Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából most YouTube-ot nézegetve a hajókhoz kaptam kedvet, csak a fishing boat műhelyes várost még nem fedeztem fel az a baj 😄 Lehet először a lvl-ingre összpontosítok inkább (amúgy eddig marha gyors, kb 24 óra alatt vagyok 32 körül).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A potionok-on felül semmi se tradelhető közvetlen tudtommal. A potionok meg eladhatatlanok lesznek a player to player trade után. Marketplace-be se lehet berakni a pénzes itemeket. A festékeknek és costume itemeknek van helye a piacon, viszont 0 eladás volt, így gondoklom ez most nem él, de a koreai p2w verzióban igen. (vagyis costume-ok eladhatóak, de csak a játékban craftolható verziók).
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.04.09. 11:12:56
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.04.09. 10:51:18
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egyebkent akar masodik karival is erdemes questezgetni, ha nem unja valaki masodjara is vegigcsinalni oket, contribution es egyeb rewardok miatt. A node-ok es npck-kel valo kapcsolat stb megmarad.
Kumiho #2179
Valószínűleg csoportos pvp-ben is hamar kiszedik, de 1vs1-ben szinte biztosan nyerő.
Kumiho #2179
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csali (offhand), jó pecabot, horgászruha (nem aggroznak rád a mobok annyira, ha valaki oda rántja és afk vagy) valamint jó hotspot is kell. Nem árt a fishing növelő kaja.
4-5 mp-re lecsökken, ha elérik a level 10-et.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Emellett a bot és a skill is számít. Sebességben és hatékonyságban tuti. De a horgászat idegen tőlem. Elvből elutasítom minden játékban. Az inventory space questem sincs meg ami horgászathoz kötött. 😊
Itt egy leírás
Youtube-on is vannak útmutatók. Azt hiszem Pvt Wiggles és Hakurai is csinált ilyesmit.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.04.08. 17:25:59
A leállás éssürgős karbantartással a stabilitási javításon felül jön két casual upgrade. Megköröztették a kérdést, hogy rakják-e vissza az autopath rendszert, aztán mivel lusta a nép, így azt mondtaa többség, hogy igen. Így ezt visszateszik. Könnyebb lesz kimaxolni az erő és breath/stamina képességeket és szintezni a lovakat . (ezzel végtelen körökretudod álltani a karaktert, vagy a lovadat, így ami távolság megtételéhez kötött fejlődés, az szintezhető amíg nem vagy a gépnél).
A másik módosítás épp a peteket érinti. Lvl10-en kap mindegyik egy garantált extra statot. Ez eddig Rank 2től volt csak bent. Így nem kell sokat költeni ahhoz, hogy egy-egy stat legyen rajtuk. Kevésbé p2w, de persze még nem farmolhatóak játékban, így azért csak "kisebb", de attól még elég durva előny...
8-10 másodpercenként szednek össze egy-egy hullából lootot. Ha túl gyorsan ölsz, akkor egy mellett néha le kell hajolnod a dropért. 3-nál már egész jó. Mondjuk egy-két órát aktívak, aztán megéheznek és sztrájkolni kezdenek. Követelik a kaját. Az olcsó kaja is megteszi és megéri azért aktívan tartani az állatkákat. Ha nincs hent, akkor dobd be a zsákba őket (unsummon), mert egyébként a semmittevéstől is fáradnak. <#taps>#taps>
Ha nem eteted őket akkor se halnak éhen, csak ha nullára ér az éhségjelző, akkor nem dolgoznak.
Amúgy ilyen gyűjtögetős petet össze lehet szenvedni ingame pénzből is vagy muszáj venni 10 euróért aranyat? (ha jól látom ~1k arany egy darab, de silver/loyalty pontot nem ír)
FAD6-A25F-C8DA-4F71-B4C1
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Tele lett a hócipőm a gw2-vel, kezdetek óta játszom, de sajnos mióta f2p lett elkezdödőtt a lassú kimúlása. Imádom az mmokat, ezért váltani szeretnék gw2-ről. Nagy köszönöttel vennék egy trial kulcsot ha valakainek lenne egy felesleg esetleg. Ki szeretném próbálni, mielőtt megveszem. Előre is köszönöm.
Utána neki állok a trader vagon projekt készítésnek. Van tapasztalat, megérheti mondjuk ilyen 1,5 millás trader ruhával?
Az elöttem szólóhoz hasonlóan én is a pofátlanság utjára lépnék és ha netalán Valkinél kallodik egy trial key Nagyon megköszönném !!
A hét végére tervezem a játék megvételét de azért csak kipróbálnám mielött kiadom azt a 16k-t 😊
Elöre is nagyon Köszönöm!