Pillars of Eternity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy ilyen lett a mostani karim:

hétvégén elindultam 😊
Egyenlőre teszt 4 emberrel, ha nem megy újrakezdem átvariálva.
Olyan 35-36 óra környéke lett a végigjátszás.
A White March part 1-2 egyben nagyon jó, kellett a játékban, nagyon megéri a pénzt. Jó sok játékidővel megdobja az egészet. Jött pár soulbound weapon is. Hát, akinek van 2H speces karija, mondjuk úgy örömébe kifogja verni 😄
Most még Alpine Dragon, Cräghold, és Caed Nua dungeon pucolás és befejezés. 😊 (jövő héten úgy is Division).
Megjegyzem egy dlcben nehéz is hozni a főszál szerteágazó jellegét. És nem is nagyon láttam még olyan dlc-t ami ne közel lineáris lenne.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.26. 16:29:19
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"By the time The White March Part 2 wraps up, you will probably be ready to say farewell to Pillars of Eternity. While this is undoubtedly a great RPG franchise, both parts of this expansion feel more like leftovers bulked up with unnecessary combat than anything really crucial to the overall experience provided in the core game. Too much emphasis on battles and too tight a focus on the main story--as interesting as it can be at times, especially if you’re interested in the mythology of Eora--makes the game something of a forced march that removes the wonder of exploring an open world." Gamespot
Eléggé lehúzták a felesleges, monoton harcok miatt és a sztori is szerintük eléggé sínen futott a DLC második fejezetében.
Csapat végül ez lett:
Main kari, barbár 2 fegyverrel
Tank, harcos
Rugó, 2 törrel
Pap, scepterrel (Jött egy nagyon jó soulbondos)
Monk, bottal
Chiper, hunter bow-al
A vörös sárkányt már likvidáltam 😊
1-2 esetet leszámítva simán haladok ezzel a felállásal.
De már látom, hogy lesz majd 5. végigjátszás is 😄
Azt kell mondjam alapból jó volt a Pillars, de így a White March part 1-2vel lett kiváló 😊
Még csak most érkeztem meg Defiace Baybe, lvl4 a csapat. Raedric Holdot is kipiáktam közben. Majd lvl 6-7 fele indulok neki a White March ismert területének és onnan az part 2 területére.
Amúgy le a kalappal. Az egész game fantasztikus még így 4. végigjátszásra is 😊
Main kari, ember barbár, DW-s
Törp tank (figther)
Ember pap (elvileg greater swordel majd, mert kap rá bónuszt)
Death Godlike rugó, DW-s
Elf druida (szerintem wandozni fog, de még nem tudom biztosan)
Orlan ranger (hunting bow + medve állat)
Picit melee heavy csapat, de azért nem rossz 😊
A 3.0 hozott némi újítást, de az új területet várom nagyon 😊
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.02.16. 21:15:03
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kedden start 😊 Úgy döntöttem ennek örömére egy teljesen új (immár 4.) végigjátszás lesz, barbár (dual-wield) main karival. A csapat még nem tudom, hogy gyári vagy saját lesz.
Spirit of PC award 2015 - PCGAMER.com
Score Writers Guild Nominations
És egy meglepő eredmény 😊 Talán nem mértékadó de engem meglepett, nem mintha érdemtelen lenne az utóbbi évek egyik legerősebb szöveg anyagát felvonultató rpgje kapcsán 😊
Best RPG award global
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.19. 09:30:25
Kene meg 2 honap teliszunet...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Arra figyelj, hogy ha lopakodni vagy tolvajkodni akarsz, akkor vagy mindenkinek nagy stealth kell (4-es legalább), vagy csak a legmagasabb értékű karakterrel ügyködj.
mindig várok hátha esik jobb fegyver / ruha / stb loot-ból, de nem túl gyakori...igaz,még csak act 1 -et csinálom, pénzem is van, tehát azt szeretném kérdezni, entchantoljak nyugodtan, vagy ne pazaroljak, mert elébb utobb esik jobb felszerelés ? már majd minden csapattag egyedi ( sárgával jelzett ) fegyverrel bír, de persze nem általam tuningoltak
köszi
Az Obsidian egyenlőre fejezze csak be a WM part 2-őt. Azután majd meglátjuk ők mit terveznek. Egyébként jön még jövőre a Torment: Tides of Numenera, na az még érdekes lesz.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.12.28. 18:19:27

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.28. 17:47:27
Mindez csak arra jó, realizáljam mennyi mindent elfelejtettem már 😊
@obe
Nekem nincs tolvaj karim, de amig nem vesznek észre, addig (elvileg) nincs gond. A könyvekbe viszont simán beleolvashatsz következmény nélkül. Ezt találtam:
köszi