Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.09.18. 16:42:17
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azt sajnalom, hogy az uccso rewardokat nem fogom megkapni az eventbol Alustinon.
A guild nevet nem tudom, privatban ket vezeto elerhetoseget kaptam meg, egyikojuket felvettem es irtam neki privat uzit.
Kumiho #2179
(És most még csak veszettük kattintgatni se kellett rá, nehogy valaki elvigye előlem) Kár, hogy csak alt, nade látjátok, ezért is fáj a szívem új karit kezdeni Alustinon, de megteszem ma munka után! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kumiho #2179
Annyira nem szeretném 0-ról kezdeni, de mindjárt csinálok egy karit Alustinon..
Írtam amúgy ticketet a supportnak, szerintetek válaszolni fognak rá valaha?
Meg írtam egy magyar guildnek egy itteni fórumozó javaslatára. 😊
(Melyik szerintetek a leghatékonyabb/gyorsabb karakter grindre?)
Kumiho #2179
Ha elobb tevedek fel erre a forumra, gondolom, Alustinra megyek. 😊
Meg azert pl tsen is mas a sajat nyelveden kommunikalni, hiaba beszelek en pl minden nap angolul a munkam soran..
Kumiho #2179
Olyan kérdésem lenne, hogy az awakening fegyvertől kezdve van e értelme a sima main hand fegyver húzásának. Összeadódik az ap vagy külön nézi épp milyen formában vagyok?
Don Kartács :)
Szeretnénk értesíteni mindenkit ,hogy EU/ Alustin szerveren a Rosszcsontok klán tagfelvételt hirdet. Fő profilunk a jó kedély és játékszeretet, Guild bossok , napi küldik, Guild ház, ha többen leszünk Node war, de mindenek előtt a játék szeretete a fontos.
TS-en szolgáltatjuk a jó humort és az FB csoportban az információkat. Akit érdekel az a játékban ShadowShiwa néven megtalál.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Német közösség nekem fel se tűnt, amíg nem írták itt a fórumon, hogy van. Utána picit jobban figyeltem a channel/szerver chatet és néha tényleg írnak németül, de elenyésző alkalommal az angolhoz képest.
A pacisokat azért nem nagyon szokták bántani, én anno Altinova-Epheria között futtattam afk-ban és nem volt semmi baj. A problémát az szokta okozni, ha lesz 1 guild war amíg afk vagy, akkor lazán betámadnak és büntetés sincs.
Es volt, hogy odamentem valakihez, aki egy idezo spoton allt, bevettem partiba, nyomtam neki egy scrollt, lattam, hogy 56-os. Utana nyitott nekem meg kettot, es elvitt egy masik bosshoz is. Eddig normalis emberekbe futottam bele 😊
Sok panaszt olvastam az Alustin nemet kozossegerol pl, ez mennyire igaz?
Csakhat itt meg a jatszopajtasok hianyoznak. :,(
Kumiho #2179
Meg néha megbízhatatlan. Vagy server frissítés (amihez nem kell esetleg a restart) vagy lag, vagy más okozza, de néha "elhagyhatod' a kocsit. Aztán visszatérsz, a paci/szekér előtted van párszáz méterre te meg ácsorogsz az úton. Vagy valamelyik falnak mész éppen végtelen séta módban. Az autopath meg kikapcsolt. Ez megesik... igen gyakran. A siege időszak tuti kilövi az autopath renszeres beállítást. Beüt a channel szabály módosítás, te meg megállsz mint valami bamba ökör. 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.09.16. 12:46:20
A lónál a megtett távolságot számolja, szóval az nem jó. De kattints valahova a térképen jobb klikkel, aztán megjelenik a karatker alatt olyan, hogy autopath, arra katt és akkor a 2 pont között köröz a ló, csak arra figyelj ne akadjon bele semmibe, általában a fordulásnál szokott baj lenni.
Más hülye kérdés: Ha a lovam szintjét akarom húzni, egy falnak fordulva T-t nyomva számolja az egy helyben vágtatást? 😄
Kumiho #2179
Kumiho #2179
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azert nem mindegy , milyen guild, valami kisebb fos, softcore fun guildre vagyok elsosorban. 😄
Kumiho #2179
Amúgy channel/szerver chatet figyeld, ott szinte mindig keresnek tagokat guildekbe.
Ahj, nem tudom, azért már elég sok időt öltem a játékba, több mint 2-300 órát. Viszont tökre szívesen toboroznék társakat, csatlakoznék guildhez. Már gondolkoztam, hogy feladok egy társkereső hirdetést a hivatalos fórumon 😄
Mármint ez úgy nézve sok idő, ha az elejétől akarom kezdeni.. nem is tudom, lehet elkezdek egy karit az Alustionon akkor, az is számít, ugye? Mert transferről nem tudok, hogy lenne BDO-ban. Az lenne a legkirályabb amúgy. Minden szarságot lehet kapni pénzért, de szerver transzfert bezzeg nem. Abból a szempontból érthető, hogy már eleve van pár "túlzsúfolt" szeró, de talán meg lehetne oldani, mint más játékoknál.
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.09.15. 08:49:53
Kumiho #2179
Később is próbáltam, de akkor meg már azt jelezte, hogy redeemeltem, viszont nem érkezett mailen keresztül és az inventoryban sincs.
Tapasztalt más is hasonlót? Írjak a supportnak?
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.09.15. 06:49:40
Kumiho #2179
Mert akkor tényleg elég csini. Underwear box fontos 😄
Kumiho #2179
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.09.14. 15:00:12