Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz! Az világos volt régiók szinten érdekelt. Ne legyen az nem fogadja el vagy valami.

yesname
Igen, de természetesen Steamhez Steames kulcsot kell venni, Originhez Origines kulcsot stb.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.12.20. 10:57:04

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Bárhonnan veszem a kulcsot az működni fog a rendszerbe?
Akár origins akár steam a játék, általánosságban?

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

ok, köszi...a sirfeliratoknálrájöttem, itt nem <#eljen>
Csak érdekesség, semmi extra.
Ők támogatták x összeggel a PoE kickstarter kampányát anno és ilyen formában (vagy sírfelirat) bekerültek a játékba.
srácok...wizard-ként ha településeken mászkálok bizonyos nevesitett lakokhoz odamenve - beszélgetést kezdeményezve - ugymond " bele tudok kukkantani a lelkükbe " ...párat elolvastam, különbözö sztorik...kérdésem,ezek fontosak a küldetésekhez, vagy csak érdekességek ?
..nem akarok felületes lenni, és lemardni vmiröl emiatt 😊...köszi
Nem 😊 hanem 😊
Csak telo....

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ranger+maci
Gw2böl rossz emlékek 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

valamilyen hidnäl ahogy megkerültem a fövärost összeakadtam egy ranger-el, igaz öt farkas kiserte, most megteszi ö is 😊
Terawatt
Legyen ranger és macival 😉

ok,köszi...akkor marad már így a következő végigjátszásig...igazad van, még egy tank kellene nagyon , beugrok egy inn-be csinálni egyet 😊
Terawatt
El bizony. Spellt tanít akkor azt majd megszerzed máshogy. A sztorija már inkább zavaró, hogy buktad, de majd max második végigjátszásra megcsinálod. Ezek nem szükségesek a fősztorihoz. Végig tolhatod a játékot csak általad kreált karakterekkel is. (Fogadóban felveszed őket)

srácok...lehetséges hogy a játék elején megöltem aloth-ot a fekete kutya fogado elött ?...egy csetepatévolt,asszem mind a 4 embert kinyirtam 😞((..gondolom fontos karakter volt, a game guide szerint megtanitott volna egy-két dologra 😞...meg a sztorijátol is elestem igy ugye ?
Terawatt
Nálam már tuti day 1 vétel lesz a második rész 😊

Sőt, félmillió példány elkelt a játékból, ami szerintem nagyon nagy szó, tekintve, hogy rétegjátékról van szó. Sokan nem is hittek benne, hogy ennek a fajta stílusnak a mai világban helye van.
the white march 2 hivatalos
ez bizony igaz, beletrafältak rendesen, kilora megvettek <#idiota>..a folytatäs pedig pompäs hir, köszi
Lehetne több is de ne legyünk telhetetlenek. Már az szuper, hogy túlélték ezzel a játékkal a csőd szélét,
Edit: Viszont folyatást ígérnek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.14. 19:23:00

Lesz még egy jövőre. Két expansion lesz összesen.

Pont ezért szippant be. Ezek a srácok neked csinálták meg nekem meg a régieknek 😊
Olyan amit régen játszottunk. Ezt hívják nosztalgiának. Ráadásul egyedi dolgokkal megfűszerezve, mint a mesélés és a rajzolt részek. De ez az Obsidian.

hát basszus,nem gondoltam volna hogy 42 évesen igy rabul ejt egy játék, még csak level 4 vagyok wizard-al,de már azon töröm a fejem hogy mi legyen a következö karim😊...bámulatos a játék, nem találok szavakat ugy beszippant...nemtudjátok készül még hozzá a withe march-on kivül más kieg, vagy összesen mennyi ?
Mr Stokes, Saga Jr. köszönöm szépen
Na, nekiállok indítok egy új karit a héten.

MrStokes
Lvl 5-on lesznek elerhetoek a lvl 3-mas spellek. Itt meg tudod nezni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

El kell jussál addig a fejlődésben, hogy már tudjon 3-as szintű varázslatot tanulni magától az embered (szóval lépegessen szinteket). Addig míg ez nem történik meg, addig nem lesz aktív a bemásolt magasabb szintű varázslat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

srácok 😊
ha lenne olyan kedves vki: találtam spellbook-ot, amiben level 3 varázslatok vannak, megtanultam öket, be is raktam a könyvembe,
de nem jelenik meg csak 1-es és 2-es varázslatok, 3-as szintüek nem 😞...hiányzik mág valami hogy használhassam 2 a ujj spell-t ?
köszönöm
<#integet2> köszi
Persze 😊
tudom, mär megint en 😊
sräcok...wizard-al vagyok, ha talälok varäzskönyvet, amiben olyan spell-ek vannak amiket mär tudok, vagy megtanultam belöle...utänna eladhatom vmelyik kereskedönel ?
köszi...igen,most ertem goldtal-ba,eddig ment egyedül is,de neha kemény volt, épp csak megusztam 😊..de már látom edér-t,ugyhogy innen tankom is lesz 😊 <#eljen>
MrStokes
Mage-vel az elejen szerintem erdemes lenne egybol eljutnod az elso telepulesre, mert ott 2 plussz fovel gyarapodhat a csapatod, amibol az egyik fo pont egy tank, aki kell ahhoz, hogy ne allandoan a mage-edet akarja minden ellenfel bucira verni.
Ha mar kibovult a letszam, visszamehetsz az elso teruletre, amin atkelsz majd, mielott elered az elso telepulest.

En druidat inditottam, o a varazslatok mellett kozelharcban is megallja tobbe-kevesbe a helyet, neki 40-50% recovery-t csokkeno pancelokat hasznalok, de gyakorlatilag ot hasznalom masodlagos tankkent, es meg igy sem eleg neki. 😊

Mage-nek en inkabb konnyu pancelokat hasznalok, persze folyamatosan figyelni kell ra, hogy lehetoleg ne o legyen a celpont.
Sztem probalgasd, hogy neked melyik valik be a legjobban annak fenyeben, hogy mennyire tudod ot eletben tartani.

Nezd majd meg a csatlakozo tank karakter kepessegeit, lesz ott egy, ami arra hivatott, hogy magara vonja 1-2 ellenfel figyelmet, amit majd kesobb fejleszthetsz, hogy egyszerre meg tobb ellenfel figyelmet legyen kepes lekotni.

Nalam egyebkent az elejen eloszeretettel abajgattak a mage tarsamat az ellenfelek, ez miatt valasztottam neki kezdetben az Arcane Veil talent-et. A mage tars kesobb mar kevesbe az ellenfelek celpontja, most valamiert mar a druidam az elso szamu foellenseg.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nézem a táblázatot, alapbol a 3 dik legjobb ( mail ) van rajtam, nem csoda hogy lassu a recovery-m😊...de viszont több csapást kibirok...
melyikkel járok jobban az elején ? erösebb páncél, lassu recovery, vagy gyors recovery de szinte semmi vedelem meele_ben ?
köszi
köszönöm szépen, tehát könyebb ruha a megoldás, de igy persze ne bocsájtkozzak közelharcba 😊...ami nem könnyü,mert mire kimondok egy varázslatot, márpüföl is az ellen...viszont eszre vettem hogy van olyan poti ( találtam, még nincs alapanyagomcsinálni ) ami harc közben emeli az eleteröt, mert meg egyedül vagyok, es marhára ki vannak centizve a harcok..ez a poti mentett meg legutobb is
MrStokes
A recovery ertek jelzi, hogy mennyi ido tellik el ket cselekves kozott, ezt szazalekosan novelik a pancelok.
Az itteni tabalazatban meg tudod nezni, hogy altalanosan melyik tipusu pancel mennyivel noveli ezt a recovery idot. A tabalzatban - X% -kent szerepel, de gyakorlatilag ekkora szazalekkal noveli a ket cselekves kozott eltelo idot.
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2015.12.09. 09:59:39

mivel wizard,csak az a láncvért van rajta amit a gep dobott amikor a karaktert kreáltam, más semmi...ennél könnyebb ruhát kell akkor keressek ? pl. bör cuccok ?...ha talent akkor hogy keressem, milyen értéket nézzek amit csökkentenem kell ?
köszi
Változtatható pl, ha könnyebb páncélt használsz, de van amelyik kasztnak talent is van rá.
srácok...lassan jövök rá sorban a dolgokra, de joljönne egy kis segitség 😊

harc közben, a fejem felett 5 zöld pötty - életerö ugye - alatta pedig a sárga töltés csik, ami ha elfogy ujra üthetsz / castolhatsz / löhetsz...észre vettem hogy a rám támado banditának joval gyorsabban " töltödik fel " mint nekem...lehet ezt a töltési idöt csökkenteni,vagy ez fix,és karakter specifikus ?

köszi
igazad van, igy nem lenne ambush sem 😊...jogos, nem megvalosithato a játekmenet miatt..ok, köszi
Terawatt
Ha mindent látnál nem lenne értelme a lopakodásnak és az előre felfedezésnek. Hamar megszokod és így sok mindent nem lősz le magadnak előre. 😊

köszönöm...
huuuhh..már pofátlannakérzem magam <#idiota>...kikapcsolhato, a "fog of war" jelenség, azaz hogy a szép nagy monitoromnak szinte csak a közepe élvezhetö a játék látványvilágának a "fekete köd" miatt, ami a játékost kiéri mindenhová ? ..ráadásul nem tul szépen oldották meg ahogy a köd kvázi kövezi a játékost 😞...bocs, de annyira felbosszantott ahogy beérek goldtalba, és gyönyörködnék a meseszép grafikán, mintha távcsöbe néznék oldalt - felül - alul homály..najo annyira nem bánto, tudom, piszlicsáré kategora nyavajgás, de akkor is jo lenne ezt a csodás grafikát ámulni 😊
Jó Játékot! 😊
köszi hogy ennyi nyaggatásra is feletek még 😊...megyek is belemerülni a játék világába,rég kötött le játék ennyire
Terawatt
Encounter = amikor harcba kezdesz. Encounter képességeket minden harcban x-szer tudod elnyomni. Minden mást csak pihenéssel lehet "feltölteni".

Potik jók, de én mindig tartogattam őket arra az esetre ha már többször elhullik a csapat. Alapanyag ilyesmire szerintem annyira nincs bőségesen, legalábbis ott ahol én abba hagytam legutóbb így mindig meggondoltan főztem/craftoltam fegyver.

Nem fog nagyon a mély vízbe dobni a játék. Bátran haladj és majd jön magától

..és még valami 😊
a sok felszedett növényt már akár az elején is " elfözhetem, vagy inkább adjam el ? ..mint mágus bátran fözzek es igyam ezeket a potikat ,tehát sokat segitenek ha csaták elött vagy nemjelentös,inkább adjam el a potikat ?..köszi ( bocs,mehetett volna egy kommentben )
nagyon köszönöm a kimeritö válaszod <#wave>...megnyugodtam, de mivel eléggé az elején vagyok ,inditok egy uj karit
..." Az Arcane Assault területre daze-el is és encounterenként 2x használhatod "...az arcane assault az tudom mi, az a magic
ami nem a várázslistámrol huzom elö ugye ?...de a mondat másik része mit jelent ?...daze meg encounter ?....bocs, köszi
Nem csinálsz rosszul semmit. Ez a Klasszikus (d&d-re hajazó) rpg sajátossága. Limitált a varázslatok száma, ami később (szintenként) növekszik és egyre erősebb spelleket tudsz ellőni. A mágusokkal az eljén szinte mindehol ez a gond, gyengék és könnyen halnak, de ha megerősödnek, akkor ne kerülj eléjük. 😊
Az Arcane Assault területre daze-el is és encounterenként 2x használhatod, elvileg lenne időd elfutni. Javaslom a Moon vagy fire Godlike fajt. Az előbbi gyógyítgatja magát az utóbbi DR-t kap, ha csökken az endurance-a.
Esetleg Druidát nézd meg. Az olyan átmenet a mágus/pap/harcos között. Van cc-je, damage-e, plusz még korlátozottan gyógyít is.
itt találsz egy érdekes druid buildet
..közben nézem youtube-on hogy játszanak mások wizard karakterrel, tényleg csak csinján használják a varázslatokat...a dragon age-ben megszoktam hogy akár 5-7 spell-t is ellőhetek egy csatában,szokatlan hogy igy kell sporolni 😞
egy kérdés még ha nem gond...

szoval mágusként ( level2 ), van 4 varázslatom, es a magic level sarkában van az a szám, ahány varázslatot ellöhetek..ez 3 db-ot jelent per pillanat...tehát jol értelmezem, a következö pihenöig ( inn,vagy tábortüz ),összesen csak 3 varázslatom van ? ez igy elég kevés...mert épp 2_es szinten egyedül koborlok, 3 badintára ráment a 3 db varázslat, es már megint pihennem kellene hogy feltöltödjön ? igy egy kisebb csetepaté esetén egyböl pihenhetek is ?...alig haladok igy a térképen : csata, megyek 20 métert, ott egy farkas, magic semmi,marad a futás, távolsági feygverek...nem csinálok vmit rosszul?
köszi

ok, akkor maradok wizard, meg csak nagyon az elejen vagyok, most ertem a kemping alatti dungeonba, a csaj van velem, meg a kereskedö sräc..egyelöre sokat lopakodunk, es mindenki tävolrol tämad, tank hiänyäban 😊...köszi