Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Ja vágom, csak már ideges vagyok, mert jó lenne az a DUO, 15 fs fölé meg nagyon ritkán sikerül menni, mert a +14 mindig sikerül ... (kivéve persze a Kzarkánál 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A 44 az már a DUo-TRI maximum failstacks. PRI-DUO-nál azt hiszem a határ 35. Afelett már nem ad extra esélyt. Jobb felhúzni másik karakteren a failstacket. Ezek a magasabbak jól jöhetnek a TRi-hez, vagy accessory enchanthoz...
SzirmosSzisza
Mainen van 48-as failstack, alton 46-os, PRI-ről próbálom DUO-ra rakni a fegyót, jól megy ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem letszam fuggo az, hogy ha valami jobban felhasznalhato, mi is kb max 8-an hasznaljuk, de attol meg hasznaljuk😊
mi is már egy ideje discordon nyomjuk és azt kell mondjam, h perfekt cucc😊

Thx az infót, bár nem vagyok kompetens a témába, a biztos hogy több dologban jobb. Ha olyan sok embert kéne összetartani, szervezni akkor lenne értelme.
Hoppá: Black Desert Awakening Coming Soon after Gamescom!

SzirmosSzisza
Nálunk is FB csoport + TS van, de meglepően jól működik, illetve nem kell +1 cuccra regisztrálni.

Amúgy, ha már Discorde, ide érdemes csatlakozni: http://urzasarchives.com/ihaa/. Mondják, ha spawnol a boss, azt is, hogy hol mennyi az élete, meg maga a /wbt oldal is marha jó.

Csak tippkent mondom, hogy erdemes lenne kiprobalnotok a discordot. Nem is a jobb hangminoseg es az egyszerubb kezeles miatt, hanem hogy egy mmohoz sokkal jobban illik, mivel barmikor barkinek van valami kerdese, lehet discordon belul linkelgetni, megmaradnak a belinkelt dolgok kilogolas utan is, lehet guidokat feltolteni ra, ahova csak raklikkelunk es akinek kell info mar hozza is ferhet, sokkal tobbretu a felhasznalhatosaga tshez kepes. Vagy pl beallithatsz ra egy "timert", hogy jelezze mikor fog spawnolni egy adott boss bizonyos chanelen stb stb...Szoval, nagyon tuti! Mindenkeppen a hasonlo felhasznalo feluleteke a jovo, a jobb guildek mar manapsag is mindegyik azt hasznalja, erdemes egy proba mindenkeppen! Jelzem, nem kioktato modon irtam, hanem csak joszandekbol, mielott le lennek oltva!😊
A top8-as RAR konföderáció az EU Alustin szerveren elszánt harcosokat keres vérszomjas alakulatába, hogy Elion áldásával tovább növelje hatékonyságát az esténkénti Node Warokon.

Móka és kacagás, TS vezetés, veterán játékosok, 70+ aktív tag, raidek, jóléti sausan partyk, guild ház/küldik/bónuszok és garantált állampolgárság!

Többet akarsz tudni? Jelentkezz most! → FB rarguild csoport

Hat meg nem csak a feltetelek, hanem a hulye vezeto is, aki lekorlatozott minket rendesen.

FPS nekem is megugrik full ultra grafon ha nagyon sokan vannak korulottem, de par masodperc es utana beall rendesen es akkor mar nem laggol. Nyilvan van fps veszteseg mivel mondjuk 100karaktert kezelnie kell a rendszernek, de azert pl B&Shez hasonlitva, ahol ugyan alapbol meg volt a maxos 120 fpsem, de ha mar 20-30 ember volt korulottem lement 30 ala is neha, tized olyan grafikaval, azert elegge szembetuno az optimalizacios kulonbseg.
De a raeros guildben voltunk csak nem erte el minden haverom a felteteleket a main guildbe ezert voltunk ott (en meg nem akartam ott hagyni oket). Csak a PvP hianya sok volt ezert kileptunk most onnet :/ es sajat pici guildet csinaltunk ideiglenes vagy sokaig nemtudom XD De igy most sokkalta tobb PvP-ben van reszunk mint az eddigi nagy guildekben.

Figy alap FPS laggot a rangerek lovese valahogy tud okozni nemtudom miert 😄 100+ nem okoz FPS dropot viszont ha 4 ranger hasznalja a raget az megteszi a hatasat. Amugy meg Grindnel kitudja amikor PhD-t ember huzta es a clan magja Orosz akik hiresekaz exploit hasznaltrol es csalasrol is 😊
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.08.12. 17:31:04

Veni, Vidi, Vici

Egyébként a lagban lehet igazad van. Amikor mi támadtunk kb semmi lag se volt, de amikor betörtek a táborunkba a grindesek azonnal egyjegyű lett az FPS. Csak azt hittem ez azért van mert sokan vannak. Lehet valamivel aljaskodtak, hogy lagos legyen ott a szerver? Ezt akkor elhessegettem, mert paranoiának tűnt. <#ticking>
Hát passz.Amikor vagy 90 grindes és feleannyi a mieink közül összetömörül a fortress körül akkor kb képregény az egész. És nem a perma cc miatt. Emellé jön a kellemes lustaság hogy "az aktív" és nem aktív felület ugyanúgy nélz ki. Lelkesen spameled a resurrection gombot, azt' valamikor csak lesz belőle valami. 😄
Hm, nem te vagy a "ráérős" guildünkben? Tessék átjönni a komiszabbik oldalra! Van hely is, lesz esemény is és nincsemnek már túl nagy elvárások. Ha még nem tetted meg pörgesd fel, mert most még belefértek a holnapi siege-be. Vagy te nem az vagy akire gondolok? 😊

A bérjáték genya dolog, de sokat nem lehet vele tenni. Szerintem a hivatkozottaknak emellett 2 vagy 3 accountja is van, hogy több warban is benne lehessen "azonos" időben.

Az igazi PvP játékosnak is kell ugyanaz mint a mezei kevésbé pro játékosnak. Ha a pvp szart se ad, akkor marad a PvE szarakodás és a life skilles tötyörgés. Ha a pvp semmit se ad, akkor az elég vézna tartalom. Vagy rövid időn belül olyan "pro" lesz, hogy gear hátrányból küszködhet az erősödő zerg hordákkal.

A meghatározások még mindig vezettül nem számítanak. Amit te csinálsz az az ürügykeresés és az utolagos racionalizálás, mert szar dolog lenne ha azt hinnéd hülyének néznek miután ennyi energiát fektettél valamibe. Ha valós pénzért adnak játékban erőt, akkor az nekem p2w. A valós pénzért silver az ez a kategória, mert silverből mindent elérhetsz: fejlesztést, top itemet a night vendornál, bidelhetsz a marketplace-ben.
A sok lelépés meg semmiképp nem jó. AZ MMO-kban az egyik legfőbb tartalom a játékostömeg és a közösség. A b2p szűrőként szerepelt. A toxic réteg nagyja kint maradt. Most jön majd a f2p és a teljes retardáltság tömegben. Addig meg: nem azok maradnak akik a legjobbak, hanem akik határozatlanok és nincs elég bennük hogy döntsenek, akik kétségbeesettek ("nincs más"😉 vagy akiknek kb mindegy. Épp nem a legjobbak és a leghasznosabbak maradnak. Nyugi. A bérmunkás accountok maradnak és menni fog szépen az account businesük ezután is. Lehet visszajön az a pár is aki azért ment vissza a ruszki szerverre mert ott jobban pörög a valós pénzes ügyeskedés.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.12. 17:16:22
Nem szandekozom hosszu vitat kezdemenyezni igy csak erre terek ki 😄

"iszonyatos lag: a szerver nem igazán tud kezelni kis területen 100-150 embert. Minimum beállításokon csúcsgépen is néha kezelhetetlenül lagos minden. "
Ez hulyeseg mert az egyetlen amikor megerzem a laggot az az ha sok ijasz belovi a rage skillt es node warokon se vettem le sohase Ultra-rol a jatekot. Messze a legoptimalizaltabb jatek foleg ugy, hogy mmorpg es milyen grafika tarsul melle. Server laggokkal eddig ketszer talalkoztam. Meg az elso honapokban amikor bovitettek a serverek/mulheten szinten server park bovitesnel illetve amikor DDOS tamadas volt.

Najo meg erre az egyre 😄

"Hogy az eredmények alapja ne az legyen ki fizet többet, hanem ki a jobb, ki szervezi meg jobban a tennivalókat, vagy épp a harcot."
Ezzel az a gond, hogy sok olyan van aki azer fizetett, hogy amig o alszik vagy eppen nincsen otthon addig mas elvegezze helyette a munkat. Illetve akik foleg kivertek a hisztit azok a 24/7 emberek voltak akik feltik a gearbolszarmazo elonyokuket mert a tobbseguk akkora pvp jatekos, hogy csak akkor olt embert ha raneztek a mobjara vagy 20-an oltek meg egy embert.

Amugy meg az tenyleges igazi pvp jatekosnak nem kell jutalom azert, hogy megol valakit mert neki a pvp maga a jutalom eppen ezert is szeretnek pvpzni. Aki meg mast allit az nem 100%-ig pvp jatekos csak az szeretne lenni viszont jutalmak nelkul mar nem fekszik neki.

Amugy a p2w az azt jelenti, hogy ha fizetsz olyan elonyhoz jutsz ami nem megszerezheto jatekbeli penzbol persze az utobbi idoben ez totalisan rahuzzak mindenre hulye modon. Ha meg az eredeti ertelmezeset veszuk a pw2-nek akkor pont az elejen volt p2w es most valt nem p2w-re mert mindenkinek eletheto lesz a shop. 😛 (es igen az arak majd felfognak menni a marketen amint lesz awakening weapon meg felhuzzak a silver dropot meg az exchange arakat mint KR-ben is tettek kesobb )

Vegere amugy annyit szerintem pont hogy jot tett ez a "sok" lelepes a jateknak mert sok toxic player elment mostmar akik amugy is csak a forumon harcoltak. Marcsaka f2p es a Megaserver hianyzik es tobben fognak vele jatszani mint B2P modban 😛 (gold sellerek hatastalanok illetve a botok is azok lesznek igy foleg, hogy jutalom jar a report veget 😊 jo is az a gm blessing 😄 )

Veni, Vidi, Vici

Ok. E nem jött be. Túl sok koffein. Nme bírtam ki válasz nélkül:
Nem ok nélkül távoznak egyesek. Egyszerűen mássá vált a játék mint amit szerettek és amit megvettek. A lényeg sokaknak az olt hogy JÁTÉKKAL fejlődjön mindenki. Hogy az eredmények alapja ne az legyen ki fizet többet, hanem ki a jobb, ki szervezi meg jobban a tennivalókat, vagy épp a harcot. Ez sérült azzal, hogy a kezdeti nyilatkozatokkal ellentétben átalakították a fizetési modell alapjait. Van akinek így is kell, van akinek nem. Aki "tiszta" játékot akart és nem toleráns a "játék helyett dolgozz a bankkártya mágusoknak" megoldásoknak azok közül sokan odébbálltak. Mert annyira azért nem jó a BDO. Ugyanaz aa fizess vagy dolgozz másoknak, vagy bukj el " játék" lesz lassan mint a többi tucat másik p2w játék. Megértem ha maradni akarsz, de nem hülyeség azoknak a döntése sem, akik nem akartak ennek az elcseszett rendszernek a részesei lenni. Van aki pénzért játékban még több munkát akar, van aki a pénzéért játszani szeretne. És nem cinkelt kockákkal.
Ha el lehet venni a kedved, akkor a játék nem elég jó. 😄
Na jó, akkor röviden és tényleg befejezem:

A játék alapjaiban véve JÓ. A gond az volt, hogy mást sugalltak, mást igértek és reklámoztak és teljesen mássá alakították a játékot. Jelen formájában a BDO egy standard koreai MMO, csak amit máshol ingyen is elérhetsz azért itt fizetned kell. Benne van minden ami egy porigszidott Archeage-ban is:
- igazságtalanul nagy előny ha többet fizetsz (el tudsz adni valós pénzen vett itemeket "Játékpénzért". Ez a pénz az alapja minden fejlesztésednek, így sokat számít)
- benne van rejtve a havidíj: ugyan elérhetsz "minent" enélkül is, de sokkal kevesebb pénzt kapsz a marketplace-ben. Ha verseny van, akkor veszteséget termelsz a craftokon
- minden patch több és több fizetős tartalmat ad. Mindig csak "kiscivel töbB" lesz az előnye a nagy befizetőknek. Jelenleg már jelentős előny ha sokszáz dolcsit perkálsz havonta.
Ha most kezded és nem "vertek át" a korábbi igéretekkel, akkor a játék jó... csak sokkal szarabb mint 1-2 hónapja. Újoncként ez nem számít igazán

Ami jó:
- harcrendszer: kombó rendszer. Könnyű irányítani, pörgős és élvezetes. A karakterosztályok változatosak és sokkal kiegyensúlyozottabbak mint más játékokban. Nem tab targetes a rendszer ("fejlettebb"😉
- elég jó catch up rendszer: könnyű becsatlakozni. A kezdeti fejlesztések és fejlődés gyors és könnyű. Idővel belassul, így nem húznak el annyira a régebbi játékosok se. A felszerelés sokat számít, de nem annyira durva (?) mint más hasonló játék(ok)ban.
- érdekes és változatos life skillek. Sok nem harci fejlesztési lehetőség
- PvP: a node warok és siegek érdekesek és élvezetesek ha van elég ellenfél.
- csinin grafika. Kivéve az NPC-k pár lépéssel messzebb, mert azok gyakran a semmiből tűnnek fel, vagy sötét árnyak csak míg méltóztatiok betöltődni a fene jó grafika.

Ami negatívum:
- harcrendszer: nincsenek szerepek, raidek. A baráti buffolgatás elcseszett harci helyzetben. Főként a single target skillek.
- life skillek: bevételforrásként másodlagosak a mezei agyatlan szörnyirtáshoz képest. Iszonyat beleölt idő mellett töredékét kapod egy közepesen felszerelt suttyó harcos hentelési bevételének magas szinten is. Az NPC trade itemek nevetségesek. helykitöltőnek is megalázóan gyatrák. Jövedelmet a saját pakkokból szerezhetsz. Azaz amit megtermelsz azt eladhatod veszteség nélkül,d e kb ennyi.
-indokolatlanul elszabott árképzés: rengeteg dolgot nem lehet kapni mert nem éri meg megtermelni és eladni. Emiatt nem elérhetőek és magadnak kell minden kis szart megcsinálnod. A specializálódásra nagyon kis mozgástér van.
- PvP: kis és közepes "méretben" nincs normális PvP. OWPvP-ben talán a guild warok lehetnek valamire jók, de azok is iszonyat satnyák. Minden nem siege/node war PvP kriminalizálva van. Ha a másik fél "Nem akarja", akkor büntetést kapsz, de cserébe nincs semmi jutalom érte. Rengeteg védelmet kapnak azok akik szándékosan kicsik maradnak. gyakorlatilag lehetőség van letörni az árakat sok life skillben kockázat nélkül (kis karakter nem támadható és van mód arra, hogy védelem alatt maradjon valaki örökösen).
- iszonyatos lag: a szerver nem igazán tud kezelni kis területen 100-150 embert. Minimum beállításokon csúcsgépen is néha kezelhetetlenül lagos minden.
- standard kő-papír olló meg egy rakat cc: ez nem egyedi, de elégszar dolog. Annyi különféle módosító hatás van, hogy nem tudsz mind ellen felkészülni. Amire rágyúrsz az is szerencsejáték, mert max 60% lehet a védelmed. Az meg majdnem fele-fele. Vagy bekábítanak, vagy nem. Simán folyamatosan cc hatás alatt tarthatnak míg meg nem halsz. De ez nem egyedi jelenség az MMO játékokban
- magasabb szinten nincs AP-DP egyensúly. A "tank" szerep nem létezik igazán, mert a sebzés durvábban növekszik mint a védekezőképesség a jobb felszereléseknél. Próbálják javítani, de épp ott nem tökéletes ahol számít (a siege és node warokon).

Összesítve: a játék jó, csak a kiadó megbízhatatlan. Ha most kezded, vagy nem a legelejétől nyomulsz és "ebbe születtél", akkor nem lesz gondod. Sokáig szórakoztató lehet a játék. Csak a szokásos p2w igazságtalan jelleg felé "fejlődik" ahol a befektetett idő sokkal kevesebbet számít mint pár extra euró.

Szerk: a negatívumok leírásának hossza ne zavarjon meg: ettől még jó a játék.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.12. 14:56:25
A mostaniakra ertettem, hogy a normalisabbja marad, hiszen akinek abnormalis hulye felfogasa van, es a semmi miatt leavelt, az akkor nyilvan nincsen eleresztve esz teren...Azok, akik eljutottak esszel azon tul is, hogy 1-2 itemet ellehet adni marketon, tehat tudnak gondolkodni, es felfogtak, hogy elkepesztoen messze van ez a p2whez, sot, meg egy jo dolgot is tett a ceg, es lefostak az egesz temat es jatszottak nyugodtan tovabb, azok maradnak, es ez a lenyeg. Mert azert kell egy jatekosbazis az elvezheto end gamehez, de ahhoz, hogy ezt odaig eljussunk, hogy nagyon megcsappanjon a letszam, azert meg messze vagyunk.
Nem lehetne, hogy mondjuk még 1 hozzászólásban összefoglalod és kiadod magadból a napok óta tartó rinyálást? Ne haragudj de iszonyat irritáló vagy! Ha nem tetszik, akkor ne játsz vele, de miért jó h megpróbálod mások kedvét is elvenni tőle?
Épp a normális réteg nem marad. A "komolyabbak" elhúznak most vagy azután hog ymegzuhan a francba a népesség ,a pénzbuff meg csak növekszik. A f2p sose a minőséget célozza be. Annak az a lényege, hogy elég ingyenjóska újonc jöjjön a lelépők helyére, hogy legyen mivel etetni a "bálnákat". mert azoknak kell a közeg. Kell a víz hogy úszhassanak. Hog ysegítsék a kicsiket vagy épp terrorizálhassanak valakiket akiknek esélye sincs visszaütni. A b2p megszűrte picit a mezőnyt, de f2p-ben minden selejt beúszik a játékba. Normál felhasználók szintjén jó is lehetne, csak mindig jönnek a trollok, botok, goldsellerek, ostobák, "noliferek anyuci házának alagsorában" és egyéb érdekes alakok akik csak elszarnak mindent ami jó. No, de mindegy. Maradj optimista! Sose nőjj fel! 😄
Az, h f2p lesz, csak ido kerdese. Ez manapsag minden jateknal igy van, mivel /fore lebontva X tizezer forintot evente ki kell preselni mindenkibol, es b2p eseten a sok rinyarita miatt ez nehezkes, mert most okes, a selejtje kihullik, az igazsag bajnokai, a nemzeti hosok, a becsapottnak erzett lovagok elmennek, marad a normalis reteg, akik majd f2p alatt nem fognak besirni, ha bizonyos cuccok shopba kerulnek, illetve az jobban kifizetodo. De mar jopar nappal ezelott megirtam, ezt az egesszet a jatekosok maguknak koszonhetik, mert a vilag legjobban es leg igazsagosabban mukodo rendszeret, a havidijas megoldast az utobbi evekben elutasitottak, igy mas nem marad a fejlesztok kezebe! Mind1, milyen jatek jon, mind1, ki fejleszti es mit igernek, bizonyos szinten meg kell, h sertsek sajat igerteuket majd idovel, mert nekik a penzen kivul mas nem szamit, es igazuk is van, teljesen jogos, es egyet is ertek veluk, en is igy csinalnam.
SzirmosSzisza
Vagy lehetnének drágábbak a petek. Elvileg van amúgy havi korlát, hogy mennyi pearlt vehetsz (bár mintha ilyen 400-500 euró körül lenne).

Nálunk amúgy Alustinen, ami nem a népesebb szeró, eddig az utolsó 2 node warunkra, mindig 2-3 ellenfél jött, most, ha ezt összevonnák nem csak EU-val, de még NA-val is akkor vállalhatatlan lenne.

Nem dramatizálja túl. Mondta is, hog ynem nagyon érdekli ezután mi lesz a játékkal. A f2p meg a merge is valós jövőkép az ilyen játékoknál. Mivel a "Jutalmak" nem évülnek el ha nem "bontod ki" őket, így a több szerveres vagy régiós ügyeskedés most még akár hasznos is lehet ha maradni akarunk. Mondjuk EU-NA merge nem lesz szerintem, a különböző szerverek közti event timingokról meg nincs tapasztalatom. Nem tudom működik-e, vagy egységesen egy van "régiónként".

szerk: sokat nem emelhetnek, mert akkor meg tényleg durva lenne a "p2w" vagyis a valós pénzt support súlya, amit egyértelműen elutasítottak a korábbi állásfoghlalásukban. "piti" összegeknél még talán védhető az álláspontjuk de ha pl dupla árak lennének az már nem igazán vállalható sehol. Hülyeség ez a darabszám limit ahog yvan. Pearl vagy valós pénz korlát kellene inkább. Így kevesebben adnak el peteket és többen costume pakkokat.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.12. 10:45:01
SzirmosSzisza
Oh, addig nem jutottam el. Szerintem picit túldramatizálja, előbb lesz f2p mint szerver merge (az remélem sose lesz, mert ha összevonnak Jordine-nal, akkor nagy szopás lesz 😄). Ahogy nézem Ő is játszik tovább, csak casualban és nem lesz több videó :s

Amúgy én havi 4-5k-t tuti nem adtam volna ki Value Packért, de 6-7 milliót simán. Ellenben az sajnos igaz, hogy tuti emelik majd az árakat, mert a mostaniak nagyon olcsók és nem éri meg eladni :s
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.08.12. 10:39:39

Nekem csak axe esett ami nem jó a wizardomnak meg staff 230-350 milláért ami meg vicc. 😊

A videóban meg nem érzem azt, hog ypanaszkodna. egyszerűen közölte a tényeket és a véleményét mi nem tetszik neki. A "megvásárolható" részről is ott van a véleménye az utolsó percekben amikor eljut a mostani patchez és ehhez a lehetőséghez. Olyan 11 perc és 11:10 körül kezdődhet...

A pénzes és "in game pénzen" megvehető itemek nem megoldások, hanem maguk a probléma. A petek például elég "kötelező" jellegűek, a játékban meg nem voltak elérhetőek. Az nem megoldás hogy megveszed mástól aki valós pénzben fizet. Ez csak új módja a pénzlenyúlásnak. de mindegy. Ezek az én szavaim és én nem vagyok olyan túl kedves ember 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.12. 10:32:20
SzirmosSzisza
Úgy néz ki a játék döntött helyettem 😄

#2522: picit ellentétesnek éreztem, hogy amiatt panaszkodik, hogy RL pénzt kell költeni ahhoz, hogy competitive legyen (petek, kosztüm), most meg, hogy meg lehet venni ezeket silverért is panaszkodik.

Mesterségesen alacsonyan tartják az árakat, így olcsó és kb azonnal elmegy minden. Valamennyire "tiszta" játék és Publisher képet akarnak mutatni, ezért benyomtak pár kamu korlátot. Ez ugyan sokat nem ér, mert rengetegen becsapva érzik magukat így is, de kevesebb embernél lépte át az ingerküszöböt. Kevesebb a refund és chargeback igény... valamivel... még.
Hakurai BDO összefoglalója. Elég pontos sajna:

Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.12. 10:18:26
Hát... ez a perl item a piacon... lófasz és esti fény kábé.
Én eddig egy szem itemet láttam benne. És még preorderelni sem lehet. Szar az egész.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

BEAST
Heal helyett ott van egy marék mobility/escape képesség amíg poti spammelsz. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Megvárom Witch awakeninget aztán meglátom. PvP-ben nem nagyon érzem a Ninját sajnos, főleg a heal teljes hiánya miatt, PvE-ben viszont marha fun.

BEAST
tényleg végül hogy döntöttél, ninja vagy maradt a witch? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza

Na igy nyomjak az igazi p2w playerek!!!

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.08.10. 22:10:33

Veni, Vidi, Vici

De 😊

Beast:
Nem az a kérdés, megéri-e, hanem hogy lehetséges-e. Normális embernek nem éri meg ennyiért, de nem azokra szoktak építeni.
Annyira nem érint húsbavágóan az egész kérdéskör, én laza kis casual solo player vagyok, szóval messze nincs olyan rálátásom, hogy most nekiálljak értelmezni, mekkora lesz a hatás.
Csak annyi mondtam, hogy ez az irány nem biztató.
(Na meg nem mellesleg megértem azokat akik nehezményezik, hogy b2p játéknál ilyen dolgokat csinálnak.)
Ha kb 3 millát farmolsz "csak" ki óránként, akkor apénzes megoldás napi 3,5 óra monoton farmolástól mentesít, vagy napi 10 milla erőforrást ad. Ha 24 órát farmoltok mindketten, akkor bizony hátrányban vagy. <#taps>

Cat 02: Oh, új magyar guild?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.10. 16:34:52
SzirmosSzisza

Ez az😄 Akinek van ideje rendesen jatszani(akinek nincsen, az bele se kezdjen egy mmoba, mert tok folos, mmohoz sok ido kell) az napi 50 millat megkeres ingame, most mi a szarnak ezt feltolni meg heti 50el, 100 uroert...?😄 Rohadtul nem eri meg, illetve hihetetlenul kis elonyt ad. Aki ez miatt cryol, annak tenyleg komoly gondjai vannak😄
rosszul értelmezed. 5 item/hét. Ha 5 millás itemeket ad el valaki, akkor 25 (-ÁFA), ha 18 millásakat, akkor max 90 milla és ha picit felpörgetik a piacot (vagy az árakat), akkor ez a 90 lehet 500 is. Csak a Kakaon múlik, az meg már megmutatta mibűl faraktákk. 😊

szerk miután te is szerk: igen. Ez előny. Ha most indul két játékos és az egyik a fizetős modellt követi, akkor full 15-ös felszereléssel indul míg a satnya 30 ojrós gyerek csak azzal fut amit talál. Ha elérik a 45. szintet, akkor az olcsójánoska 100%-ban belehal a PvP-be ha összecsap ez a kettő.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.10. 16:21:22
BEAST
És ez komoly játékelőny lenne?
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.08.10. 16:17:33

SzirmosSzisza
Az nem p2w, hogy van olyan item amit csak RL pénzért lehet megvenni és előnyt ad?😊

Nézd, p2w az, hogy ha pénzért komoly játékelőnyt vehetsz.
Bár nem régóta játszom, de azt hallottam mindenhol, hogy gear>>>skill, ezt nem szokta vitatni senki.
Ha valós pénzért ezüstöt kapsz, akkor jobb geared lesz valós pénzért, és komoly előnyt szerzel. Ez a p2w.

Ez egyébként engem annyira nem érdekelne. Engem az zavar, hogy ez azzal jár, hogy sokkal gyakrabban fog előfordulni az agyongearelt nulla agyú pistike, aki agyonbasz, mert csak.
Nem zavarna, hogy valaki jobb, ügyesebb, képes megcsinálni olyat, amit én nem, vagy le tud győzni pvp-ben.
Mindaddig nem zavar, amíg nem vagyok belekényszerítve. De ötvenes szinttől kénytelen vagyok versenybe szállni.

Ez van. Játszogatok ezen túl is, amíg nem fogok túl sokat szopni emiatt, ha meg igen, akkor ciao.
De ez határozottan egy nagy lépés a rossz irányba.
20 eurós, mert a speckókat nem lehet bedobni a zaciba. KB 1 euro/1 milla silver most az árfolyam és 90 milla egyszeri 5 item eladás hetente (76 milla adó után). Van akinek talán megéri bedobni egy százast azonnali 76 milláért. Meg egyrészt nem volt semmi infónk milyen árak lesznek, másrészt nincs semmi garancia, hogy ennyi is marad az ár. Ha kereslet van rá alapból is felmegy, ha meg emiatt nem lenne drágább és nem venne eleget a bálnanép, akkor simán felnyomhatja mesterségesen a minimum-maximum árat a Cég (prices adjusted 😊 ). Miután a kakaodaum megitélése most elég gyatra, így a kutya se bízik abban, hogy nem teszik meg bármikor amikor épp több lóvét akarnak, vagy nem generálnak le pár másik gusztustalan p2w itemet és teszik eladhatóvá a marketplacen. Van jópár ilyen előkészítve más régiókban.
És a gond az, hogy ezzel azért sok előnyt lehet szerezni a játékban. Lehet kevesen használják majd ki, de épp az ilyenekkel nem akartam játszani és épp ezért választottam a BDO-t. Mer' ugye ezeket kiszűrte eddig... No mindegy. Minden a guilden múlik. Ha érzik az erőt és marad a keménymag, akkor nem igazán gond. Max kérek refundot az utolsó 1-2 hónap kényelmi kiadásaira, de az account marad . vagy ennyi se, mert a lustaság nagy úr.
Ha szétszéled a nép, akkor viszont genyakakaó és gimmídömoníbekk! 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.10. 15:52:40
BEAST
Napok óta olvasom ahogy egymást tépítek p2w-denemaz témában és nem igazán értem. ~10-20 millió silver / egy 30 euros costumért miért p2w? Kinek éri ez meg?

Mármint azokon kívül, akik nem fizettek érte egy eurot sem. 😄
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.08.10. 14:53:24

Az Ark kökemény MMO, csak amolyan "Túlélő" jellegű. Nekem annyira nem jött be valamiért. Van készülőben is egy Ark, de az más. 😊
A BDo meg archeage klón kis ráncfeélvarrással. Ha leszeded a grafikát kb ugyanazt kapod alapjaiban. Ez tetszett is benne amíg nem gyömöszölték bele ezt a valós pénzes konverter lehetőséget. Meg kiszedték a konfliktusforrások és PvP 99%-át, de ez még belefért.

Keresgéltem én is, de inkább újakat és most indulókat, úgy meg nem nagy a felhozatal. A régi MMO-k is futnak még, sok van kilátásban, de a "jövőben" érkezők minimum 3-6 hónapig nem lesznek itt.

Ja, meg a Final Fantasy XIV ami most még friss... nálunk.

szerk: Echo of Souls fut még? Az még mennyire nyomtalanul jött és megy tipus lett?!
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.10. 14:13:51
De ezek hol jo mmok more?😄 Ark meg nem is mmo tudtommal😄 De nem is lehet mondjuk ezen vitazni, mert kinek mekkora az igenye mmo teren, sokan vannak, akik pl egy wowal is megelegednek..😄 Sot a pve heroknak egesszen magas a kinalat mmo teren, abban pl B&S is jo lehet akar, mert ott aztan lehet egesz nap az instakban rohadni😄 Na de pvp teren..
Ark: survival envolved. B&S, Riders of Icarus betatest (lolwhut?). Wow és a kiegje pár hét múlva, archeage, my little pony the Game. Carebears - Be my friend -The game. <#hehe>

Cat 02: 5 costume az 90 milla silver. Adózva 76 milla. Ez kb 500-600 enchant stone. Az azért elég jó esély egy kis enchantra. Full 15-16 enchant garantált induló karakternek.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.10. 14:01:42
SzirmosSzisza
P2W az az lenne, ha enchantmentet tudnál venni 😊

De akkor mondjal egyet is, mert ugy gondolom, hogy kiprobaltam mindet, amiben egy pici kis fantazia is volt, es egyik sem adta! A nagy nevek mindegyik porba hullott fejjel vannak, van meg par varos, de azok is ketsegesek. Elkepesztoen sok mmo van, de ezek 99% teljesen a minimum elvarasok alatt van, mar a karaktergeneralaskor elmegy az ember kedve legtobbszor, es a tartalom mar nem is hoz lazba😄 Raiders of icarus is h be volt harangozva, valahol meg vartam is ra, de a super marios idoket idezi😄 B&S mekkora varos volt mar, fel kezemet odaadtam volna erte h jatszhassak mar vele, erre kijott, es kiderult h nincsen benne open world pvp end game content, ergo kuka, GW2 barom jo game, de elavult a grafika illetve az iranyitas is, leves...WoW az ...😄D Szoval mindegyik elverzik valahol, es mivel en anno Lineage 2on nevelkedtem, egybol az eddigi egyik legjobb pvp rendszeru mmojan, ezert bizony pvp content teren magasak is az elvarasaim, ha mar belefektetek valamibe. Ez viszont eddig hozta az elvarasokat, amit eddig egyik masik sem, mivel minden mmo tele van instakkal, meg hasonlo baromsagokkal, es itt melloznek mindenfele hulye tartalmat, ne rohadjon a sok pve hero instakban, hanem go ki terepre, h mehessen a fight. Na ezt keves game tudja, mindezt jo grafikaval es egyeb tartalommal. Persze lehet, hogy par honap mulva rossz iranyt vesz a game, es en is leavelek, de eddig csak egyre jobban kedvemre fejlesztenek, tehat kicsi ra az esely

16-18 milla a normál costume pack jelenleg. EZ olyan 10 millió silver/day extra a pénzes felhasználóknak. Ugyan kevésbé guszttustalan, de attól még p2w és nincs garancia arra se, hogy ezek az árak nem lesznek holnap benne a következő minipatchben mint "adjusted". Körülbelül 1 euró =1 milla silverre fog felmenni ez minimum akkor is ha nem lesz külön beavatkozás.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.10. 13:50:57
"Registering fee for the Market Place has been removed."

Gondolom ez a 10 silver és nem a 35% adó 😄
Én MMO-t "versenyszellemben" nyomom. Ami nem versenyképes normális játékkal vagy épeszű alacsony befizetésekkel és nem generál jó csapatot és PvP-t az komoyltalan. És VAn, volt és lesz játszható MMO. Max neked nem jön be annyira a többi. Ez az egyik legfrissebb és legjobban összerakott... csak a cég selejt felfogásban így 5 hónap után. Biztos a nagyfőnök átpöccintette a tehénfejő módot maximum fokozatra és ettől kisült az agya a PR és marketing gárdának, meg kb minden épeszűbb CM, GM és PM-nek. 😄