Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A 15-öt forced nélkül pazarolni LoL 😊
Ékszerre kell gyűjteni a faileket.
A fegyót és az armorokat érdemes enchantolni saját magadnak?Esetleg jobban megéri már felplusszolva megvenni?
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
sebezhetőség kapcsán:
én Tamer-t kezdtem (igaz még kis szintű, kb. lvl. 22 Gilsh-Naga terület), de egy ideje elég durván sebeznek a mobok. Azt olvastam, hogy a "Tamer" broken, illetve üss és fuss taktikán van, de kissé zavaró. Ez a játék végéig így lesz és inkább kezdjek másik karaktert, vagy azért ki lehet egyensúlyozni ? Dark Elf-ig nem igazán akarok új közelharci karaktert, de egyre inkább elgondozok, hogy mást kezdjek addig is :/ Ha menthetetlen, akkor mit ajánlotok kezdő - Wow tempót megszokott - játékosnak ?
Utoljára szerkesztette: Sothoth, 2016.04.30. 00:20:07
Új classon nem nagyon működik a DP 😄
©fatmax
A hardcore lókupecek, vagy a master trader népség négylovas craftolt hintókkal is tud randalírozni. Az négy paci futtatás egy időben. A kereskedőkocsi kicsit olcsóbb és könnyebb összerakni. A "csúcs" sznoboknak a noble wagon. <#vigyor1>#vigyor1>
Közben visszaolvasva láttam a tier 5-ös lovadat, igazán szép . Had kérdezzem meg , hogy hányas szintre érdemes fejleszteni őket ,hogy pároztatás után az utód magasabb tier szintű legyen ?
Meglett Köszönöm !
Utoljára szerkesztette: fatmax, 2016.04.28. 17:56:06
Eddig a kalandozással voltam elfoglalva, és most egy alapvető dologgal akadtam el. pl. ha Olviában van egy munkásom, azt hogy tudom elküldeni a Casta Farma szőlőt szedni ? (az összeköttetés megvan)
szerk.: ez az oldal teljesebbnek tűnik
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.04.28. 11:01:15
Az armoroknak mindnek egyedi kinézetük van. Ezek viszont elég semlegesek. Csak kisebb eltérések vannak rajtuk. Kicsit egyedibb lesz ha sérül, esik az eső, vagy meghalsz benne. <#eplus2>#eplus2>
Egyébként maradnak a fizetős tartalmak: festékek (dye) és costume itemek.
Craftolhatsz is costume-okat, de ez elég korlátozott. Minden szakmához van 1-1 ruci, meg az amity game-hez is lehet bónuszos nemesi gúnyát varratni. (minden kaszthoz van külön ruha). Ezen felül viszont nincs változtatási lehetőség. A craftolt costume itemek pedig nem a megjelenését módosítják a vértednek, hanem lecserélik azt. Parasztgúnyában megesznek a farkasok.
Alcca: f3..😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Semmi, engem nem zavart volna, ha nem ugatnak le a nemzetközin minden egyes alkalommal, hogy ez hivatalos német szerver pofa satu, menj az english channel-re. Na ez szerencsére megszűnt, mert felhígult jó értelemben a közösség.
Amúgy 90%-uk beszél angolul még az "angol" szervereken rengetegen nem 😄
Healer beállítottságú vagyok legyen az pvp vagy pve, szóval soha nem akartam a legütősebbek közé tartozni, csak élvezni a játékot.
Az angol jobban megy mint a német, és jobban is tetszik mint a "günterezés". De ez onnantól kezdve mind1 is hogy veletek szeretném majd tolni ^^
Addig is, köszönöm az infókat 😊
edit: "kisebb" szervereken vagy néptelenebb channeleken a boss killek elég kényelmetlenek. Nehezebb embert találni hozzá. Sűrűbb szervereken mindig lehet elég húst gyömöszölni a darálóba. Dastart Bheg nem is bírja már aprítani a tömeget annyian jönnek. 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.04.27. 11:19:37