Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Ez a blackdeserttome, ahol a buildek vannak mást sem enged regelni? Próbáltam több fajta böngészővel is. 😞 Más oldal nincs?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Igen, ez a probléma - köszi!
Egyébként a guglival kezdtem én is, de elsőre nem találtam arra utalást, hogy magasabb gathering kell hozzá.
AnuluWork
Köszönet a segítségért!

böröczk
Apprentice 1tol engedi felvenni (gathering lvl), nekem is kellett, szova kigugliztam anno 😛

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Tippre túl alacsony a processing/gatheringed.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Srácok.
Kellene kraftolnom Fine Tough Hide nevű cuccot.
Állítólag egy kveszt kell hozzá (Need Soft Hides!) amit Techthonnál lehet(ne) felvenni Heideben.
De... nem lehet. Egy kvesztet adott csak, néhány csákányos bigyulát kellett agyonverni és ennyi.

Nem tudjátok a megoldást? Mi a bánat kellhet vagy mi hiányozhat?

THX
Dulfy , talan az egyik legjobb guide, itt tenyleg szinte minden meg van, naprakesz es jol mutatja be a bizonyos dolgokat az angolt kevesbe tudok szamara is kepek formajaban stb..
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.09.26. 09:23:55
SzirmosSzisza
50-55-ig viszonylag könnyen fel lehet menni, ez egyrészt jó, mert hamar "magas" szintű vagy másrészt nem jó, mert a questeket hamar "kinövöd". Szerintem elsőre csináld csak a questeket, azzal is fejlődsz majd szép gyorsan,

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
56-os szintig korlátlan pontelosztás van, tehát szabadon ki-be kattinthatod a skilleknél a négyzetecskét.

Igen, rá kell kattintanod a redeemre, ahol azt írja, available, és ki kell választani, melyik szerveren szeretnéd aktiválni (ha jól emlékszem).

Hétvégente 100%-os xp van, plusz a value package ad 10-et, a kosztüm is +10%, azért fejlődsz ilyen gyorsan 50-es szintig, de csinálj meg minden black spirit questet az inventory expansion miatt, az alacsonyabb szintűeket se hagyd ki. 😊

Kumiho #2179

böröczk
Ez nekem is meglett tegnap, hidden path, majd egyest dobtam a kockával ^^

Kumiho #2179

AnuluWork
Egy kérdés. Látom, hogy resetelni is lehet az elosztott pontokat. Az egyik párbeszédben a trainer írta, hogy óvatosan a pontokkal, de első blikkre úgy látom simán lehet resetelni. Kérdésem: akárhányszor, vagy 1x ingyenes, aztán fizetős?

Tegnap csak próbálgattam, de lazán elmentem pár óra alatt 16ig. Viszont ott van az accom mellet egy rakat pet, blessing, bleach, value package, stb. Azok csak akkor aktiválódnak, ha rákattintok az accountnál az available-ra, vagy ahogy megvettem az accot, már pörög a számláló?

Előhozni hogyan tudom őket ingame?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.26. 06:36:55

AnuluWork
Próbáltad más módban: windows, fullwin, fullscr?

SzirmosSzisza
Írtál be nevet? Illetve valid az a név?

Sziasztok. Ma megvettem a játékot de még a karakter sem tudom megcsinálni. A képernyő jobb alsó részében az egér átvált a windows-os kurzorra és pont a "creation complete" gombot nem érzékeli. Mitől lehet ez? Legyetek szívesek segíteni ha valaki tudja a megoldást.
SzirmosSzisza
Buildekért érdemes guglin rákeresni, hivatalos fórumon jók szoktak lenni. Itt van 1 nagyobbacska guide, nem tudom mennyire naprakész, de túl sokat nem változott a játék azért.

AnuluWork
Buildek kapcsán hol érdemes keresgélni? (Mit érdemes, mire, class alapján, hogy működik a piac, mit érdemes eldobálni, mit nem, hogyan érdemes haladni, stb.) Szóval ahol tényleg értelmes infot találni, és nem koreaiul.

SzirmosSzisza
Végre sikerült rálépni, ki is lett maxolva a weight limit 😄

6 slot van.De lehet venni pluszba ha nem elég... 😊
AnuluWork
Hány karakter lehet egy szerveren amúgy?

SzirmosSzisza
Hehe, igen, ha mindenki egy channelen lenne játszhatatlan lenne kb annyian vannak 😄

AnuluWork
Felfogtam. Szerver, és azon belül vannak channelek. Rég játszottam MMOval ...

böröczk
Pedig ott van az enter minden channel mellett. 😊

Kumiho #2179

AnuluWork
Oh bakter. Ez a szerveren belüli felosztás lenne? 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.25. 14:38:55

AnuluWork
Updateltem a helyzetet az előző hozzászólásomban spoilerben.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.25. 14:34:35

SzirmosSzisza
Alustinon vannak a magyarok, Jordine a legnépesebb szerver. Screenshotot tudsz mutatni, hogy néz ki? Nem rémlik ilyen hiba.

AnuluWork
Nemrég vettem meg. Tudnátok írni egy rövid szerverjelentést? Hová érdemes most menni? Az Alustinra sajna nem enged vagy nem tudom mit akar az jelenteni, hogy van mellette egy zöld ikon, de "ENTER" felirat nincs.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.25. 14:31:36

SzirmosSzisza
Főzőcskézés (meg random repülő macska 😄)

Légy az ami lenni tudsz! Légy Rosszcsont ! Minden másra ott vannak az egyéb guildek.
Szeretnénk értesíteni mindenkit ,hogy EU/ Alustin szerveren a Rosszcsontok klán tagfelvételt hirdet. Fő profilunk a jó kedély és játékszeretet, Guild bossok , napi küldik, Guild ház, ha többen leszünk Node war, de mindenek előtt a játék szeretete a fontos.

TS-en szolgáltatjuk a jó humort és az FB csoportban az információkat. Akit érdekel az a játékban ShadowShiwa néven megtalál.
böröczk
Jah, azzal kínlódok amúgy. 32-esen lvl 20 alatti questeket is csinálok, amik hátramaradtak. 😄

Felvettelek elméletileg barátnak.

Nálam family név: Cukkini (😄)

Kumiho #2179

BEAST
Cserébe viszont most könnyebb nyomon követni a questeket. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Hát ja, 50-ig amúgy érdemes minél több questet megcsinálni a title/contrik miatt (bár most már elég nehéz, mert jobban jön az XP és az ember hamar "kinövi" a questeket).

böröczk
Köszi, ezt néztem én is. 😊 Pár cuccot már be is gyűjtöttem marketről (Alustin). Durva amúgy, hogy kapok visszatérő, és új akkont rewardokat is, így elég szépen jön a gold event alatt. Csak hosszadalmas a contribution pontokat, node-okat stb "visszaszerezni".

Kumiho #2179

Ultimate Ranger Tanulmányozd át.A legfrisebb jelenleg.
böröczk
Köszi!

Rangernek milyen kezdő geart ajánlotok? Mármint a boss armor előtt, amit érdemes is fejleszteni blackstone-nal 😛

Kumiho #2179

Sziasztok!
Valki tudna küldeno egy 7 napos passt? 😊 előre is köszi
okés, megtaláltam köszi 😊
SzirmosSzisza
Most hogy mondod lehet 70-es durán volt akkor még a fegyóm 😄

#2760: Catcintos a family név, marketplace nem globális amúgy, sztem csak bug, hogy a notification megmarad!

böröczk
Jól látom, hogy a marketplace globális?
Amikről Croxuson kértem notification-t, megmaradtak Alustinon is.

Amúgy megkaptam az új akkontosok és újrakezdők rewardjait is, érdekes.
Volt Alustinon egy kiskarim, de nem játszottam vele soha.

Kumiho #2179

böröczk
Alustinon kiket vehetek fel innen? ^^ (Aki szívesen játszana néha partiban, akár csak farmolgatni közösen.)
(Egyébként megkaptam a jutalmakat, két lovat is btw 😄)

Kumiho #2179

Na lemertem, kivettem a napi feloras 200% exp boostot, 52 durabilitivel kezdtem el verni a mobokat, es pont akkor romlott le a fegyom mikor lejart a buff, es folyamat daraltam bashinban mint az allat, szoval az 1 ora/ javitas igen csak helytallo😊 A 10% az meg 10%...😄
Nezd, en sok emberrel ptztem mar, de olyannal meg nem talalkoztam, akinek 20 perc utan javitani kellett mennie😄 Nagyon irrealis amit mondasz, szerintem merd le😄
SzirmosSzisza
Bejelentkezel a honlapon, jobb felül Account fül és ott tudod kiváltani.

Lenne egy kérdésem úgy elméletileg kaptam 3 db 7 napos kódot azokat hol tudom megnézni?
Akkor meg is veszem, erre vártam. köszi 😊
SzirmosSzisza
Ja akciós, meg van új occóbb csomag.

Most leértékelték a játékot vagy én láttok valamit rosszul?
https://www.blackdesertonline.com/shop/GamePass.html
SzirmosSzisza
Nyílvánvaló, hogy nem fogjuk egymást meggyőzni, te azt tapasztaltad én meg ezt. (a %-okat meg hagyjuk szerintem Pearl Abyssnál 😄)

Szia!Az Alustin szerveren sok magyar van!Ha vissza olvasol írtak toborzásról is.
Az a 10% differencia nincsen meg abban amit irsz.
Sziasztok kérdéssel kezdenék hogy új játékos vagyok és hogy melyik serveren játszanak a legtöbben és magyar aktív Guild is van rajta ?!
Köszönöm