Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Olviai napikkal nem nagy kunszt, de egy hét után már az ereimet akartam vagdosni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Alchemyt mivel húztad amúgy? Olivia napikkal vagy csak simán gyártottad az anyagot?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azert nem keves az a mennyiseg ami ott van 😄
Igy is sok energyt elfog vinni a folyamatos Elixir of death gyartas lehet erre mar nem maradna annyi :/
Azert koszi.

@mikromanus Sajnos farmerkodasra a sok PvP melett meg az item farm/daily melett nincssen idom :/
Max elnyomom ketszer a 253 energyt valamire aztan mehet a mokuskerek.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:45:00

Veni, Vidi, Vici

+1: weeds jöhet rovarirtéásból és a növénykéid kezelgetéséből is a farmodon. (emellett farming XP-t is adnak a "Javítások"😉. A weeds ott az alap drop. Az ágvagdosás és rovarirtás dropjához nem kell hoe. A "Normális" gatheringnél ha nincs nálad hoe, akkor mindenből weeds és wild grass jöhet csak.
SzirmosSzisza
Csináltam egy ilyet magamnak Serendia specialhöz, ennyi kell 1 darabhoz. (de marhára nem pontos, mert ha csinálsz valamiből 1-et, akkor általában 2-3-at simán ad, de sacc/kb-ra be lehet lőni). Ha van 1-2 alt aki csinál Flour-t meg Dough-t, esetleg még Essence of Liquirt vagy Sonkás szenyó al-összetevőit akkor nem vészes. Én pár napig csinálgattam mire jött, de azóta is csak csücsül a raktárban 😄

szerk.: ami igazából szopás az a hús és tej, mert sosincs marketen és manuálisan kell gyűjteni, bár most a húst talán megéri gyűjteni a Black Shard miatt vagy mi az ami kell majd +16-hoz.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.25. 15:42:16

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Pirossal mutatja azt ott a kepen.

Koszi a valaszt 😊

@Cat 02 feled meg az lenne a kerdesem, hogy Balenos special,Calpheon Special,Serendia Special es a Knight kajat sokaig tart ossze rakni? Mert ha sokt kell veluk foglalkozni akkor marad tovabbra is a marketes vasarlas rajuk.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:38:09

Veni, Vidi, Vici

Jáj, tényleg. Mondjuk negatív csíkot nem jelöl, így csak a számérték minuszos. Lassú vagyok most épp. Most szívódik csak fel a kávém.

©Zarache87: Marketplace. Ez az amit abszolut nem érdemes "farmolni. Ha mégis erre vetemednél, akkor a bush, ticket (vagy mi) és a fruit tree adja alapból (+magokat is adhatnak). Ha viszont nem használsz hoe-t, akkor minden gaz csak füvet ad. A legtöbb receptnél mindegy hogy egyszerű weeds, vagy wild grass verziót használsz.
Ha wild herbre gondolsz, akkor annak random a kimenete ha van munkaeszköz. Mindenütt van belőle dögivel.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:38:52
Amugy ha mar ennyit foglalkoztal alkimiaval. Tudnal adni tippet, hogy Wild Herbet vagy sima weedset hool szerezhetnek be sokat? Mert alkimia huzasara akarom csinalni az elixir of death-et ami PvP-re es bossolasra meg jo lesz kozben. Foleg azert mert a Human Hunt elixirnel azert sokkalta jobb PvP-re 😄
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:34:47

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Maintenance volt reggel, meg a nagyobb guildek nem ezen a csatornán vannak.

Amúgy jól mondta, az attack speed van mínuszban.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.25. 15:32:36

Annak szántam akinek te is válaszoltál, de így olyan szép összefüggő és nem terheli az agyat. 😄
Az meg nem attack speed hanem AP és az inkább sebzés, vagy "attack power", de nem speed. Vagy nem az AP-re gondoltál? No, ez neked ment. Csak mert Attack speed nagyon nem kell Wizardnak.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:32:37
Biztos nekem szantad valasznak? 😄

Veni, Vidi, Vici

WTF...Ennyire deglett ez a szerver? Vagy mindenkinek összeomlott a kliense hirtelen? Megint? 😄
Azt' én is jól elvagyok azért. 216 energy, 272 CP,
Gathering és Processing: Professional 9
Farming és Cooking: Skilled 7
Alchemy: Artisan 3
Trade és Training: Apprentice 5
A halakat meg inkább hagyjuk (beginner 2 talán)
A farming és Alchemyn túl nem nagyon vagyok semmiből se top5. Mizus? Ennyi sok PvP játékos van nálatok? Alig valami life skilles? <#eplus2>

MOndjuk másfélszere ennyi napot volt online a karakterem (munkaidőben persze AFK)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:21:09
A kepen az atk speed tetszik a legjobban XD

Amugy gz.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:03:44

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Izgalmas lesz gyűjteni a vizet 😞

sikerült ma jókor belépnem, kövi frissítésnél el is tűnt, de pár percig a 3. leggazdagabb voltam a channelen 😄

BEAST
Kezdhetem megint halmozni a purified watert. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza

Izlések és pofonok,kinek mi számít jobban... 😊 ebben is és abban is van valami.
Amúgy azt írtad hogy a nagyobb létszámú szerver a "jobb"... erre válaszoltam 😊
Ám én is voltam magyar ellenes egy darabig,de voltam német és nemzetközi légióban is.Ott sem változott meg a véleményem...mindenhol vannak retardáltak 😄
SzirmosSzisza
Nyomogatom folyamatosan a refresht és instant eltűnik, úgy, hogy utoljára még rajta volt a B betű (bid fázis). Ellenben már figyelek a shortswordra is, Ninjanak is legyen kardja 😄

#1979: http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/83276-hacker-hunting-initiative/&page=26#comment-1142090 aztán lehet kamu, de nem hiszem

A temp ban kamu. Nem csinálnak ilyesmit. Állítólag. Aki csal annak megy a végleges radír a karakterére és accountjára.
EGyrészt gyorsnak kell lenni. Ha sok másodpercet késel, akkor elviszik a vadak. Másrészt "fake" bid rendszer van. Ez azt jelenti, hogy véletlenszerűen sorsolja a nyertest. Bideléskor aki első annak sorsol. Ha nyer, akkor a többi már nem játszik. Ha nem, akkor következő-következő-következő... Amíg nincs nyertes. Ebben az időben még tudsz bidelni egyszer. Ha nincs nyertes, akkor szabad vételre megy az item és elmegy azonnal jó esetben. Ha nyer valaki, akkor ott a vége a bulinak és nem megy szabad prédának. Elég egy kommunista baromság. Alulárazottan adják el amiből kevés van. Két évet várhatsz egy skodára (vagy livertora) majd, de lehet csak piros színben lesz. 😊
SzirmosSzisza
Úgyis elviszik instant. Elkezdtem én is vadászni Livertora de a Purchase gombot még nem láttam, instant eltűnik a bidding után.

Amúgy az elnéptelenedést egyedül a Daum tudja megállítani, de Ők eléggé rossz irányba mentek el a csalók kezelésénél (temp ban és minden összecsalt cucc megmarad).
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.24. 15:59:21

A "Pont jó" játékos mellett hal ki leggyorsabban a szerver. Páran elmennek, vagy jön némi új terület vag ytartalom, aztán megritkul (arányaiban) a játékosállomány. Aztán tényleg sivatag lesz a black desert népsűrűségben. Meg pár kevésbé kitartó emberke lelép, aztán már akkro nem is olyan aktív és jó a régi jó szerver. Egynemzeti guildek is emiatt sérülékenyek. Nincs elég nagy utánpótlás.
Hi,

Igazad lehet, de én nem is mondtam, hogy az Alustin rossz lenne, csak annyit állítottam hogy a Jordine a legzsúfoltabb 😊 és még egy pozitívum a Jordine oldalán, hogy nem ott van a legtöbb magyar 😛 (mi igyekezzük elkerülni a "magyar" server-eket, akinek nem inge....)

BDO: Jordine

Azért ezzel vitatkoznék hogy melyik a jobb szerver.Bőven van elég ember az Alustinon is. 😊 így is sok esetben telítettek a jobb farm helyek és a marketből is szempillantás alatt elvisznek mindent.Nem is beszélve a nagy magyar létszámról. Aion-os pályám alatt megtanultam hogy soha sem az a legjobb ahol tömeg van.Pont a jol eltalált "közép" létszám a legjobb. 😊
Beza. Kell a friss hús a darálóba. Meg ha jön a sok új hely és felhígul a mezőny (kevesebb ember négyzetkilóméterenként), akkor hasznos ha baromsi sokan vagyunk. Így könnyebb feltölteni a világot. Az indulás mindenkinek laza lesz. Kevesebb az alacsony szintű karakter most már, meg védelem is van 45. szintig.
Ha nagyon pacifista vagy és reflexből elutasítod a pvp-t, akkor ez az a határ ami fölé nem szabad menni. De ugye nem idegenkedik senki egy kis pofozkodástól? 😊
Plus az AH-t ne felejtsd el, ha nincs player nincs AH forgalom se. 😊

SzirmosSzisza
Csak kíváncsi voltam 😊 Szerintem itt amúgy pont jobb, ha kevesebben vannak. Nem kell a mobokért harcolni, nagyobb eséllyel van world boss drop, etc. Bár, majd a Siege war eldönti, ha mindenki csak ül a babérjain Alustinon és nem támad be mást, akkor lehet tényleg szopás lesz :S

Hát akkro gúgli besegített. Véleményezd az alábbiakat:
https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us/articles/205605912-Guest-Passes
Erre irányít:
Activate your guest pass at this URL:

https://www.blackdesertonline.com/shop/code​
•You will find the download link in your account page at URL:

https://www.blackdesertonline.com/myinfo/

Register Your Key
Please enter...
button

Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.24. 15:16:12
Hogy érted? mivel ez csak írott szöveg s nem látom a mimikád nem tudom ez most pejoratív mondod vagy sem. 😊

Mert ha igen akkor én nem azt mondtam neki hogy gyere és játssz velünk jajjj de jó, csak annyit hogy jöjjön a Joradine re s azért mert az a server általában full a többivel ellentétbe, s mivel ez mmo a több létszámú server a jobb server, ennyi 😊

SzirmosSzisza
Vagytok már 10-en?😄

Igen, azt hiszem oda megyek majd.
Csak le kell töltenem... ahogy nézem 33GB 😄
Majd asszem éjszaka nekiengedem a telekomot. 20 megbites szar

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Welcome, btw gyere a Jordine server-re 😛

<#worship> <#eljen> Kössz, így jó! Nem értem, hogy báar azt írják, hogy az akkountnál található ez, de mégsincs ott...
Utoljára szerkesztette: Pupuci, 2016.05.24. 15:02:12

Már ne haragudj, de nem véletlenül kérdeztem meg 😉

@Mikro és @Pupuci nem 1x ü nem találod meg simán az accnál, melóba vagyok nem tudom berakni a linket de próbáld meg google keresésel hogy Black Desert code redeem

Ez lehet jó link: https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/48u2yf/how_do_i_redeem_a_code/

Mondjuk belépsz és accontnál valami Add key? Tuti valami szembetűnő és nagyon egyszerű, mert nem vagyok egy profi vásárolgatásban, de simán megvolt...

Ok, mondjuk preorder-nél lehhet más volt a logika, mert ott "helyből" vettem meg a kulcsot és azonnal meg is kaptam. Nem kellett írogatni semmit...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.24. 14:36:25
Köszi!

Vettem egy ilyen kulcsot, de... hogy tudom hozzáadni az akkounthoz?

Hello,

Igen 1x megveszed és annyi, nincs havidíj, 7day pass t nem tudok adni mert mát ellöttem, de innen vettem már vagy 7-8 at a spanoknak próbálra: Kinguin.net Tehát megbízható 5perc alatt megjön a kód, s 2€ a 7day pass.

Srácok.
Ez ilyen egyszer megveszem 29.99 vagy 49.99€-ért és jó napot? Szóval nem előfizetéses ugye?
És még egy. Nincs valami kipróbálható "demó"? Csak ez a mások jóindulatára hagyatkozó "Guest passes" ?

Köszi ! Akkor ez komoly túra lesz evezős csónakkal !
BEAST
Amennyire én tudom csak saját hajóval mehetsz oda. Eleve a kikötőben lebzselő node manageren kívül mindenki ellenséges a szigeten.

Kuit islandra van valahonnan olyan járat mint Iliya islandra , vagy csak saját hajóval lehet eljutni ?
SzirmosSzisza
Bazz, mai első red battlefieldet megnyertem, de elfelejtettem felvenni a küldetést szal próbálkozhatok megint ...

Nem csak voice minosegben, hanem kb olyan, ha a ts3 mondjuk egy kocka lada, akkor a discord egy uj 5os GT bmw, teljesen mas kategoria. Mi is egy jopar honapja azt hasznaljuk mar, es nagyon popec. Meg a sanya egy botot is beallitott benne, hogy jelezze melyik chanelen mikor es melyik boss fog eledni, illetve mikor lettek lekurva, meg hasonlo josagok, szal tobb mint egy szimpla kommunikacios progi😊
Jordine népe csináltam egy Discord Server-t ahol lehetne tartani direct módon a kapcsolatot.

Akit érdekelne join 😊

Discord SgBDo Jordine

Aki nem ismeri Discord egy chat-voice alkalmazás ami böngészőben is múködik (de van hozzá downloadable app telefonra,pc-re),s szerintem tényleg sokkal jobb mint a TS és társai, voice minőségben mindenképp.

Hello,

Sorry a késői válaszért de forum-ozni leginkább csak melóból szoktam, este meg hétvégén gyerekezés s miután lefeküdtek apa meg gyaluzik kockulni 😊 So ingame family name: Nivota

Kösze

SzirmosSzisza
Egyszerre akarom őket, ne kelljen feleslegesen futkározni.

Fozhetnel ram is 😄
Latom jo sok mellektermeked van amit meg nem valtottal be.

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Költözés, marha messze volt Calpheon, szóval átrakom a főzöcskézést Heidelbe 😊

Értem.Köszi. 😊 eddig ezzel nem voltam tisztában hisz zöldet javítottam zöldel.Gondolom livertot sem lesz egyszerű húzni hisz a memory frag ára az egekben van.Nem mint ha lehetne kapni... 😊