Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rednose world bosson tegnap elejétől végéig ott voltam buktam is kb fél szintnyi xpt és semmit se kaptam (100k silver meg 2 black stone armor yay) 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én a rank2es boss scrollokkal meg a drop rate növelővel szemeztem, de lehet inkább plusz character slot lesz belőle a még több energiáért. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Több monster kill/óra = több XP = tényleges előny. Emellett a T1 petek 1, a magasabb szintűek több extra skillel rendelkeznek. A maximum tán 3. A skill adhat "kis" buffot life vagy comnbat skillre, karma regenerációt, gathering levelt, vagy épp fishing bónuszt. JA, meg persze minden szakmára beeshet a maga kis bónusza. Ha nagyon durva egybeesés lenne, vagy sokat költ valaki, akkor kaphat +3 gathering skillt a 3 peten, vagy azonos life (vagy combat) skillre összesen 27% bónuszt peten. Emellett a 3 jobb pet az 1 hulla fosztogatás másodpercenként. Ha nincs peted, akkor megállsz, és szórakozgatsz a hullafosztogató animációval. Meg éles helyzetben elhagysz/elveszítesz lootot.
HA a minden kivásártolható valós pénzen résztől nem esel kétségbe, akkor mit keresel a BDO-ban? Az archeage-ben simán versenyképes lennél... vagy legalábbis nem esnél kétségbe. Ott pörgősebb azért az élet. Több a PvP... meg a p2w. <#ticking>#ticking>
Én az "új" p2w határos itemekkel nem vagyokmegbarátkozva BDO-ban. Egyre inkább elszalad a ló a daummal. Nem ezt adták el nekünk induláskor. Picit aggályos ez a jövőre nézve. Persze még így is klasszisokkal jobb és igazszágosabb a BDO rendszere mint az utóbbi évek "új" MMO-i ebben a régióban... Úgyhogy maradok egy darabog. <#wink>#wink>
cat 02: azt hiszem inventory space-t szereztem a legutóbbi alkalmakkor. A character slot se rossz,de most nem érzem a kényszert rá, hogy még több karakterem legyen csak az extra energia (meg némi hely) miatt...(egy szabad slotot még tartalékolok "vészhelyzetre"😉.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.17. 22:02:49
Loyalty ponttal mit szoktatok amúgy venni? Én a drop rate növelővel szemezek, a többi annyira nem jön be (a súly jó lenne, de valszeg váltok ninjara majd és ha jól látom csak karakterre rakja).
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.17. 21:59:53
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.05.17. 18:42:32
A sok kis buffnak ez a kockázata.
Az amúgy nem tudom megvan-e, de valaki tesztelte a Serendia Specialt és nem ad +10 accuracy-t, meg úgy néz ki az az 5% is +1 crit (szal, ha 5 crited van felesleges).
A bózótruhást nehezebben veszed észre. Sötétben meg még inkább. Ha meg tud közelíteni, akkor onnan egy pvp bekapcsolás és támadás már semmi idő.
A fizetős előnyök igazságtalanok és exponenciálisak. Egy "kis" armor vagy fegyver előny a legelején jelentős és egyre nagyobb előnyt ad az azonos időt játszó játékosokhoz képest. Könnyebben ölsz, magasabb szintre jutsz azonos idő alatt és onnan egyre nagyobb a különbség. Ha persze a 20. héten kezded, akkor már sokat nem számít. Ott már elment a hajó. Elég nagy az előnye a többieknek.
A bozótruhás ember nevét nem látod, de azt igen amikor pvp aktív módba teszi magát. Az aki 50 felett farmol és nem figyeli a körülötte rohangálókat meg is érdemli.
Title bónusszal is maxolhatod a luckodat és igen, már az alap csomaghoz is járt a 3 bútor, ahogy ezt már írtam is, de te csak rúgózz azon az 1000 órán, amit a legtöbb ember így is úgy is eltöltene a játékban. Az "idővel meglesz" max neked hangzik önvigasztalásnak és senki sem állította, hogy nincsenek fizetős előnyök, de semmiképpen sem behozhatatlanok vagy eget rengetőek. 😄
Az in game costume átverés. Nem costume item, hanem armor set. Ha használod, akkor az összes armorodat dobhatod az inventoryba. Az ingame craftolt és a vett costume itemek más slotokat használnak, így amellett hogy az armort nyomják ki az in game verziók emellett a fizetősek hozzáadott értékek és nem csereitemek. Azaz használhatsz egy craftolt és enchantolt +20% trainer XP "costume" itemet az armor slotokon és egy +20% trainer xp itemet a costume slotokon (utóbbit pénzért). EZ +40% horse XP ha fizetsz és +20 ha nem fizetsz.
Ha guild pontokat használtok gatheringre vagy life skillekre, akkor ezek a pontok nem valós PvP előnyt adó skillekre mennek. Így minden egyes szint után buksz 1-2 accuracyt, AP-t, vagy épp pár tucat HP-t a fizetős userekhez képest akiknek a csapata pvp skillekre költhet.
Luck kristályból hasznos, csak azokat a slotokat közvetlen PvP előnyt adó kristályokra is "pazarolhatnád", így amit te azonos luck elérésére használsz az másik oldalon közvetlen előnyként jelenik meg ha harcra kerül a sor. Aranyos a naivitásod, de kicsit laza talajra építkezel. <#hehe>#hehe>
Persze ettől még a játék az EU/NA régióban nem játszhatatlan vagy élvezhetetlen, vagy összességében azért nem olyan durva p2w mint máshol, de azt állítani, hogy mindez nem is létezik vagy nem jelent semmi előnyt az elég erőteljesen szelektív vakság...
Oh, az "idővel meglesz". Ez a kedvencem. Az idővel az nem érv és bizonyíték. Az önvigazstalás. Amíg te "idővel" megleszel addig aki fizet az azonnal. Lényegében akkor csak 1000 órányi extra alvás +1-1 energiájával költhet többet. Sokat nem számít. kb 42 nap. Ha 8-8 órát vagy afk-ban naponta, akkor ez 6667 energy többlet. Ennyivel kap többet az akinek MOST van cash shop ágya. Mondjuk sok hátrányt nme okoz az ágy, mert a csomagokban benne volt egy pár furniture is. Talán a 30 eurósban nincs bennem de lehet ott is megvan....
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.17. 10:53:18
A bozótruha meg a halruha lehet elsőre furcsák, de opnak egyiket se nevezném. A costume cuccok pedig lehet adnak gathering levelt, meg xp bonuszt, de ezt egy egyszerű halandó is meg tudja szerezni guild pontokkal, kajákkal, elixirekkel, craftolt ruhákkal. Ez kb olyan, mint azon rágódni, hogy pearl shopban van +1 luckot adó kisgatya amikor title bonus és kristályok segítségével amúgy is maxolni lehet.
A te megfogalmazásod alapján az EU és NA régió is gusztustalanul "P2W". A costume slotokat nem tudod használni in game farmolt itemekkel. A costume-ok adnak xp bonust, gathering levelt és speciális egyedi képességeket is (név elrejtés. A halas meg valami hasonló OP dolgot. Talán veszett gyors úszást ami a lomha hajók és béna "Normál" úszás mellett víz menti rajtaütéseknél OP). A szemüvegek nagyobb esélyt adnak a knowledge megszerzésére (pl szörnyek leölésénél), a pénzes fizetős ágy dupla annyi energiapontot ad mint a normál (1 az alap, 2 jön összesen a craftolt vag yin game vett és 3 a pearl shopos ágyból). Az Elion's tear azonnal feléleszt és megakadályozza az XP veszteséget. Annyira azért nem baráti így felsorolva...
Az orosz és koreai még rosszabb. "High end dropnak" számító itemek is szerezhetőek pénzért vehető rng boxokból (pl ogre ring). A tet ogre ring craftolós videóban még két itemet láttam, de nem egyértelmű. Ha jól vettem ki, akkor az egyik minden befektetés nélkül közvetlenül emeli a fail stacket (+5-5), a másik megakadályozza, hogy bukjad a fail stacket (siker esetén?). MIndenesetre mindegyik valós pénzért vehető item.
A "csak idő" az meg a legnagyobb baromság a játékostörténetben. A jobb item jobb esélyeket ad PvP-ben. És ez nem kisebb előny, hanem kezdésnél kb 0% esély vs 100% p2w játéákos nyerési esély. Itt egy topic az orosz verzió kezdeti idejéből. 5 nap után erősebb a suttyó mint a többségünk 3 hónap után. A második-sokadik képeken jelzett későbbi más karakteres állapotokat meg ne is említsük!
This is P2W in BDO Russia
Fixed <#eplus2>#eplus2>
Az EU és NA verzió a szarból várat építés csodája. Próbálták okosan eladni és kevesebb és árnyaltabb "fizetett előnyöket" bent tartani csak. Elég jó lett, de nem "Ingyenes. cserébe ha megvetted nem vagy életképtelen amíg nem fizetsz 1-2k eurót pliuszban a fizetett előnyökre amik vagy sok idő alatt farmolhatóak ki, vagy sehogy és csak a valós pénzes piacon vehetőek. EU/NA régiókban bedobsz 30 eurot és nincs közvetlen p2w. Csak egy -két kisebb buff ami akkor ad előnyt ha ugyanúgy baromi sokat játszol mint mindenki más. A koreai/RU verzió a szokásos 12 egy tucat koreai p2w hulladék, csak kicsit jobban néz ki mint az átlag...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.17. 00:38:44
köszi a válaszokat !
Utoljára szerkesztette: fatmax, 2016.05.16. 09:04:51
Nekem van egy karakterem a Croxus serveren amit 7day triallal sikerült csinálnom.
Nagyon megtetszett a játék és játszanék tovább csak nem tudom megvenni max 2-3 hónap múlva. Ezért szeretném a segítségeteket kérni hogy meg tudjam venni. PÜ-ben adok számlaszámot ha valaki tud segíteni.
És lehet köpködni hogy ne itt kuncsorogjak, de én nem szégyenlem hogy csóró vagyok, azt viszont annál inkább hogy mások segítségét kell kérnem.
Van egy dolog amivel nem vagyok tisztában. Enchantolás után miért csökken a durability maximális értéke?Ezt visszalehet állítani valamivel?
Köszönöm!
Kumiho #2179
Konkrétan a képernyő közepén vannak, de itt meg nem látszanak.
Veni, Vidi, Vici
Livertora most én is rárepülök majd, eddig azt hittem ugyanannyi AP-t ad, de +8-9 a Yuriahoz képest ami azért nem rossz.
Csak igy tovabb 😄
Nekem nincsen ekkora szerencsem sajnos. Livertora lassan mar Bidelni se tudok napok ota mert onnet is instant elviszikt 😄D
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.14. 11:00:06
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Ezt jó, hogy megjavították végre

Veni, Vidi, Vici