1921
-
#1597 Szerintem sokan felhúzták a kezdeti támogatásukat a kedvezményes DLC season pass-szal is, ezért nő ilyen tempóban (én egyelőre kihagyom, majd később megveszem). -
Daermon #1596 Hát éjjel talán még lesz egy nagy ugrás. De így is a 4,25M$ meg lett az előbb , ami meg az intelligens fegyvereket jelenti. Reggel kiderül, hogy, hogy zárt a dolog :) -
#1595 Ez össze jönne még uhh... :D agyamesza' -
Daermon #1594 4,5M$ cél: Ship Crew. "Ships alone are pretty awesome, of course, and customizing your ship is even more awesome -- but what about being able to hire and manage the crew of your ship? For the $4.5 million stretch goal, we are introducing just that"
4,5 óra van hátra és $4,216,056 per pill. -
gseldon #1593 Ha valakik, akkor ők tényleg megérdemlik. Ha 1 alkotást kellene kiemelnem a sok közösségi finanszírozású játék közül, akkor ez lenne az (Esetleg a Shadowrun). Beletették a lelküket is, látszik hogy a játékosnak akarnak megfelelni és nem a kiadónak, ez egy remek modell :) -
Daermon #1592 Nekem is, pl Drizzt könyvekből Khazid'hea, vagy a BG2-ből Lilarcor :) Ha összejön ez is dobhat a hangulaton. Igy is terjedelmesebbnek tűnik, mint az 1. Drukkolok, hogy még szebben zárják. -
fluency #1589 Ezekről az intelligens fegyverekről mindig a D&D jut eszembe. Kíváncsi vagyok hol lesz a gyűjtés vége. :) -
Daermon #1588 4M$ pipa :)
4,25M-nél soulbound és egyben intelligens fegyverek kerülhetnekbe.
5M-nál pedig Ydwint megcsinálják teljesértékű társnak (ő lenne igy a 8. companion). Ezt kicsit távolinak tartom 14 órával a vége elött. De persze este fele még ugorhat egy nagyot. -
Daermon #1587 18 és fél óra van hátra. Kicsivel kevesebb minr 25e$ és meg van a 4M$. Ez tuti meglesz. Kiváncsi vagyok meddig jutunk. -
#1586 Maga a több felfedezni való sziget is klassz dolog de engem egy dolog érdekel "hányóraleszajátékidő"?
Azért az első rész a 2 kiegészítővel-bár finom játékideje van-de még mindig nincs közelében sem a Baldur's Gate2 + Throne of Baal játékidejének(legalábbis én azzal annakidején sokat eltököltem arra emlékszem.
Gondolom erről még nincs infó, hogy játékidőben hogyan viszonyul majd az első részhez képest. -
fluency #1585 Több felfedezni való sziget és a kici kínaiak örülhetnek.
Elég jó úton haladnak, hogy a Fig-en is rekordot döntsenek. -
Although #1584 Nagyon ütősnek tűnik. Jó ez a térkép mód meg finomítanak a mesélő részen is. Kicsit paradox feeling is :) -
Daermon #1583 Nagyon ott lesz ez a játék a szeren :D És megvan a 3,5M$ :)
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2017.02.23. 06:08:42 -
fluency #1582 Na tessék: a 3.5 millás célba ott figyel a portugál nyelv. :) -
Daermon #1581 Jaja, csak rakhatták volna ezt be előbb is... 3,5M$ ha meg lesz az jó, de 4M$ lenne a nagyon tuti. -
#1580 Hajót kapunk, amit felszerelhetünk és kicsinosíthatunk majd, hogy egyfajta mozgó bázisként járjuk vele a tengereket. -
Daermon #1579 Pedig 3,5 nap még. Ha betolnának egy ilyen nyelvi packot, akkor talán lenne egy kis esély még. Éjjelente néha elég nagyokat ugrik. De igy is szép eredmény már.
Majd 2-3 év mulva magyar lesz :) Végülis az MorroHun fordítja az egyet már. :) (és forditokat is keresnek).
Ez meg szerintem csak 2018 Q2 körül jön. -
fluency #1578 Hát nagyon úgy tűnik, hogy kimarad. Bár ez így is elég szép eredmény, amit összehoztak. -
#1577 Hát úgy fest a portugál már kimarad.. Mondjuk bedobhatnának 3.5 milláért egy language packot benne a magyarral :D -
Daermon #1576 Ez volt a mailben:
"What's a "sidekick," exactly? Glad you asked! In Pillars II, a sidekick is a new character type that sits somewhere between a companion and a hired-adventurer in terms of depth of detail. Sidekicks give you more options as to who can join your party - though they don't expand the current party cap of five. Currently, we have seven planned companions, and with this stretch goal, we will add four sidekicks for a total of eleven Obsidian created characters that can join your ranks!
Before joining your ranks, Sidekicks start out as unique NPCs integral to specific quests, complete with their own personalities and looks, and they may offer to join your party as a reward for completing their quest. Just like companions, these new characters have a custom portrait and voice sound-set. However, unlike companions, they do not have their own vision quest and will not participate in the relationship system outlined in our last stretch goal. We know you love more choice and flexibility when creating your parties, and Sidekicks are a way for us to give you that choice by providing a larger roster of characters to choose.
Wondering about who could be a Sidekick? Here are some ideas the team has put together - these are not final and will probably change during development.
Radora- Ocean Folk/Vailian human wizard. She has difficulty keeping a captain's position for long. According to her, she's at her best when she's had a few to "take the edge off", though she swears she never drinks at sea.
Bonteru- A mountain dwarf rogue obsessed with exploring the Deadfire and cataloguing its various poisonous plants and creatures. Bonteru has memorized the effects of hundreds of different poisons and is all too happy to describe them in detail to anyone who will listen.
Ydwin- A strange pale elf cipher from "a lot of different places". Fascinated by animancy, Ydwin spends her free time examining fresh and not-so-fresh corpses. Though she has a charming and pleasant demeanor, new acquaintances are often shocked at her intimate familiarity with death and her dispassionate affect in the face of even the most grisly scenes.
Rekke- An odd-looking man that the Principi rescued from a floating piece of flotsam on the eastern edge of the Deadfire Archipelago. He doesn't speak a word of any language that anyone can understand, but he's cheery and willing to lend a hand to any company he finds himself in. He's just happy to be alive(at least, that's what everyone assumes). Storm Folk fighter.
Let us know what you think about the Sidekicks stretch goal!" -
#1574 Sidekick-ről volt valami infó hogy az mit takar? -
Daermon #1573 Meg van a 3M$ :) (románc opció)
És még van 4,5 nap elérni a 3,25M$ célt. -
#1572 Ja, igen, most látom csak. A hírlevélre figyeltem, a weboldalt nem néztem. -
Daermon #1571 2,8 nem rég lett meg, még nincs 3M, csak kirakták a következő célt. -
#1570 Meg van a $3m, most már $3.25m a következő cél (sidekicks), ezen felül: "we're giving everybody who's backed us at $29 a 33% off Tyranny coupon, and everyone who has backed us at the $45 tier or above a 50% off coupon."
Egy hét van még hátra. -
Daermon #1569 Bejelentettek két új társat. Maia (amauana ranger nő, madár pettel) és Serafen (orlan férfi, chiper-barbár multikaszt).
3M$ cél: lesz bent románc kehetőség :) -
#1568 nahja, van még pár nyelv, amit jóval többen beszélnek..
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_languages_by_number_of_native_speakers
-
#1567 Nono, a portugál egy 200+ milliós nyelv, az még igen messze van a magyartól... -
Daermon #1566 Legyen a kövi egy 3M$ cél a nyelveknek,, és abba tegyen be minket is. Aztán hátha :) -
fluency #1565 Érdekes lesz ez a Berath's Blessing. Kíváncsi vagyok, hogy hogy oldják meg és mennyit fog majd számítani (számszerűen és részletesen, mert ez ötletnek nem rossz).
A magyar lokalizáció jó lenne, de kis piac vagyunk (ezen a téren), hogy megérné nekik magyarra fordítani a játékot. Bár én örülnék neki, mert lehet többen kedvet kapnának hozzá.
Feargus egy portugál nyelv kérdésre ezt válaszolta: "We will be adding more languages in later stretch goals including portuguese." Szóval lehet reménykedni. :) -
Daermon #1564 2,4M$ - Dupla számú voiceover. Ez nem rossz a hangulat szempontjából.
2,6M$ - Berath's Blessings. Ez olyan new game+ lehet.
Ez van róla:
"Berath's Blessings is a new feature for Deadfire that gives players special bonuses when they start a new game, based on achievements that have been completed in previous gameplay. Berath plays a large role in the story of Pillars of Eternity II: Deadfire that we don't want to reveal quite yet, but she will aid you at the start of your adventure with her blessings. These can be used as a helping hand to defeat that next difficulty level, to provide additional challenges, and to increase the reward for chasing down and completing achievements. Each completed achievement gives the player points to spend on blessings when they start up a new game.
Players will be able to spend these points on a wide variety of unlocks. Some players may simply want a more powerful starting character - better starting gear or more attribute points. Other players may choose to more quickly advance through a part of the game that they don’t really want to repeat - bonus faction reputation, or starting the game with extra copper coins. Players will even have the option to start the game with some of their favorite things acquired during a previous journey – starting with a favorite companion or Soulbound weapon from an earlier playthrough. There will even be unlocks that make the game harder, boosting the challenge of the next campaign."
Irogattam fórumra, meg Figre a magyar lokalizáció ötletével, de kétlem, hogy lesz :D -
Daermon #1562 Bizony. Kapunk jóságokat megint :) Hamarosan meg lesz a 2,2M$ is. -
fluency #1561 Ez érdekesnek tűnik:
-
Daermon #1560 Ez is pipa :)
"Pillars of Eternity II: Deadfire just hit $1.8M and got its coolest update yet, with Xoti, the priest/monk joining the adventure" -
Daermon #1559 1,6 is teljesült. 1,8-nál ugye új társ (meg rudzki nyelv). És kirakták a 2M-os célt: AI customization (meg spanyol nyelv, de az érdektelen nekünk). Magyar nyelvet nekünk! :D -
Daermon #1558 1,4M$ cél is elérve :) -
Daermon #1557 Már csak 65000$ és meg van ez a cél is. Remélem legalább 2-2,5M-ig meg se áll :D -
fluency #1556 "We funded! Thank you so much everyone! We also revealed our first stretch goal - $1.4M for sub-classes. We will be getting an update out today (Friday) with more details from Josh Sawyer on what's so cool about sub-classes."
Hoppá, ez érdekesnek ígérkezik. Kíváncsi vagyok, hogy képzelik el ezt a sub-class dolgot. -
Daermon #1555 Kész is a gyűjtés, 100%. Gyors volt (nem meglepő) :) -
fluency #1554 Na én is betoltam a magamét $29. Jó lesz ez érzem. :)