Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Igy is sok energyt elfog vinni a folyamatos Elixir of death gyartas lehet erre mar nem maradna annyi :/
Azert koszi.
@mikromanus Sajnos farmerkodasra a sok PvP melett meg az item farm/daily melett nincssen idom :/
Max elnyomom ketszer a 253 energyt valamire aztan mehet a mokuskerek.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:45:00
Veni, Vidi, Vici
szerk.: ami igazából szopás az a hús és tej, mert sosincs marketen és manuálisan kell gyűjteni, bár most a húst talán megéri gyűjteni a Black Shard miatt vagy mi az ami kell majd +16-hoz.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.25. 15:42:16
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Koszi a valaszt 😊
@Cat 02 feled meg az lenne a kerdesem, hogy Balenos special,Calpheon Special,Serendia Special es a Knight kajat sokaig tart ossze rakni? Mert ha sokt kell veluk foglalkozni akkor marad tovabbra is a marketes vasarlas rajuk.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:38:09
Veni, Vidi, Vici
©Zarache87: Marketplace. Ez az amit abszolut nem érdemes "farmolni. Ha mégis erre vetemednél, akkor a bush, ticket (vagy mi) és a fruit tree adja alapból (+magokat is adhatnak). Ha viszont nem használsz hoe-t, akkor minden gaz csak füvet ad. A legtöbb receptnél mindegy hogy egyszerű weeds, vagy wild grass verziót használsz.
Ha wild herbre gondolsz, akkor annak random a kimenete ha van munkaeszköz. Mindenütt van belőle dögivel.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:38:52
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:34:47
Veni, Vidi, Vici
Amúgy jól mondta, az attack speed van mínuszban.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.25. 15:32:36
Az meg nem attack speed hanem AP és az inkább sebzés, vagy "attack power", de nem speed. Vagy nem az AP-re gondoltál? No, ez neked ment. Csak mert Attack speed nagyon nem kell Wizardnak.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:32:37
Veni, Vidi, Vici
Azt' én is jól elvagyok azért. 216 energy, 272 CP,
Gathering és Processing: Professional 9
Farming és Cooking: Skilled 7
Alchemy: Artisan 3
Trade és Training: Apprentice 5
A halakat meg inkább hagyjuk (beginner 2 talán)
A farming és Alchemyn túl nem nagyon vagyok semmiből se top5. Mizus? Ennyi sok PvP játékos van nálatok? Alig valami life skilles? <#eplus2>#eplus2>
MOndjuk másfélszere ennyi napot volt online a karakterem (munkaidőben persze AFK)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.25. 15:21:09
Amugy gz.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.25. 15:03:44
Veni, Vidi, Vici
sikerült ma jókor belépnem, kövi frissítésnél el is tűnt, de pár percig a 3. leggazdagabb voltam a channelen 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy azt írtad hogy a nagyobb létszámú szerver a "jobb"... erre válaszoltam 😊
Ám én is voltam magyar ellenes egy darabig,de voltam német és nemzetközi légióban is.Ott sem változott meg a véleményem...mindenhol vannak retardáltak 😄
#1979: http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/83276-hacker-hunting-initiative/&page=26#comment-1142090 aztán lehet kamu, de nem hiszem
Amúgy az elnéptelenedést egyedül a Daum tudja megállítani, de Ők eléggé rossz irányba mentek el a csalók kezelésénél (temp ban és minden összecsalt cucc megmarad).
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.24. 15:59:21
Igazad lehet, de én nem is mondtam, hogy az Alustin rossz lenne, csak annyit állítottam hogy a Jordine a legzsúfoltabb 😊 és még egy pozitívum a Jordine oldalán, hogy nem ott van a legtöbb magyar 😛 (mi igyekezzük elkerülni a "magyar" server-eket, akinek nem inge....)
BDO: Jordine
Ha nagyon pacifista vagy és reflexből elutasítod a pvp-t, akkor ez az a határ ami fölé nem szabad menni. De ugye nem idegenkedik senki egy kis pofozkodástól? 😊
https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us/articles/205605912-Guest-Passes
Erre irányít:
Activate your guest pass at this URL:
https://www.blackdesertonline.com/shop/code
•You will find the download link in your account page at URL:
https://www.blackdesertonline.com/myinfo/
Register Your Key
Please enter...
button
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.24. 15:16:12
Mert ha igen akkor én nem azt mondtam neki hogy gyere és játssz velünk jajjj de jó, csak annyit hogy jöjjön a Joradine re s azért mert az a server általában full a többivel ellentétbe, s mivel ez mmo a több létszámú server a jobb server, ennyi 😊
Csak le kell töltenem... ahogy nézem 33GB 😄
Majd asszem éjszaka nekiengedem a telekomot. 20 megbites szar
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Utoljára szerkesztette: Pupuci, 2016.05.24. 15:02:12
Ez lehet jó link: https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/48u2yf/how_do_i_redeem_a_code/
Ok, mondjuk preorder-nél lehhet más volt a logika, mert ott "helyből" vettem meg a kulcsot és azonnal meg is kaptam. Nem kellett írogatni semmit...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.24. 14:36:25
Vettem egy ilyen kulcsot, de... hogy tudom hozzáadni az akkounthoz?
Igen 1x megveszed és annyi, nincs havidíj, 7day pass t nem tudok adni mert mát ellöttem, de innen vettem már vagy 7-8 at a spanoknak próbálra: Kinguin.net Tehát megbízható 5perc alatt megjön a kód, s 2€ a 7day pass.
Ez ilyen egyszer megveszem 29.99 vagy 49.99€-ért és jó napot? Szóval nem előfizetéses ugye?
És még egy. Nincs valami kipróbálható "demó"? Csak ez a mások jóindulatára hagyatkozó "Guest passes" ?
Akit érdekelne join 😊
Discord SgBDo Jordine
Aki nem ismeri Discord egy chat-voice alkalmazás ami böngészőben is múködik (de van hozzá downloadable app telefonra,pc-re),s szerintem tényleg sokkal jobb mint a TS és társai, voice minőségben mindenképp.
Sorry a késői válaszért de forum-ozni leginkább csak melóból szoktam, este meg hétvégén gyerekezés s miután lefeküdtek apa meg gyaluzik kockulni 😊 So ingame family name: Nivota
Kösze
Latom jo sok mellektermeked van amit meg nem valtottal be.
Veni, Vidi, Vici