Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A gyakorlatban ez mit jelent pontosan?

Gondolom sokan "ismerik" például az ncszoftot... én még L2 bétával kezdtem a velük való ismerkedést és már akkor is tapló paraszt gárda volt. Ez a mai napig nem sokat változott.
Itt meg van egy nem tervezett, 2 órás karbantartás és már kompenzálnak is 😊 Teccccik..
#2330: a target chaset neked sikerült használni? Nekem az se nagyon működött tegnap még.
Amúgy Ninjára lehet pakolni valahogy HP regent on hit?
Amugy szerintem is eleg jo kis kari ma megtamadott egy Ranger sajna nemtudom hanyas volt, de 56+.
189/230 Ranger
Szerencsere mielott meghalt volna kinyomta idoben a pvp modot 😛
Veni, Vidi, Vici
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha szeretnél egy aktív csapat tagja lenni itt a helyed. Kötelezettségek nincsenek, de a guildünk célja a folyamatos és fenntartható fejlődés és ezért a guild questeken és guild bossokon való részvételt a klán kéri. Semmit sem szeretnénk kötelezővé tenni mivel a kötelezettség a játékélmény rovására is mehet. Tehát ha belépsz hozzánk ez azt jelenti, hogy tudomásul vetted a guildünk hosszú távú célját és értékrendjét amit a következő sorok foglalnak magukban.
Elsődleges céljaink közé tartozik a pozitív és vidám hangulat kialakítása, ami ugye azon áll vagy bukik, hogyan alkalmazkodunk a klán társainkhoz, akikkel időnk nagy részét elfogjuk tölteni (Ez csak egy játék egy virtuális világ, veszekedéseknek és vitáknak értelmét nem látjuk!), ebből következik, hogy a csapatos fejlődés lett a másodlagos céljaink egyike. További terveink közé tartoznak a PVP tartományok (Node War) felügyelete, ami a játék pvp tartalmának szerves része. Ebből kifolyólag guildünk guild questeket teljesít, és gyarapítja a klán vagyonát, amit a háborúkra fordít. E témánál maradva a vezetőség és tagok kölcsönösen elvárják egymástól az aktív részvételt ezen eseményeken, hiszen céljaink világosak és egyértelműek.
Az egyéni sikereket is fontosnak tartjuk de, szeretnénk hangsúlyozni, hogy csapatban gondolkodunk. Nincs is annál jobb amikor hívhatod bátran a barátaidat és társaidat ha PK áldozata lettél és vissza üzensz gyilkosodnak, hogy „Hé a haverok már úton vannak te büd#& @&#***@ ”. Felemelő érzés amikor tőletek retteg az egész játéktér és büszkeséggel tölt el, hogy egy erős guild tagja lehetsz.
Ha hasonlóan gondolkodsz és osztod nézeteinket nálunk megtalálhatod a számításaidat.
(PVE PVP)
Szórakozás, Csapat, Siker
Csatlakozz még ma!
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/503339906530662/?fref=nf
TeamSpeak 3 : ts.clans.hu:10108
Veni, Vidi, Vici
Most épp ínség van, mert nem voltunk hajlandóak 300 millát adni a guild házért. Most épp nincs "bázisunK" ahol a harmadik elefántot befejezhetnénk, vagy tovább tudnánk fejleszteni a felszerelést. De majd megoldjuk olcsóbbé' . A harci gépezetek nagyon lÁtványosak... meg halálosak. A flametower se rosz, de a nyílvető is nagyon OP zsenge emberhusi ellen. Az elefánt meg... Maradjunk annyiban, hogy megvan a kellő lélektani hatása.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.07.18. 13:50:02
Amugy azert kerdeztem a guildrol mert nezunk most masik guildeket ha esetleg tovabbra is only csak pve-rol szolna a dolog. Sot a legjobb akikrol adtam a kepet lehet allyba leszunk veluk..... <#buck>#buck>
Annyi kerdesem azert meg lenne mennyire eletteli a hangulat a guildben?
Veni, Vidi, Vici
Jó kis guild ez. Elsődlegesen PvP-re, azon is belül a siege és node warokra specializálódunk. Vagyis ez a cél, mert itt a legnagyobb az esélye egy jó nagy tömegbunyónak. Az utolsó teszt körben ötből öt node wart nyertünk, bár elég sok szervezkedéssel és más guildes közösködéssel is járt, így kettőt átengedtünk a többi guildnek (komoly harcokban az erős giga guildek kiiktatása után már nem lett volna esély nyerni, de azért a node jutalom se menjen veszendőbe, ugyi?). Harc nélkül kiügyeskedtük a Calpheon várát is legutóbb. Most kezdődött az éles node war időszak. Jó harc volt. Négy vagy öt guild volt az egyszem soványka kettes szintű node-ra. Kettőt bedaráltunk. Egyet az utolsó ellenfelünk rendezett azt hiszem. Node warok közt béke van. Azaz csak 1-2 meghirdetett háborúnk van és ellenünk 4-6 nagyobb guild hirdetett harcot amolyan "örök háború" jelleggel visszavonás nélkül. Már előre idegenkedek az olyan modatoktol hogy "Can I ask..?". Ilyenkor többnyire újabb háború jön csak hogy ledarálhasson pár agresszív társunk pár pofátlan monster lopós alakot vagy AFK horgászt. Jó és aktív guild. Sok-sok PvP veteránnal más játékokból és guildekből. + sok hozzám hasonló zöldfülű akik győznek kapaszkodni. <#hehe>#hehe>
En csak a kozvetito vagyok.
Amugy most a nagy spoton vagyunk mert oda pofatlankodtam es elvettem az elozo brigadtol <#crazya>#crazya>
Veni, Vidi, Vici
Ilyenkor orulok, hogy Jordine serveren szereny a magyarok letszama 😛
@mikromanus Te vagy a Zer0 guildben? Ha igen tudnal meselni a guildrol? 😄
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.07.17. 17:03:32
Veni, Vidi, Vici
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Privátban írjon, akit érdekel a csere.
Fishing amúgy kerül energiába?
Az ásás meg marhaság. Sima favágással nekem gyakrabban esett mint homokban áskálódással. Mondjuk ez lehet véletlen hatás. "csak" 4-500 energiányit ástam az egyszem hard shard dropért.
Engem amúgy csak azt kezd zavarni, hogy ha minimálisan versenyben akarok maradni (nem áltatom magam, nem vagyok abban sima +15 settel meg alap ékszerekkel), akkor alsó hangon napi 1-2 óra az csak afk ásással/gatheringgel menne el, esetleg még dailykkel (ahogy nézem most 255 CP körül már a Calpheon daily is marha szarul adja).
Összesítva gamble-gamble-gamble. Abból is a szarabb fajta, mert buksz meglévő itemet vagy szintet ha nincs szerencséd.
Mondjuk én leszarom ha az összevonásokkal egy időben indítanak egy új szervert amolyan kezdés nulláról stílusban. Ugyan elég jó karakterem van, de beleütköztem a gamble wall-ba. Innen már csak a lutri, meg totó van ha jobb akarok lenni, az meg annyira nem tetszik. Szóval mergét a népnek, azt hadonásszanak egy szerveren. Lehetőleg azonos channel szám mellett hogy jobb legyen a sűrűség! (mondjuk a merge rajongók érvei mellett ott nyomatják, hogy channel nem lenne kevesebb és csak node war és siege-nél lenne ez érdemben "sűrítés", de ha már merge akkro legyünk alaposak!) <#eplus2>#eplus2>
Komolyan aggódni nem kell. EZ a merge dolog is olyan réteg lobby mint az én egyszemélyes new server mozgalmam.