767
-
M2 #567 De most semmi negatívat nem írtam, van nekem is nem munkából származó jövedelmem és élvezem - gondoltam te is.
Részemről nem oltalak többet titeket, kaptatok eleget, átmegyek komolyba! De tényleg!
Nem érdekel az autó, van egy tökéletes. :-) -
#566 Az a baj - hogy ha erősen sarkítva is - de igaza van :( -
levente68 #565 Nem munka nélkül keresett pénz, de ahogy nézem, ezt neked hiába is magyaráznám...
Megvan, igen. Kéne is valaki, aki elszaladna érte Németországba, te kiesel, mert teleragsztgatnád Apple matricával és talán be se tudnád indítani, mert nem Apple termék...
Így hát majd én kimegyek érte.
Nem első autó lesz, jópár volt már, bár most a flotta elsődleges autója lesz, valóban.
Így majd lesz egy eladó autóm megint, mert már nem férnek el, meg három azért felesleges.
Érdekel majd? Nem, iPhone3 beszámítás nem lehetséges. :o)
Nem kell amúgy ennyire irigynek lenned, előtted is vannak lehetőségek, elérhetsz még TALÁN TE IS valamit az életben.
De az orvost keresd fel sürgősen! -
M2 #564 Komolyra fordítva: örülök neki, hajrá! Jó érzés a munka nélkül keresett pénz is meg az autó vásárlás is, együtt meg a legjobb! :-)
Már meg is van, melyik autó lesz? Ha első autó, akkor vigyázz vásárláskor, vigyél magaddal független megfigyelőt! -
levente68 #563 Ahogyan írtam, kis pénzek, egyelőre nem abból élek, az csak bónusz.
De egy használt autó most kijön belőle.
Zavar? Remélem! ,,I,, -
M2 #562 Ne-ne, már nem bírom! Fáj a hasam a sok röhögéstől... :-)
Vegyé' kettő Ferrarit! :-) -
levente68 #561 Ilyet nem tudom, hol olvastál...
Az az orvos egyre sürgősebb neked... -
levente68 #560 No, de azért hadd idegesítselek, utaltam haza kis pénzeket mindkét brókerszámlámról, veszek még egy kocsit.
Nem milliárdokat, tehát ne akarj öngyi lenni, jó? :O) -
M2 #559 "Azért, mert távol állsz ezektől a dolgoktól..."
És igen! Szinte beírja, hogy ő mindenhez zseni! Muhahahahaaaa! :-) -
levente68 #558 Az orvosnak ezt a mondatodat mindenképp mutasd meg, mert a diagnózis feltárásában nagyban segít bemutatva a frusztrációidat:
"""
Ezért vicces hely ez az sg.hu! Mert itt mindenki minden! Egy személyben agysebész, Mars-kutató, sztárjogász, műszaki zseni, atomfizikus, tőzsdecápa, milliárdos, csilliárdos ...stb.
"""
Azért, mert távol állsz ezektől a dolgoktól, még lehetsz boldog ember.
Okos már tuti nem, de az amúgy is gátló tényező a boldogsághoz néha.
-
levente68 #557 De csak talán!
Ne mondd neki azt, hogy én megígértem, mert kevés az esély! :o) -
levente68 #556 Ha lenne minimális agyad és memóriád, ennyire nem járatnád le magad.
Te előbb cigányoztál.
Azt persze nem tudom, a cigányok hogyan kerülnek ide, de a sértegetést te kezdted. Erre lehetsz büszke. Másra nem, mert tudás és értelem nincs az oldaladon, csak a Samsung utálat, amire meg azt hiszed, zavar bárkit is.
Sajnálattal közlöm, nem zavar senkit rajtad kívül.
Tőlem utálhatod.
Ahogy többször leírtam - mindhiába - engem nem érdekel a Samsung sem, ahogyan egyetlen cég sem. Sok cégtől vannak ketyeréim, egyik sem érdekel.
Ezt pontosan az olyan - fogjuk rá - emberek nem képesek megérteni, akik -ahogyan ti itt sokszor bizonyítottátok - érzelmileg erősen kötődnek.
Vedd észre, azt se tudod, éppen mivel sértegesd a másikat: Apple-hater, Android-fan, Samsung-buzi... Pedig erre semmi szükség.
Orvos talán segíthet. -
M2 #555 És nem csak a szövegkijelölés volt itt ám a bravúr, meg a copypaste (master fokozatban: csukott szemmel a paste), de az elejét is át tudta írni! Milyen kis ügyeske, no! És én még lebecsültem! Ezt az érvelések bajnokát! Ezt a zsenit! Ezt az Androidfant! :-) -
M2 #554 Na látod, megy ez! Ki tanította meg? :-) -
M2 #553 Megjött a másik Androidfan! Méltó beköszönés! :-) -
levente68 #552 Melyik félkegyelmű vagy ott melyik sorban?
Száni... -
levente68 #551 Az Applefanatikus sg fórumozó szokványos (le)szereplése:
1. Kocsmai stílus és szóhasználat (buzi, birka, takony, fos, szarás állandó emlegetése) amivel bárki egyből levágja, hogy nem egy iq bajnok az illető.
2. Belinkelt forrásokat átugorja és totálisan figyelmen kívül hagyja.
3. Egyik leggyakoribb érvelése a "szerintem" vagy "a haverom szerint", ezt természetesen nem mindig írja az elejére, de az utána következő részt minden esetben objektív ténynek tekinti.
4. Másik gyakori érvelés az "ismerősöm járt úgy", szintén megdönthetetlen ténynek kötelező elfogadni, főleg nagy számú ellenkező előjelű esetek ellen.
5. Számok nem hatják meg, idegenek a világától. Ha túl nagy szám, akkor az hülyítés.
6. Amikor sarokba szorul, olyankor vagy lelép, vagy felvesz tetszőleges ovis stílust.
7. Jól felépített ellenségképe van az Android-fanokról, egy idő után aki nem ért vele egyet, arra ezt azonnal ráhúzza.
8. Képtelen adott hírt vagy szituációt önmagában kezelni, alapból egy rakás előítélettel és frusztrációval érkezik.
9. Egy idő után kiderül, hogy mindenhez doktori, sőt akadémiai szinten ért. Mindenhez!
10. Fentiek miatt vitára teljességgel alkalmatlan.
-
levente68 #550 +1 -
levente68 #549 No, meg az ilyen seggek, mint te... -
M2 #548 Egy Androidfan hozzászólásában:
"magasról szarok én"
"applebuzik"
"Bulvármajmok"
"jön a szar a billentyűzetetekből"
"amerika-majmolás"
"töppedt agyadban"
"takony"
Válaszul lecigányoztam a stílusa miatt.
Másik Androidfan elfogulatlan ítélete: az utóbbi primitív az előbbi szuper intelligens. He-he, megint hajtottál kettő a LOLLereden! :-) -
M2 #547 Azonnal kell egy ilyen iPhone! :-)
-
caius marius #546 Ne terelj!
"Ott voltam (majdnem) a ti szinteteken. Elég primitív és kevés a levegő."
Baszki ne járasd le magad ennél jobban.
Egyre lentebb vagy nem veszed észre? -
hurkaur #545 az ev egyik rofl dobogos topikja :)) -
M2 #544 Na és hogy tetszett az Androidfan stílus? Amikor más csinálja akkor már egyből hű meg ha, de csúnyákat ír! -
M2 #543 Ott voltam (majdnem) a ti szinteteken. Elég primitív és kevés a levegő.
Te meg felszálltál a LOLLerre és két lábbal hajtod, kedves bohóc! :-) -
caius marius #542 #508
"evvel-avval
""""Te tényleg cigány vagy!"""" Akkor már mindent értek, bocsi! Igen a Samsung a legmenőbb cég (nálatok a soron)!"
Te tényleg ennyire kész vagy? -
caius marius #541 Nem hittem, hogy beállsz mögé...
Narumon, belőled többet néztem ki. -
#540 -
M2 #539 Vigyázz, mert mindjárt Antanténuszt fogok mondani! :-) -
M2 #538 Fú az inkorrekt idézgetés kis is maradt!
9b. Szándékosan az eredeti mondatszerkezetből kiragadva idéz.
Mert a
"Te amúgy egy tolvaj cigány vagy"
nem kicsit más mint a
"Te amúgy tolvaj cigány vagy, hogy ebben az ügyben a Samsungot véded?"
Azt meg írtam is, hogy majdnem leszálltam a szintetekre körülnézni. Mocsok és mocsok, mit találtam. :-) -
caius marius #537 Feldolgoztam.
Ott van alant.
Olvass! -
caius marius #536 Ebből a hozzászólásodból, pedig nem csak az értelmi színvonaladra lehet következtetni, hanem korodra is.
Bizonyos életkor után,(felnőtt) ilyen idézettel már nem példálódzunk. -
caius marius #535 #498 M2>levente68
Idézet M2 soraiból:
"Te amúgy egy tolvaj cigány vagy"
#508 M2>levente68
Idézet M2 soraiból:
"Te tolvaj cigány vagy"
A cigány valóban nem csúnya szó.
Abban az értelemben viszont ahogy Te használod kifejezetten elítélő, és elítélendő.
Faragatlanságodnál, már csak az ostobaságod nagyobb, ahogy próbálod a hülyeséged mentegetni.
Továbbá az értelmi színvonaladat is jellemzi, hogy egy veled vitatkozót így jellemzel.
-
M2 #534 Nem neked írtam a listát, mert előre tudtam, hogy te nem tudod feldolgozni... :-)
"Tükörbe néztél úgy írtad ezt a sok okosat?"
Ez is annyira ovis, hogy már inkább kiscsoportos. Írhattad volna akkor már a mondókát, ami közben a fejedben szólt: "...aki mondja másra, az mondja magára, beeee..." :-) -
M2 #533 Igen, egy normális vita úgy kezdődne, hogy a felek megegyeznek az elfogadható tények forrásának halmazáról.
A ti oldalatokról ez a halmaz így nézne ki:
- amit én leírok tény,
- minden amit más leír ferdítés, hazugság és megtévesztés (amennyiben külső hivatkozást használ, akkor ez a sor természetesen arra is értendő!). -
M2 #532 A cigány az nem csúnya szó, hanem egy bizonyos kultúrához tartozás. Igaz ma már nem pozitív értelemben. Jelen esetben is így használtam, mert tolvajt pártoltál.
Ezt a tévedésed megbocsájtom, mert csak az utóbbi pár évtizedben változott meg a szó jelentése. -
M2 #531 "Sztereotípia. Butuska emberkék jellemzője."
Fogalmad sincs az általad használt kifejezések jelentéséről, de okoskodsz. Na EZ a buta emberek jellemzője. :-) -
caius marius #530 3.-4.
Ez a kettő ugyanarról szól. Gondolom hiányzott 1 pont a tízből, azért duplikálsz.
Ettől független, ezt kizárólag az android fórumozóknak tulajdonítani, még tőled is merész.
5.
Ebben a formában, ez a hszed, értelmezhetetlen hülyeség. Adj több információt!
6.
Az általad vizionált android fanokat, lehetetlen lenne sarokba szorítani. Gondold csak el téged sem lehet.
7.
Ismét egy értelmezhetetlen mondat. "Egy idő után", "azonnal" most akkor mikor?
8.
Furcsa ezt pont a Te szádból hallani.
De, még ha így is lenne, a hozzászóló frusztrációit, Te fotel huszár honnan tudnád? Á megvan! Válaszolsz is a következő pontban.
"kiderül, hogy mindenhez doktori, sőt akadémiai szinten ért. Mindenhez!"
Mi vagy Te látnok? (Ebbe belekapaszkodhatsz a válaszadásnál) ;)
9.
Fent leírtak...
10.
Tükörbe néztél úgy írtad ezt a sok okosat?
Látod mondtam, pihenjél inkább. De Te megint nem hallod meg amit a másik mond. -
caius marius #529 2. Belinkelsz forrásokat amiket aztán tényként kezelsz, nem érvként -
M2 #528 Bocsi, nem érek rá írni! Mindjárt nyit a bolt! :-)