Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakit érdekel: https://www.twitch.tv/cherryyami/v/88189014 23:30 körül kapja meg az awakening fegyót, utána tesztelgeti a Witchet.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.09.05. 12:55:23
Azért megjegyezném, hogy a PvP a BDO-ban elég csökevény. Kb semmi értelme az esetek többségében. A farm helyeken lehet izmozni, de ha nem tudnak guild wart indítani, akkor elég ha csak visszamész húszsszor és nem hagyod élni a kis csökött ellent. Ha lemegy minuszba a karmája, akkor vége a dalnak. Izmozhat még, de ha egyszer lenyomják, akkor bukja valamelyik itemjén az enchant szintet (-1). Az magasabb szinten elég kemény lesz.
Ha meg nem hagyod "hatékonyan" farmolni ha gyilkolászna téged, akkor még nem is éri meg neki. A PvP nem ad semmit a node warokon és siegen kívül. Ha a másik fél is belemegy, vagy rászorítod a gvg-re az ellent, akkor csak annyit érsz el, hogy nem veszítesz (karmát és enchant szintet). Nincs aktív jutalmazás. Az open world PvP-t a kakaós-gyöngyöcskés csávók teljesen elkriminalizálják. 0 reward - max bünti.
Ha nem cseszegeted a többi farmolót, akkor nem nagyon szoktak szívózni. Ugyan egyik-másik hely jó XP-t ad, de ha sokan mennek rá, akkor szart se ér ez az elméleti előny. Nyugodtan választhatsz gyengébb ellent is. Vagy épp erősebbet ha a loot a fontosabb és van elég sebzésed. Az erős célpontokon még annyi tömeg sincs mint a "második legjobB" farm spotokon. A gyengébb ellen (pl helmek) azért is jó, mert gyors és mert az ottani pk seggfejek nem számítanak komoly ellenállásra. Volt olyan, hogy a területsebzés ami a mobokra ment elvitte szerencsétlen gyökereket. De azért csak jöttek vissza PK módban és kuncsorogtak a repetáért. <#alien>#alien> (ha pk módban vannak, akkor zsabadon üthetőek és nincs karma vesztés).
Valahol láttam egy awakening ütemezést. Persze lehet csak spekuláció, de a wizardot úgy karácson ykörnyékére jelezték. Decemberben jön Archeage-ben a fresh start szerver, a BDO-ra meg nem fizetek semmit + a wizard ez alapján jó ideig csak "futottak még" kategória lesz aki jó a csapatban mer' gyógyít, azt csá'. Ez így nem pálya. A PvP is kiesett a hétre, mert aljas módon elnyomtuk az összes ellent a siege-ben és most már királyok vagyunk Serenidában... Eh, túl jók vagyunk. Felemás érzés. Mert a tömeges PvP-n kívül most valahogy a többi része a játéknak nem vonz. Azért be kell majd ugranom pár órára, mert még a végén kihajítanak a francba a potyautas magatartásom miatt. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.09.05. 10:45:53
Node war és egyéb nagycsapatos témák esélytelenek és ha nem muszáj nem "kezdenék" valamit mást.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Veni, Vidi, Vici
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.09.04. 10:39:50
Tanacsnak csak annyi, hogy a hajon vidd at a lovadat es abba rakjad a bandanat mig a hajoba a coinokat, Illetve a hajot mindig rakjad el minden toltes utan mert eloszeretettel verik szet(mivel a benne leveo coin-t meglehet szerezni).
Veni, Vidi, Vici
Saussan meg egy tragya hely lett mert sok a guild nelkuli ez miatt a bunko siman kitol egy 5 fos csapatott a karma bombingal utana meg tovabb nyulkal a mobokba. En ezert probalok szolni nekik eloszor mert ha molgom 80% az esely a karma bombingra <#boxer>#boxer> Igazabol pont erre kene valami, hogy ezek az emberek se usszak meg.
Szerencsere Valencia regiot es pirate islandot kerulik ezek a nyomik.
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Kumiho #2179
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.09.03. 15:09:17
Valaki azert kerhetne egy warn-t erre a tuadatlan gumicsizma zsonglorre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valahogy igy erezhetted magad a postod utan <#banplz>#banplz>
@Cat02 valami ilyesmire gondoltal? 😄

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.09.03. 14:15:12
Veni, Vidi, Vici
Ez az egyik.
Nem zavarna egyébként, de:
- nem terület miatt, egyszerűen "poénból" vagy nem tudom mire véljem, mert láthatóan csak átment a területen a pali, ahol voltam.
- ha nagyjából kiegyenlített a két aki, akkor sem zavar. De én (hangsúlyozom - ÉN) nem tudom megérteni, hogy mi a jó abban, ha nálam kisebb, adott esetben akár 10 szinttel is - karit ölök meg. Ebben mi a pláne?
Tipikusan olyanok ezek az emberek, akik az utcán kukát döntögetnek, mert erősnek hiszik magukat és ugye a kuka nem üt vissza.
Épp ogrét abáltam, varázslóval. Jött a paraszt, leugrott a lóról, elkapott, kétszer földhöz vágott (berzerkerrel), felült a pacira és továbbment.
Ennyi volt a történet. Ezt a fajta pk-t én az l2-ben sem szerettem, soha nem is csináltam ilyent.
Picit azért felmerül a kérdés bennem , hogy ha teljesülne az álmod és az a fél aki alul marad jelentős büntetést kapna , sőt akár Te még jutalmat is kapnál érte , mégis hova vezetne ? Még intenzívebb lenne a jelenség. Elkezdenének eltűnni a játékosok ......a végén büszkeséggel töltené el az illetőket , hogy részben nekik is köszönhető , hogy kihalt a szerver , és csak lézengenek a játékosok ?
Utoljára szerkesztette: fatmax, 2016.09.03. 10:42:56
Amúgy ne felejtsétek el minden nap kivenni az ingyé' packot (f3, loyalty fül, awakening gift pack).
Soha nem értettem, hogy mi abban az élvezet - bár gondolom az ilyen faszparasztoknak nincs is már örömük az életben - abban, hogy békésen csapkodod a mobokat, senkit nem zavarsz, majd éppen arra bóklászik valami gyogyós kis köcsög, leugrik a szaros lováról, egy vagy két ütésből leabál (ergo tuti, hogy magasabb szintű), visszaül a lovára és elhúz a rákba.
Komolyan nem értem, hogy ebben mi a fasza. Mert egy tisztességes pvp az más, de a pk... én tuti, hogy szarrá szankcionálnám. Mondjuk annyi karmával, hogy két hét legyen ledolgozni.
És épp azért kérdeztem, mert én inkább a pve-t preferálom. Nyilván ki fogom próbálni, amiket írtál, jól hangzik, a kérdésem csak arra irányult, hogy magasabb szinten pvp mellett marad még tartalom pve ügyileg is. Farmolás, kvesztelés, stb.
Szóval, ha én az új (nekem még az) sivatagos térképrészen szeretnék csak felfedezni, nem fognak méterenként letámadni a nagyok. 😄
Kumiho #2179
Ez az oldal mennyire megbizható?