Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaaaa. Nem baj, nagy szinten napi 4-5 milla akkor is bejon, ha nem is fexik ra az ember nagyon a lovera, szoval most az a 10 misi.😄
SzirmosSzisza
Megemelték az aranyat amit kapsz 30, 40, 45, 50-en.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Milyen 10 milla?
BEAST
A pénzt én is sajnálom, de nem baj, meglesz majd más forrásból. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Ja semmi, ezt 18 órája posztolták: http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/84069-patch-notes-may-13th/

Updated the Worker Window
When talking with NPC, button size will be changed according to the number of characters.
Monster AI Lag has been reduced.
Improvements have been made to the EU Servers to reduce latency issues, next we will be the NA Servers. Once these issues are resolved we plan to host an EXP Event, more information will be announced after all upgrades are complete.

Ezek jónak tűnnek ^

Bár az a 10 millió ami elveszett szopóka, de hát evvan.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Mondjuk nem lenne rossz, ha előre szólnának. bár mindegy, mert már csak 4 órát kell kibírni játék nélkül 😄

10 órától karbantartás. Éljen a szabad péntekünk! 😄
Siege az egy masfele pvp,de a legjobb pvp mod, a "basszuk le a farmolohelyert az embereket" cimu fejezetbol jon, az pedig mar most is van kemenyen😊
Szeretem megismerni a játékokat. Nem csak ösztönből "hulk smash". 😊
A farmville megvan alkalmanként 5-10 percből és segít kiégetni a "felesleges" energiát. A nagyobb PvP tartalmak még nincsenek bent. Addig marad a fórumokon a szájkarate, meg mindenféle dolog in game ami nem csak hent.
SzirmosSzisza
Én ma kezdtem el farmolni, eddig eléggé bejön 😄

PvP-re kéne ostrom, ammeg nincs (remélem nem is lesz amíg nem zárkózok fel)

Mit csinaltok ti itt, mi ez farmville?😄 Tragyazas, ontozes...atya vilag, es hol marad a pvp, kajak ez vonz titeket, jobban mint hogy emberi ver frocsogjon? En is tolom mar egy ideje, de azt se tudom h kell ezeket csinalni, es ezen nem is szeretnek valtoztatni..😄
Sajna Sanyi lovam nincsen 😞
Persze lehett jobb is mert ha kimulna lenne siras rivas 😄
Viszont az alombol lett 3 csaj lovam 2 T5 es egy T6 mar csak kan kene nekik egy kis legyottra.

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.12. 16:14:48

Veni, Vidi, Vici

Szerintem nincs nagyon hosszú érési idejő növény ami kertben növeszthető. 4-5 órák lehetnek a többségen. Az egy keményebb játék délután. Vagy átlagos hétköznap este a hardcore-abbaknál.
Online minden halad és "gyorsabb". Ha offline vagy, az energiád regenerálódik, csak sokkal lassabban. Online 1 pont/3 perc, offline 1 pont/30 perc. Minden alt karakter külön regenerálódik. Nem sok extra, de legalább stabil minden altból ami jöhet. Ha online vagy (fut a program) a karaktered alhat ágyban. In game farmolt vagy vett ágyban ilyenkor 2 pontot regenerál 3 percenként a pearl shopos ágyakban 3 pontot regenerálódsz 3 percenként.
SzirmosSzisza
Eléggé afk barát a játék. Pl nagyon sokat bent hagyják estére/nap közben horgászni, lovat szintezni, erőt növelni.

Áhhh értem köszönöm. Azt hittem h offline idő is számít (archeageben számított). Így viszont jó, mert tuti gépnél leszel mikor már aktuális az "aratás". Viszont ha meg szükséged lenne gyártáshoz/egyebekhez egy bizonyos növényre aminek kell mondjuk 12 óra, és te csak naponta 2-3 órát tudsz online lenni max, akkor meg szopó. =) Bár nem tudom hogy reális-e itt ennyi idő, illetve gyártásról semmit sem tudok, gondolom azért a termesztés lényege az h aztán majd azokból gyártasz valamit. 😄
Ok, én úgy vettem azért a gép és a program csak fut ezidőben is. Igen. Ha offline a kolléga, akkor minden élet megáll a kertjeiben. <#papakacsint>
Tudtommal is így van.Offline idő,semmibe sem számolodik bele.
BEAST
amennyire én tudom, a cuccok csak akkor nőnek amikor online vagy

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha nem szándékozol hazatérni kihagyod a trágyázást és esetenként az öntözést is. AZtán bízol benne, hogy a madarak és rovarok nem zabálják fel mire hazaérsz. 😄
Vagy van elég helyed és ezt a kört mag/palántaképzésre fordítod. A palánta/magszedegetés nincs büntetve az idő miatt. Ha nagyon sérültek a növények, akkor talán. Nehezen meghatározható (szerintem nem lesz bajuk ha magot szedsz és így ugyanannyit szedsz be). Eladhatod a magokat is, vagy következő körben elhasználhatod azokat amik a nyakadon maradtak a hosszú munkanap miatt. A virágok és gyümölcsök azt hiszem 5 órát növögetnek, ami lenyomható trágyázással 4-re. Ha megcsócsálják a növényeket és nem kezeled, vagy nincs elég víz, akkor belassul a növekedés és a "moist" (vagy moisture, nedvesslg?) érték is csökken. Ha ez túl alacsony, akkor ugyanúgy bünti lesz a vége. Azt még nem ellenőriztem levihető 0%-ra és akkor mi van. Gondolom semmi.. mármint semmi se marad a gazból 😄
Én a vásárlást kihagyom. =)

"Ha túlérik (120%), akkor feleződik a termés mennyisége." LoL. Szóval ha pl egyik este elültetem a szarjaimat, de másnap mondjuk sokáig dolgozom és nem tudom őket mondjuk 3 óra körül felszedni, mert este 7re érek csak haza, akkor buktam a termésem felét?? 😄
(mondjuk azt nem tudom h itt a növényeknek kb mennyi idő kell, gondolom van aminek elég fél-1 óra, másnak meg 8-12-24 óra ).
Ha nincs víz, akkor lassabban nőnek a gazjaid. A vizeshordó tovább megtartja a vizet a területen (vagy több növényt el tud tartani). A vízhiány is okozhatja a nyesni kell és energyt költeni részt. Ha rovarok csócsálják akkor is lassul a növekedés. Ha fertilizert nyomatsz, akkor gyorsabban nőnek. A madarak random támadnak és károsítják a növényt. Ha sok sérülést kap bármilyen forrásból, akkor feleződik (?) a termés mennyisége. Ha túlérik (120%), akkor feleződik a termés mennyisége. Ha magot szedsz, akkor ez a túlérés állítólag nem befolyásolja a kimenetet.
1X7 is folosleges, meg kell venni azt joccakat😄
Lehet én tudok adni neked egyet. Mikor kulcsokat osztogattak akkor én 3 kulcsot tudtam szerezni (mert 3x vagyok ott regisztrálva...ehh), és kétlem h kelleni fog ez a 3x7 nap.
Pyotr
Ezen a bal lábad után lépj a jobb lábaddal guide-n már túl vagyok😊
Igazából én eddig madárproblémával meg vizhiánnyal nem találkoztam , kivétel ha ez azt eredményezi , hogy nyesni vagy bogarakat irtani kell 😊

&#9608;&#9608;

jólvan nah 😄 😄 csak szépen megfogalmaztam hogy kérnék kulcsot 😄 😄 nem akartam illetlen lenni 😄
SzirmosSzisza
Ez alapján van. (ha jól értem ha van vizesblokk akkor kevesebbet kell öntözni, a madárijesztő meg elijeszti a madarakat (😄) így nem tesznek kárt a termésben)

Nem illik kerdezni? Akkor mire jo egy ilyen forum?😄 Amugy ne probalgasd, vedd meg😄
Pyotr
Nincs közöttük Sanyiiii 😊 (Indul a Bakterház)
Valaki foglalkozik komolyabban farming-al? A kérdésem az lenne, hogy van e értelme a madárijesztőnek meg a vizesblokknak mert nekem mind a helyet foglalja csak ,de konkrétan nem sok mindenki földjén látom. A másik hogy a Node mennyire befolyásolja a termés mennyiségét?

Utoljára szerkesztette: Pyotr, 2016.05.11. 20:07:39

&#9608;&#9608;

Sziasztok 😊
tudom nem illik kéregetni, de azért megkérdezem esetleg valakinek nem lenne egy felesleges guest key-e amit oda tudna adni, mert a játék nagyon tetszik de szeretném megvétel előtt kipróbálni.
En is bemutatom akkor a lovaiamat akik a Lepra_osztot huzzak ejszakankent 😄

Ball szelso Csillam(T4), elotte Hidalgo(T4), melette Csillam(T5) es mogotte Thunder(T4).
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.11. 00:40:55

Veni, Vidi, Vici

Mint a cirkuszban! 😄
SzirmosSzisza

Ok,köszi.Remélem sikerülni fog
Én is paypal-al fizettem.Azonnal elfogadta.
SzirmosSzisza
PayPalt megpróbálhatod, elvileg van Mo-n számlájuk és arra kell utalni.

Én hétvégén nem értem rá.Most is még csak l17-es Musa van de mellette kreáltam sorban:Sorci,Ranger,Valky és hagytam egy helyet Ninjának😄 bőség zavara..

Holnap meg kellene vennem játékot csak nem tudok kártyámmal neten vásárolni.Valahogy meg kell oldanom pedig
SzirmosSzisza
Nem fejlődik magától a ló! (najó, ez hazugság, szombat óta magától futkos 😄)

Grind ezerrel 😄 Van még pár szint az 50ig.Nah meg black stone gyűjtögetés.Kell belőle bőven. 😊
Na mi van de leült a topik.Mindenki játszik?
Sziasztok!

Nincs valakinek egy felesleges 7 napos próbakulcsa?

köszi
Függ attól fegyver, armor, vagy épp accessory. A fegyver esélyek és növekményekre ez azt hiszem még naprakész:

3-5-ig szoktam olcsó accessoryn felhúzni. Régebben "Jobbvó't", de most se rossz. Korábban nagyon alacsony volt az accessory siker esélye. Most olyan 50% lehet alap itemeknél. PRI accessorynak kisebb az esélye, így ha az olcsóbb, akkro 2-3 alap ellövés után hasznos lehet. Vagy próbálkozhatsz alapverziókkal, de majd' mindig aljas módon sikeres lesz egy az 5 failstack előtt és onnan bukott a stratégia. <#ticking>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.07. 11:28:52
És azt esetleg lehet tudni, hogy az Alustinon említett magyar guildekből hovan van felvétel ?

Illetve egy teljesen más jellegű kérdés, egy sikertelen enchant, hány % esélyt ad a következő próbálkozáshoz, kb. hány sikertelen próbálkozás után érdemes megpróbálni 12-ről tovább lépni ?
HA szereted a pvP-t és az angol nem "Hard" belépési korlát neked, akkor a legnépesebb szerver. Ez most a Jordine. Ha magyarokkal akarsz nyomulni nyugisabb szerveren, akkor az Alustin. Ha nyugis szerveren és a nyelv mindegy, akkor Croxus. Lehet sok a magyar, de PvP "hagyománya" szerintem nincs a klánjainknak még. Emellett a magyar játékospiac aprócska, így ha csak magyarokra építitek a klánt, akkor sérülékeny a változásokra.Archeage-ban eléggéelnéptelenedtünk. A Pálinka Trader nem adott el több páleszt . .<#hehe>Aztán mehetett a váltás nemzetközi guildre. Bár lehet BDo-ban tovább megmarad a hirtelenke hiiperaktív népség is,meg van több ember is aki ellátja a koordinációt és vezetést és így megtapadtoka szerveren. 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.07. 09:37:20
Szóval rengeteg magyar van az Alustinon 😊
Ezen kívül én találkoztam már vagy 5-6 közepes, kis méretűvel.
Igen az Alustinon van 3 népes magyar guild,a RAR,a ZIP és a No para.
SzirmosSzisza
Alustinon van elvileg 2-3 magyar klán.

Mind1...Mi jordinen vagyunk paran, de tobbin is ugyanugy vannak. Annyi h talan jordine a legnepesebb
Melyik szerverre érdemes menni btw? 😄D
Örülök hogy a kipróbálás mellett döntöttél 😊 kiváncsi vagyok a véleményedre utána.Én sorcival tolom de a witch is tökéletes választás. 😊