Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat igen, a lovas fightok elegge kemenyek😄
SzirmosSzisza
Ez is eléggé menő

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

De csak hogy megjobban megjojjon a kedved a witchez, ime egy video, amibol azert egyertelmuen latszik, hogy fasza gearben nem lesz majd lassu, illetve a jelenlegi legerosebb 1v1 classt, a videoban szereplo sorcit is meglehet vele dugni. Itt meg egy masik, amibol sok jot kivehetsz meg. Am arra keszulj, hogy 50ig kb egyedul fogsz lofralni, utana viszont nagyon fog kelleni a pt, szerintem egy jo haveri tarsasaghoz csatlakozzal, az elejen nagyobb guildek ugy sem vesznek be mert elegge huzos az alap belepesi kovetelmenyuk, de nincs is ra szukseg. Aztan amikor mar a pvp beficcen, na onnantol nem art azert ha nem egyedul csatangolsz, engem pl az elmult napokban legalabb 15X lepkaztak, es hat olyankor megy az exp, es amig az ember fejlodik, addig kell figyelni az expt is. Mert persze, fun meg minden, de azert haladni sem art😄
SzirmosSzisza
Itt van amúgy mindenkiről egy ~10 perces bemutató ahol be vannak mutatva a képességeik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Köszi. Töltöm.
Lesz Ninja is?😮
Eszméletlen milyen jó Class-ok vannak így is.Nincs olyan aki ne találná meg a neki megfelelőt.
10.-én amúgy instant Buy a game.

Nevek foglalása sem szerverekre van osztva hanem egy név egyszer szerepelhet az összes szerveren
33GB
Mekkora a kliens mérete gyerekek?
Passz. Más kasztoknál látom a szemfosatást, de wizardnál valahogy nem. Ott szerethető ami van. Nagy bedabumm becsapódáskor, meg szarrábombázomazellent érzés nagy varázslatoknál, de semmi szaros árnyék meg elmosódó villódzás. Az ilyesmit talán tamernél láttam, meg lehet a sorceress is hasonlókat nyom. Az elég elrettentő. Persze lehet csak beállítás kérdése és amúgy minden kasztnál benne van a szemkifolyató haszontalan effekt. Akkor viszont szerencsésen ki lett hagyva default beállításon, vagy megtaláltam és hamar kilőttem, csak nem hagyott elég mély sebeket a blurság addig, hogy megjegyezzem. 😊
Köszönöm a részletes leírást, ez így tetszetősnek tűnik. Videókból ezekre nem jöttem rá, csak a szemem égett ki a képernyő remegéstől és a sok villódzástól mikor néztem őket. juhéy. (aszem ezt ki lehet kapcsolni, azt olvastam - vagy majd megszokom, ehh).
A ranger és a witch között hezitáltam (a távolsági karaktereket részesítem előnyben) és azt hiszem már döntöttem is. Belerohanni csatába nem fogok, már megszoktam hogy hátul állok, plusz jobb szeretem a csapatjátékot, szóval a területi heal és az élesztés hasznos lehet.
A hétvégén akkor ki is próbálom.
PvEre szerintem a legjobb, illetve pvpben is jo, de az elejen nem lesz az, ahhoz kell a jo gear meg maxos skillek, mire egyenlo ellenfel leszel barkinek. Ha jol tolod, akkor 1v1-ben egy rovid ideig ugy tudsz daralni, hogy szinte barmit megolsz(de azert nem egyszeru!!), de ha az instant castos buff(15sec) lejar, akkor bizony utana szopoagra kerulhetsz...Mass pvpben viszont a heal miatt nelkulozhetetlen, illetve farmolni is a legjobb, poti tenyleg csak eletveszely eseten kell(bar ha egyhitelnek akkor mindegy😄 ) Manara kell kirakni, olyan geart csinalj neki ami manat ad, hpval ne torodj, healed miatt igy is relative tobb a leegetendo hpd, de mivel sok skilljenek a dmge alapul veszi a max manadat %os alapon, igy a sebzesedet noveli majd. En rangert kezdtem, most witcen vagyok, rangerrel az a baj, hogy bar eszmeletlen tapos, de azzal nagyon nagyon kell tudni, lenyegesen jobb reflexek meg tudas kell hozza mint witchez, es ha azzal nem vagy profi, akkor egy atlagon aluli kari lesz csak belole 😄 Majd kesobb visszaterek ra, de a witch az mindenkeppen marados lesz, bar en egy ideje a ninjat varom mar, de ezt a karit minimum farmolni tutir kimaxolom, szerintem jo valasztas .
Én szeretem a "Vén kecskémet" (Wizard). A spellek nagyja tényleg némi időbe kerül, vagy nagyot üt, de helyhez köt, de nem vészes. Távolsági karakter vagy. Mire hozzád érnek addigra véres csonk marad csak az ellenből... remélhetően. ha meg mégse, akkro ott a teleport, kimozgás és kissebb félreugrá/teleport ami a futással azonos erőforrást használja (így nem fogysz ki a manából csak mert helyezkedsz). Később megszerezheted azt a skillt ami kiüti a casting animációt és időt egy pár másodpercre. kényelmes, hasznos és muris. Bár szerintem minden kaszt ilyen lehet. Van két heal skillje. Egyik területre hat. Van "leach" képessége amivel sebzi a célt, lassítja és az energiáját elszívja magának (már a mégikusat amiből aztán varázsolhatsz). Van még területre ható casting speed buff és extra védelmet adó közösségi területskill. Persze mint minden kasztnak, így ennek is a skilljei nagyja a pusztításra fókuszál..
A magic arrow (?) skillt szeretem, mert 0 casting ideje van és menet közben sorozhatod az ellent. gyenge ellenfélre, vagy helyezkedés közben hasznos. Rambo stílusban is jó. Mész és lősz az ellenfelek meg hullanak mint a legyek (már ha gyengébbek). A fireball is elég alap skill. Azért jó, mert az ellen töbségét padlóra küldi és elég jól is sebez. Később van kiegészítése amivel bazi nagy robbanást tud generálni a standard fire attack után. Emellett van a "szokásos" pusztító arzenál. Meteor, villámok (területre ható "vihar" jellegű és chain lighting), földrengés, különféle fagyasztások és persze sokak kedvence a Blizzard. Az ultimate verzió nagyon brutális. Kevés ellen éli túl. Ez volt az első skill aminél elfogyott a manám. Amíg fel nem oldottam ezt az utólagos extrém jégeső effektet, addig kb sose volt gond a mana. Mondjuk így se. Kényelmes, pörgős és muris. PvP-ben picit talán soloban sérülékeny, mert a skilljei nagyjának van némi cast ideje. Csapatban nagyon durván lehet vele osztani. Csak szoknom kellene, hogy nem kell mindig belerohanni a csatába a legelső sorban. 😊
JA, meg a helyezkedő skillek azért is jók, mert ha hátulról támadsz (ami persze aljas dolog, de ez háború), akkor többet sebzel. A lomhább ellen mögé könnyű teleportálni, aztán mehet a hátbalövés a "Gépágyúval" (magic arrow), vagy rárobbantod az eget mire megfordul. A földről tápászkodva azt se fogja tudni mi kapta el... Ha a fireball knockdownja egy ellent elkap és az nem immunis erre az effektre, akkor kb folyamatosan földön tartható. Sokkal erősebb monstereket is el lehet így kenni. Amíg nem falkában több oldalról jönnek persze...
SzirmosSzisza
Én 3 hete kezdtem, nekem bejön. Marha jó AoE, cast az tényég necces néha, de lehet kövekkel csökkenteni. A heal, halhatatlanság pár másodpercig meg az újraélesztés eléggé hasznos. Én így utólag Rangert csinálnék, mert az PvP-ben is jó, meg PvE-ben is eléggé.

Háááát ha már amúgy is regisztrálva vagyok azon az oldalon (és "kunyerálás" nélkül arcon dobnak egy kulccsal és még ráadásul unatkozom is..).

Na jó, akkor lássuk...

Witcher/wizard kaszttal játszik valaki? Aki igen, az tudna pár mondatot mondani róla? Szereti/nemszereti, miért, miért nem.
Olvastam h nagy a dps-e, de sokáig kasztol, meg csapatban jó (healelni is tud), de 1v1 pvpben annyira talán nem.

Köszike.
3,448 Keys Left
Hama'-hama'! Siessen akinek kell kulcs... <#taps>
De rendbe van ez a játék.Nagyon tetszik!
Holnap folytatom azaz ma.Vagy mindjárt,alszok 1-2 órát😄D
SzirmosSzisza

Nem para 😊
Ketto guest passom volt gondoltam akkor segitek 😄

Veni, Vidi, Vici

Nagy Király vagy Zarache!Már töltöm is,2 óra kb azt simán kivárom.
Nagyon szépen köszönöm!!Megmondom őszintén meglepett így hirtelen már lemondtam róla pedig😊
Ment PM😊
Csak kapsz majd valakitol.
Amugy GW2-ben mi volt a neved? Mert a Tommy H nick innet SG-rol valamiert ismeros nekem GW2-el kapcsolatban,

Veni, Vidi, Vici

Hi.
Sosem volt ilyen nevem és úgy néz ki nem is fogok Blackdesertezni-.-
Hát ez egy egy szar nap,ezvan😄
Hello

Tommy te jatszottal GW2-el? Ha igen KissMeBaby volt a neved? 😄

Veni, Vidi, Vici

Üdv.
Nem szoktam kéregetni de most nincs választásom,ki akarom próbálni a játékot😊
Ha valaki tudna segíteni az jó lenne!
SzirmosSzisza
Ha nem szeret az RNG úgyis mindegy.

Nem biztos, hogy ez "új" killből jött. A korábi boss bundle-ok az aktuális loot táblából adják az itemeket ha most bontják ki. Azaz a korábban összefarmolt bundle most kinyitva adhatja a boss armort. Kicsit felemás érzést kelt bennem tekintve, hogy volt bug, exploit volt és van extrém lag amikor könnyű volt lenyomni a world és field bossokat (is). Nem tudom mennyire szerencsés ebből a "szennyezett "időből összeszedett itemekre az új lootot adni. Mondjuk lehet mindegy mert ugyan a stunlock-ot javították, de server lagok most is ugyanúgy megvannak, csak még genyább módon és nem csak a karbantartás előtti 1-2 nap.
SzirmosSzisza
Már esett is 2 boss armor a szerveren lol.

Hm-hm... Bevillant egy-két képkockárra a Helm Post-os rész. Akkor most talán már leszedték a láthatatlan falakat a barlangoknál/belső részeknél? No, majd megsasolom.
SzirmosSzisza
Na bazz, +1 óra

drop
Sziasztok egy Guest meghívót nekem is tudna valaki küldeni ?

SzirmosSzisza

BEAST
A bladerem/musam még csak 30 valamennyi, szóval ilyen szempontból nem érint, de a kalóz cuccokért simán leszállítok pár hordó rumot 😄
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.05.04. 15:26:58

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Mondjuk nincs közel, pont most költözgetek Altinovába, erre ott van 😄 Bár igazából mindegy, mert 51-en gondolom még sokak lesznek.

BEAST
hűha, nem rossz, akkor ezért nem találtam az eddigi térképeken :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Elvileg itt. (teljes térkép)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.04. 15:13:31

BEAST
Már csak arra kell majd rájönnöm, hogy merre van ez a Kuit Island. :d

SzirmosSzisza
Ahogy nézem Rum gyűjtés a sapkához. Meg állítólag az a kalóz sziget marha jó 55 feletti grindelésre.

Hehe. Ezt sasoltam ma jó ideje, de beelőztél a postolásban. No nézzük mi lesz a mai tennivaló! 😊
SzirmosSzisza

150k armor és 200k weapon nálunk, de volt lejjebb is a weapon. Lehet most kellene bevásárolni, de másra is el tudom verni a tartalékot, vagy pedig lassabban kivonható a tartalékból (grape, sunflowers).
72-72 armor és weapon kövem van, így annyira nem létszükséglet. 14-es livertom van. A yuria 50. rollra ment fel 15-re, így bőven beleférek. Csak a fragmentek költsége lesz magas a javításhoz...
Utolsó esély hogy begyűjtsünk némi cherry magot. Azthiszem ez negyedikén inaktiválva lesz. Ha eladod a wild herb dropból, akkor 10k silver, ha farmon megnöveszted, akkor vagy 5-6 darab lesz (120% túlérett állapoton), vagy 10-13 (100-119%-on). Mindegyik 10k silverért eladható vendornak. Vagy vehető csicsás cseresznyefa a lakásodba, vagy fülbevaló. Mondjuk jó is hogy lejár, mert a gazok szedegetése veszett idegesítő. Visszatérhetek a komolyabb energiaégető tevékenységekre...
SzirmosSzisza
Amúgy ahogy nézem marhára lementek a Blackstone árak a bundle miatt, Armor nálunk 170k körül van, fegyó 230k körül.

SzirmosSzisza
Van az Abandoned Iron Mine, abban 2 bányász node van, egy Zinc meg egy Iron. Az Iron ad Black Crystalt (ha oda küldöd a munkást).

A futóbolond ma kiderül, egy Grunil úgy néz ki "szerencsés" volt és kék lett, ha megveszi valaki, akkor vannak 😄 (fene se fog kéket +15-ig felvinni)

Zink csak Mediah-ban van. A lávatónál és a "barbároknál" a bányavidéken. Utóbbi helyen van valahol közvetlen black ston crystal bányászatra is lehetőség, de ezt nem találtam még meg és elég macera állítólag hozzáférni.
Heidel környékén vas és réz van. Platina azt hiszem mindenből jöhet ami követ is ad kézi fejtéssel ritka dropként, meg a blood és sandston (és andesite) tömbökből gyakrabban. A munkás is adhat, de az még ritkább. A Mediah terület két bányavidékét szokták black stone-ra használni munkásokkal.
SzirmosSzisza
Asszem Iron adja, Zinc az Platinumot ad, a Heidel melletti Zinc meg piros kristályt (legalábbis abból láttam sokat most a storageban). Jelenleg most a +15 grunil a cél, aztán Altinovában felnyomom kékre majd, meg majd kéne még CP Keplanra, hogy Yuria Staff is kék legyen, de most nem nagyon van annyi időm, szóval szerintem marad afk fishing 0/24 😄

Jaja. Ritka anyagként esik az. Mennyi is? +3CP és egy munkás vein-enként? A Zinc-es helyek adjájk azt hiszem a legnagyobb arányban. Igazából minden csak silver kérdése. Vagy célirányosan arra dolgoztatsz vagy runolsz ami kell, vagy bármire, aztán a dropból nyert silverből kivásárolod a hiányzó összetevőket, vagy a kész itemet. Armort én leginkább csak vettem eddig, de a gruni drága, így az talán az egyetlen (pl armor sloton) ami megérheti másként beszerezni. Az összes többi iszonyat nyomott áron megy. Az item drop nagyja megy közvetlen vendornak eladásra. Fele körül vagy afelett van a marketplace árnak és azonnal megvan. Nem éri meg a vesződséget. Costume itemeket nyomatok én inkább (azokból a jobbak nem elérhetőek marketplacen), de mióta meglett a duplán upgradelt gathering ruci és 10-12 alap (+4 darab +1-es) a városi inventoryban azóta visszafogtam. Majd talán felpörgetem egy +3-asra majd és akkro kiég a készlet.
Egy melós nyomatja a búzát, de nem tudtam elhasználni. Már így is van 2500 sör tartalék. Két "szélső" városban megy még a szőlő és napraforgó pakk gyártás, mert már ezekből az alapanyagokból is több ezer van. Kicsit nagya raktárkészlet. Lassan ki kellene prögetni és elhasználni a suskát másra...

A ti szervereteken is sok a futóbolond? Nálunk van olyan item, ami megvehető vendortól, mégis 1,6-1,9-szeres áron veszik tucatszám a marketplace-en. 10-20k silver jön darabján. Ennyi casual lenne? <#taps>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.02. 13:49:56
SzirmosSzisza
Hm, nekem most csak energiát ad, utánakeresek majd akkor mi kell a luckhoz.

Te a powderre gondolsz amúgy, a crystalt csak bányászni lehet/vas lelőhely adja Altinova alatt melléktermékként (mondjuk mindkettő kell hozzá).

szerk.:

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.02. 13:38:41

Szerintem az ismeretekből jöhet. Amikor feloldasz egy-egy néve előtagot valamelyik quest, ismeret, vagy sok kill után. Mondjuk alapból is kettő luck-kal indultam. Ha megnézed a "címeidet" azon a lapon sorolja fel milyen bónuszaid vannak. Vagy ezt valamelyik szakma adta. Gathering és processing professional 6, alchemy artistan 3, cooking skilled 8 talán. Fishing nincs. Trade meg farming laza appraisal (?) 8. Költekezek, no...
A black crystal powder se gond. A melósok is csinálhatják kőből, vagy magad is crystal bezúzásokból. A kék verziók adnak 18-30 darabot azt hiszem. Olcsóbb mint megvenni. Az 1600 silver/darab így csak 600-1000 silver. De dropból is esik, vagy veheted marketplacen is. A gyártás annyira nme tűnt hasznosnak, de gruni egyes darabjaira lehet hogy jó. Egyébként magas az anyagköltség...
SzirmosSzisza
Úgy voltam vele, hogy lecraftolom magamnak, igazából nem kerül semmibe csak sörbe, meg energiába. Annyi, hogy 2-3 naponta rá kell majd szánni 150 energiát, meg 20 percet bőr szerzésre, de a bottleneck úgyis a black crystal.

+3 luck miből jön, title? Mert, ha van ilyen az fasza lenne, csak 1 kő kellene akkor az 5-ös luckhoz.

Nekem 15-ös Fortune of luck setem van + egy 15-ös agerian armor. Jó is ez, meg minden, de most kezdi elveszteni az előnyét a többivel szemben. a luck az hasznos, de most a sok-sok kockulástól már alapból +3 jön, egy van alsógatyán. Max egy kell, az meg armoron könnyű. Movementen lehet egy szintnyi bukta lesz a gruni setnél, de az meg upgradelhető. Szerencsés rollal a setbonuson felül +2 AP-ket ad még. ez nlgyes seten +8 és +5+2 setbonus. Az már kellemes.
Kzarka nem feltétlen jobb0, csak nagyobb az "elismertsége" (azaz nagyon ritka). Attack és casting speedet ad(hat), míg a Liverto +3 critet. Egyébként mindkettő két socketes és azonos damot ad. Kardnál a Kzarka tényleg jobbnak tűnik. Azt hiszem ott AS és Casting speed is van a fegyveren.

Gruni craft? Szerintem olcsóbb marketplacen, vagy veheted amity shopban is. 200-200 amity darabja.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.02. 12:23:39
SzirmosSzisza
Elvileg a Kzarka jobb amúgy, de igazából mindegy, mert egyik sincs a piacon, nemhogy +15-ös változat.

Én most krafoltam le a Grunil setet, este megpróbálom majd felplusszolni legalább 10-ig, így már remélhetőleg nem 2 hitelnek majd a sima mobok.