Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nekem adott volna már Ogre Ringet meg Hebetate Tree Spirit Armort is, de horribilis összegekért. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez a szemetlada ejszakai vendor adott mar vkinek vmi jo itemet? Nekem allandoan csak a black stoneoket adja...Bar az is jo mert felaron van, de azert egy Hebe armor vagy Kzarka fegyo mennyivel jobb lenne mar nah😄
Na szep, questelni kell..:/
Valami black spirites,mini boss-t kell megölni..
Kellene egy kis gyors help! lvl 49 vagyok 99.99%-on, es nem fejlodik fel a karakter 50re. Mit kell csinalni? Amikor a witchet huztam akkor nem utkoztem ebbe a falba😄
SzirmosSzisza
3-4 failstacig olcsóbb ékszerekkel felmenni, +16 óta ugrott meg így az áruk.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ááááá... paszmek 😄 Én meg talicskaszám hordtam a cuccot a piacra és nem értettem, hogy miért viszik, mint a cukrot... <#falbav>

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

SzirmosSzisza
Ékszert így lehet fejleszteni. Összeraksz kettőt és ha nem sikerül mindkettő eltűnik, ha sikerül akkor kapsz egy PRI (+1)-es ékszert.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Háát... izé <#zavart1> Most vettem észre, hogy ilyent is lehet... (illetve hát egy videót lestem, és ott láttam, hogy ha két egyforma cuccot "összerak" az ember, akkor mind a kettő eltűnik és emelkedik a +)
A gyakorlatban ez mit jelent pontosan?

SzirmosSzisza
Melyik skillt addonoltad? Nekem a fox claw meg a mozgós támadás (<- + LM😎 volt szimpi (előbbi 20 monster damage, utóbbi 10 onhit HP miatt).

Áá, értem 😊 Köszi!

SzirmosSzisza
84%-át kapod meg 65 helyett a marketplaceben eladott dolgoknak. Sokan úgy látják, hogy ez kb havi előfizetés lesz, ha használni akarod az AH-t. (szerintem nem lenne baj vele, ha nem lenne fizetős a játék, így azért picit necces)

Miért?

A target chase az működött eddig is gyorsgombbal. Én nem tettem ki azt a skillt mióta fejlődök. Szóval nem tudom. 😊
SzirmosSzisza
Muszáj nekik, value packek miatt marha sokan panaszkodnak (joggal imho).

Azért... a hozzáállás mindenképpen dicséretes.
Gondolom sokan "ismerik" például az ncszoftot... én még L2 bétával kezdtem a velük való ismerkedést és már akkor is tapló paraszt gárda volt. Ez a mai napig nem sokat változott.
Itt meg van egy nem tervezett, 2 órás karbantartás és már kompenzálnak is 😊 Teccccik..

SzirmosSzisza
Gondolom a Witch + Jarete bugot javították (pucér lett tőle).

#2330: a target chaset neked sikerült használni? Nekem az se nagyon működött tegnap még.

Amúgy Ninjára lehet pakolni valahogy HP regent on hit?

Nem tudom mi változott még, de egy biztos a ninjának a bugos skilljét a block jumpot javitották. 😊
Na, vajon mit sikerült elb.szni, hogy 2 órás leállás kellett meg egy peccs? 😄

Roronoa Zoro akar lenni a karid? 😊

Amugy szerintem is eleg jo kis kari ma megtamadott egy Ranger sajna nemtudom hanyas volt, de 56+.

189/230 Ranger

Szerencsere mielott meghalt volna kinyomta idoben a pvp modot 😛

Veni, Vidi, Vici

BEAST
A ninja húzás nálam majd hétvégén kezdődik. Addig valami cuccot kell még összekalapálnom neki. Csak, mint az várható volt, minden ninja cucc pillanatok alatt eltűnik a piacról. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
3 Ogrét lenyomtam ilyen cuccban poti nélkül, Wiz után ez a mobilitás annyira jó, hogy hihetelen.

SzirmosSzisza
Most Ninja húzás megy nagyüzemben. 44-es vagyok, eddig használtam kb 5 skillt, de marhára bejön witch után, hogy nem egy statikus torony vagyok, hanem mozog össze-vissza 😄

BEAST
nekem is eltehetnél egyet :d

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Black Desert Online EU/Alustin Szerver Insidious Guild Tagfelvételt hirdet!

Ha szeretnél egy aktív csapat tagja lenni itt a helyed. Kötelezettségek nincsenek, de a guildünk célja a folyamatos és fenntartható fejlődés és ezért a guild questeken és guild bossokon való részvételt a klán kéri. Semmit sem szeretnénk kötelezővé tenni mivel a kötelezettség a játékélmény rovására is mehet. Tehát ha belépsz hozzánk ez azt jelenti, hogy tudomásul vetted a guildünk hosszú távú célját és értékrendjét amit a következő sorok foglalnak magukban.
Elsődleges céljaink közé tartozik a pozitív és vidám hangulat kialakítása, ami ugye azon áll vagy bukik, hogyan alkalmazkodunk a klán társainkhoz, akikkel időnk nagy részét elfogjuk tölteni (Ez csak egy játék egy virtuális világ, veszekedéseknek és vitáknak értelmét nem látjuk!), ebből következik, hogy a csapatos fejlődés lett a másodlagos céljaink egyike. További terveink közé tartoznak a PVP tartományok (Node War) felügyelete, ami a játék pvp tartalmának szerves része. Ebből kifolyólag guildünk guild questeket teljesít, és gyarapítja a klán vagyonát, amit a háborúkra fordít. E témánál maradva a vezetőség és tagok kölcsönösen elvárják egymástól az aktív részvételt ezen eseményeken, hiszen céljaink világosak és egyértelműek.
Az egyéni sikereket is fontosnak tartjuk de, szeretnénk hangsúlyozni, hogy csapatban gondolkodunk. Nincs is annál jobb amikor hívhatod bátran a barátaidat és társaidat ha PK áldozata lettél és vissza üzensz gyilkosodnak, hogy „Hé a haverok már úton vannak te büd#& @&#***@ ”. Felemelő érzés amikor tőletek retteg az egész játéktér és büszkeséggel tölt el, hogy egy erős guild tagja lehetsz.
Ha hasonlóan gondolkodsz és osztod nézeteinket nálunk megtalálhatod a számításaidat.
(PVE PVP)

Szórakozás, Csapat, Siker

Csatlakozz még ma!

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/503339906530662/?fref=nf
TeamSpeak 3 : ts.clans.hu:10108

Lett olyan elefantotok aminek van charge skillje? 😄 Mert az az OP belulok amugy grat azota a guild hazhoz lattam vetettek.

Veni, Vidi, Vici

Elég jó az élet a guildben. Nem kötelező ugyan mindig hangban lenni és beszélni, de a lehetőség adott. Mivel a guild szintje sok előnyt ad, ezért a guild questelgetés is elvárt azért néha-néha (papíron kétnaponta minimum). Az is elég jó, hogy vannak jópáran akik kisebb-nagyobb szerepeket vállalanak a vezetésben. Ez harcoknál nagyon fontos, mert 5 fős csapatok vannak "gyárilag". Így picit macerásabb az összehangolás azért. Elég sokan vannak akik komolyan beleásták magukat a siege és node war dolgokba. Lassan kezdem én is érteni az alapokat. 😄
Most épp ínség van, mert nem voltunk hajlandóak 300 millát adni a guild házért. Most épp nincs "bázisunK" ahol a harmadik elefántot befejezhetnénk, vagy tovább tudnánk fejleszteni a felszerelést. De majd megoldjuk olcsóbbé' . A harci gépezetek nagyon lÁtványosak... meg halálosak. A flametower se rosz, de a nyílvető is nagyon OP zsenge emberhusi ellen. Az elefánt meg... Maradjunk annyiban, hogy megvan a kellő lélektani hatása.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.07.18. 13:50:02
Egesz jol hangzik. Csak azert erdeklodtem mert mi anno a RiOT PvP guildhez csatlakoztunk ok meg beolvadtak a Morghulisba igy most mi is ott vagyunk, de a White Soul is beolvadt most hozzank es elegge meg is latszik a guilden ez most. Eddig foleg farmerkodasrol es egymas itemeinek a linkelgeteserol szolt a chat es zero pvp 😄 Meg gyakorlatok se voltak semmi mi meg nem ebbe a guildbe jottunk hanem egy rendes pvp-be csak felhigult nagyon. viszont tegnap ugynezki lehet felhuzza vegre a gyatyat a leader es leveti a gumicszmat majd kivonul vegre a harcterre.

Amugy azert kerdeztem a guildrol mert nezunk most masik guildeket ha esetleg tovabbra is only csak pve-rol szolna a dolog. Sot a legjobb akikrol adtam a kepet lehet allyba leszunk veluk..... <#buck>

Annyi kerdesem azert meg lenne mennyire eletteli a hangulat a guildben?

Veni, Vidi, Vici

Igen. Én is Zer0 vagyok. 😊
Jó kis guild ez. Elsődlegesen PvP-re, azon is belül a siege és node warokra specializálódunk. Vagyis ez a cél, mert itt a legnagyobb az esélye egy jó nagy tömegbunyónak. Az utolsó teszt körben ötből öt node wart nyertünk, bár elég sok szervezkedéssel és más guildes közösködéssel is járt, így kettőt átengedtünk a többi guildnek (komoly harcokban az erős giga guildek kiiktatása után már nem lett volna esély nyerni, de azért a node jutalom se menjen veszendőbe, ugyi?). Harc nélkül kiügyeskedtük a Calpheon várát is legutóbb. Most kezdődött az éles node war időszak. Jó harc volt. Négy vagy öt guild volt az egyszem soványka kettes szintű node-ra. Kettőt bedaráltunk. Egyet az utolsó ellenfelünk rendezett azt hiszem. Node warok közt béke van. Azaz csak 1-2 meghirdetett háborúnk van és ellenünk 4-6 nagyobb guild hirdetett harcot amolyan "örök háború" jelleggel visszavonás nélkül. Már előre idegenkedek az olyan modatoktol hogy "Can I ask..?". Ilyenkor többnyire újabb háború jön csak hogy ledarálhasson pár agresszív társunk pár pofátlan monster lopós alakot vagy AFK horgászt. Jó és aktív guild. Sok-sok PvP veteránnal más játékokból és guildekből. + sok hozzám hasonló zöldfülű akik győznek kapaszkodni. <#hehe>
Ketten farmoltak ott amugy XD
En csak a kozvetito vagyok.

Amugy most a nagy spoton vagyunk mert oda pofatlankodtam es elvettem az elozo brigadtol <#crazya>

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Ahogy nézem ti is a szarabb rotationre szorultatok 😄

Van valakinek meghívókódja, amelyet megosztana velem? 😊
Proud guild probalt teruletett nyerni maganak 5v1-ben miutan kaptak egy rekt-et 5v2-ben haverektol maris nagy lett a szajuk <#crazya>

Ilyenkor orulok, hogy Jordine serveren szereny a magyarok letszama 😛

@mikromanus Te vagy a Zer0 guildben? Ha igen tudnal meselni a guildrol? 😄
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.07.17. 17:03:32

Veni, Vidi, Vici

pl: http://dulfy.net/2016/03/01/black-desert-node-management-and-hiring-workers-basic-guide/
Valaki tud segítséget adni valamilyen guide formájában a Node-al kapcsolatban? mi az a Node manager egyes NPC-nél és hogy alakíthatok ki kereskedő útvonalat? hogy fogadhatok fel munkásokat? hogy küldöm őket dolgozni stb...

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

WhiteStar
Tengeri vagy edesvizi?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Na jol van azota fogtam egyet😄 Csak baszott ritkan esik azt annyi
pecazasnal mire kell figyelni, hogy fogjak abbol az 5 millas akarmibol? mar masodik napja afk pecazom, eddig 250 durabilit hasznaltam el, es nem fogtam meg olyan akarmit. Van vmi trukk vagy akarmi?
Vagy The Elder Scroll Onlinet tudok még felajánlani cserébe.
Battle.net accountomat BDO-ra cserélném. Van rajta Diablo 2+3, Starcraft 1+2, meg 2 ingyenes játék.
Privátban írjon, akit érdekel a csere.
Szerintem igen, de sose csináltam aktívan és passzví/AFK módban is csak tegnap egy teszt erejéig alt karakterrel. Az biztos, hogy AFK módban csak jött rá energia és nem fogyott...
SzirmosSzisza
RNG az egész itt is. Nekem volt, hogy 2 egymás utáni mob dobott 😄 Ásás azért jobb, mert nem kell annyira figyelni rá, csak néha leszedni a debuffot.

Fishing amúgy kerül energiába?

MOst az AFK fishing a menő egy hétig. Alkalmanként befigyel az 5-5 millás hal, aztán még az energia se fogy (mert lassabban jön a hal mint amennyi idő alatt töltődik az energia).
Az ásás meg marhaság. Sima favágással nekem gyakrabban esett mint homokban áskálódással. Mondjuk ez lehet véletlen hatás. "csak" 4-500 energiányit ástam az egyszem hard shard dropért.
SzirmosSzisza
Cron stoneos cucc csak 30% eséllyel esik lejjebb, nem fixen. A failstack gyűjtés tényleg borzalmas, én 15-ig viszem +14-es ruhával, onnantól meg PRI/DUO-ra próbálgatás aztán lesz ami lesz (jelenleg 31 failstacking jutottam csak, pár nem panaszkodom mert a PRI meglett 16-tal 😄).

Engem amúgy csak azt kezd zavarni, hogy ha minimálisan versenyben akarok maradni (nem áltatom magam, nem vagyok abban sima +15 settel meg alap ékszerekkel), akkor alsó hangon napi 1-2 óra az csak afk ásással/gatheringgel menne el, esetleg még dailykkel (ahogy nézem most 255 CP körül már a Calpheon daily is marha szarul adja).

Kis naív. 1-2 év? Már most beleütköztünk a gamble wall-ba. Accessory mindig gamble. Ha bukod akkor megsemmisül. Túlárazva használhatsz DUO-tól CROn Stonet, csak attól még hog ynem semmisül meg a szintje esik egyet az itemnek. 17/DUo armor és weapontól már tiszta gamble. Boss armor és weaponra nem használható cron stone (amúgy mindegy is, mert pl livertora 171-et kérne). Így meg tiszta gamble. Vagy nyersz és upgrade, vagy buksz és downgrade. És az esetek többségében buksz. A failstack se biztos vagy olcsó. Az accessory-kat buffolták alap szinteken. Olyan 50-67% lehet a "normál" green accessory esélye. Most már annyire nem is éri meg ezzel kezdeni. Idő, inventory hely és idegromboló. emellett nag ya verseny az olcsó szarokra, így drágább is mint korábban. A magasabb szintű zöld szarok meg nem igazán eladhatóak. Az armorban is "mázlis" voltam a karbantartás óta (vagy az előző óta). A forced enchant kamu. A leggyakoribb sikerek olyan 2-5 stackkal lejjebb vannak, de pl a 29 forced enchantos 14-es 19 failstack után 20-ra lett sikeres. Kb képtelenség normális failstacket összekaparni.
Összesítva gamble-gamble-gamble. Abból is a szarabb fajta, mert buksz meglévő itemet vagy szintet ha nincs szerencséd.
SzirmosSzisza
1-2 év és elég sok embernek töke tele lesz az RNG-vel, majd akkor vonogatnak

Nem biztos. Sokan merge után rinyálnak, mert túl sok a node és nme elég az élősködő PvP player. 😊
Mondjuk én leszarom ha az összevonásokkal egy időben indítanak egy új szervert amolyan kezdés nulláról stílusban. Ugyan elég jó karakterem van, de beleütköztem a gamble wall-ba. Innen már csak a lutri, meg totó van ha jobb akarok lenni, az meg annyira nem tetszik. Szóval mergét a népnek, azt hadonásszanak egy szerveren. Lehetőleg azonos channel szám mellett hogy jobb legyen a sűrűség! (mondjuk a merge rajongók érvei mellett ott nyomatják, hogy channel nem lenne kevesebb és csak node war és siege-nél lenne ez érdemben "sűrítés", de ha már merge akkro legyünk alaposak!) <#eplus2>

Komolyan aggódni nem kell. EZ a merge dolog is olyan réteg lobby mint az én egyszemélyes new server mozgalmam.
WhiteStar
Ugyanma! Am biztos lesz transfer előbb utóbb. Off: Aion 50.nullát láttad? 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/