Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Gondolom csak halászhálóba akadt szegény, és ti kiszabadítottátok. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

addig jó míg fut. Nekem a szekér spontán leáll néha. Elmentem szunnyadni, erre alig fejlődtek, a szekér áll, a villanypásztor-terelgető-csík meg eltűnt. Láttam még egy-két embert ácsorogni, így lehet nem egyedi eset volt, vagy az egész channelt érintette. EZ akkor jó ha hosszú távon futtatod automatán a karaktert vagy szekeret és épp haramiák közelében hal le a futás. <#taps>
SzirmosSzisza
Biztos növelni akarja a breathjét 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ez a kari második napja fel-alá rohangál Glishben. Ugyan azon a rövid útvonalon...

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Esetleg van valakinek felesleges guest passa? 😊
SzirmosSzisza
lehet tehenet farmolni 😊

Ja meg van, csak eddig nem jelent meg, csak mostanaban valahogy, mert az event itemeknel eddig is neztem de nem volt, de jot tett az ujrainditas
De hova teszi a rendszer? Inventoriban nincsen, rewardoknal sem latom...
SzirmosSzisza
TET or quit 😄D

Bejelentkezésért kapsz napi 1et.
Van vmi event, ahol is sealekbol kell alakzatokat kitenni rewardokert. Na mar most a sealek vagy mik honnan szerezhetoek be?
Ez benne van a notesban. Green armorokat és fegyvereket lehet force enchantolni lvl 18-ig. (ami alapból zöld. Az ultimate és a kék verzióit is). A boss armorok és fegyverek + a liverto nem force enchantolható. Lvl 17-től van bukásnál downgrade. Vagy esély rá? Azt hiszem erre jó a cron stone armor és weapon esetében. megakadályozza a downgradet (csak sok kell bele, azt' az meg drága). Accessorynál a destructiont védi ki, de 30% eséllyel bukásnál lesz a célitemeden egy szintnyi downgrade. A cron stone DUO és afeletti itemekre használható.
SzirmosSzisza
Redditen azt írják, hogy +18-ig lehet még sincs 100%-os bukás, meg azt is, hogy ultimate grunilt tudták forceolni, örülnék, ha Daum össze tudna rakni egy rendes patch notetot....

A hard és sharp shardok már tegnap kifogytak. Párat kidobtam a piacra, de azért 10 sharp és 30 hardot megtartottam biztos ami biztos. Szerintem a terv szerint weapon 17-ig, secondary 15-16 (amíg lesz anyag) az armorok meg szépen egyesével 16-16, majd 17-17-re. Aztán majd erővel ha lehet. fene se kockáztat. Vagy a Cron stone menti a szintet? Accessorynál nem törik de szintbukás van ha nem jön be a kisérlet. fegyver-armor nem semmisül meg, így valami haszna kell hogy legyen a sokmilla biztosítéknak. Megsasolom még hazaindulás előtt. Csak a fórumon karbantartanak, így sokminden nincs elérhető állapotban infók terén.

Ja, meg itt a patch notes ha más eddig nem linkelte
SzirmosSzisza
"If enhancement of +17(DUO), +18(TRI), +19(TET) fails, Enhancement level will drop by 1 and MAX Durability will be reduced by 10." ez így érdekes lesz, főleg, hogy Kzarka/Livertot nem lehet forceolni

BEAST
kar hogy kzarka pl kb csak ejszaka szokott spawnolni, legalabbis eddig csak akkor csiptem el hetvegeken 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
"Next there is now a new quest for boss weapons i.e Karanda,Karzka,Nouver you must kill them 100 times for their respective weapons."

100 az nem kevés, de legalább valamennyire segít, ha rossz az RNG-d. ... (egyelőre Koreában csak)

Azért a standard 25 scrollos (5 player x 5 scroll) körben mindenkinek van esélye hozzáérni az ellenhez párszor. <#taps>
SzirmosSzisza
Igazából arra gondoltam, hogy mire végig castolt az S+F + residual lightning addigra a ranger kb meg is ölte 😄

A normál scroll bossok könnyűek. Majdhogynem egymagam is lesebzem őket ha el tudok két nagyot sebző skillt lőni (partyban egy is elég). csak ugye ha egyedül vagyunk akkor lerohanhatnak vagy kizökkenthetnek a chaneling alatt. Mindenesetre ezek a bossok nem vészesek. Kényszer hatása latt (lejáró tekercs) soloztam már mindegyiket legalább egyszer. Az ancienteket is. Ok, most könnyebb hogy az MMA CD-je lényegében nem létezik. Korábban kevés nagyot sebző rövid cast idejű skill volt és a nagyot sebzőknek nem volt védelme castolásnál. Most már nehezebb kizökkenteni. Most legalább elkezdhetsz sebezni mielőtt földre küldenek.
Mármint a lista a baromság, meg ez az egész kaszt besorolósdi "erő" vag yhasznossági sorrendbe. Nem a vélemények baromságok. Vagy legalábbis nem mindegyik.

Én wizard vagyok, mert szeretem a caster karaktereket, ez nagyot is üt, meg csapatjátékra is jó. Kár hogy én meg antiszociális vagyok és a csapatjáték nem mindig áll kézre. No, majd most így lvl 56 után. 😊

Cat 02: ez meg az enyém. Csak már van rajta +3 AP (Duo gladiátor belt). Meg rejtve 11 AP (socketek és grunil set bónusz) és 18 damage reduction.
Cikázott a gyerek össze-vissza. Simán lehet hogy elvétettem a kezdés pillanatában. A szörnyeknél meg jó az más támadás után is, csak az MMA gyakran kinyírja egy ütésre az ellent, onnan meg bukott a terv .
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.06.29. 10:02:42
SzirmosSzisza
Bronze dagerrel nekem már normálisabb a mana lopás. Állítólag amúgy, ha simán jobb klikkel támadsz a szörnyre először és utána szívsz tőle manát akkor jobban megy, PvP-ben meg gondolom jobb gearje volt a másik félnek vagy nagyobb volt, működni működik ott is.

Amúgy a jó kezekben inkább jó gearrel szerintem, pár napja nyomtunk ancientet és kellett 5. random aztán jött szerver első klánból valami random ranger, kb instant halt mind a 3 miniboss a scrollból 😄

Sose értettem, illetve értem én, csak... szóval azt, hogy valaki azért játszik egy adott karival, mert az mekkora qrva nagy op.
Kipróbáltam az összeset, igaz nem nagy szinten. Nekem a Valkyrie tetszik a legjobban, így ezzel játszom. 😊

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

a bdo forumon nyomatták ezt a zöldséget. Van is alatta sok-sok vélemény. Többnyire baromság. Amit mondtak ott az annyi volt, hogy a warrior nem szar GvG-ben. A kevesebbet öl meg épp a nagy PvP-ben nem számít, mert nem ez az elsődleges feladata, hanem hogy elöl nyomuljon és bírja és ne engedje az ellent az érzékeny husira hátul. Vagy valami ilyesmi. A berserkert most jobban kedvelik. Nem tudom hogy azért, mert ennyire jó, vagy mert kb semmi védelem nincs a cc támadásaira (legalábbis a "power armorok" nem védenek az ellen ha egy kigyúrt böszme állat megragad és földhözvág 3-4-szer, vagy pankrátorosan ugrik veled egy nagyot és landolásnál úgy helyezkedik hogy fájjon). A sorcit modták hogy elég haszontalan, de ez sem egészen igaz. A buffja(i) elég hasznos(ak). Meg jó kezekben a sorci most se gyenge. Azt ennyi. Ha nincs ami feltartja az ellent, akkor a wizard/witch azért picit sérülékeny. Ha jó a stratégia/taktika, akkor viszont nagyon jó sebzést ki tud osztani.

Más: Jön a Valencia I patch ma. +30% terület, +500 quest, perma PvP terület és valami "Kriminálisan rossz közbiztonságú" városka, szomjazás és fagyhalál a sivatagban, bálnavadászat, meg egy rakat szép új vasbánya a melósoknak (onnan lehet black stonet szerezni). Ja, meg a siege és a node warokat is jelezték, de nem tudom az lesz-e. Rremélem ha lesz akkor nem azért mert kell a PvP tartalom, hanem mert javították a hibákat!

Tegnap elértem a lvl 56-ot. A sok csökött meg csak rohan a farm területen hogy előbb tudjon ütni és fel van háborodva ha leszarom és lecsapom a célpontjaikat. Pár gyökeret szivattam is akik betámadtak. Többnyire megyek a magam útján és ritkán nyúlok be máshoz, de ha megtámadnak, akkro utána rájárok a célpontjaikra folyamatosan. Egyik sorci nagyon keménykedett az egyik sűrűbb helyen. Aztán PvP-ztünk vag y45 percet. Mondjuk én csak trollkodtam, mert a reakcióidőm rémesen lassú volt, az egerem és az otthoni gépem asztala silány komoyl pvp-hez, nem volt nálam semmi potion és nem is igazán érdekelt hogy győzzek. Azért sokat elpepecselt hogy lesebezzen és megöljön vagy rámhúzza a szörnyeket és becc-zen. Semmi XP-t nem vesztettem. 2-szer haltam mert elfelejtettem figyelni az életcsíkot és a heal skillek cd-jét. Ja, meg a manatöltés iszonyat bugos. PvP-ben olyan 90%-ban szart se tölt (PvP-ben nem működik?), monstereken is elég random néha. Szerintem az számít hol kezded és mivel nincs lassú animáció, így néha félrepozicionálom. 0,1-0,5 sec múlva célra állítva már szart se tölt. Vagy ilyesmi lehet a háttérben. Vagy lagos szar a szerver és amióta több szerver oldali meló van hogy jobban szűrjék a hackeket így néha nem jókor aktiválódik a skill? franc se tudja. No, megyek trollkodni a "Fő" bdo nemzetközi fórumokra. 😄
SzirmosSzisza
TS-en kagylóztam csak, ott olyasmit mondtak, hogy ütik egymást, de warrior damage kevés, hogy megölje az ellenfelet, a másiké meg kevés, hogy Őt, engem red bf-en néha elkap egy warrior, de ha nem burstol le instant akkor vagy elugrálok vagy visszahealelem egyből, most ez gondolom még rosszabb úgy, hogy mindenki kapott kvázi ingyen 500 HP-t.

btw végre megvan a Liverto, holnapra kész az ultimate sityka is (vagy végre kiesik a Tree Belt) és megvan a 300 combined \o/

Szep burstje van, es megolni nem nagyon lehet, lassunak sem mondhato, 1v1-re tuti nem hasznalhatatlan...Mass pvpben lehet meelekent mas, de ezt sok masik kari is elmondhatja magarol...Akikkel eddig talalkoztam, es jol kezeltek a karit, azok ugy szedtek szet h pislogni sem volt sok idom.
SzirmosSzisza
Én eddig minden warritól azt hallottam, hogy teljesen useless jelenleg 😄

Eleve szememet kiszurja, hogy "Alomos useless" a warri?😄 A legtobb ilyen "ranglista" total baromsag, de eddig ez visz mindent😄
Class Tier List - Large Scale (31+ Players)

X Tier (God)

Wizard/Witch

S Tier (Mandatory)

Giant

Ranger

A Tier (Useful)

Sorcerer

Valkyrie

B Tier (Average..?)

Tamer

Blader

C Tier (Almost Useless)

Warrior

Kiváncsi vagyok a véleményetekre.Mit gondoltok erről a listáról?Van valóságalapja?Hiteles lehet?
Én személy szerint kezdek csalódni a sorceress-be.Több ismerősöm a witch/wizard-ot isteníti.Bár ahogy olvastam lehetséges hogy nerfelni fogják.Koreában jelen állás szerint a ranger a god mode...
BEAST
Én is pont erre gondoltam. 😄

de mekkora genyóság már belerakni a ninját😄

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Így néz ki most, az első helyre akartam berakni a CD miatt, sokkal kényelmesebb lenne mint a képernyő közepén levő nem mozdítható cuccot figyelni, ahol ráadásul random szöveg néha kitakarja az egészet.

Azt nem lehet kitenni, de nincs is ertelme, eppen azert...Nekem a skillbarra a 2 casting speedes buff van kiteve meg a resurrection, de igazabol nem is kell mas.
ööö... most ez komoly? Egy "Right mouse buttont" akarsz gyorsgombra kirakni??? <#ticking>
SzirmosSzisza
Nem engedi sajna, hiába próbálom kirakni mint a többit, azért furi mert pl a fire explosion meg ki lehet, tippre nem akarják, hogy lehessen ezt is késletetve használni. Az alap cuccal az a baj amúgy, hogy a képernyő közepén van és így elsötétve nem látom egyből, hogy mi micsoda.

Bármelyik skillt kirakhatod skillbarra. Emellett a cd-n levő skillek alapból is megjelennek a képernyőn visszaszámlálással (gondolom kiszedhető ez az UI-ból, de alapból benne van). Amúgy nem vészes szerintem az aktiválása enélkül se a skilleknek. Persze van ami nem kötöttbillentyűkombinációhoz. Annál hasznos.
SzirmosSzisza
Residual lightningot ki lehet valahogy rakni skill barra? (cd miatt kéne)

Leírás hozzá.
Gathering skilled 10 kell hozzá, meg processing proffesional 5. Keplanban tudod felvenni a questet,
Találtam róla info-t.Prof10 gathering vagy prof5 proc kell hozzá.Akkor még gyúrnom kell... 😊 Köszönöm szépen a segítséget!
Arra nem emlékszel véletlenül hogy milyen követelmény kell a quest felvételéhez?
SzirmosSzisza
Meg kell hozzá csináln egy küldi Keplanban (ha jól rémlik a kovács adja, hogy menj be Keplan alá a bányába és ott kell valamit)

Egy újabb problémával érkezem 😄

Valaki csinált már közületek heating-el pure iron vagy zinc crystalt?Elméletileg elég hozzá a skilled1-es szint de mégsem sikerül...
SzirmosSzisza
Komoly 😄

Black Desert Online EU/Alustin Szerver Insidious Guild Tagfelvételt hirdet!

Ha szeretnél egy aktív csapat tagja lenni itt a helyed. Kötelezettségek nincsenek, de a guildünk célja a folyamatos és fenntartható fejlődés és ezért a guild questeken és guild bossokon való részvételt a klán kéri. Semmit sem szeretnénk kötelezővé tenni mivel a kötelezettség a játékélmény rovására is mehet. Tehát ha belépsz hozzánk ez azt jelenti, hogy tudomásul vetted a guildünk hosszú távú célját és értékrendjét amit a következő sorok foglalnak magukban.
Elsődleges céljaink közé tartozik a pozitív és vidám hangulat kialakítása, ami ugye azon áll vagy bukik, hogyan alkalmazkodunk a klán társainkhoz, akikkel időnk nagy részét elfogjuk tölteni (Ez csak egy játék egy virtuális világ, veszekedéseknek és vitáknak értelmét nem látjuk!), ebből következik, hogy a csapatos fejlődés lett a másodlagos céljaink egyike. További terveink közé tartoznak a PVP tartományok (Node War) felügyelete, ami a játék pvp tartalmának szerves része. Ebből kifolyólag guildünk guild questeket teljesít, és gyarapítja a klán vagyonát, amit a háborúkra fordít. E témánál maradva a vezetőség és tagok kölcsönösen elvárják egymástól az aktív részvételt ezen eseményeken, hiszen céljaink világosak és egyértelműek.
Az egyéni sikereket is fontosnak tartjuk de, szeretnénk hangsúlyozni, hogy csapatban gondolkodunk. Nincs is annál jobb amikor hívhatod bátran a barátaidat és társaidat ha PK áldozata lettél és vissza üzensz gyilkosodnak, hogy „Hé a haverok már úton vannak te büd#& @&#***@ ”. Felemelő érzés amikor tőletek retteg az egész játéktér és büszkeséggel tölt el, hogy egy erős guild tagja lehetsz.
Ha hasonlóan gondolkodsz és osztod nézeteinket nálunk megtalálhatod a számításaidat.
(PVE PVP)

Szórakozás, Csapat, Siker

Csatlakozz még ma!

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/503339906530662/?fref=nf
TeamSpeak 3 : ts.clans.hu:10108

Ááá értem,köszönöm! 😊 Végülis annyira nem drasztikus.
SzirmosSzisza
Szerintem a távolság nem számít, pont a példád miatt 😄

Túl nagy a távolság. De leginkább mert más régió. Heidelből is csak Tarifba lehet és onnan tovább. A legutóbbi patchben lezárták az Epheria Port --Altinova tengeri utat is.
SzirmosSzisza
Az összekötés nem számít, nincs direkt út a 2 között. Először Tarifba kell küldeni, majd onnan tovább. Ha nem lenne összekötve akkor simán 3-szor annyi ezüstbe kerülne, de úgy is lehetne küldeni.