7782
  • mikromanus
    upsz. dupla. Azt hittem eltunt a commentem, azt nézem hogy jött két új azóta :)
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.06.23. 14:40:27
  • SzirmosSzisza
    Úgy értem, hogy egyszerre többet tudsz beváltani így. Ugye szekéren hiába van hely, pénzt nem tudsz belerakni, Sasuan alatt meg így is marad nekem mindig még beváltható, de így már legalább egy körben be tudok váltani 2 milliót. Weight limitet azért nem akarok venni mert karakterhez van kötve és nem akkounthoz :s
  • BEAST #2179
    Pedig direkt megtartottam egy halom rumot, szemetek. :<
  • mikromanus
    Vagy közlekedj szekérrel! Az +16-21 hely és +630-810 (vagy több) lt súly. Vagy cammogj el a lóig. Lovon nincs büntetés ha dagi a lovasa, vagy sokat cipel (már a lovas. Ha a lóra pakolsz sokat, akkor belassul).
    Meg vehetsz weight limit pakkokat "ólcsón". Pearl shopban van 200, 150, meg 50-escsomag. Meg talán 100lt is. Ezekből-1-1 használható a karakteren. Vehetsz a Loyalty shopban is. Az elég költséges, de azt hiszem ott nincs mennyiségi limit. Csak fel kell markolni a napi loyaltyt hozzá (és nem elkölteni másra).
    Használhatsz life alchemy stonet is. Az is ad extra teherbírást. A rum is adott, csak azt ellopták. :)
  • SzirmosSzisza
    Amúgy ez lehet valami nyílt titok, de én még sose hallottam róla és marha hasznos: ha sokáig grindeltek vigyetek magatokkal legalább 2-t abból a ruhából ami ad +150 súlylimitet. Sokkal több cuccot lehet így beváltani.
  • BEAST #2176
    Én úgy vagyok ezzel, hogy épp azon vacilálok wizard vagy musa amíg kipróbálhatom a ninja-t. Így egyiknek se szívesen veszek livertot, az armorok már +15-ön, van több garnitúra Heve, Grunil és Taritas is. A krea main+offhand jó lesz musanak, wizard meg marad a Yuria+bronze dagger kombónál. :D
  • SzirmosSzisza
    Hehe, nekem is a kesztyű nincs egyedül +15-ön. Én személy szerint gyártottam magamnak, nyersanyagok közül egyedül a tough hide para, de Calpheon mellett kb 20 perc alatt el lehet használni egy 130 durás toolt és abból lesz jó sok hide, a rough stone meg lassan de biztosan jön az Altinova alatti bányából.

#2173: azért nem mindegy, hogy 5 disco run kell hozzá vagy elég csak 2-3!

#2175: amúgy sunyiban azt is átalakították, az utolsó boss már nem dob fixen memory fragmentet, ellenben állítólag a bundleből több jön.
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.06.22. 13:47:22
  • mikromanus
    Nem arról volt szó, hogy magasabb enchant szinten már nem 5, hanem 10% -ot esik a max durability, A dupla repair jó alacsonyszinten, de magasabban ugyanott leszel :D
    De legalább a memory fragment jó drága. 700k alatt nem nagyon van. Ancient tekercsdarabkákból picit olcsóbb lesz a végén ha megvan az ötös party, de amúgy kellemesen drága. Mondjuk laza farmmal napi 1-1 ancient scroll kijön kb dropból is.
  • BEAST #2173
    ja ~40 millió helyett kb 20 millió javítani :D
  • mikromanus
    Amíg nincs kimaxolva addig használod a régit, utána eladod. Hol itt a probléma? Én épp a Grunil setet akarom ultimate-re nyomni. Csak elég sok rough black stonet kell termelnie a melósoknak hozzá. Melléktermékként kifutott a négyből kettő 15-re, rágyúrtam még. Most már csak a kesztyűt kellene 15-re húzni. Közben megy majt az ultimate húzás is. Meg valenciára van most 3x25 faistackem, meg tán egy 27-es mert a kesztyű makacskodik. (a kesztyű meg elakadt mert armort és sisakot dögivel eladnak, csizmát is találni, de kesztyű csak elvétve.)
    Meg a +15 liverto is kifuitott max durabilityre végre.
  • Zarache87
    Hat nalunk a kisebb node-ra is mar 40+ letszammal mennek a guildek viszont meglepo modon a nagy letszamok ellenere is jolbirtak a gepek. Illetve nagyon ra alltak a siege itemekre a guildek :D tuzes lovedektol az aoe stun granatokig mindent bevetnek a gyozelem erdekeben.
    Amugy pofas a video csak a letszam volt zavaro benne ami persze nem a ti hibatok.

Amugy a videoban levo agyu messzirol is betalal 2 emberrel megoldhato a celzas es akkor biztonsagban allhat az agyutok ha esetleg ellenalasba utkoznetek.

Attol fuggetlenul szivesen varok meg videokat mert lehet lesz olyan taktikai huzasotok amit erdemes bevetni nalunk is. Sohase lehet tudni mikor tanul az ember.

@Lord_Giga ahogy irtam no offense latom nagyon magadra vetted. Amugy mar a Jordine serveren vagyok mivel az a legnepesebb server es ezert is valasztottuk azt haverjaimmal. Az meg, hogy a magyarok hova akarnak gyulni azt miden magyar maga eldonti koszi puszi

@Cat 02 Bronze dagger ap-ja amugy most meglett emelve 8-al szoval alapbol 11ap-t ad. Bossolason kivul mar seholse se hasznalom a steel daggert a patch ota max kisebb mobokon.
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.06.22. 13:13:49
  • SzirmosSzisza
    Naja, de simán is elég nehéz vadászni, nem hogy +15-öset! Amúgy most, hogy memory fragment már 2-t javít rá nem lesz olyan vészes talán. Kzarka meg majd megy a ninjára, ha esetleg esik valaha.
  • BEAST #2169
    En ezert nem is veszek mar, ha nem +15os legalabb akkor rohadtul nem eri meg. :D
  • SzirmosSzisza
    Inkább Kzarka :p

Livertot amúgy most sikerült venni, csak felhúzni el fog tartani egy darabig.
  • BEAST #2167
    Persze Liverto+Bheg lenne az idealis, de egyelore szerintem megelégszem a Krea main+offhanddel :d
  • SzirmosSzisza
    Ahh, akkor húzhatok egy bronz tőrt vagy imádkozhatok egy bheg kesztyűért ...

Mi amúgy 10-en jelentünk meg a siege waron, aztán jött egy 50 fős "zerg" (tudom, 50 az még nem az) és széjjel vert minket (volt lángszóró meg rakétavető is, de ammo az nem :D).
  • Ahet
    Szerintem nincsenek kevesen a szerveren, főleg a minden napokban. Csak nem minden klán hc beállítottságú pvp guild. Mi sem. Mi 40 fővel vettünk részt a harcokban. Persze mi is szívesen mennénk csatába 100 fővel, de az utópisztikus elképzelés. (: Az ellenfelünk között volt kisebb és nagyobb is. Egy esetben pedig az egyik hátba is támadott minket (lásd videó) amíg ostromoltunk.
    A létszámból ide vagy oda, az élményből így sem von le semmit. A lényeg, hogy jól szórakozzanak a résztvevők.

Nálatok milyen létszámban képviseltették magukat a klánok?
  • Lord_Giga
    Jó lett, bár ez csak az eleje.

Milyen alacsony létszámról beszélsz? :)

Azon az alsó területen 6 klán volt, mellette párhuzamosan a többi terülten is ment a harc, az erősebbek és nagyobb létszámú erők legyőzésre nem volt idő.

Nagyon örülsz, hogy a magyarok nem tudnak egy helyen összegyűlni, akkor plz tényleg menjél a jordán szerverre.

Ez egy tesztnap volt, azért nem látsz kiépítve semmit, az meg hogy kihalt szerver kevés guild, kevés létszám, valami fals infók vannak a fejekben. Meg annyi hogy egy jó erőddel, védelemmel, pár emberrel meg lehet fogni 50 embert simán, mint minket az utsó előtti.
  • Zarache87
    accuracy valtozott a skilleken ezert van :)

Az agyu es az elefant csak 50% HP-ig kepes a sebzesre onnet mar emberek sebzik.
    Amugy nagy tomegnel nem is a fortress vagy az emberek jelentik a problemat hanem a langszoro amit eloszerettel hasznalnak :D

Amugy nem feltetlenul lesz sikeres a foglalas. Nalunk is az elso war-on mi irtottunk ki majdnem mindenkit csak az utolso guildhez mar nem ertunk oda. Mert persze csak par guild volt aktiv a maradek arra jatszott, hogy varnak meg ha utolag fel is lettek morzsolva.

De Cat az elaruom, hogy nagyobb letszammal sokkalta izgalmasabb foleg amikor mar a felderito csapatok is 5-10 emberbol allnak es ossze ugranak :D Illetve nem csak ossze ugranak az emberek hanem harapofogo-tol kezdve a hunok taktikai menekuleseig eleg sok mindent ellehet jatszani :) Vagy a 3. fel becsatlakozasa tud meg mokas lenni.
  • SzirmosSzisza
    Mobok kaptak amúgy evasion buffot? Esküdni mernék, hogy a patch után többször fordul elő, hogy nem találom el őket (illetve a mana lopás skills is mintha kevesebbszer találna be)
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk kíváncsi lennék milyen több emberrel, így se sikerült elfoglalni nekik a területet. Weaponre meg muszáj költeni, mert cannon nélkül elég para leszedni a fortok életét.
  • Zarache87
    Ennyire kevesen vannak azon a serveren?
    Most nagyon orulok, hogy a Jordine servert valaszottam mert ahogy nezem ott a letszamokat meg siege weaponokre se kell kolteni mert egy rendes vedelmet se tudnak kiepiteni az emberek.

Koszi a videot, de sajnos nagyon unalmas volt az alocsony letszam miatt es foleg az enemy reszerol. Valahogy nem igazan erzem a War-t igy a videobol sajnos. Szimplan csak a kihalt serveren a "nagyobb" guildek a meg kisebb guildeket siman elnyomjak letszammal.

Nem a RAR-t akarom leszolni ezzel csak a letszam amit latni a videoban teljesen kiabrandito.
  • Ahet
    Akkor itt egy videó is. (:

Serendia-ban, az Eastern Gateway node-ot szemeltük ki a (az első csatára) teszt céljára. Rajtunk kívül még másik 5 klán is így döntött. Ezért 20 órakor, mikor elindult a harc 6 torony állt, és várta a seregeket. Igyekeztünk legjobb tudásunk szerint helytállni. És bár a miénk megmaradt, de "csak" 3 klán táborát tudtuk elpusztítani a rendelkezésre álló idő alatt, ezért a node ezen az estén nem talált gazdára. Ettől függetlenül remek móka volt.

• SzirmosSzisza
    Kivették a javítási költséget is, szóval nyugodtan lehet nyomni mindent ultimatere, nem lesz drágább a javítás.
  • mikromanus
    Pár jó vagy érdekes patch hatás/tartalom és utóhatás:

volt pár balance változás és ezért cserébe napi 3-3 teljes skill reset itemet lehet venni a loyalty shopban darabját 1 loyaltyért (naponta 100 jár alanyi jogon loyaltyból,tehát belefér). Van még teljes awekning skill reset is szintén napi szinten. Meg egy pakknyi festék talán, de az accountonként egy összesen.
    Balance változásban wizardról tudok nyilatkozni: Az most nagyon pöpec. Instant mana visszatöltés van a skilljéből. Törölték alassú cast animációt. Így veszett pörgős. Emellé jött a nagy cd-s "ultimate" skillek castolási idejére superarmor. Azt hiszem ez extra védelmet jelent és nem tudnak cc-zni (nem lehet megszakítani a castolást). Persze nem tesztelt. Lehet csak előről jövő támadásra hat de hátbabökésre nem.
    A ranger is egy hasonló lassú skilljére kapott védelmet. Nem tudom hogy mikor változott, de az ultimate magic arrowon most nincs CD. Elég kegyetlen sebzést tud kiosztani így már.
    A berserker kapott sok-sok damage buffot, meg az új kasztok is (mondjuk lehet csak a kevésbé használt skillekre). A warriort érzékenyen érintő változás, hogy nincs több lánc CC. Lassan agyat is kell növeszteniük és nem 10-20 másodperc easy cc és kill csak az élete a gankernek.
    A sorc egyik bugos skilljét javították. Állítólag így már annyira nem OP mint eddig. Megy is a sírás rívás.
    A korábban lvl 55-60 közt elérhető passzív skillek elérhetőek lvl 50-55 közt. Ez 700 HP-t jelent ha lvl 55 vagy. Ezért is jó a skill reset lehetőség most.

Most mennek a test node warok. Node war, siege és red battlefielden a névrejtés a treant costume-ről nem hat. A sok suttyó kisírta magának a kompenzációt, így vissza lehet váltani azt hiszem pearl-re, vagy kapsz pár pearlt kárpótlásul ha nemrég vetted a göncöt. Open world PvP-ben simán jó és a guild jelzés warokon most se él, így azért elég hasznos.

Megszűnt az altinova-epheria port tengeri kereskedelmi út. Altinovából már csak tarifba lehet szállítani. ez picit gagyi.

A "True" dye-ok eladhatóak a marketplace-n. Ez így picit p2w azért. Meg köcsögség is, mert az eredeti patch notesban nem volt benne és később egészítették csak ki. Addig meg bevásárolhattál pár dolgot a nagy bizalom jegyében amit nem tettél volna ha látod milyen gyökérséget tuszkolnak megint le a torkunkon.

Elérhető a T4 reform stone. 10 db T3 reform stone, meg black stone shard kell hozzá. A T3-hoz meg black crystal, az meg igen ritka. Cserébe viszont garantáltan ultimate-ra fejlesztheted az armorodat, vagy a yuria fegyvered (vagy az offhand fegyvert).

A szörnyeknek kevesebb a HP-ja és több XP-t adnak.

A random szintenkénti HP és MP értékeket kivezették a rendszerből. Így lett egy rakat extra HP/MP sokaknak
  • Lord_Giga
    Kép a tegnapi Node Wars-ról, a támadó csapat 3 erődöt pusztított el. http://files.legacyofthewarhorn.webnode.hu/200057917-7b0457bfee-public/2016-06-19_RAR_NODE_WAR.jpg
  • Vicodine
    Barmire beallithatsz barmit, de alapvetoen nem kell sok gombot hasznalni, mivel nem skillbarrol skillezel, hanem gombok kombinacioival, wasd shift q e f illetve bal es jobb egergombokat kell hasznalni a skillezeshez, de persze akarmire atallithatod
  • Jimbo
    Úgy hallom combo alapú a harcrendszer. Az egér helyett beállítható más billentyű az elsődleges támadáshoz vagy csak a LMB játszik? Köszi!
  • Orion8
    Kailee! Nekem akkor csinál hasonlót mikor új VGA driver jelenik meg és a Geforce ikonok ott van a felkiáltó jel, hogy cseréljem.
    Az új driver telepítése után csont nélkül megy.
  • kailee
    hát lehet, de akkor legalább nyögné ki a progi, hogy mi a baja, aztán orvosolni tudnám.
  • Vicodine
    A hiba az on keszulekeben van, legalabb is mi nem talalkoztunk hasonoval
  • kailee
    Hát ettől rosszabb launchert rég láttam. először tökéletesen leszedi a frissítést. sehol egy hiba . indításkor viszont elkezdi tölteni befelé majd corrupted fiel újra vizsgálja bár olyan lassan vizsgálta hogy majd 3 óra volt. egy ssd-n szal valószínű hogy chekolás helyet leszedte újból . majd fogta és újból elkezdte letölteni a patchet. Félúton corrupted file és most megint chekolja a fájlokat. kicsit bosszantó
  • SzirmosSzisza
    Úgy néz ki suttyomban kivették a fegyó/armor upgrades házakat és már black spiritnél lehet. Elvileg raktak be új reform stoneokat amikkel egyből ultimatere lehet húzni a tárgyat.
  • SzirmosSzisza
    Ja, 2 napja posztolták, hogy még aznap lesz nagy bejelentés :D
  • Zarache87
    Pedig ki irtak, hogy javitva van, akinek meg errorja van az meg nyomjon a file chekre.
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.06.17. 18:16:08
  • t0xikus
    hát nekem most eltört:/ checking megy
  • Zarache87
    Az mar reg javitva van.

Illetve ha minden igaz az a patch notes amit lattunk nem teljes.

Skill reset is lesz meg ezzel kapcsolatban vagy ezen kivul valami nagy bejelentes csak az egy ideje csuszik mar :D
  • t0xikus
    redditen eléggé pörög,h nem jó a patch, szóval lehet várjatok még update-tel
  • SzirmosSzisza
    "As you will see below, the patch notes are very massive this time, because we initially planned some of the content to be released with the Valencia update, but had to be shifted to this update for technical reasons. " ez van a fórumon, twitteren úgy néz ki mintha lenne Valencia, aztán úgy mintha mégse. Pár óra és kiderül mi lesz valójában :D
  • mikromanus
    Jaja. Pri. Elírtam azta gyűszűt :D
    A siege/node war és a valencia I patch egy és ugyanaz. Tekintve hogy a node warnál fel van szépen sorolva a Valencia rész is, így ez nem tűnik félreértésnek.

szerk: vagy a fene se tudja. Lehet a terv az volt egyben jön, aztán mégse. Elég izmos a balance és tartalmi változás, hogy ne zavarjon ha esetleg az új területek csak később érkeznek.
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.06.17. 15:33:21