Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg csak ket helyen vannak munkasaim (az egyik kek nevu imp, az remelem, menot jelent, magasabb szintu is mar). Az abandoned iron mine es glish ruins teruleten.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy ez a crater gyártás hogy működik?Anno próbáltam de mire legyártottam mondjuk fa cuccból és elvittem egy trade managerhez kb ugyanannyi volt a haszon mint ha eladtam volna marketben a fát...
Tegnap befogtam egy csomo tier 3-as lovat, megtartottam 2-2 holgyet es urat 😄 most azoknak a levelet huzom.
De ahogy nezem, nem veletlenul haldoklik a lopiac, a marketre regisztralhato nagyobb tieru lovak ar-energiabefektetes aranya nem eri meg.
Az ancient artifact, amibol a scrollt lehet osszegyurni? Csinaltam egyet, tobbit feldobtam a piacra.
Kumiho #2179
Elvileg ha lejár a value pack akkor a festés eltűnik, de a kinézet módosítás megmarad.
Kumiho #2179
Most a Calpheon alatti "zold orkos erdoresz" nodejaiba invesztalok energiat, meg gondolkozom a Catfish tavon, megeri? Azt olvastam, ott sokan vannak altalaban, meg nem tapasztaltam. Gondolom, ahogy kijottek az uj teruletredszek, atvandoroltak a nepek.
Viszont tok boldog vagyok, mert egyreszt porgettem a kockaval egy 30 napos value packot (azt hiszem, az dobta legalabbis, mert venni nem vettem 😄), es nagy erofeszitesek aran vegre sikerult marketen egy korrekt kis armor+weapon settet vadasznom (Kyrill), igaz, csak az altomnak, de akkor is! 😄 Rangerhez nagyon ritkan dobnak fel.
Ha mar latom, hogy fixen ennel a klassznal maradok, lehetet a sivatagos rucira beruhazok.
Kumiho #2179
Nyomulhatsz salvagera is. HA látsz olcsó anyagot, akkor megveszed, bezúzod és eladod az anyagot. EZ kristályoknál egyszerű és egyértelműen megéri. A black stone powder jól eladható, meg hasznos crafthoz is. Lehet fegyvert és accessoryt i sbezúznbi, de az gamble. Többnyire a pure platinum crystal azért így is olcsóbban kijön mintha vennéd. Eladásra már nem bizos hogy akkora üzlet. A kék-sárga accessoryk közül van ami hard vagy sharp shardot ad bezúzásnál, de van ami random itt is. Ami megéri annak magasan marad az ára. A scaria necklace korábban jó buli volt. Kiküldhedsz melósokat a bányákba is. A platina jó és a Mediah-Valencia területen a vas (utóbbi rough black stonet is ad). A bányászaimat Altinovában és Tarif-ban tartom.
De a hentelés stabilabb és könnyebb pénzforrás. Ha van suskád, akkor az energiádat befektetheted, elcraftolhatod a maradék 1-2 energiazabáló tevékenységen, vagy mehetsz szerencsejátékozni a night vendorhoz. Többnyire drágán adja a jó itemeket, de ki lehet fogni jót is. emellett olcsón adja az enchant alapanyagot is. (ez a nagyja a dropnak.. 120k az armor, 150k a weapon, meg talán 900k a hard shard és 2,7 a sharp. Ezekből lehet csomagot is rollolni, ami 3, vagy épp 5 darab stone, vagy shardot tartalmaz. )
Halászat se ad rosszul, főleg most hogy esnek a relicek, csak azok inkább saját felhasználásra kellenek.
Látom, hogy itt milliárdokért is árulnak Kzarka cuccokat, 15+os felszerelésekért szintén több százmilliót elkérnek a piacon.
Kumiho #2179
Viszont egyet nem tudok,azok a quest nyilak karakterem körül az még idegesít meg a kör mikor Npc-vel dumálok.Ezeket hogyan szüntessem meg?
#2676: köszi!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem is hulyeseg ugy hagyni a gepet, amikor nem vagyok epp otthon.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Engem is érdekelne a 7 napos kód. Írtam privet, köszi
Üdv
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
#2660: azok 1 naposak, a 30 napos 1500 Pearlbe kerül.
Eladásra nem nagyon éri meg termelni lovat. Acél itt a jó kombó. Ha meg ilyen összejön, akkor minek eladni? Aztán emiatt ritka is a jó paci a piacon. Nekem T6 elég jó futási sebességű van. Se sprint, se sidestep, de minden más igen. A starting acceleration, drift, meg valami harmadik gyorsító igen hasznos azért.Meg a charge és a gyors felszállás is megvan rajta. A T7 sokkal szarabb lett...
Az összes boss armor és fegyver rollolhat a night vendornál is. Többnyire drágább mint az itemen jelzett aktuális ár, de az az ár hibás ha épp nincs az item a piacon. Meg néha rollol igen jó áron is. EGy pörgetés 50 energy-be kerül. Este 10 és hajnali 6 közt érhető el a zugárus a városokban. Saját inventoryban tartott golddal, vagy a városi kasszádból fizethetsz.
Amúgy nem tudom, én most is kaptam vagy 3 value packot, csak az eventek alatt. Petet ugyanúgy szerezhetsz eventeken vagy ingame shopból (bár nagyon ritka).
Kzarka cuccok csak a bosstól esnek? Mármint láttam, hogy nagy ritkán megjelennek a shopban többszáz milláért, de ezeken kívül nem lehet drop, ugye?
Most értem el amúgy még csak a 51-2. szintet, szóval nem igazán vágom, hogy működik egy bossfight. Spawn időben odagyűlik mindenki köré, és öli, vagy csak partiban, guildben lévő emberek osztozhatnak a looton?
Kumiho #2179
#2657: nem bonyolult csak sokáig tart és RNG, bár elvileg növelték mostanában a magasabb tier esélyét, itt amúgy jó kis eszköz ami mond esélyeket, meg, hogy érdemes-e még húzni.
#2658: csak a 2 value pack + pet értéke kb 4000 Pearl ami ~40 euró, szal szerintem megéri. Próbáld ki a 7 napos próbát és ha bejön a játék vedd meg azt imho.
szerk.: ahogy nézem a simához is jár egy value pack, de 20 euróból nem tudnál venni 1 petet + value packet, szóval még úgy is megéri (+ ingyen ló furulya)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.09.10. 10:19:36
Amit láttam, az tier 7 vagy 8-as volt,... ok. 😄
Remélem, nem szuperbonyolult lótenyésztésbe fogni, mert én szeretnék egy olyan nagy loboncú, fürge paripát! 😄
Kumiho #2179
Küldöm privátban a guest passt. (még mindig maradt 2, ha valakinek kéne)
Szerintem amúgy high end grafika és közepes beállításokkal is tök szép a játék, anno laptopról úgy játszottam.
Kumiho #2179
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.09.10. 09:14:20
Egy alábbi kommentre pedig: a napokban sírtam, miért nem az Alustinre költöztem anno megvételkor, de nagyon sok negatívat olvastam róla (nem itt), úgyhogy tulajdonképp meggyőztem magam, hogy nem rossz választás volt a Croxus. 😄
Sajnálom, hogy nem nagyon tudok magyarokkal játszani, és többnyire egyedül bóklászom, de szeretnék keresni egy normális, nem feltétlenül magyar "fun" guildet, akikkel lehet majd együtt játszani.
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.09.10. 08:07:41
Kumiho #2179
Nemrég tértem vissza a játékba, és láttam máshogy kinéző lovakat. Nem tudok máshogy fogalmazni 😄 Nem gear, hanem másfajta ló, borzasabb sörény, biztos tudjátok, melyikekre gondolok. :,D
Azok lennének a magasabb tierű lovak? Hogyan lehet őket megszerezni/befogni?
Régebben olvastam róla, mik a vadlovak főbb lelőhelyei, hogyan lehet befogni őket, nincs ez máshogy az újfajta lovakkal se?
Kumiho #2179
Melyik szerverre érdemes menni ahol van PvP is?