Unalmas lett az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részemrõl nem oltalak többet titeket, kaptatok eleget, átmegyek komolyba! De tényleg!
Nem érdekel az autó, van egy tökéletes. :-)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Megvan, igen. Kéne is valaki, aki elszaladna érte Németországba, te kiesel, mert teleragsztgatnád Apple matricával és talán be se tudnád indítani, mert nem Apple termék...
Így hát majd én kimegyek érte.
Nem elsõ autó lesz, jópár volt már, bár most a flotta elsõdleges autója lesz, valóban.
Így majd lesz egy eladó autóm megint, mert már nem férnek el, meg három azért felesleges.
Érdekel majd? Nem, iPhone3 beszámítás nem lehetséges. :o)
Nem kell amúgy ennyire irigynek lenned, elõtted is vannak lehetõségek, elérhetsz még TALÁN TE IS valamit az életben.
De az orvost keresd fel sürgõsen!
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Már meg is van, melyik autó lesz? Ha elsõ autó, akkor vigyázz vásárláskor, vigyél magaddal független megfigyelõt!
De egy használt autó most kijön belõle.
Zavar? Remélem! ,,I,,
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Vegyé' kettõ Ferrarit! :-)
Az az orvos egyre sürgõsebb neked...
Nem milliárdokat, tehát ne akarj öngyi lenni, jó? :O)
És igen! Szinte beírja, hogy õ mindenhez zseni! Muhahahahaaaa! :-)
"""
Ezért vicces hely ez az sg.hu! Mert itt mindenki minden! Egy személyben agysebész, Mars-kutató, sztárjogász, mûszaki zseni, atomfizikus, tõzsdecápa, milliárdos, csilliárdos ...stb.
"""
Azért, mert távol állsz ezektõl a dolgoktól, még lehetsz boldog ember.
Okos már tuti nem, de az amúgy is gátló tényezõ a boldogsághoz néha.
Ne mondd neki azt, hogy én megígértem, mert kevés az esély! :o)
Te elõbb cigányoztál.
Azt persze nem tudom, a cigányok hogyan kerülnek ide, de a sértegetést te kezdted. Erre lehetsz büszke. Másra nem, mert tudás és értelem nincs az oldaladon, csak a Samsung utálat, amire meg azt hiszed, zavar bárkit is.
Sajnálattal közlöm, nem zavar senkit rajtad kívül.
Tõlem utálhatod.
Ahogy többször leírtam - mindhiába - engem nem érdekel a Samsung sem, ahogyan egyetlen cég sem. Sok cégtõl vannak ketyeréim, egyik sem érdekel.
Ezt pontosan az olyan - fogjuk rá - emberek nem képesek megérteni, akik -ahogyan ti itt sokszor bizonyítottátok - érzelmileg erõsen kötõdnek.
Vedd észre, azt se tudod, éppen mivel sértegesd a másikat: Apple-hater, Android-fan, Samsung-buzi... Pedig erre semmi szükség.
Orvos talán segíthet.
Száni...
1. Kocsmai stílus és szóhasználat (buzi, birka, takony, fos, szarás állandó emlegetése) amivel bárki egybõl levágja, hogy nem egy iq bajnok az illetõ.
2. Belinkelt forrásokat átugorja és totálisan figyelmen kívül hagyja.
3. Egyik leggyakoribb érvelése a "szerintem" vagy "a haverom szerint", ezt természetesen nem mindig írja az elejére, de az utána következõ részt minden esetben objektív ténynek tekinti.
4. Másik gyakori érvelés az "ismerõsöm járt úgy", szintén megdönthetetlen ténynek kötelezõ elfogadni, fõleg nagy számú ellenkezõ elõjelû esetek ellen.
5. Számok nem hatják meg, idegenek a világától. Ha túl nagy szám, akkor az hülyítés.
6. Amikor sarokba szorul, olyankor vagy lelép, vagy felvesz tetszõleges ovis stílust.
7. Jól felépített ellenségképe van az Android-fanokról, egy idõ után aki nem ért vele egyet, arra ezt azonnal ráhúzza.
8. Képtelen adott hírt vagy szituációt önmagában kezelni, alapból egy rakás elõítélettel és frusztrációval érkezik.
9. Egy idõ után kiderül, hogy mindenhez doktori, sõt akadémiai szinten ért. Mindenhez!
10. Fentiek miatt vitára teljességgel alkalmatlan.
"magasról szarok én"
"applebuzik"
"Bulvármajmok"
"jön a szar a billentyûzetetekbõl"
"amerika-majmolás"
"töppedt agyadban"
"takony"
Válaszul lecigányoztam a stílusa miatt.
Másik Androidfan elfogulatlan ítélete: az utóbbi primitív az elõbbi szuper intelligens. He-he, megint hajtottál kettõ a LOLLereden! :-)
"Ott voltam (majdnem) a ti szinteteken. Elég primitív és kevés a levegõ."
Baszki ne járasd le magad ennél jobban.
Egyre lentebb vagy nem veszed észre?
往前看同志
killall imagent
Te meg felszálltál a LOLLerre és két lábbal hajtod, kedves bohóc! :-)
"evvel-avval
""""Te tényleg cigány vagy!"""" Akkor már mindent értek, bocsi! Igen a Samsung a legmenõbb cég (nálatok a soron)!"
Te tényleg ennyire kész vagy?
往前看同志
Narumon, belõled többet néztem ki.
往前看同志
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
9b. Szándékosan az eredeti mondatszerkezetbõl kiragadva idéz.
Mert a
"Te amúgy egy tolvaj cigány vagy"
nem kicsit más mint a
"Te amúgy tolvaj cigány vagy, hogy ebben az ügyben a Samsungot véded?"
Azt meg írtam is, hogy majdnem leszálltam a szintetekre körülnézni. Mocsok és mocsok, mit találtam. :-)
Ott van alant.
Olvass!
往前看同志
Bizonyos életkor után,(felnõtt) ilyen idézettel már nem példálódzunk.
往前看同志
Idézet M2 soraiból:
"Te amúgy egy tolvaj cigány vagy"
#508 M2>levente68
Idézet M2 soraiból:
"Te tolvaj cigány vagy"
A cigány valóban nem csúnya szó.
Abban az értelemben viszont ahogy Te használod kifejezetten elítélõ, és elítélendõ.
Faragatlanságodnál, már csak az ostobaságod nagyobb, ahogy próbálod a hülyeséged mentegetni.
Továbbá az értelmi színvonaladat is jellemzi, hogy egy veled vitatkozót így jellemzel.
往前看同志
"Tükörbe néztél úgy írtad ezt a sok okosat?"
Ez is annyira ovis, hogy már inkább kiscsoportos. Írhattad volna akkor már a mondókát, ami közben a fejedben szólt: "...aki mondja másra, az mondja magára, beeee..." :-)
A ti oldalatokról ez a halmaz így nézne ki:
- amit én leírok tény,
- minden amit más leír ferdítés, hazugság és megtévesztés (amennyiben külsõ hivatkozást használ, akkor ez a sor természetesen arra is értendõ!).
Ezt a tévedésed megbocsájtom, mert csak az utóbbi pár évtizedben változott meg a szó jelentése.
Fogalmad sincs az általad használt kifejezések jelentésérõl, de okoskodsz. Na EZ a buta emberek jellemzõje. :-)
Ez a kettõ ugyanarról szól. Gondolom hiányzott 1 pont a tízbõl, azért duplikálsz.
Ettõl független, ezt kizárólag az android fórumozóknak tulajdonítani, még tõled is merész.
5.
Ebben a formában, ez a hszed, értelmezhetetlen hülyeség. Adj több információt!
6.
Az általad vizionált android fanokat, lehetetlen lenne sarokba szorítani. Gondold csak el téged sem lehet.
7.
Ismét egy értelmezhetetlen mondat. "Egy idõ után", "azonnal" most akkor mikor?
8.
Furcsa ezt pont a Te szádból hallani.
De, még ha így is lenne, a hozzászóló frusztrációit, Te fotel huszár honnan tudnád? Á megvan! Válaszolsz is a következõ pontban.
"kiderül, hogy mindenhez doktori, sõt akadémiai szinten ért. Mindenhez!"
Mi vagy Te látnok? (Ebbe belekapaszkodhatsz a válaszadásnál) ;)
9.
Fent leírtak...
10.
Tükörbe néztél úgy írtad ezt a sok okosat?
Látod mondtam, pihenjél inkább. De Te megint nem hallod meg amit a másik mond.
往前看同志
往前看同志
Sztereotípia. Butuska emberkék jellemzõje. Önálló gondolatokra képtelen, ezért a sokat hallottat tükrözi.
1. Idézet tõled:
"Te tényleg cigány vagy!"
往前看同志
往前看同志
:)
往前看同志
1. Kocsmai stílus és szóhasználat (buzi, birka, takony, fos, szarás állandó emlegetése) amivel bárki egybõl levágja, hogy nem egy iq bajnok az illetõ.
2. Belinkelt forrásokat átugorja és totálisan figyelmen kívül hagyja.
3. Egyik leggyakoribb érvelése a "szerintem" vagy "a haverom szerint", ezt természetesen nem mindig írja az elejére, de az utána következõ részt minden esetben objektív ténynek tekinti.
4. Másik gyakori érvelés az "ismerõsöm járt úgy", szintén megdönthetetlen ténynek kötelezõ elfogadni, fõleg nagy számú ellenkezõ elõjelû esetek ellen.
5. Számok nem hatják meg, idegenek a világától. Ha túl nagy szám, akkor az hülyítés.
6. Amikor sarokba szorul, olyankor vagy lelép, vagy felvesz tetszõleges ovis stílust.
7. Jól felépített ellenségképe van az Apple-fanokról, egy idõ után aki nem ért vele egyet, arra ezt azonnal ráhúzza.
8. Képtelen adott hírt vagy szituációt önmagában kezelni, alapból egy rakás elõítélettel és frusztrációval érkezik.
9. Egy idõ után kiderül, hogy mindenhez doktori, sõt akadémiai szinten ért. Mindenhez!
10. Fentiek miatt vitára teljességgel alkalmatlan.
De ti egyszerûen nem vagytok erre érdemesek, mert a vitakultúrátok alulról közelíti a nullát. Én leszálltam (majdnem) a szintetekre, értelme ennek sem volt, de legalább röhögtem a primitívségeteken.
Nem csak az ájfon lett unalmas, de a veled való társalgás is.
Gyûjts erõt holnapig, hátha lesz valami tényleg új és kreatív ötleted. :)
往前看同志
Köszönöm, ennyi.
Úgy látom elõmászott a benned, nem túl mélyen, lappangó napközis.
:)
往前看同志
Csodálatos az is, mikor bármely, veled vitába szállóval közlöd, hogy a hülyeségével egyedül van és rajta kívül ezt mindenki látja.
Ha valaki visszaolvas egy icipicit akkor hamar rájön, hogy Te egy nem fanatikus vagy, csak nagyon lelkes Apple rajongó.
Gratula!
往前看同志