Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Updated the Worker Window
When talking with NPC, button size will be changed according to the number of characters.
Monster AI Lag has been reduced.
Improvements have been made to the EU Servers to reduce latency issues, next we will be the NA Servers. Once these issues are resolved we plan to host an EXP Event, more information will be announced after all upgrades are complete.
Ezek jónak tűnnek ^
Bár az a 10 millió ami elveszett szopóka, de hát evvan.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A farmville megvan alkalmanként 5-10 percből és segít kiégetni a "felesleges" energiát. A nagyobb PvP tartalmak még nincsenek bent. Addig marad a fórumokon a szájkarate, meg mindenféle dolog in game ami nem csak hent.
PvP-re kéne ostrom, ammeg nincs (remélem nem is lesz amíg nem zárkózok fel)
Persze lehett jobb is mert ha kimulna lenne siras rivas 😄
Viszont az alombol lett 3 csaj lovam 2 T5 es egy T6 mar csak kan kene nekik egy kis legyottra.

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.12. 16:14:48
Veni, Vidi, Vici
Online minden halad és "gyorsabb". Ha offline vagy, az energiád regenerálódik, csak sokkal lassabban. Online 1 pont/3 perc, offline 1 pont/30 perc. Minden alt karakter külön regenerálódik. Nem sok extra, de legalább stabil minden altból ami jöhet. Ha online vagy (fut a program) a karaktered alhat ágyban. In game farmolt vagy vett ágyban ilyenkor 2 pontot regenerál 3 percenként a pearl shopos ágyakban 3 pontot regenerálódsz 3 percenként.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vagy van elég helyed és ezt a kört mag/palántaképzésre fordítod. A palánta/magszedegetés nincs büntetve az idő miatt. Ha nagyon sérültek a növények, akkor talán. Nehezen meghatározható (szerintem nem lesz bajuk ha magot szedsz és így ugyanannyit szedsz be). Eladhatod a magokat is, vagy következő körben elhasználhatod azokat amik a nyakadon maradtak a hosszú munkanap miatt. A virágok és gyümölcsök azt hiszem 5 órát növögetnek, ami lenyomható trágyázással 4-re. Ha megcsócsálják a növényeket és nem kezeled, vagy nincs elég víz, akkor belassul a növekedés és a "moist" (vagy moisture, nedvesslg?) érték is csökken. Ha ez túl alacsony, akkor ugyanúgy bünti lesz a vége. Azt még nem ellenőriztem levihető 0%-ra és akkor mi van. Gondolom semmi.. mármint semmi se marad a gazból 😄
"Ha túlérik (120%), akkor feleződik a termés mennyisége." LoL. Szóval ha pl egyik este elültetem a szarjaimat, de másnap mondjuk sokáig dolgozom és nem tudom őket mondjuk 3 óra körül felszedni, mert este 7re érek csak haza, akkor buktam a termésem felét?? 😄
(mondjuk azt nem tudom h itt a növényeknek kb mennyi idő kell, gondolom van aminek elég fél-1 óra, másnak meg 8-12-24 óra ).
Igazából én eddig madárproblémával meg vizhiánnyal nem találkoztam , kivétel ha ez azt eredményezi , hogy nyesni vagy bogarakat irtani kell 😊
██
Valaki foglalkozik komolyabban farming-al? A kérdésem az lenne, hogy van e értelme a madárijesztőnek meg a vizesblokknak mert nekem mind a helyet foglalja csak ,de konkrétan nem sok mindenki földjén látom. A másik hogy a Node mennyire befolyásolja a termés mennyiségét?
Utoljára szerkesztette: Pyotr, 2016.05.11. 20:07:39
██
tudom nem illik kéregetni, de azért megkérdezem esetleg valakinek nem lenne egy felesleges guest key-e amit oda tudna adni, mert a játék nagyon tetszik de szeretném megvétel előtt kipróbálni.
Ball szelso Csillam(T4), elotte Hidalgo(T4), melette Csillam(T5) es mogotte Thunder(T4).
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.11. 00:40:55
Veni, Vidi, Vici
Holnap meg kellene vennem játékot csak nem tudok kártyámmal neten vásárolni.Valahogy meg kell oldanom pedig
Nincs valakinek egy felesleges 7 napos próbakulcsa?
köszi
3-5-ig szoktam olcsó accessoryn felhúzni. Régebben "Jobbvó't", de most se rossz. Korábban nagyon alacsony volt az accessory siker esélye. Most olyan 50% lehet alap itemeknél. PRI accessorynak kisebb az esélye, így ha az olcsóbb, akkro 2-3 alap ellövés után hasznos lehet. Vagy próbálkozhatsz alapverziókkal, de majd' mindig aljas módon sikeres lesz egy az 5 failstack előtt és onnan bukott a stratégia. <#ticking>#ticking>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.07. 11:28:52
Illetve egy teljesen más jellegű kérdés, egy sikertelen enchant, hány % esélyt ad a következő próbálkozáshoz, kb. hány sikertelen próbálkozás után érdemes megpróbálni 12-ről tovább lépni ?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.07. 09:37:20