Unalmas lett az Apple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Te a Géza megint késik? Vagy el se jött?!
- Nem, itt van már öt perce!
- Hol?
- Ott a Samsung telefon mögött! Beszél...
Azt nézem, hogy nem lesz ez túl kicsi?! Lassan a Samsung Galaxy S IV is nagyobb lesz nála... :-)

iPad Mini
😊

往前看同志

Ördög és Pakol! :-)
Távozz tõlem, Sántán! :-)
Aha, a vér kötelez! Ebben az esetben megyek vissza az igazhitûek közé!
😊

往前看同志

"áttérni nem lehet."

Lehet, csak van amit le kell vágni, van amit meg vissza kell ragasztani... (:-)
"Ezek szerint almásnak születni kell, áttérni nem lehet."

Erre csak most jossz ra? Azt hittem, hogy ez resze az Apple-hater kezikonyvnek... kulonben hogyan tudna felsobbrendunek erezni magat barmely oldal is 😊

Mos mér monc ilyet? 😊
Végre elismerem az almamozgalmat, próbálok produktívan viselkedni, erre leoltasz...
Neked semmi nem jó. Ezek szerint almásnak születni kell, áttérni nem lehet.

往前看同志

Már látom mi a te bajod. Vak vagy. Samsung-vak.
Csúnya gonosz rossz Samsung! Szerintem venni kellene Samsung zászlókat, hogy azokat a Samsung boltok elõtt elégethessük!
Egyszerûen vérlázító, hogy ez csúnya, rossz, gonosz Samsung mindent ellop!!!
Nem értem, hogy van pofájuk egyáltalán dobozba csomagolni a szaros copy-paste telefonjaikat! Mivel a telefon dobozba csomagolását, mindenki számára egyértelmûen, az Apple fejlesztette ki tömérdek pénz és energia + innováció bevonásával, ezért szerintem perre kellene mennie az Applenek, hogy ezentúl a Samsung csak zacskóban árulhassa a szarjait!

Egyedül a csatlakozó miatt nem mehetne a Apple perre, mert azt egy az egybe a német rendszerû villanydugóról másolta!

往前看同志

Igényes (mint mindig):
iPhone5 unboxing

...és mellesleg a Samsung EZT IS durván lenyúlta, persze a maga kevésbé elegáns, gagyi módján.
Frappans... a magad altalanos iskolas szintjen...

Latom az erdemi vitat feladtad. Nem csodalkozom, a forrasokkal valo megerosites nem kenyere a magadfajta trolloknak 😉

És egyben várom az Applehatereket, akik közlik, hogy csak a német rendszerû villanydugót másolta le az Apple és semmi újdonságot nem csinált.
(akkor az usb-t miért nem bírták így kitalálni, mert lássuk be sokkal kényelmesebb)
Eddig el is kerülte a figyelmemet, hogy az iPhone5 új csatlakozója megfordítható, így mindegy hogyan dugja be az ember. Ez jó!
De nyugi, nemsokára a Samsungokon is ilyen lesz! :-)
😄

往前看同志

NEXUS6
Te meg nem használsz ékezeteket, bakszki!

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ennyire telt? Tenyleg ennyit tudtal osszeerolkodni?

Sajnos az a gond, hogy te meg a wikipedia szocikkenek az elso mondataig sem jutottal el. Dehat mit is vartam valakitol, aki meg az iPhone nevet sem tudja rendesen leirni, meg ugy altalalaban a magyar helyesirasa is egy rosszul tanulo altalanos iskolas szintjen rekedt meg... tudom, hogy ez nagyon a vegso erv, de iszonyatosan irrital, ha valaki a nagyvilag elott ennyire konzekvensen jaratja le magat... sorry... ja, most akkor vagjal vissza azzal, hogy en meg nem hasznalok ekezeteket! 😉

Ugy erzed, hogy te fogod definialni a "patent troll" kifejezest? Csak azert mert par hasonloan felretajekozott ember, mint te ugy dontott? Talan meg azt is elfogadnad forrasnak, ha a te postodat linkelne valaki, mint definiciot? De OK, legyen, mutass egy linket barmilyen authority oldalrol, ahol a te ertelmezesedet tartjak elfogadhatonak. Nem fogsz tudni, mivel fuszalakba kapaszkodsz, hogy kimagyarazd a tudatlansagodat. En tenyeket mutattam, most akkor alljal elo te valamivel!

A moralis ertekrendeddel meg, mely alapjan a Samsung semmi torvenyellenest nem kovetett el, nyugodtan mehetsz Kinaba, mert ott van kb. hasonlo szint.

ps: Nem szoktam ilyen stilusban irni, de a velem szemben hasznalt lekicsinylo hangnem alapjan nem erdemelsz tobbet!

NEXUS6
Hacsak úgy nem!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Talán mert õk is az Auditól nyúlták... <#taps>
NEXUS6
És képzeld mióta a Micsu Lancer Evo X behozta a nagyméretû rombusz alakú hûtõrácsott, a húzott lámpatestekkel, azóta az utolsó Ford Fiestának, meg Chevrolet Aveonak is ilyeneket látsz az orrán.

Pereld be õket, ha a Micsu nem tette meg!
Faxom.
<#nyes>

"Bameg nincs jobb rencer!"

Ezen agyaltam egyszer, mi lenne korrekt megoldás erre és a szerzõi jogokra.

Talán kellene egy univerzális megtérülési görbe, ami garantálná, hogy a jogos tulajdonos befektetése megtérüljön, de ésszerû keretek között. Így minél nagyobb a megtérülési ráta, annál olcsóbb lenne a licensz díja, bizonyos értéket elérve pedig nulla, azaz szabad felhasználású. Így lehetne biztonsággal befektetni, de nem keresné szarosra magát valaki 10 perc munkával (most fõleg zenészekre gondolok).

Mostanra már biztosan kifutna az elsõ iOS felülete is, így lehetne gyártani a klónokat, ami szerintem korrekt.

Találós kérdés: az iPhone elõtt kiktõl lopott még ez a becsületes, fejlesztésekben elõl járó cég? Blackjack - beszarok!
Nagyjából mintha az iskolában úgy tanítanák az emberi evolúciót, hogy nézd egy csirke, majd hopp: az õsember! Szerintem éreznénk, hogy valami nem okés...
Fel tudod mérni a "csini ikon készleted" és egy több éves fejlesztés közti különbséget?
Vagy nézzük meg pénzben?
10 vs. 10 000 000 dollár.

Mert ha Pistike holnap lelopja az ikonkészleted, az a 10 dollárod a lõtéri kutyát sem érdekli. De ha pár hónap alatt lemásolják az operációs rendszeredet, ott nagyon durva pénzek forognak kockán. Ne a saját szinteden gondolkozz mert akkor nagyon távol kerülsz a realitásoktól.
És nem is másoltak soha

samsung nem másolt semmit

"Az, hogy a Samu nem korrekt, meg jogilag is elítélhetõ az két különbözõ dolog."

Szerencsére vannak véletlenek és így olykor a hülye idióta jogi rendszer néha szinkronba tud kerülni az emberek etikai érzékével. A Samsung azt kapta amit megérdemelt és ami szükséges volt ahhoz, hogy a jövõben is merjenek fejlesztésekbe kezdeni illetve azok mögé pénzt rakni.
Dehogynem fejleszt(ett). Ha nem lenne iphone akkor most d901 lenne a tuti😊
samsung iphone elött

Talán hogy teljesen ugyanaz a kettõ? Nagyjából mintha csak egy skin lenne a különbség, de még ott is design lenyúlásokkal (mert az emberiség történelmében még soha senki nem látott más formájú mikrofont...).
NEXUS6
"Mondj egy jobb rendszert, de ne csípõbõl, hanem hogy egy kicsit gondolkodsz is a problémán."

Bameg nincs jobb rencer!
De ez nem azt jelenti hogy ez a jelenlegi jó. Mintha azon keseregnék, hogy felrakom a fészbukra az ótvar képeimet, aztán minden hülyét bejelölök, õk megnézik, aztán visszaírnak, hogy egy idióta fax vagyok. Aztán még én követelhetek kártérítést jogi úton. Nonszesnsz, de kb ez zajlik, csak nagyban.

Ha csinálok egy csini ikonkészletet (amit én nem neveznék egy nagyon kreatív, innovatív tevékenységnek), meg néhány látványos effektet a kezelõfelületre és látom, hogy bejön az embereknek, akkor nem azon kell keseregnem, hogy vazze az epigonjaimtól szerzik be ugyan ezt a fajta terméket és ezért mindenkit beperelek, mert tõlük is megpróbálom lenyúlni ilyen címen a profitjukat. Hanem még többet adok el az enyémbõl, kitalálok még valami újat, viszem a kezdeményezést. Az hogy leáll az Apple ilyen helyzetben jogivitázni, az kb olyan mint amikor az óvónéni visszadobja, mert a homokozóban homokkal fejbekúrta Ágika. Meg azt is, hogy kezd kifogyni az ötletekbõl így azt próbálja védeni, amije van.

Szal mi a jobb rendszer?
Innováció, egy lépéssel a többiek elõtt járni és kihasználni ezt, amíg lehet. Errõl szólna eredetileg ez a kibaszott kapitalizmus. Nem?
<#nemtudom>

NEXUS6
"Mar ott kezdodik az egesz problema, hogy valahol hallottal egy olyan kifejezest, hogy "szabadalmi troll", de nem vetted magadnak a faradtsagot, hogy a jelenteset ellenorizd, igy abszolut helytelenul hasznalod, ilymodon lejaratva a kepviselt allaspontodat."
Gratulálok, Ön nagyon hatékonyan bekopizta a wikipédia szakcikkének elsõ mondatát, ezt extdoktijáról méltán híressé vált EsPé monogramú exköztársaságielnökünk sem csinálhatta volna jobban!!! Ön ezzel elmondhatja magáról, hogy képessé vált a fórumozás mérhetetlenül bonyolult agyi tevékenységet megkövetelõ mûvészetének gyakorlására. Ne adja fel, hiszen olyan fokozatok állnak még ön elött, mint, troll, floodmaster, vagy akár a csúcsok csúcsa: A Megmondóember.
Következõ lépésnek ajánlanám jóbarátja, vagy barátnõje (szekszuális beálítottság szerint) a gúgli használatának elsajátítását.
Ajánlom pl. a köv szavak begépelését a keresõmezõbe (ált jobb oldali sáv) apple + patent + troll. Találatok gyanánt érdekes módon az internet elismert személyeitõl olvashat blogokat, cikkeket ebben a témában, amiben fejtegetik az Apple nevû cég patent trollként való viselkedését.
Gyakorlatként ajánlanám, hogy az aktuális fórumban stílusosan magyarázza ki magát ebbõl a szarból, amit magának hozott össze.
Ehhez sok sikert kívánok. Ha még is sikerülne innen folytatjuk a leckéket!
<#hehe>

"A hozzaszolasod maradeka meg egy atlathatlan katymasza a linkeknek es az idezojeleknek, de vegigkuzdve magamat rajta meg mindig nem latom be, hogy mi a problemad, mivel te is belattad, hogy a Samsung nem volt korrekt."
Akkor félreértettél. Az, hogy a Samu nem korrekt, meg jogilag is elítélhetõ az két különbözõ dolog. Az, hogy a viselkedéséért a App még is beperelte, és ezt a baromságot aztán a jogi rendszer meg lekövette, azt bizonyítja, hogy ott mind az App-vel, mind az amcsi jogrencerrel iszonyat baj van!!!
Kb mint ha most az 1-2 dúrvább beszólásodért közszemérem sértés, közrend elleni vétség, meg akármi miatt beperelnélek és aztán téged jogerõsen mondjuk letöltendõre ítélnének. Egy jó nagy faxság lenne, márpedig Amcsiban ez a faxság most megtörtént.

iphonehungary.hu/2012/05/28/sirivssvoice/
Ha még itt sem azt mondják...

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

Mibõl derül ki számotokra, hogy az S voice másolat.

http://www.youtube.com/watch?v=TKAZOJ5uJFc&feature=youtube_gdata_player

Magyarán mondva nagyon kevés esetben lehetne azt 100% megállapítani, hogy ki talált ki mit.
Azt mondjuk már inkább lehetne bizonyítani hogy adott szoftver koppintás vagy nem. Szerintem.
Érdekes módon erre az alma mégsem robbant rá!

Nono hátrébb az agarakkal! Egyszerûen azt próbáltam meg példázni ezzel a tõled kiragadott idézettel, hogy a kiindulási pontok ezekben a "lopásos" ügyekben, nem vezetnek sehova!

Amúgy nem vagyok Apple fan, csak provokátor. Meg kábé annyira veszem komolyan ezeket a vitákat, mint amennyire érdemes.
Hát ezz nagyon jó volt! 😄
Hangosan felröhögtem.
Ha Apple hívõ is vagy a humorod legalább nem vesztetted. 😄

Persze-persze, Sirivel kell vezérelni az Internetet! Az egyszerûen nem lehet, hogy valaki ennyire sötét!
narumon
Mert ott kicsit másról volt szó. Pont ezt írtam az elõzõ példában le. (Nem mindegy, hogy írsz egy navigációs szoftver (mondjuk TomTom) vagy lemásolod az IGO-t és vered a TamTam-ot, hogy ezt pedig máshogy nem lehet megcsinálni mert csakígyúgy amúgy. Ezt akarod egy kicsit nehezen megérteni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Bocs, de ha szerinted a Siri egy hangvezérlés, akkor nagyon-nagyon butuska vagy.
"Node ezzel mindenre azt mondhatnád, hogy lopás."
Ebben igazad van!
Éppen ezért nem értem az Apple-Samsung, féle pereknek hogyan adhat bárki is hitelt.

"Szerintem azért mert M2 hozzászólásain, jó párszor látszik a márkába vetett, vak hite."

Hát erre nem tudok NEKED mást mondani, mint hogy APPLE AZ ISTEEEEN! IPHONE MEG A FIA! :-)

...egyébként meg minden relatív
Jajj már, nekem az a másik oldalon volt már, így hiába scrolloztam volna le :') Amúgy meg azt a "tudodmelyikvideót" is vagy 10-en belinkelték, szóval ez van, nevettünk egy jáót. Annyira azért én se veszem komolyan. De rájött a Samsung, hogy úgy mennek a legjobban a reklámjai, ha az Applenek ugrik. Erre van igény 😊
"ikonokat meg ilyeneket védett le."

Tegyük fel, hogy a Te sok millió dollárod és éveid állnak egy rendszer fejlesztésében. Mit védesz le? A nevét? Érted mire akarok kilyukadni?

Igen, az amerikai szabadalmi rendszer hülyeség, de a megszüntetése meg még nagyobb hülyeség lenne, így a kettõ közül a kisebb hülyeséget választják. De így legalább beállnak befektetõk az új ötletek mögé és van tõke a megvalósításukra.

Mondj egy jobb rendszert, de ne csípõbõl, hanem hogy egy kicsit gondolkodsz is a problémán.
narumon
Node ezzel mindenre azt mondhatnád, hogy lopás. Mert melyik navigációs szoftver volt az elsõ? A többi mind lopás. Szerintem egy kicsit rosszul közelíted meg ezt a dolgot. Ha valaki lemásolná az IGO kinézetét akkor abból biztos per lenne - és hiába jönnének azzal, hogy dehogy máshogy nem is lehet megcsinálni, meg az a gomb az nyilván ilyen meg olyan kell, hogy legyen - míg ha írsz egy navigációs szoftvert ami máshogy néz ki más funkciókkal rendelkezik akkor senki nem tudja rámondani, hogy te most loptál. Érted a különbséget?

A Siri meg egyébként nekem egy kicsit az AI-ról szól. Végül is egész jól el lehet vele társalogni. A lényeg, hogy interakcióra képes és nem csak síma hangvezérlésre. Persze ez még gyerekcipõ de ez a jövõ.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Tedd fel inkabb magadnak a kerdest, hogy a regi hangvezerles all kozelebb a sirihez, vagy az s-voice.

killall imagent

"Szerintem, míg ezt írta, be is eresztett a bugyiba kissé."

Minden Androidbuzinak gondja van a székleteléssel, hogy valahogy mindig elõjön a téma náluk? Ejnye-ejnye, hát hOoOl hordjátok ti a telefonotokat!? :-)
Na ez valszeg könnyen bizonyítható lenne. Mégsem reklamált még az Apple. Vajh miért?

Nyilván jóval fejlettebbek a mai hangvezérlések! De alapjában véve ugyanarról szól az egész.
Mirõl szól a Siri akkor szerinted?

narumon
No ezt most te sem gondolod komolyan? Ráadásul a hangvezérlés már az egész régi iphone-okban volt a Siri az valami teljesen másról szól.