden igaz a mai patchben mar 0 pontosak lesznek az auto attack skillek :)
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.06.01. 13:01:35
  • SzirmosSzisza
    http://godankey.com/panel/external/QUc4R1lnMC9CMkk9
  • Mirayse
    Godankey.com Gyorsan van 10k db próbakulcsuk!
  • mikromanus
    Kicsit trükkös, mert a rum event már most is extra héten van. Akkor +1 extra hét talán. Csak hogy legyen minden házam minden falára kalózlobogó (a többi szerintem satnya és feledhető). A buff mondjuk jól jön. elvileg akkro marad az XP bónusz is, meg a minden szörnyből blackstone is. Az épp meglepett, hogy ez a stoneső ez event. Azt hittem az új szabály egységesen véglegesen. No mindegy. nem baj ha lejár majd. Esik amúgy is elég jól, meg olcsóság van...
  • SzirmosSzisza
    http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/88634-delay-of-the-valencia-update/ úgy néz ki hosszabbítják az XP-t is.
  • SzirmosSzisza
    Remélem huntinggal kezdenek majd valami, mert szárazföldön csak krokodilokat lehet lőni 1 helyen, tengerben meg a bálnákat közösen lehet csak értelmesen ölni. A dailyken kívül más módszer meg nincs :/
  • Vicodine
    Megmondjak a frankot
  • t0xikus
    ki mondta, h pár sör nem szokott kikísérni?:D
  • mikromanus
    Miért ne lehetne. Csak eső ne jöjjön!
    Mások a sörrel ülnek ki a kertbe, te meg laptoppal és BDO-val?
  • t0xikus
    tény, asztali gépemen ultrán eszméletlen jól néz ki, de azzal nem lehet kiülni a kertbe:D
  • gabor696
    Trust me dude, ha te nyomkodod sokkal jobb élmény mint amit a videókból átjön. :) Nem szeretem a manga-s (nyusziseggűhódarcú lánykák harcolnak 3méteres axe el, közbe szivárványt finganak) meg túl effektezett game-eket, és első blikkre nekem ez jött le BDO ból is videók alapján kivéve a karakter részt, de a belső élmény sokkal de sokkal jobb. Wow al kezdtem 2004 vagy 5 be nem emlékszem pontosan de azóta nem éreztem magam ennyire jól MMO ba.
  • Montana92
    Köszönöm a válaszokat, így, hogy valamivel 2 euro alatt meg lehet venni a guest pass-t (nem ismertem ezt az oldalt, eddig csak G2A-ról vásároltam, de ott nincs), úgy vagyok vele, hogy ennyit megér a próba.
    t0xikus: köszi, ez megnyugtató így előre is.
    mikromanus: valóban, néztem videókat, képeket, és ez elsőre kicsit elvette a kedvem, mert ezeken keresztül nekem is úgy tűnt, hogy eléggé csorbul az élmény, hogy beleélhesse magát az ember a világba... de hátha maga a játékélmény kárpótol majd. :)
    Mindenesetre már töltöm is.
  • gabor696
    Én is keresgéltem az elején guest pass után, sikertelenül és úgy voltam vele hogy azt a 600ft-t pont leszarom :) btw a tecsöves videók meg nem adják vissza az élményt, tökre más mikor te nyomkodod :)

De szerintem erről "győzködhetnénk" 1mást 1ideig so részemről befejezve hogy melyik a jobb vegyél e guest pass-t vagy ne. :)
  • mikromanus
    Fapados minőségben csak a lényeg veszik el. Guest passt meg lehet szerezni. Esetleg lehet próbálkozni a blackdesertonline forumán a kapcsolódó topicban, vagy redditen. De kereshet is a kolléga "low" grafikás gameplayt a youtube-on. Hátha sikerül időben elrettenteni.

Itt egy példa:
    Black Desert Online PC Low vs Ultra Graphics Comparison Benchmark
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.31. 11:13:58
  • t0xikus
    nekem i5 6200U, GeForce 940M, 4gb ram-os notival simán szalad picivel medium felett. elvileg a te videókártyád csak kicsivel van ez alatt, szóval gondolom a proci lesz ott a kérdéses
  • gabor696
    Igen, és szerintem jobban jár az aki full nem tudja eldönteni hogy az Ő játéka vagy sem, és nem tud szerezni guest pass-t. Még mindig jobb kidobni 600ft t mint 10k t, véleményem szerint.
  • mikromanus
    Azaz fizess az ingyenes guest passért! Ok. Ha nem lenne meg a játék, akkro se választanék ilyet. Dacból se. Persze aki elővételbe már berendelte az anyagot (én) az csak ne dumáljon!
  • gabor696
    Hola,

Ezt tudom ajánlani:

"Ha nem akarod rögön megvenni innen tudsz venni 7day pass-t, vettem már vagy 7-8 at a spanoknak próbálra: Kinguin.net Tehát megbízható 5perc alatt megjön a kód."

• Montana92
    De még nem vettem meg a játékot, úgy meg hogy? :D
    Guest pass-t nem sikerült beszerezni (kuncsorogni meg nem szeretek), ezért próbálom ezen az úton (is) megtudni. :)
  • Vicodine
    Szerintem ugy tudod ezt meg, ha letoltod es belogolsz, aztan ott majd kiderul:)
  • Montana92
    Sziasztok!
    Valaki tudna segíteni, hogy érdemes-e belevágni a játékba 4 GB RAM és egy Amd HD 8600/8700M videókártya mellett? (laptopról van tehát szó)
    Eddigi tájékozódásom alapján nem vagyok benne biztos, hogy élvezhető lenne - 30 FPS, low-medium nekem megfelel, de néhol azt írták, hogy hasonló konfig még ezt sem tudja tartani.. Viszont a megadott min. gépigény szerint nem kéne hogy gondot okozzon.
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk szerencsém volt, mert miután elmentem odajött 1 ranger és lerendezte egyedül a maradék 5 embert :D