Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Eszméletlen milyen jó Class-ok vannak így is.Nincs olyan aki ne találná meg a neki megfelelőt.
10.-én amúgy instant Buy a game.
Nevek foglalása sem szerverekre van osztva hanem egy név egyszer szerepelhet az összes szerveren
A ranger és a witch között hezitáltam (a távolsági karaktereket részesítem előnyben) és azt hiszem már döntöttem is. Belerohanni csatába nem fogok, már megszoktam hogy hátul állok, plusz jobb szeretem a csapatjátékot, szóval a területi heal és az élesztés hasznos lehet.
A hétvégén akkor ki is próbálom.
A magic arrow (?) skillt szeretem, mert 0 casting ideje van és menet közben sorozhatod az ellent. gyenge ellenfélre, vagy helyezkedés közben hasznos. Rambo stílusban is jó. Mész és lősz az ellenfelek meg hullanak mint a legyek (már ha gyengébbek). A fireball is elég alap skill. Azért jó, mert az ellen töbségét padlóra küldi és elég jól is sebez. Később van kiegészítése amivel bazi nagy robbanást tud generálni a standard fire attack után. Emellett van a "szokásos" pusztító arzenál. Meteor, villámok (területre ható "vihar" jellegű és chain lighting), földrengés, különféle fagyasztások és persze sokak kedvence a Blizzard. Az ultimate verzió nagyon brutális. Kevés ellen éli túl. Ez volt az első skill aminél elfogyott a manám. Amíg fel nem oldottam ezt az utólagos extrém jégeső effektet, addig kb sose volt gond a mana. Mondjuk így se. Kényelmes, pörgős és muris. PvP-ben picit talán soloban sérülékeny, mert a skilljei nagyjának van némi cast ideje. Csapatban nagyon durván lehet vele osztani. Csak szoknom kellene, hogy nem kell mindig belerohanni a csatába a legelső sorban. 😊
JA, meg a helyezkedő skillek azért is jók, mert ha hátulról támadsz (ami persze aljas dolog, de ez háború), akkor többet sebzel. A lomhább ellen mögé könnyű teleportálni, aztán mehet a hátbalövés a "Gépágyúval" (magic arrow), vagy rárobbantod az eget mire megfordul. A földről tápászkodva azt se fogja tudni mi kapta el... Ha a fireball knockdownja egy ellent elkap és az nem immunis erre az effektre, akkor kb folyamatosan földön tartható. Sokkal erősebb monstereket is el lehet így kenni. Amíg nem falkában több oldalról jönnek persze...
Na jó, akkor lássuk...
Witcher/wizard kaszttal játszik valaki? Aki igen, az tudna pár mondatot mondani róla? Szereti/nemszereti, miért, miért nem.
Olvastam h nagy a dps-e, de sokáig kasztol, meg csapatban jó (healelni is tud), de 1v1 pvpben annyira talán nem.
Köszike.
Hama'-hama'! Siessen akinek kell kulcs... <#taps>#taps>
Holnap folytatom azaz ma.Vagy mindjárt,alszok 1-2 órát😄D
Ketto guest passom volt gondoltam akkor segitek 😄
Veni, Vidi, Vici
Nagyon szépen köszönöm!!Megmondom őszintén meglepett így hirtelen már lemondtam róla pedig😊
Amugy GW2-ben mi volt a neved? Mert a Tommy H nick innet SG-rol valamiert ismeros nekem GW2-el kapcsolatban,
Veni, Vidi, Vici
Sosem volt ilyen nevem és úgy néz ki nem is fogok Blackdesertezni-.-
Hát ez egy egy szar nap,ezvan😄
Tommy te jatszottal GW2-el? Ha igen KissMeBaby volt a neved? 😄
Veni, Vidi, Vici
Nem szoktam kéregetni de most nincs választásom,ki akarom próbálni a játékot😊
Ha valaki tudna segíteni az jó lenne!
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.05.04. 15:26:58
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
72-72 armor és weapon kövem van, így annyira nem létszükséglet. 14-es livertom van. A yuria 50. rollra ment fel 15-re, így bőven beleférek. Csak a fragmentek költsége lesz magas a javításhoz...
Utolsó esély hogy begyűjtsünk némi cherry magot. Azthiszem ez negyedikén inaktiválva lesz. Ha eladod a wild herb dropból, akkor 10k silver, ha farmon megnöveszted, akkor vagy 5-6 darab lesz (120% túlérett állapoton), vagy 10-13 (100-119%-on). Mindegyik 10k silverért eladható vendornak. Vagy vehető csicsás cseresznyefa a lakásodba, vagy fülbevaló. Mondjuk jó is hogy lejár, mert a gazok szedegetése veszett idegesítő. Visszatérhetek a komolyabb energiaégető tevékenységekre...
A futóbolond ma kiderül, egy Grunil úgy néz ki "szerencsés" volt és kék lett, ha megveszi valaki, akkor vannak 😄 (fene se fog kéket +15-ig felvinni)
Heidel környékén vas és réz van. Platina azt hiszem mindenből jöhet ami követ is ad kézi fejtéssel ritka dropként, meg a blood és sandston (és andesite) tömbökből gyakrabban. A munkás is adhat, de az még ritkább. A Mediah terület két bányavidékét szokták black stone-ra használni munkásokkal.
Egy melós nyomatja a búzát, de nem tudtam elhasználni. Már így is van 2500 sör tartalék. Két "szélső" városban megy még a szőlő és napraforgó pakk gyártás, mert már ezekből az alapanyagokból is több ezer van. Kicsit nagya raktárkészlet. Lassan ki kellene prögetni és elhasználni a suskát másra...
A ti szervereteken is sok a futóbolond? Nálunk van olyan item, ami megvehető vendortól, mégis 1,6-1,9-szeres áron veszik tucatszám a marketplace-en. 10-20k silver jön darabján. Ennyi casual lenne? <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.02. 13:49:56
Te a powderre gondolsz amúgy, a crystalt csak bányászni lehet/vas lelőhely adja Altinova alatt melléktermékként (mondjuk mindkettő kell hozzá).
szerk.:

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.02. 13:38:41
A black crystal powder se gond. A melósok is csinálhatják kőből, vagy magad is crystal bezúzásokból. A kék verziók adnak 18-30 darabot azt hiszem. Olcsóbb mint megvenni. Az 1600 silver/darab így csak 600-1000 silver. De dropból is esik, vagy veheted marketplacen is. A gyártás annyira nme tűnt hasznosnak, de gruni egyes darabjaira lehet hogy jó. Egyébként magas az anyagköltség...
+3 luck miből jön, title? Mert, ha van ilyen az fasza lenne, csak 1 kő kellene akkor az 5-ös luckhoz.
Kzarka nem feltétlen jobb0, csak nagyobb az "elismertsége" (azaz nagyon ritka). Attack és casting speedet ad(hat), míg a Liverto +3 critet. Egyébként mindkettő két socketes és azonos damot ad. Kardnál a Kzarka tényleg jobbnak tűnik. Azt hiszem ott AS és Casting speed is van a fegyveren.
Gruni craft? Szerintem olcsóbb marketplacen, vagy veheted amity shopban is. 200-200 amity darabja.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.02. 12:23:39
Én most krafoltam le a Grunil setet, este megpróbálom majd felplusszolni legalább 10-ig, így már remélhetőleg nem 2 hitelnek majd a sima mobok.