Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Ja, meg itt a patch notes ha más eddig nem linkelte
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
100 az nem kevés, de legalább valamennyire segít, ha rossz az RNG-d. ... (egyelőre Koreában csak)
Én wizard vagyok, mert szeretem a caster karaktereket, ez nagyot is üt, meg csapatjátékra is jó. Kár hogy én meg antiszociális vagyok és a csapatjáték nem mindig áll kézre. No, majd most így lvl 56 után. 😊
Cat 02: ez meg az enyém. Csak már van rajta +3 AP (Duo gladiátor belt). Meg rejtve 11 AP (socketek és grunil set bónusz) és 18 damage reduction.
Cikázott a gyerek össze-vissza. Simán lehet hogy elvétettem a kezdés pillanatában. A szörnyeknél meg jó az más támadás után is, csak az MMA gyakran kinyírja egy ütésre az ellent, onnan meg bukott a terv .
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.06.29. 10:02:42
Amúgy a jó kezekben inkább jó gearrel szerintem, pár napja nyomtunk ancientet és kellett 5. random aztán jött szerver első klánból valami random ranger, kb instant halt mind a 3 miniboss a scrollból 😄
Kipróbáltam az összeset, igaz nem nagy szinten. Nekem a Valkyrie tetszik a legjobban, így ezzel játszom. 😊
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Más: Jön a Valencia I patch ma. +30% terület, +500 quest, perma PvP terület és valami "Kriminálisan rossz közbiztonságú" városka, szomjazás és fagyhalál a sivatagban, bálnavadászat, meg egy rakat szép új vasbánya a melósoknak (onnan lehet black stonet szerezni). Ja, meg a siege és a node warokat is jelezték, de nem tudom az lesz-e. Rremélem ha lesz akkor nem azért mert kell a PvP tartalom, hanem mert javították a hibákat!
Tegnap elértem a lvl 56-ot. A sok csökött meg csak rohan a farm területen hogy előbb tudjon ütni és fel van háborodva ha leszarom és lecsapom a célpontjaikat. Pár gyökeret szivattam is akik betámadtak. Többnyire megyek a magam útján és ritkán nyúlok be máshoz, de ha megtámadnak, akkro utána rájárok a célpontjaikra folyamatosan. Egyik sorci nagyon keménykedett az egyik sűrűbb helyen. Aztán PvP-ztünk vag y45 percet. Mondjuk én csak trollkodtam, mert a reakcióidőm rémesen lassú volt, az egerem és az otthoni gépem asztala silány komoyl pvp-hez, nem volt nálam semmi potion és nem is igazán érdekelt hogy győzzek. Azért sokat elpepecselt hogy lesebezzen és megöljön vagy rámhúzza a szörnyeket és becc-zen. Semmi XP-t nem vesztettem. 2-szer haltam mert elfelejtettem figyelni az életcsíkot és a heal skillek cd-jét. Ja, meg a manatöltés iszonyat bugos. PvP-ben olyan 90%-ban szart se tölt (PvP-ben nem működik?), monstereken is elég random néha. Szerintem az számít hol kezded és mivel nincs lassú animáció, így néha félrepozicionálom. 0,1-0,5 sec múlva célra állítva már szart se tölt. Vagy ilyesmi lehet a háttérben. Vagy lagos szar a szerver és amióta több szerver oldali meló van hogy jobban szűrjék a hackeket így néha nem jókor aktiválódik a skill? franc se tudja. No, megyek trollkodni a "Fő" bdo nemzetközi fórumokra. 😄
btw végre megvan a Liverto, holnapra kész az ultimate sityka is (vagy végre kiesik a Tree Belt) és megvan a 300 combined \o/
X Tier (God)
Wizard/Witch
S Tier (Mandatory)
Giant
Ranger
A Tier (Useful)
Sorcerer
Valkyrie
B Tier (Average..?)
Tamer
Blader
C Tier (Almost Useless)
Warrior
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.Mit gondoltok erről a listáról?Van valóságalapja?Hiteles lehet?
Én személy szerint kezdek csalódni a sorceress-be.Több ismerősöm a witch/wizard-ot isteníti.Bár ahogy olvastam lehetséges hogy nerfelni fogják.Koreában jelen állás szerint a ranger a god mode...
Gathering skilled 10 kell hozzá, meg processing proffesional 5. Keplanban tudod felvenni a questet,
Valaki csinált már közületek heating-el pure iron vagy zinc crystalt?Elméletileg elég hozzá a skilled1-es szint de mégsem sikerül...

Ha szeretnél egy aktív csapat tagja lenni itt a helyed. Kötelezettségek nincsenek, de a guildünk célja a folyamatos és fenntartható fejlődés és ezért a guild questeken és guild bossokon való részvételt a klán kéri. Semmit sem szeretnénk kötelezővé tenni mivel a kötelezettség a játékélmény rovására is mehet. Tehát ha belépsz hozzánk ez azt jelenti, hogy tudomásul vetted a guildünk hosszú távú célját és értékrendjét amit a következő sorok foglalnak magukban.
Elsődleges céljaink közé tartozik a pozitív és vidám hangulat kialakítása, ami ugye azon áll vagy bukik, hogyan alkalmazkodunk a klán társainkhoz, akikkel időnk nagy részét elfogjuk tölteni (Ez csak egy játék egy virtuális világ, veszekedéseknek és vitáknak értelmét nem látjuk!), ebből következik, hogy a csapatos fejlődés lett a másodlagos céljaink egyike. További terveink közé tartoznak a PVP tartományok (Node War) felügyelete, ami a játék pvp tartalmának szerves része. Ebből kifolyólag guildünk guild questeket teljesít, és gyarapítja a klán vagyonát, amit a háborúkra fordít. E témánál maradva a vezetőség és tagok kölcsönösen elvárják egymástól az aktív részvételt ezen eseményeken, hiszen céljaink világosak és egyértelműek.
Az egyéni sikereket is fontosnak tartjuk de, szeretnénk hangsúlyozni, hogy csapatban gondolkodunk. Nincs is annál jobb amikor hívhatod bátran a barátaidat és társaidat ha PK áldozata lettél és vissza üzensz gyilkosodnak, hogy „Hé a haverok már úton vannak te büd#& @&#***@ ”. Felemelő érzés amikor tőletek retteg az egész játéktér és büszkeséggel tölt el, hogy egy erős guild tagja lehetsz.
Ha hasonlóan gondolkodsz és osztod nézeteinket nálunk megtalálhatod a számításaidat.
(PVE PVP)
Szórakozás, Csapat, Siker
Csatlakozz még ma!
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/503339906530662/?fref=nf
TeamSpeak 3 : ts.clans.hu:10108