Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te szerintem nem hozzam beszelsz😄 1: te leversz engem??😄D Mar eleve halott ugy..! 2: nem lesz itt semmifele transfer szerintem, szoval arra varnod kell meg h leverjelek😄
WhiteStar
Nyugi azért ha lesz server transfer lehet atugrok hozzád és leverlek lowbie farmolas közben XD

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Ezeket is berakhatnak mar vegre.

Black Magic Crystal - Hystria
Red Battlefield Crystal: Comeliness
Ancient Magic Crystal of Enchantment - Intimidation
Red Spirit Crystal
Red Battlefield Crystal: Carmae

Latom a Ninja erkezeseig halaszni fogok meg farmra ranezni XD
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.07.13. 12:59:33

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Állítólag field boss drop lesz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na a problema most az, hogy nemtudom melyik kell ezekhez black seal vagy shiny golden seal (ezek imperial dolgokbol jonnek)..... XD Szoval a livertos dolog igy nem biztos :/

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Jajjj, pont tegnap vettem Shortswordot, már csak blackstone kéne, hogy fel tudjam húzni 😄

BEAST
juhé

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Following Crystals have been added.
Black Magic Crystal - Precision
Black Magic Crystal - Power
Black Magic Crystal - Carnage
Black Magic Crystal - Armor
Black Magic Crystal - Vigor
Black Magic Crystal - Patience
Black Magic Crystal - Healing
Black Magic Crystal - Resonance
Black Magic Crystal - Swiftness
Black Magic Crystal - Adamantine
Black Magic Crystal - Ascension
Black Magic Crystal - Falling
Black Magic Crystal - Energy
Black Magic Crystal - Assault
Black Magic Crystal - Sturdiness
Black Magic Crystal - Valor
Black Magic Crystal - Precision
Black Magic Crystal - Boulder
Black Magic Crystal - Memory
Black Magic Crystal - Intimidation
Black Magic Crystal - Vision
Black Magic Crystal – Agility

Szoval akkor bekerul a black seal???? 😄 Easy livertot mindenkinek akkor <#banplz>

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Elvileg kiveszed és ennyi, utána tudod nyomni a resetet, nem kell rá jobbklikkelni. Én még mindig nem vettem ki a 45-ös skill resetet, szal annyira nem fontos 😄

Skill reset csak ideiglenes ingyenes amig megjon a reworked awakening utana ezek az itemek eltunnek a patch notesban is benne volt. Ezert orulnek ha bejonne a rendes ingyenes verzio is 😄

Szerintem csak sok volt nalad mert 1 reroll 1 item, szerencsere mostmar az is ingyenes lesz es valaszthato max 6 skill awakening es max 2 mehet egy skillre.

Ha ezzel egyutt megkapnank par uj valencia crystal es a black sealt is akkor nagyon jo lenne 😄

Veni, Vidi, Vici

Persze... A ninjákok jövő héten jönnek. A reset meg gyakorlatilag most is ingyenes (ideiglenesen): napi 3 reset item váltható ki 1-1 loyalty-ért. Meg 3 awekning skill reset is. Mondjuk utóbbi vag ybugos, vagy rohadt sok volt, mert rolloltam egy csomót és nem úgy tűnt hogy fogyna. Lehet időkorlátos és az alatt az idő alatt bármennyi újrapörgetés mehet?

Cat 02: jön a ninja. Itt az ideje felhúzni... egy berserkert. 😊

Amugy ugynezki a reworked awakening is jon 😊
Remelem a lv 56-tol levo ingyenes skill reset is jonni fog vele.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.07.13. 10:31:22

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Jövőhéten Ninja, ki fog váltani?:p

Magadat remelem nem szamoltad bele😄
No, a héten a guildünk lenyomott4 node wart (no jó, az első előző szombaton volt). Ebben meglett 3 lvl 3 node, meg kigolyóztunk 2 nagyobb klánt a győzelemből. A futilez picit ideg, de ők már csak ilyenek. Minden bukta után idegbetegek kicsit. 😄
Aztán igazi trónok harcás hagyományt követve meglett Calpheon vára is harc nélkül. Sok szarkavarás lehetett, így Kisujjt akartuk a zászlóra, de ztán leszavaztuk. MAradt Zero maszkja (Code Geass).Aktiv hetet zárunk. <#eplus2>
WhiteStar
Croxuson is akad elég

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

SzirmosSzisza
A legtöbb magyar Alustinon van, Jordine tényleg sokkal népesebb általánosságban.

A WoW-nál csak magasabb szint létezik. Pedig ugye mindent a wow-ról koppintottak... <#eplus2>

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Hat wowhoz nem lehet hasonlitani, alapbol teljesen mas az egesznek a felepitese, nem sok hasonlosag van a ket "rendszer" kozt. Itt ugye nincsenek instak, itt minden open world(na jo van egy pvp insta, de az az egy csak), masok a celok es ugy alapbol minden...BDOban sok olyan dolog van, ami elsore idegesito, hogy a sok mmoban jol megszokott dolog miert nincsen benne(elsore pl idegesito a teleportalas hianya) vagy mukodik mashogy, de aztan az ember megszokja, hogy itt ahol csak lehetett a realitast probaltak hozni, amikor megszokja az ember, hogy itt nem lehet 20 metereseket ugrani, loval kell kozlekedni a-pontnol b-pontba stb stb..., akkor mar egesszen mas, es utana mar a tobbi furcsa😊 De ami a lenyeg, hogy nagyon fun, es mindig tud mit csinalni az ember, de ha nem, akkor elegge gyors az "utanpotlas", mivel kb havi 2-3 giga frissites jon mindig..😊
Rendben köszi a választ... 😊 láttam hogy nem csak a grafika téren nagyon jó de nekem első ránézésre és videók alapján elég komplex és sokrétűnek tűnik, tetszik nagyon is. Kicsivel több mint 8 év WoW áll mögöttem és már kell a változatosság, és jó látni hogy vannak MMO-k amik magasabb szinten járnak mint a WoW. De ha jól tudom ennek a játéknak nincs története ami egyébként nem aggaszt mert úgy gondolom nélküle is élvezhető lesz.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Jol valasztottal az tuti!😊 Magyaok meg mindenhol vannak, Jordine a legnepesebb szero ugy osszletszamra, amugy meg mind1 hova mesz szerintem.
Hosszas gondolkodás után meg vettem a játékot.. egyébként a másik az Elder Scrolls Online lett volna, szóval meg vettem és néztem pár tutorial videót kezdőknek de arra lennék kíváncsi hogy magyarok melyik szerveren találhatók? itt is vannak PvP és PvE szerverek?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Kössz! Mindent értek... vagy nem 😄 😄

SzirmosSzisza
Hm, azt hittem Valencia picit kisebb. Vidáman beugrok a Centaurok közé erre nézem, hogy mind vörös/lila 😄

SzirmosSzisza
Nálunk megint ellenfél nélkül lett meg 😄

Gratula.Jól toljátok.
Nagy a RAR-zás! 😊 (Node Wars győzelmek)

A setbónus és a socketekben a kristályok AP-je nem adódik hozzá az adatlapon jelölt értékhez. Elvileg megkapod valójában, csak "Hidden".
A megjelenített érték meg ez alapján lefele van kerekítve a legközelebbi egész számra (és nem a matek szabályok szerint 0,5-től felfele).
(48+53)/2 =50,5 = 50 (kerekítve)
SzirmosSzisza
A grunil bónusz (meg más se nagyon) nem kerül ki az adatlapra, fegyvernél meg ha jól rémlik mindig a minimum adódik hozzá.

Én ezt nem értem 😄

10-es Yuria short Sword (48 ~ 53 AP)
Grunil set (páncél, papucs, kéztyű és sapka) kéztyű+sapka set - +5 AP, a négy darabos set +2 AP (ez így gondolom +7 AP)

A karakter adatlapján (I vagy P) mégis scak 50AP szerepel.
Mé'??? Hát csak a kard AP-je 53...

http://dulfy.net/2016/07/07/black-desert-ninjakunoichi-coming-early-next-week/

mondjuk én erről nem jövő hetet tippelnék, hanem kb 2 hetet

SzirmosSzisza
Az ásó nincs questhez kötve. Most sokan azt csinálják, hogy oda viszik altokat is ásni a sivatagba. Szerintem csak az a bútoros event jár le júli 20-án, ásni lehet utána is, de ez nem tuti (hogy őszinte legyek még nem voltam Valenciában se, tagadásban élek, hogy nem vagyok nagyon lemaradva 😄)

Ármint az áskálódás mint tevékenység a quest keretében történik, vagy van valami ásó, azt' irány a sivatag és mehet ezerszámra az energiaköltés?
SzirmosSzisza
Engem is dobált tegnap este folyamatosan a DDoS után. Elvileg az marad örökre, nem csak event.

Minden szép és jó, kivéve a belépést első alkalommal, a szokásos iszonyat lagot (alacsony FPS) ha száz jó ember kis helyre tömörül és persze az is lehetett gond, hogy pár gyökér görénykedett valami DDoS támadással. Bár azt hiszem azt csak az amcsi szervereken nyomatták. vagy ki tudja. Lehet a sok lelkes játékos egyszerre akart belépni nélunk indulás után és ezért ment csak lassan. 😊

Cat 02: ásni csak az event keretében lehet, vagy az valami korlátlanul bármennyit jellegű tevékenység? (azaz egyszeri a quest keretében, vagy korlátlan?)
Nekem a tegnapi peccs óta egy csomószor connection lost van.
Nektek minden nagyon szép, minden nagyon jó?

SzirmosSzisza
Lehet afk vizet gyűjteni meg ásni végre!

A lényege, hogy jól szórakozz. Azt' ennyi. <#hehe>
Azt csinálsz amit akarsz, és annyi időt ölsz bele amennyit csak akarsz. MMO viszonylatban elég baráti környezet. Az MMO szive a grindelés. No, az is akad. Fejlesztheted a karakteredet harci szinten, "Fő" karakterszinten (ezeket leginkább PvE harcokkal), vagy épp rágyúrhatsz valami mesterségre és lehetsz profi alkimista, szakács, vagy épp paraszt "guru". A szakmák a játékban "life skill"-ként futnak és a combat/harci szinttől teljesen külön fejlődnek (+egymástól is külön szakmánként). A fő karakterszinthez ugyan adnak XP-t de nagyon keveset. A horgászat is fellelhető a játékban. Nyomhatod szunya alatt AFK módban, vagy profibb odafigyelősben. ELég erősen jutalmazó ez az ága a nem harci tevékenységeknek. Fejleszthetsz/tenyészthetsz lovakat is amíg össze nem jön a maximum tier paci a kívánatos skillekkel. Vadászgathatsz is. Ez kezdődik kisebb questekkel, majd krokodilvadászat is jöhet és ott van végül a bálnavadászat. EZ az "ultimate" vadász célpont jó jutalmakkal. Csak csapatban esélyes és elég nyílt a verseny. Így meg mindenki szabad préda vadászat közben is. Általánosan is elmondható, hogy semmi elzárt nincsen. Nincsenek dungeonok és olyan boss harcok ahol csak a kiválasztott pár ember lehet bent. Minden a szabad nagy világban zajlik. Akár azt is megtehetitek, hogy a nagyobb bossfightok alatt hátbatámadjátok a nektek nem szimpatikus rivális guildet és porig alázzátok őket a harcokban.
Valamennyire azért hosszú távon a PvP és a csapatmunka is cél. Guildbe lehet tömörülni és közös küldetéseket csinálni. Ezzel fejlődik a guild is és extra előnyöket ad. Nagyobb PvP harcokra is van mód (GvG) és kisebb rajtaütésekre is. A hátbatámadások ha nem vagytok a cél guilddel háborúban és a célpont nem negatív karmás vagy nincs PK módban, akkor enyhe (vagy nem annyira enyhe) büntetéssel járnak. Ezt a karma rendszer jelenti. Ha ártatlanokat támadsz vagy ölsz, akkor csökken, ha szörnyeket ölsz, akkor növekszik, csak lassan. Ha minuszos a karmád és meghalsz, akkor sokkal többet veszítesz mintha nem lennél "bűnöző":. Ha szervezett és meghirdetett háborúban harcolsz, akkor nincs se büntetés, se veszteség. Lehet kötetlen guild-guild elleni harcot nyomni, szabályozott környezetben 40v40 (vagy 20v20?) harcolni kötött időre. A végső célok a területi háborúk. A kisebb csomópontokért a heti küzdelmek (node war) és az országok/várak feletti uralomért (Siege/ostrom).
Én nem túl régóta játszom, majd az öregek megmondják, de alapvetően igen, viszont ez a játék több, mint a legtöbb MMO. 😊
Hatalmas a terület és azt csinálsz, amit akarsz. Szinte szó szerint.
Akár kraftolással, főzőcskézéssel is fejlődhetsz ha ahhoz van kedved.
Ez tényleg egy sandbox MMO.

SzirmosSzisza
Valamelyiket nem naponta lehet, hanem 22 óránként.

sziasztok.
A napi ismétlős külditek minden nap újra lehet csinálni? mert nekem egyszerűen nem adja meg. Aggressive Manshas ez 47-es küldi 52+ felet is adja vagy van nem,
Köszi ez nekem is hasznos volt, de ennek is az a lényege mint a többi MMO-nak? küldizés, karakter fejlesztés stb?

Nekem van még egy kulcsom, ha kell, küldj egy üzenetet.

koszi veszek is eggyet
ITT tudsz venni 59 eurocentért 7 napos kulcsot. Lehetne ajándékozni is, de szerintem már midnenkinek elfogyott (kettőt kapsz ha megveszed a játék drágább verzióját)

Sziasztok
Enis agyalok a jatek megvetelen, esetleg van a jatekban valami trial vagy referal program?
Jo volna kiprobalni mielott megint kidobok par eurot az elektromos ablakon.
Egy ideje gondolkodom hogy megvegyem-e a játékot, de csak úgy vágnék bele ha csatlakozhatok valakihez vagy klánba vagy csapatba akik közben hasznos infókkal tudnak ellátni mert úgy nézem ez kicsit másabb mint a WoW 😊

BEAST
Azért most majdnem megsajnáltalak. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
he, mentünk Cartiantól Ancinethez és útközben pont spawnolt Bheg, kb 25%-ra értem oda és így is esett valahogy Liverto (cserébe fragmentek viszont szarul, úgy néz ki RNG balanszolja magát 😄)