Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.06.17. 18:16:08
Veni, Vidi, Vici
Illetve ha minden igaz az a patch notes amit lattunk nem teljes.
Skill reset is lesz meg ezzel kapcsolatban vagy ezen kivul valami nagy bejelentes csak az egy ideje csuszik mar 😄
Veni, Vidi, Vici
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A siege/node war és a valencia I patch egy és ugyanaz. Tekintve hogy a node warnál fel van szépen sorolva a Valencia rész is, így ez nem tűnik félreértésnek.
szerk: vagy a fene se tudja. Lehet a terv az volt egyben jön, aztán mégse. Elég izmos a balance és tartalmi változás, hogy ne zavarjon ha esetleg az új területek csak később érkeznek.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.06.17. 15:33:21
Illetve nem TRI, hanem PRI a gyűrű
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.06.17. 14:17:13
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- a treant costume névrejtése nem működik majd node warokon, siege és red battlefielden. Megy is a sírás a sok gyükérnél a fórumon. Álszent kis gyíkok. 😊
- questből összeszedhető egy TRI MoS erősségű gyűrű.
- gyengülnek a szörnyek és több XP-t adnak
- vége a rumszagnak. Nincs több pia drop és a meglévő is felszívódik sajna.
•Max Lv for Breath, Strength, and Health in training(My Information) has been increased from 30 to 50.: lehet megint szaladgálni egy kis extráért
•Accuracy for all classes’ skill have been changed: ok, de hogy? Épp kiteszteljük, erre belekotornak ejnye
•Infinite Mastery skill series can be now acquired from 50 to 55 instead from 55 to 60: csökken a szintkorlát. Na kösz. Skill reset jó lenne. az a 700(!) life igen hasznos lehet az alap +5 upgradenél
•Calculation for Max HP, MP, WP, and SP has been changed from random method to fixed method when leveling up. Those stats will be adjusted accordingly: kiveszik a random élet és manapont kiosztást szintenként. Minden egységesedik. Mondjuk nem értem miért rakták bele, de szerintük (fejlesztők) ez "fun" volt.
- az erősebb skillek castolásakor a castolás alatt superarmort kapsz. Ez azt hiszem annyit jelent, hogy kevesebb sebzést kapsz és CC ellenállást (vagy immunitást). Wizard, whitch és a ranger kap ilyen buffot. Pár kisebb skill casting animációja is rövidül vagy megszűnik.
- a berserker elég vaskos buffokat kap (másfélszeres sebzés több skillen)
- megszűnik a "cc-chain". Nincs több indokolatlanul erős cc kombó. Sírjanak csak a kis warriorrok és valkűrök!
- fehér itemek nem adhatóak el marketplaceben
- marketplace árszabályozás módosul picit (semmi extra infó eddig)
- craftolható zafír ékszerek
- a boss armorok az eddigi kék helyett "sárgák" lesznek, mint az ogre ring. Ez nem tudom mennyiben lesz változás. A sárgák többnyire jobban skálázódnak enchanttal (több sebzés, vagy több enchant specifikus bónusz enchant szintenként)
- a memory fragmentes javítás módosul. Alapból a fehér-zöld-kék-sárga itemeken egy fragment 10-5-2-1%-ot javít. Memory of Master itemmel (jó eséllyel ez a loyalty shopos artisan memoryval azonos) ez a javítás 30-15-6-3%
- cash shopba jönnek új costume itemek és "extra nagy" itemek. Pl +200lt weight limit és +16 slot item
- pvp Dueling lehetőség 1v1 és party vs party harcra (nincs semmi veszteség ebben a módban ha alulmaradsz)
- több ellen lesz a sausan garrison mellett
- a processingnak megszűnik az energiaköltsége. Újabb AFK tevékenység. ha erre gyúrtál, akkor most sz*psz.
Az AngelFury névre hallgató guildünk tagfelvételt hirdet az Alustin szerveren. A guildünkben nagyobb létszámban találhatóak felnőtt játékosok, de ez ne félemlítse meg a fiatalabbakat sem, őket is szívesen várják tapasztalt játékosaink. Mindenkinek van családja, munkája, és más elfoglaltsága, ami fontosabb mint a játék, ezt mi megértjük, szóval nem probléma ha nem vagy képes 7/7 napot játszani.
Klánunk főbb célja, hogy egy erős összetartó magyar közösséget építsünk ki, amit úgy valósítunk meg, hogy a szerver többi magyar klánjával is állandó kapcsolatban állunk valamilyen szinten.
Követelmények nincsenek, kezdő-veterán játékosokat is szívesen látjuk, amit elvárunk az a guild questeken való aktív részvétel, lehetőségeidhez mérten, természetesen.
Érdeklődés:
Facebook: AngelFury BDO Guild ( https://www.facebook.com/groups/859672337486059/ )
TeamSpeak 3: gold.voic.in:6300 (félreértések elkerülése végett nem kötelező használni, de hasznos lehet számodra)
Játékban is megpróbálhatod megkeresni tagjainkat, de ez a nehezebb módja.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.
Utoljára szerkesztette: Zeshin, 2016.06.16. 01:02:10
#2136: hát ja, 100+ millióért elég jó üzlet lett volna, de 38-ért tuti nem adom el ;;
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szerk.: úgy néz ki még mindig fasza a piac, mégse ér olyan sokat...
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.06.10. 23:29:43
Nézem ezt a szkill kalkulátort.
Tök jó meg hasznos, mert lehet tervezni vele, de...
Azt honnan tudom, tudhatom vagy honnan kellene tudnom, hogy mondjuk egy lv30-as karinak mennyi szkill pontja lehet?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Stats that increase upon character level up has changed from random to static.
Stats affected: Max HP / Max MP / Max WP / Max SP
Max HP / Max MP / Max WP / Max SP of characters have been increased due to the changes.
More Fruit from farming
You now get more trade XP if you are selling items further away.
Added way to automatically get water from river (there will be checkbox if you want to AFK collect water)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.06.08. 16:36:48
A classt meg tényleg mindenki eldönti magának, de egyelőre a koreaiaknál más jobban nem ért hozzá, bár lehet a Kuno awakeningje jobb lesz, akkor meg megint borul az egész.
Itt a reddit bejegyzése. Lusta vagyok twitch linket is mellékelni, de ott van az is. <#taps>#taps>
Ninja az jó népszerű lesz, Koreában dicsérik eléggé + a kunora azt mondják, hogy useless, szal sztem sokan váltanak majd (nekem is tervben van, Witch után kell valami gyorsan mozgó class 😄)
Srácok. van egy ilyenem.
Azt nem értem, hogy a 100% durability miért 90? Nem tört vagy mit tudom én... És jól látom, hogy kell egy yuria shortsword ahhoz, hogy a kovács pajti megtudja reparálni?
De a fő kérdés, hogy mitől lett egy 90?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A munkás tud termelni a node-ok farmjain. Vagy fát vágni, vagy bányászni. Ezek a standard feladatai a nyílt terepen. (emellett a városokban craftolhat is persze). Saját farmjaidon/kertjeidben begyűjteni nem tud, de rá tudod állítani egy-egy farmra a munkásokat és akkor helyetted irtja a kártevőket és metszegeti a növényeket. A mag és termény betakarítás mindig manuális feladat. csak a karaktered csinálhatja.
Áthelyezni nem tudod a munkásokat, de dolgoztathatod őket bárhol. Ha máshol dolgoznak, akkor hosszabb lesz a munka ideje, mert oda kell mennie és a munka végén visszatér a szülővárosába. Ha más város munkását dolgoztatod valahol, akkor a munkás kiinduló állomásának storage-ban kell meglennie az anyagoknak és ott kell helyet biztosítani a készterméknek.
-Ha egy városba 10-esével tolom a controbution pontot az mire jó, ha "szintet" lép?
-Azt nem lehet megoldani, hogy a farmon gyűjtögesse a melós a cuccot, amit majd én elviszek?
-A melósókat nem lehet egyik városból a másikba áthelyezni?
De semmi más lúúúszerszámot. Mééé??? 😄
Balenos A2 - AngelFury
Calpheon A1 - Rar,Zip
Valencia A2 - NoPara
Ezen kívül van több kisebb guild,ezek helyzete ismeretlen.
A 2-es pont ismerős....hasonló cipőben járok....egy biztos, hogy holnap rád írok "drhentes" néven... Nem értem miért kerülik a kontaktot...
Veni, Vidi, Vici