Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Black Magic Crystal - Hystria
Red Battlefield Crystal: Comeliness
Ancient Magic Crystal of Enchantment - Intimidation
Red Spirit Crystal
Red Battlefield Crystal: Carmae
Latom a Ninja erkezeseig halaszni fogok meg farmra ranezni XD
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.07.13. 12:59:33
Veni, Vidi, Vici
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Veni, Vidi, Vici
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Black Magic Crystal - Precision
Black Magic Crystal - Power
Black Magic Crystal - Carnage
Black Magic Crystal - Armor
Black Magic Crystal - Vigor
Black Magic Crystal - Patience
Black Magic Crystal - Healing
Black Magic Crystal - Resonance
Black Magic Crystal - Swiftness
Black Magic Crystal - Adamantine
Black Magic Crystal - Ascension
Black Magic Crystal - Falling
Black Magic Crystal - Energy
Black Magic Crystal - Assault
Black Magic Crystal - Sturdiness
Black Magic Crystal - Valor
Black Magic Crystal - Precision
Black Magic Crystal - Boulder
Black Magic Crystal - Memory
Black Magic Crystal - Intimidation
Black Magic Crystal - Vision
Black Magic Crystal – Agility
Szoval akkor bekerul a black seal???? 😄 Easy livertot mindenkinek akkor <#banplz>#banplz>
Veni, Vidi, Vici
Szerintem csak sok volt nalad mert 1 reroll 1 item, szerencsere mostmar az is ingyenes lesz es valaszthato max 6 skill awakening es max 2 mehet egy skillre.
Ha ezzel egyutt megkapnank par uj valencia crystal es a black sealt is akkor nagyon jo lenne 😄
Veni, Vidi, Vici
Cat 02: jön a ninja. Itt az ideje felhúzni... egy berserkert. 😊
Amugy ugynezki a reworked awakening is jon 😊
Remelem a lv 56-tol levo ingyenes skill reset is jonni fog vele.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.07.13. 10:31:22
Veni, Vidi, Vici
Aztán igazi trónok harcás hagyományt követve meglett Calpheon vára is harc nélkül. Sok szarkavarás lehetett, így Kisujjt akartuk a zászlóra, de ztán leszavaztuk. MAradt Zero maszkja (Code Geass).Aktiv hetet zárunk. <#eplus2>#eplus2>
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

A megjelenített érték meg ez alapján lefele van kerekítve a legközelebbi egész számra (és nem a matek szabályok szerint 0,5-től felfele).
(48+53)/2 =50,5 = 50 (kerekítve)
10-es Yuria short Sword (48 ~ 53 AP)
Grunil set (páncél, papucs, kéztyű és sapka) kéztyű+sapka set - +5 AP, a négy darabos set +2 AP (ez így gondolom +7 AP)
A karakter adatlapján (I vagy P) mégis scak 50AP szerepel.
Mé'??? Hát csak a kard AP-je 53...
mondjuk én erről nem jövő hetet tippelnék, hanem kb 2 hetet
Cat 02: ásni csak az event keretében lehet, vagy az valami korlátlanul bármennyit jellegű tevékenység? (azaz egyszeri a quest keretében, vagy korlátlan?)
Nektek minden nagyon szép, minden nagyon jó?
Azt csinálsz amit akarsz, és annyi időt ölsz bele amennyit csak akarsz. MMO viszonylatban elég baráti környezet. Az MMO szive a grindelés. No, az is akad. Fejlesztheted a karakteredet harci szinten, "Fő" karakterszinten (ezeket leginkább PvE harcokkal), vagy épp rágyúrhatsz valami mesterségre és lehetsz profi alkimista, szakács, vagy épp paraszt "guru". A szakmák a játékban "life skill"-ként futnak és a combat/harci szinttől teljesen külön fejlődnek (+egymástól is külön szakmánként). A fő karakterszinthez ugyan adnak XP-t de nagyon keveset. A horgászat is fellelhető a játékban. Nyomhatod szunya alatt AFK módban, vagy profibb odafigyelősben. ELég erősen jutalmazó ez az ága a nem harci tevékenységeknek. Fejleszthetsz/tenyészthetsz lovakat is amíg össze nem jön a maximum tier paci a kívánatos skillekkel. Vadászgathatsz is. Ez kezdődik kisebb questekkel, majd krokodilvadászat is jöhet és ott van végül a bálnavadászat. EZ az "ultimate" vadász célpont jó jutalmakkal. Csak csapatban esélyes és elég nyílt a verseny. Így meg mindenki szabad préda vadászat közben is. Általánosan is elmondható, hogy semmi elzárt nincsen. Nincsenek dungeonok és olyan boss harcok ahol csak a kiválasztott pár ember lehet bent. Minden a szabad nagy világban zajlik. Akár azt is megtehetitek, hogy a nagyobb bossfightok alatt hátbatámadjátok a nektek nem szimpatikus rivális guildet és porig alázzátok őket a harcokban.
Valamennyire azért hosszú távon a PvP és a csapatmunka is cél. Guildbe lehet tömörülni és közös küldetéseket csinálni. Ezzel fejlődik a guild is és extra előnyöket ad. Nagyobb PvP harcokra is van mód (GvG) és kisebb rajtaütésekre is. A hátbatámadások ha nem vagytok a cél guilddel háborúban és a célpont nem negatív karmás vagy nincs PK módban, akkor enyhe (vagy nem annyira enyhe) büntetéssel járnak. Ezt a karma rendszer jelenti. Ha ártatlanokat támadsz vagy ölsz, akkor csökken, ha szörnyeket ölsz, akkor növekszik, csak lassan. Ha minuszos a karmád és meghalsz, akkor sokkal többet veszítesz mintha nem lennél "bűnöző":. Ha szervezett és meghirdetett háborúban harcolsz, akkor nincs se büntetés, se veszteség. Lehet kötetlen guild-guild elleni harcot nyomni, szabályozott környezetben 40v40 (vagy 20v20?) harcolni kötött időre. A végső célok a területi háborúk. A kisebb csomópontokért a heti küzdelmek (node war) és az országok/várak feletti uralomért (Siege/ostrom).
Hatalmas a terület és azt csinálsz, amit akarsz. Szinte szó szerint.
Akár kraftolással, főzőcskézéssel is fejlődhetsz ha ahhoz van kedved.
Ez tényleg egy sandbox MMO.
A napi ismétlős külditek minden nap újra lehet csinálni? mert nekem egyszerűen nem adja meg.
Enis agyalok a jatek megvetelen, esetleg van a jatekban valami trial vagy referal program?
Jo volna kiprobalni mielott megint kidobok par eurot az elektromos ablakon.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."