Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre az elején azért volt nagy fluktuáció, mert rengeteg játékos akart a guildhez csatlakozni, ezért volt az, hogy aki inaktívabbnak mutatkozott, azt lecserélték másra aki nagyon akart játszani. De létre lett hozva a ZIP mint testvér guild ami ugyanúgy működik a mai napig és aki nagyon inaktív, azt átrakják a ZIP-be és a ZIP-ből átvesznek egy embert. Itt nincs szó hardkorságról, ez egyszerűen csak a létszámlimit, különben mindenkit felvennének szívesen.
Az eltávot nem kérni kell, hanem jelezni, így nem raknak ki csak azért mert nem vagy pár napig gépközelben, nem hisznek inaktívnak.
[/cserf][/fülünyúl]
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A hétvégén lett meg az utolsó 15-re húzott armorom is. Meglehetett volna már rég, de nem éreztem sürgősnek. Nekem is luck setem van + agerian armor. Kövekkel nincs kitömve. Sóher vagyok. Meg a Memory kavics ritka nagyon és sajnálnám a meglévőt felhasználni ha kevsebb PvP de több WB kill kisérlet van kilátásban. A WB-k alkalmanként lecsapnak, aztán a veszteség kitört socket szinten fáj...
Elkezdtem a gruni átállást, de hagytam a fenébe. Nekem tetszik a mozgékonyság ás sok "max" stat amit a fortuna / luck ad.
Gilmoor: jaja. De nem vészes. Több ember, gyorsabb guild quest teljesítések, meg a Guild boss is le tud menni izomból. Megéri a kezdeti befektetés. Ha meg már stabil a közösség, akkor onnan csak előnyök vannak. Kisebb létszámnál ugyan kisebb a "Fenntartási költség", de 3-5 emberrel macera pl lenyomni 3-4000 monstert időre. Főként ha néha-néha valamelyikük még offline is...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.04.18. 13:39:36
olvassátok már el könyörgöm.. nincs "ingyen" a guild
hogy működik a guild BDO -ban
NOTE: Clan start with max 15 members and once upgraded to guild it costs 2 guild points per 5 slots.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.18. 13:33:43
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
#1629: most Fortuna set van, Grunil szimpi csak marha drága, jelenleg fixen 100k-m van kb, mert a fegyvert próbálom plusszolni (+12 már megvan, de van egy olyan sejtésem, hogy az utolsó 3 nem lesz túl könnyű 😄), ellenben ma végre elkészült a fishing boatom, abból is bejön ~1millió, ha megveszik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gondolom nem voltam tul HC mert nem voltam nolifer 50+ az elso heten.
Egyebkent enyegtelen csak a masik oldal is szolaljon meg😊)) peace
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Heve set extra teherbírást ad. EZ a két "alap" két socketes armor set elég jó, de hosszabb távon kérdésesek. Egyik része a fenti magas socket kitörési esély. A másik az, hogy ezek nem upgradelhetőek. Nincs "kék" verziójuk. Ez meg akár +2AP/darab bukta is lehet.
A Gruni set upgradelhető és elég jó statokat is ad (+életerő, +AP ). EZ két socketes set és lehet upgradelni is. Az Agerian a jó casting speed buff miatt szokott kedvelt lenni. A taritas ellenállást CC effekte és Accuracyt ad. Ezek is hasznosak. A "steel' verzió elvben azonos durability javításnál, gyakorlatilag viszont nem használható egyik a másik sethez. Van még Movement speed armor. Ez alacsony szinten jó lehet, de amúgy semmi extra. Enélkül is kimaxolható a MS.
Két setet épp használhatsz... csak ne egyszerre. Vagy 3+1-ben. A plusz egy mindegy. A 3-as set elég hasznos szokott lenni. Ha két két darabos bónusz kell neked, akkor lehet jó ez is épp.. Na jó, vicceltem. Ennek nem látom értelmét. <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yserac: Egyébiránt megkérdezhetem miért kell guild ahhoz, hogy néhanapján "funolj" egyet?
Vicodine: Te pedig tudhatnád, hisz vagy annyira okos, hogy akit sárral dobálnak, az sáros lesz.
Az én tapasztalataim szerint segítőkészek és a lehetőségekhez képest a legjobb hely ahová kezdőként keveredhet az ember. Persze ehhez a TS használat javasolt, miután elég sok kérdés merülhet fel játék közben.
Egy Guest Pass-t tudna valaki küldeni esetleg? 😊
Köszönöm szépen előre is!
Szerintetek 2 ruha setet mennyire para használni? Most egy Fortuna-t használok a dropok/súly miatt, de PvP-re ez használhatatlan lesz (ahogy néztem oda majd Taritas/Grunil kell, de abban meg grindelni problémásabb).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2016.04.16. 09:19:16
RAR fullon van 100 fővel,ezért kellett létre hozni a ZIP-t. Ezért oda veszik fel az embert, ha RAR-ba felszabadul hely, akkor aki aktiv és szeret pvpzni és átjönni RAR-ba megteheti. RAR-ból nem kell naponta fent lenned, de ha 1 hétig nem vagy online és nem is szóltál, hogy AFK-ra mész akkor kiraknak, mert ne vegyék el a helyet aktív emberektől.
#1612 Luck azért kell mert a kék fegyver se 100% jön össze, persze zöld fegyver nem törik be,csak a kék kis kövecskét veszted el.
Amúgy az wtf, hogy lefeküdtem aludni (in-game ...) és reggelre kaptam 10 energiát? Nem tűnik túl soknak 6 óra alvásért ...
Btw tudna valaki ajánlani klánt Alustin szerveren? Egyedül uncsi a grind 😊
Viszont érdemes elöbb 15 felfejleszteni a cuccaidat és utána csinálni kéket belőle, mert kéket nehezebb pluszolni. Max durát javitani meg csak zöld+pénz vagy kékkel lehet szintén.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.04.14. 21:27:27
A másik kérdés, hogy ezek közül melyik a jobb? Árban egyik jóval nagyobb, de mi a különbség a 4 és 4~4 között?
A harmadik kérdés: kristályokat mennyire szöszmötölős/erőforrás igényes csinálni? Illetve kék fegyókat zöldből?
Ogréket milyen item stat-tól vagy class-al lehet jól szólózni?
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.04.13. 23:32:24