Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki talalt mar rola infot, hogy az a kieg, amiben majd jon wizard/witch awakening, az mikor jon ki koreaban? Illetve mik lesznek az elteresek wiz/witch kozott? Mivel 2-2 mas elementet hasznalnak majd, ezert lesz elteres a skillekben ez tuti, csak eddig semmi infot nem sikerult osszegoogliznom a temarol, de mas hatha latott mar vmit.
Próbáltam ezt az árúszállítást - olyat buktam, mint a rottenbiller (sokat vesztettem rajta - egyelőre nem értem miért) de egyáltalán nem bosszantott fel.
Én annak idején qrva sokat toltam a lineage2-t. Még bétán kezdtem, aztán némi off (akkor még havidíjas volt).
Aztán jöttek a free szerverek. HSC meg mit tudom én mi (Beast, Venom, Véranyó, Azgi, Harbo, Abra, stb..).
Utána sok stuffot kipróbáltam, de egyik sem fogott meg igazán. Ez viszont tetszik 😊
ÉS akkor a bukta. Mielőtt megvettem a cuccot (lentebbi hsz-ben a kép) akkor minden jónak tűnt. Aztán darabján buktam közel 800-at (-759) 😄 Tanulópénz..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Trade-néla bargain még emelhet az áron. Elég lutri hogy sikerül-e. 5 energiáért győzködheted az árust. Háromszor próbálkozhatsz egyensúlyba hozni a mérleget a minijátékban. Ha sikeres, akkor jobb árat számít a pakkokra. A távbónusz az most azt hiszem max 55% lehet. Az árfolyam meg talán 130%. Ha sokat adnak el ugyanabból, akkor lemegy ez a 130.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ahh... Akkor jól gondolom, hogy ezt a first aid kitet megveszem itt 1072 ezüstért és a Wester Guard campban pedig el adom 1859 ezüstért?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
#2035 van egy olyan gomb ott a terméknél, hogy market price, arra kattolva meg tudod nézni 1 energiáért, hogy mennyiért tudod eladni másik helyen (%-ban), illetve kapsz bónuszt arra is, ha minél messzebbre viszed
#2037:
- ultimate skilledet tudod ellőni, ha 100%-on van
- alapvetően nem sokat, lehet bankolni a játékban, azt lehet aranyrudakkal, illetve ha 2 város között akarsz pénzt vinni kényelmesebb, mert kb-ban pár milliónál többet nem bírsz el egyszerre
- ugyanúgy meghívod a black spiritet és ahol berakod ki is tudod venni, bár nekem az rémlik nem marad meg a kavacs
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az arany tömb átváltásra jó.Átváltod a silvert "aranyrúdra".Így könnyebb mozgatni,nagy vagyonnál elég jól jön.
A köveket úgy tudod kivenni ahogy belerakod,tehát ha előhívod a black spiritet. (,)
Lehet de nem egyszerű.....múltkor volt egy event azon lehetett egy "sólymot" ... lehetséges hogy a közeljövőben is lesz hasonló event.
Illetve van még egy lehetőség,ha eléred az 5ezer óra játékidőt egy kutya vagy macska közül választhatsz .... ez borzalmasan sok idő...
Én 1 hónap játék után kb 200 óránál járok....(kb fele afk idő).
Felmerült pár kérdés így lvl 30 után...
-Az a Black Spirit's fütyi mire jó, ami gyűlik az ölések után?
-Az arannyal mit lehet kezdeni, amit a raktárosnál lehet venni?
-A cuccokból hogyan lehet kikaparni a belerakott követ(nem enchant)?
Még valami: Ingame nem lehet petet szerezni valahogy csak valódi pénzért?
Aki Alustin szerón van, annak: DrHentes
Utoljára szerkesztette: Titan, 2016.05.29. 19:42:13
A lineage2 (régi, szép amnéziás idők...) ehhez képest faékgyökkettő volt.
Már két paraszt nekem is tolja az ipart. Az egyik krumplival küszködik, a másik meg valami növényt termeszt.
Még egy kérdésem lenne (egyelőre 😄 ).
Szállítok cuccot az egyik városból a másikba, komoly szamárháton.
De itt mit kell nézni? Honnan tudom, hogy x városban mit éri megvenni, ami y városban drágább??

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy alapvetően minden városban alapból lehet 1 munkásod, ha többet szeretnél, akkor kell házakat venni és a Lodging opciót kiválasztani. Ahhoz, hogy tudj küldeni valahova munkást össze kell, hogy legyen kötve a várossal a node. Illetve nem elég a nodeot aktiválni, hanem az "alnode"-ot is kell (pl csákány vagy fa ikonja van). Először marha bonyolultnak tűnik, de kiküldesz 1-2 munkást és belejössz. Én anno hajót akartam építeni és ahhoz néztem mi kell, meg alakítottam ki a dolgokat hamar összeálltak a dolgok.
A ló befogáshoz szükséges "trainer" skilled a lovad szint lépésével növekszik, tehát sokat kell lovagolni, vagy lovas kocsizni, valamint a befogáshoz kötél és cukor is kell meg min. lvl20as szint a karakterednek.
Elnézést a tapasztalt, szkilles fórumozóktól - ők inkább el se olvassák.
Ez most bug vagy fícsör, hogy kilépek a játékból. Aztán amikor legközelebb belépek, akkor a quci slot tök üres.
Qrvára bosszantó.
NEM, fejlődgetéssel gyönyörködéssel max a nálad 5 szintel kisebb mobokat ölöd le ebbe na játékban nem a playereket,de mire erre a szintre eljutsz adig nem is lesz kisebb szintű játékos nálad 😄
Utoljára szerkesztette: Pyotr, 2016.05.27. 20:33:53
██
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.27. 13:00:43
Tegnap megvettem a játékot, az első benyomásaim teljesen pozitívak, de még nem releváns a vele eltöltött órák száma. Játszottam is néhány órát, a mai napon viszont kicsit értetlenül állok a szerva lista előtt, mert amin tegnap játszottam (Alustin) szőrén szálán eltűnt, vele együtt a karakterem is. Szerver karbantartásról nem találtam infot. Kérdem én, miért van ez?😊
Semmi munkám nincs benne, de akkor most kezdjek újat ezeken az Uno, Edan szerverek egyikén? Vagy lassan visszarakják az Alustint?
Vicodine: Örülnék ha az L2 egy felfrissített verziója lenne eredményül. Én nekem L2-ből az volt az igazi nagy élmény, hogy bármelyik szinten a grindelést folyamatosan megtarkították a csúnya rossz fiú PK-sok, és spontán szervezett terület háborúk alakultak ki. Cruma Tower főleg a kedvenc fejlődő helye volt sokaknak rendszerint jártak arra PK-sok, és akkor se perc alatt jöttek a nemes lelkű kezdő védők és ment a csetepaté. Későbbiekben mindegy, hogy PK-s klánba voltál vagy PK ellenibe, ezek a csaták voltak a sava borsa az egésznek. 😊
BDO: Jordine
Köszönöm a gyors választ, akkor beruházom azt a pár ezer Ft-ot erre, hátha nem csalódok! 😊
Véleményem szerint teljesen alkalmas arra amit leírtál, és spanom azt mondja hogy rengeteg dolog van L2ből benne (nekem nem volt szerencsém L2höz). Borzalmas részletes a game és rengeteg dolgot lehet csinálni grind/quest/fight oláson kívül.
Ha nem akarod rögön megvenni innen tudsz venni 7day pass-t, vettem már vagy 7-8 at a spanoknak próbálra: Kinguin.net Tehát megbízható 5perc alatt megjön a kód.
Ami a 2 pack ot illeti szerintem nem éri meg a 20€ többlet a nagyobb, T3 as lovat tudsz már venni ingame 100+k ért a többi cuccra nem emlékszem mit ad még 😊
BDO: Jordine
Keresek valami tűrhető MMO-t, nem ráfüggeni, hanem csak elgyönyörködni a tájban fejlődgetni, beszélgetni, és főleg kínozni a nálamnál majd gyengébbeket PVP-ben... 😊 Alkalmas ez a játék erre? Ha igen, akkor érdemes beruháznom a nagyobb csomagra, vagy teljesen fölösleges? Nem célom percek alatt felhúzni magam és kimaxolni a karakterem meg rákölteni sok pénzt, csak tényleg laza kikapcsolódásnak. Ha nem alkalmas a játék, örülnék ha ajánlanátok valamit, ami lényegében L2 szerű. Azzal sokat toltam és mai napig nem találtam nála jobbat, pedig biztos van... köszönöm a válaszokat. 😊