Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és egyszer csak Ragnaros hatalmas haragjával lesújtott (helyesbítek Ferrid), ám ez nem hatott meg senkit, a guild boss végül legyőzetett.
A cryokat meg en sem ertem, azok az emberek, akik ilyen szarsagokkal spammelik tele a forumokat, altalaban ver pityuk, most, hogy en is belejottem mar a jatekba, es atfogobban foglalkozom vele, a nekem legjobban tetszo class a ninja lenne, de kit erdekel mikor jon ki? Minel kesobb, annal tovabb tart majd a fun😄
Különböző quest tipusok vannak. Vannak egyszeriek. Ezek egyszer teljesíthetőek. Vannak megújulóak. Ezeknél a questben jelezve is van ez (Daily, vagy épp szövegesen, hogy mikor resetelődik. 1 óra, vagy 1 nap szokott lenni az újra aktiváálódás ideje). A "megújuló" questek kis köralakban két nyíllal jelzett ikont kapnak. Vagy lehetnek Black Spirit questek is. Az egyediek lehetnek általánosak házikó ikonnal, vagy craft jellegűek (csákány ikon). Ami quest line, vagy egyszer aktiválós és plusz infókat adhat neked azok kis felkiáltójelesek a questnél, vagy a párbeszédnél. Ezeket jó teljesíteni, mert rewardok se rosszak, de feloldhatnak még jobbakat is. Enellett emelhetik a maximális energiádat.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Itt a heti Patch notes.
Kisebb módosítások csak. Viszlát tojásgyűjtögetés. (Egy hétig még beválthatóak a hímes tojások.) 😄
Cat 02: igen a szerdai fix. Meg néha beraktan kis extrát amikor épp sietnél haza hamarabb, hog ymeglegyen a napi adag. Mondjuk a játék szempontjából úgy tűnik a sűrűbb lenne optimális. Az utólsó 1, vagy két napon már zaccosak némelyik chanelen a szörnyek. Vagy az egyes chaneleket kellene resetelni ötnaponta. Az gyorsan megvan. Mondjuk van előnye a gépi AI zombiasodásának. Könnyebben szerezhetőek minőségibb itemek. Ha nem ütnek a szörnyek, akkor azért könnyebb legyőzni a keményebbeket is. <#taps>#taps> Csak belagolósdiban nem nagyon lehet egymásrahúzni őket. MArad a chain lightning...
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem kell hülyíteni a népet és akkor talán elkerülhető az is, hogy a 12 éves játékosok rákot kívánjanak a fejlesztőknek. Más megoldást nem nagyon látok. 😄
Itt egy leírás a hajós dolgokról
Ami érinthet:
"Understanding Ships
All ships have health and durability. They are shown on the bottom as the red and yellow bar. There is no way to repair your ships at the moment and when it runs out of durability your ship is destroyed"
Mondjuk ez nem tudom mennyire helytálló (a javítás része), mert a kovácsoknál ahol javíthatod a felszerelésedet ott hajó javítás menü is van (Pl Dobart Calpheonban). Esetleg próbálkozz valamelyiknél!
Alt+C a PK mód bekapcsolása. A crimson (red) battlefieldbe meg az ESC gomb utáni menüből tudsz belépni ha épp nem lovagolsz vagy autorunon van a karakter. Az arénában meg mindenki üthető aki beteszi a lábát. HA guild war van, akkor a másik guild tagjai "Vörösek" azt hiszem, vagyis üthetőek és nincs rá büntetés.
Lvl 40 talán a PvP limit. ez alatt nem vagy támadható és te se támadhatsz más játékost.
LVL 50 vagyok de nem jelent meg semilyen pvp opcio pedig tudom hogy van arena meg minden, a küldiket is végig toltam de már csak ismétlődő küldiket ad és az új területekre se akar átküldeni? Hogyan tovább?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Egyébként mindenképp érdemes kipróbálni ha tudsz szerezni egy passt, mert a világ elképesztően élő, fantasztikusan kidolgozott. A harcrendszer is eltér a szokványostol, engem az Age of Conan-re emlékeztet kicsit. A rengeteg tennivaló pedig szintén egy pozitívum, csak ideje legyen rá ugye az embernek 😊 Plusz gondolom ha van egy jó guild és az ember nem egyedül rohangál, az sokat hozzátesz a fun-hoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.04.10. 17:24:31
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kérdésem, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy idő után nem kapok -(a black spirit küldiket leszámítva) - questeket a játékban? Nagyjából Keplan nevű vársoban kaptam utoljára, haverok simán kapják a questeket a Mansha Forest, Lake Kaila és a többi lvl 45 zónákban míg nekem semmit nem adnak az npc-k. Kicsit idegesítő 😊
Leveling most gyors, mert bónusz hévége van +10% exp. Bár amúgy sem lassú egészen 50-ig.