Pillars of Eternity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.12.20. 10:57:04
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Akár origins akár steam a játék, általánosságban?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ők támogatták x összeggel a PoE kickstarter kampányát anno és ilyen formában (vagy sírfelirat) bekerültek a játékba.
..nem akarok felületes lenni, és lemardni vmiröl emiatt 😊...köszi
Csak telo....
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Gw2böl rossz emlékek 😞
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
the white march 2 hivatalos
Edit: Viszont folyatást ígérnek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.14. 19:23:00
Olyan amit régen játszottunk. Ezt hívják nosztalgiának. Ráadásul egyedi dolgokkal megfűszerezve, mint a mesélés és a rajzolt részek. De ez az Obsidian.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ha lenne olyan kedves vki: találtam spellbook-ot, amiben level 3 varázslatok vannak, megtanultam öket, be is raktam a könyvembe,
de nem jelenik meg csak 1-es és 2-es varázslatok, 3-as szintüek nem 😞...hiányzik mág valami hogy használhassam 2 a ujj spell-t ?
köszönöm
sräcok...wizard-al vagyok, ha talälok varäzskönyvet, amiben olyan spell-ek vannak amiket mär tudok, vagy megtanultam belöle...utänna eladhatom vmelyik kereskedönel ?
Ha mar kibovult a letszam, visszamehetsz az elso teruletre, amin atkelsz majd, mielott elered az elso telepulest.
En druidat inditottam, o a varazslatok mellett kozelharcban is megallja tobbe-kevesbe a helyet, neki 40-50% recovery-t csokkeno pancelokat hasznalok, de gyakorlatilag ot hasznalom masodlagos tankkent, es meg igy sem eleg neki. 😊
Mage-nek en inkabb konnyu pancelokat hasznalok, persze folyamatosan figyelni kell ra, hogy lehetoleg ne o legyen a celpont.
Sztem probalgasd, hogy neked melyik valik be a legjobban annak fenyeben, hogy mennyire tudod ot eletben tartani.
Nezd majd meg a csatlakozo tank karakter kepessegeit, lesz ott egy, ami arra hivatott, hogy magara vonja 1-2 ellenfel figyelmet, amit majd kesobb fejleszthetsz, hogy egyszerre meg tobb ellenfel figyelmet legyen kepes lekotni.
Nalam egyebkent az elejen eloszeretettel abajgattak a mage tarsamat az ellenfelek, ez miatt valasztottam neki kezdetben az Arcane Veil talent-et. A mage tars kesobb mar kevesbe az ellenfelek celpontja, most valamiert mar a druidam az elso szamu foellenseg.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
melyikkel járok jobban az elején ? erösebb páncél, lassu recovery, vagy gyors recovery de szinte semmi vedelem meele_ben ?
köszi
Az itteni tabalazatban meg tudod nezni, hogy altalanosan melyik tipusu pancel mennyivel noveli ezt a recovery idot. A tabalzatban - X% -kent szerepel, de gyakorlatilag ekkora szazalekkal noveli a ket cselekves kozott eltelo idot.
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2015.12.09. 09:59:39
köszi
harc közben, a fejem felett 5 zöld pötty - életerö ugye - alatta pedig a sárga töltés csik, ami ha elfogy ujra üthetsz / castolhatsz / löhetsz...észre vettem hogy a rám támado banditának joval gyorsabban " töltödik fel " mint nekem...lehet ezt a töltési idöt csökkenteni,vagy ez fix,és karakter specifikus ?
köszi
huuuhh..már pofátlannakérzem magam <#idiota>#idiota>...kikapcsolhato, a "fog of war" jelenség, azaz hogy a szép nagy monitoromnak szinte csak a közepe élvezhetö a játék látványvilágának a "fekete köd" miatt, ami a játékost kiéri mindenhová ? ..ráadásul nem tul szépen oldották meg ahogy a köd kvázi kövezi a játékost 😞...bocs, de annyira felbosszantott ahogy beérek goldtalba, és gyönyörködnék a meseszép grafikán, mintha távcsöbe néznék oldalt - felül - alul homály..najo annyira nem bánto, tudom, piszlicsáré kategora nyavajgás, de akkor is jo lenne ezt a csodás grafikát ámulni 😊
Potik jók, de én mindig tartogattam őket arra az esetre ha már többször elhullik a csapat. Alapanyag ilyesmire szerintem annyira nincs bőségesen, legalábbis ott ahol én abba hagytam legutóbb így mindig meggondoltan főztem/craftoltam fegyver.
Nem fog nagyon a mély vízbe dobni a játék. Bátran haladj és majd jön magától
a sok felszedett növényt már akár az elején is " elfözhetem, vagy inkább adjam el ? ..mint mágus bátran fözzek es igyam ezeket a potikat ,tehát sokat segitenek ha csaták elött vagy nemjelentös,inkább adjam el a potikat ?..köszi ( bocs,mehetett volna egy kommentben )
..." Az Arcane Assault területre daze-el is és encounterenként 2x használhatod "...az arcane assault az tudom mi, az a magic
ami nem a várázslistámrol huzom elö ugye ?...de a mondat másik része mit jelent ?...daze meg encounter ?....bocs, köszi
Az Arcane Assault területre daze-el is és encounterenként 2x használhatod, elvileg lenne időd elfutni. Javaslom a Moon vagy fire Godlike fajt. Az előbbi gyógyítgatja magát az utóbbi DR-t kap, ha csökken az endurance-a.
Esetleg Druidát nézd meg. Az olyan átmenet a mágus/pap/harcos között. Van cc-je, damage-e, plusz még korlátozottan gyógyít is.
itt találsz egy érdekes druid buildet
szoval mágusként ( level2 ), van 4 varázslatom, es a magic level sarkában van az a szám, ahány varázslatot ellöhetek..ez 3 db-ot jelent per pillanat...tehát jol értelmezem, a következö pihenöig ( inn,vagy tábortüz ),összesen csak 3 varázslatom van ? ez igy elég kevés...mert épp 2_es szinten egyedül koborlok, 3 badintára ráment a 3 db varázslat, es már megint pihennem kellene hogy feltöltödjön ? igy egy kisebb csetepaté esetén egyböl pihenhetek is ?...alig haladok igy a térképen : csata, megyek 20 métert, ott egy farkas, magic semmi,marad a futás, távolsági feygverek...nem csinálok vmit rosszul?
köszi