767
  • M2 #607
    Egy dologról nem volt még szó soha: a csajok. :-)

Mit szól egy nő, amikor kezébe vesz egy SGS3 vagy egy iPhone5 telefont?
    Vajon melyiket választja? Melyiket fogja szeretni?
  • M2 #606
  • M2 #605
    Megint olyan korrekt voltál, mint mindig: egy 7 napja megjelent programot hasonlítasz össze egy 7 éve kiadottal.

Nyugalom, hamar ki fogják javítani a hibákat és bővítik a térképeket. A hibák nagy része pont az extra felbontás miatt jön elő, ennyi erővel a Google térképét is lehetne cikizni, hogy a földbe vannak passzírozva a fák és a falakhoz az emberek.

Mindenesetre már most sokkal szebben néz ki, majd akkor szólj ha ilyent látsz valaha Androidon:
  • Papichulo
    "Ez így tényleg csak egy teória. Ha nem tudod alátámasztani valamivel akkor ez így gáz..."

Igen, valoban csak egy theoria, de ha mar csak elolvasod azt a hozzaszolast, sut rola lordsithlord tudalekossaga.

Peldaul ki az a barom, aki egy MacMini melle egy 150e forintos UPS-t vesz?

Vagy a masik hozzaszolasa: "Ez pedig arra enged következtetni, hogy nem vágólappal dolgozik, hanem másolja a szöveget."

erre mit irt ma lordsithlord: "mivel távoli asztalkezeléssel volt csak netem akkortájt, nem volt vágólapom, így igen, véthettem hibákat."

Ja, gondolom ez a rejtelyes ember karaktereket hasonlitott ossze es azon gondolkozott, hogy egy ismeretlen poster, hogyan vethetett ilyen hibakat. Tenyleg eletszeru...

Soroljam meg?
  • caius marius
    Meg újítottad a random üzeneteidet? :)
  • caius marius
    Fáj mi? Szegény meg nem értett alma fanok.
    :)
    Sorban állsz még? :)
    Gondolom, mikor olyat olvastok, hogy szeretett cégetek elbukta egy-egy harcát az undorító androiddal szemben, az olyan érzés lehet, mintha korbács csattanna a hátatokon.
  • M2 #601
    "caius marius"
    "lordsithlord"
    "ez így gáz..."
  • caius marius
    "De azert hozzatennem, hogy erdekes modon a "gyanus" hozzaszolo azon "gyanus" hozzaszolas ota egyszer sem lepett be a "gyanus" accounttal, melyet az en hozzaszolasom utan 3 nappal hoztak letre... biztos erre is lesz egy frappans magyarazatod ;)"

Ez így tényleg csak egy teória. Ha nem tudod alátámasztani valamivel akkor ez így gáz...
  • caius marius
    Na igen arra én is kíváncsi lennék, hogy mi a seggem különbség van a másolás és a szabadalmi perek között.
    Jöjjön gyorsan egy Apple boy magyarázza el.
  • Papichulo
    Te most itt tulajdonkeppen mire valaszoltal? Ahogy latom csak kis reszben arra, amit en irtam, mig a legnagyobb erofeszitesedet ismet a szanalmas magyarazkodasod kototte le. Neha mar ugy vagyok veled, hogy inkabb sajnallak, mint nevetsegesnek tartalak... komolyan!

"a két bejelentkezés történt-e egyazon IP címről vagy van-e egyező hardver azonosító. Nem hinném hogy lenne"

Nezdd, sokra nem tartalak teged, de azert nem gondolom, hogy ekkora nagy barom vagy :)

De azert hozzatennem, hogy erdekes modon a "gyanus" hozzaszolo azon "gyanus" hozzaszolas ota egyszer sem lepett be a "gyanus" accounttal, melyet az en hozzaszolasom utan 3 nappal hoztak letre... biztos erre is lesz egy frappans magyarazatod ;)

"nekem lenne másik regem (mint ahogy nincs is). De már megtanultam itt a fórumon, hogy mindenki magából indul ki. "

Persze, magambol. En szamtaln sockpuppettel rendelkezem itt, amit az is bizonyit, hogy...??? Peldaul ezert hivatkozok itt mas sg-s postokra... ja, de megsem, az is te vagy!

"Hadd ne ragozzam, hogy itt melyikünk járatja le önmagát."

Azt latod nem kell... rajtad rohog mindenki!

ps: Kulonosen tetszett a kis jogi okfejtesed! Az - is - vilagklasszis volt, ugyved ur! :)
  • lordsithlord
    No, akkor ismét magyarázod a bizonyítványod.

Ugyanis mikor ezt te így leírtad, nem volt egyetlen olyan per sem megemlítve, amiben az Apple el lett volna marasztalva. ÉN voltam az, aki megemlítette a Motorola elleni elvesztett perüket. Szóval ne akarj ismét mellébeszélni, mikor nincs igazad... És megjegyzem, ha már annyira visszanézegetős vagy, nézz már oda is vissza, ott a link az idézett válaszomnál

És ismét eljutottunk odáig, hogy rágalmazol, bár ugyebár bizonyítani semmit nem tudsz. Erre mondják azt, hogy aljas és szánalmas. Vakon dobálózol ismét a vádakkal. Ami szintén baromi érdekes: ismét akkor kezdesz rágalmazni, amikor egy neked nem tetsző véleményt ír le valaki. Mert gondolom azt ugyebár nem tudod bizonyítani, hogy nekem lenne másik regem (mint ahogy nincs is). De már megtanultam itt a fórumon, hogy mindenki magából indul ki. Szánalomra méltó magatartás.

De tudod mit, tessék, kérd meg a fórum valamelyik moderátorát, hogy nézzen utána, hogy a két bejelentkezés történt-e egyazon IP címről vagy van-e egyező hardver azonosító. Nem hinném hogy lenne, ugyanis mint írtam, nekem 1, azaz egy darab regem van, ez. És ez az undorító és szánalmas viselkedés, mikor már más is azt mondja, hogy nincs igazad, de te akkor is gyorsan kitalálsz valami kifogást. Megjegyzem, én viszont ténylegesen jogosan jelezhetném ezt a vádaskodást a moderátorok felé.

Egyébiránt javaslom, nézz utána, hogy az u.n. "másolási perek" milyen címen is kerülnek be a bíróságra. Megsúgom, egytől egyig szabadalmi perekként, ugyanis olyan nincs a szabadalmi jogban, hogy másolás, csupán olyan, hogy szabadalom sértés. Szoftverjogban már előkerülhet a másolás, igen, de hardverek esetében ilyen kategória nincs.

Ja, apróság: 100%-ig egyetért velem az illető, de azért ő is leírta, hogy van, amiben hülyeséget írtam. Mintha itt azért lenne néminemű ellentmondás a két dolog között... "Valóban, vannak tévedései lordsithlordnak. Nem feltétlenül hülyeség, amit mond, de nem is teljesen igaz abban a formában, ahogy ő mondja." Igen, ez tényleg azt mutatja, hogy teljesen egyetért velem az illető...

Hadd ne ragozzam, hogy itt melyikünk járatja le önmagát. Mikor már csak a rágalmazás marad a tárházadban, akkor szerintem erre a választ már te magad kinyilatkoztattad elég jól látható módon...
  • M2 #596
    "a szabadalmi trollkodásuk"

"Motorola vs Apple esetet, mikor a Motorola nyert és az Apple-t elmarasztalták"
  • narumon
    "De ha már Apple, az is szóba került, hogy több és jobb szoftver van hozzá, mint az Androidhoz. Tessék egy szép példa:"

Ez szerintem most is így van. Az, hogy most linkelsz egy programot ami itt ott nem stimmel még (hisz most adták ki), az nem változtat ezen. Ráadásul olyan programot amit eddig sem használtam semmire - és uram bocsá úgy néz ki ezután sem fogok. A google maps nálam csak a helyet foglalja, és ha nem lesz nagyon különböző dolog az iOS maps akkor az is. Jelen pillanatban mindkettőre azt gondolom teljesen felesleges szoftver.
  • Papichulo
    "No, akkor tessék mondani, mitől elhalt ez a topik???"

Attol, hogy mar semmi erdemi kommunikacio nem zajlott itt, csak a magadfajta erolkodesek.

"Arról aztán én igazán nem tehetek, hogy nem tetszik egyeseknek, hogy az agyon istenített cégük szépen kapott egy arcul csapást"

Abszolut nem erdekel, mivel van alternativa. De az, hogy te kulonbozo hibak miatt idejossz oromkodni, kozben azon gondolkozva, hogy vegre, most aztan majd jol megmondhatom ezeknek, na ez szanalmas.

"Nem fogom neked keresgélni, hogy hol hangzott el a leírt mondat. "

Isten ments! Meg talan kiderulne, hogy megsem ugy volt ahogy te mondtad. Mint mar szamtalanszor azelott.

edit: Ki is derult. Sohasem mondtam ilyet... az #593-ban idezett kijelentes, abban a pillanatban helyes is volt. De aztan emlitettel egyetlen esetet, az en tobbesszamu kijelentesemre. Most pedig kuldhetsz is errol linket, hogy utana tudjak nezni, mivel neked mar nem hiszek! Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy itt masolasrol volt szo, nem pedig szabadalomsertesrol... annyi szintu FAIL ez mar reszedrol, hogy gyonyoru!

"érdemes visszanézni, ugyanis más rájött a titok nyitjára"

Leszarom, hogy egy par nappal elotte regisztralt ember miket irogat oda, raadasul 100%-ig a te allaspontodat alatamasztva. Siman kinezek beloled egy sockpuppet-et...

"Tudod, ez az undorító, nem pedig az, hogy én egy átíratnál nem vettem észre az idézőjelet"

Eloszor is, ilyenkor jelezzuk, hogy lehet benne hiba, vagy nem rakjuk idezojelbe! De nem is ezert vetlek meg teged rettenetesen. Hanem mert hazugsaggal vadoltal, majd, hogy ezt bizonyitani tudd, megvaltoztattad az altalam irtakat. Ha eredeti formaban idezted volna be, akkor az nem lett volna inkriminalo a reszemre. Ha jol irod be, akkor az az en allaspontomat erositi. Na, ezert volt hanyinger az eljarasod. Nem azert mert elgepeltel valamit!

Abszolut nem erdekel ez a mostani magyarazkodasod sem. Elottem vegleg lejarattad magad, mind szakmailag, mind emberileg.
  • lordsithlord
    De tudod mit, tessék, itt a szó szerinti idézet (TŐLED!!!!):

"Termeszetesen nem tudsz tobb olyan esetet emliteni az elmulet evekbol, ahol az Apple-t iteltek el,".

Valóban, akkor csak részben volt helyes az idézőjeles mondat (bár nem is írtam, hogy ezt bárki is szó szerint leírta volna), szóval részben hibás az, amit leírtam. A lényegen nem változtat, te a http://www.sg.hu/cikkek/91851/egyre_elesebb_az_apple_8722_samsung_haboru cikknél a 18-os hozzászólásodban betűről betűre ezt írtad le (lehet ellenőrizni nyugodtan, de már vágólappal másolom!), ezt pedig, bárhogy is csűröd-csavarod a dolgot, én már a 24-es hozzászólásomban cáfoltam, amire te már inkább nem is reagáltál. És ne mond, hogy nem olvastad, mert az utána következő hozzászólásra érdekes módon egyből támadólag reagáltál...

Erről ennyit.
  • lordsithlord
    No, akkor tessék mondani, mitől elhalt ez a topik???

Tegnap ti még itt javában írtatok...

Arról aztán én igazán nem tehetek, hogy nem tetszik egyeseknek, hogy az agyon istenített cégük szépen kapott egy arcul csapást, mert ezúttal nem jött össze nekik a szabadalmi trollkodásuk...

Nem fogom neked keresgélni, hogy hol hangzott el a leírt mondat. Nem is mondtam, hogy szó szerint ez lett leírva, de a lényege ez volt. Sőt, ha jól rémlik, pont te voltál az, aki ezt leírta, majd amikor én leírtam a Motorola vs Apple esetet, mikor a Motorola nyert és az Apple-t elmarasztalták, a témát természetesen már nem reagáltad le. De te biztos tudod, hiszen olyan szépen észreveszel dolgokat 2 hónapos beírásokban...

Megjegyzem, ma ránéztem arra a topikra, amiben nekiálltál fenyegetőzni, érdemes visszanézni, ugyanis más rájött a titok nyitjára: mivel távoli asztalkezeléssel volt csak netem akkortájt, nem volt vágólapom, így igen, véthettem hibákat. De amiért érdemes ránézni: érdekes módon másnak az is feltűnt, hogy helyesírási hibákat is javítottam (pl betűkimaradásokat), sőt, volt, ahol én vétettem az átírásnál. De persze ez nem felelt volna meg a te rágalmazásos elméletednek, nem tudtál volna oly undorító módon fenyegetőzni, ha picit jobban utánanézel az akkori idézeteimnek.

Megjegyzem, ha már a mindig a vitakultúrával jössz, az már régen jelzi, hogy komoly hiányosságaid vannak egy témában, ha kénytelen vagy fenyegetőzni...

Tudod, ez az undorító, nem pedig az, hogy én egy átíratnál nem vettem észre az idézőjelet (ahhoz pedig sok sikert, hogy egy 7"-os táblán észrevegyél ilyesmit távoli asztalkezelésnél, mikor helyenként azt nem látja az ember, hogy milyen betűt írt ki, mivel olyan baromi jó felbontásban megy át a kép). De azt is érdemes megnézni, vajon akkortájt hány felesleges betű volt a hozzászólásaimban vagy hány helyesírási hiba (hála szintén a remek felbontásnak, ami miatt szépen összemosódnak a betűk).

De azt hiszem, nekem okom nincs a magyarázkodásra. Nem én fenyegetőztem, nem én oktatom ki a fél világot. Ja és nem én vagyok az, aki inkább nekiáll okoskodni, de nem ismeri be, ha hibázott...
  • Papichulo
    Na, ide is mar csak te hianyoztal a hulyesegeiddel...

"akkor mégse annyira egyértelmű, hogy lopott a Samsung...?"

Ha kicsit is kovetned a dolgokat, akkor tudnad, hogy mas szabadalmakrol szolt a nemet es masrol az USA per... Szoval igen, az USA eskudtszek szerint nem csak az egyertelmu, hogy masolt a Samsung hanem, hogy szandekosan es celtudatosan is tette mindezt!

"elhangzott, hogy soha nem volt Apple elmarasztalás perben szabadalom sértésért"

Nem emlekszem, hogy ez igy szo szerint elhangzott volna, idezned a relevans szoveget? Ja, de te undorito modon valtoztatsz az idezeteken... szoval inkabb a post szamat kernem!

Az meg, hogy idejossz egy elhalt topicba, hogy egy mindenhol unalomig ismetelt temaban elkezdjel hibakon oromkodni... hat ez szanalmas.
  • M2 #590
    "Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a betűket! - japán közmondás"
  • M2 #589
    "nem volt Apple elmarasztalás perben szabadalom sértésért"

"nem szabadalom sértésért született ez az ítélet"
  • caius marius
    Csak a nagyon lelkes, de nem fanatikus Apple rajongóknak nem egyértelmű. Nekik nem is lesz az.
    Soha.
  • lordsithlord
    Pardon, pontosítanék: nem szabadalom sértésért született ez az ítélet, hanem a német bíróság pontosan az ellenkezőjét mondta ki annak, amit az USA-ban megítéltek. Elsőre benéztem.
    Ami viszont így elég érdekes: akkor mégse annyira egyértelmű, hogy lopott a Samsung...?
  • lordsithlord
    N kérem, elhangzott, hogy soha nem volt Apple elmarasztalás perben szabadalom sértésért. Nos, ott én felhoztam a Motorola vs Apple pert, ahol a Motorola nyert. Most tessék, itt a következő: http://www.sg.hu/cikkek/92240/nemetorszagban_vesztett_az_apple

Lehet mosdatni az imádott cégeteket...

De ha már Apple, az is szóba került, hogy több és jobb szoftver van hozzá, mint az Androidhoz. Tessék egy szép példa:
    http://itcafe.hu/hir/apple_ios_6_maps_terkep_alkalmazas_google_maps.html
    Érdemes megnézni a hibáit is:
    http://theamazingios6maps.tumblr.com/

Érdekes, a Google Maps-nak is vannak fura dolgai (pl. a Hong Kong - San Francisco útvonalra tett kajakozási ajánlat), de ilyen mértékű képi hibák nem rémlenek... Persze, abba bele lehet kötni, hogy milyenek az árnyékok, de az ugyebár nem képalkotásból, hanem abból ered, hogy több képsorozatból tették össze, amik különböző időpontokban készültek.

Ennyit a minőségi szoftverekről.
  • M2 #585
  • M2 #584
    Ha értesz hozzá akkor érted, ha nem értesz hozzá akkor meg mindegy...
  • caius marius
    Ezzel mit akarsz mondani?
  • M2 #582
    "értek sok dologhoz"

"A letöltőgépem komolyabb, mint az átlagember játék célú gépe"
  • Papichulo
    Onigazolasi komplexus... Szot nem erdemel a tema.
  • narumon
    "A legfontosabb pedig az, hogy én nem cikkekből okosodom lehetőleg, hanem saját tapasztalatból."

Na jó de te magad ismerted el, hogy az iphonet nem ismered annyira, mégis mindig valótlanságokat állítasz róla. Ha nem vetted volna észre akkor én soha nem kötöttem abba bele, hogy androidon ezt csinálsz vagy azt csinálsz. Amibe én bele szoktam kötni az az amikor azt állítod, hogy iphone-on ilyet nem lehet csinálni. (Lásd legutóbb a lockscreen fényképezés esete). Ilyenkor azonban nem elismered hanem legközelebb előről kezded.

"A saját tapasztalatot valóban nem hagyom semmiféle attól eltérő és sokszor baromságokat állító cikk miatt lesöpörni, ez a ti stratégiátok."

Mint említettem a gond az, hogy a saját tapasztalatod nem mindig mérvadó mint már többször láttuk. Tényként közölsz olyan dolgokat amik nem igazak (pl a kamera app esete - de többször is előfordult már ez). Mégegyszer; ha azt állítod, hogy androidon ezt meg ezt meg így lehet megcsinálni abba nem köt bele senki - a gond az, hogy ezután hozzáteszed, hogy iphone-on ilyen nincs, meg sem lehet csinálni, és hülye mindenki aki iphonet vesz. Holott az esetek 95%-ban van, meg lehet csinálni, és pontosan annyira mérlegelt a vásárló mint egy android telefonos vásárló.

"Amit viszont nem tudok, annak persze utána nézek, de azt is elutasítjátok, ha valaki egy ismerőse tapasztalatára hivatkozik."

Nem utasítom el, maximum kijavítom. Szokott itt olyan beírás lenni, hogy ismerős így vagy úgy szívott az iphone-al mert ezt meg azt nem TUDTA megcsinálni. Ilyenkor a legtöbbször kiderül, hogy USER ERROR volt nem pedig a telefon hibája. Mégis innentől az az ismerős szava a tuti és 8 másik troll harsogja tovább.

"Azt párszor már kiderítettük, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban IT szintjén (sem).
    Én ebben élek, a munkám és a hobbim is ez."

Örülök, hogy te a komplett IT-ben ennyire otthon vagy, te lehetsz a legnagyobb koponya az országban, hisz ez elég szerteágazó terület. Én egy részében vagyok (sajnos) csak otthon de abban eléggé - bármit is állítasz. Azt viszont eddig is és ezután is belátom ha pl linux szervert kellene üzemeltetni meg konfigurálgatni akkor nem verem a mellem, hogy én azt is tudom. Mert nem.

"Többszöröse a pénz is, amit beleölök, illetve erre költök."

Ez könnyen meglehet, ugyanis 30 felett én ezt drasztikusan leredukáltam. 17-22 évesen még poén volt a legfrissebb hardvereket tesztelni, építgetni, ha jött egy új kütyü a céghez ahol akkor dolgoztam akkor munka után vittem haza, hogy mindenfélét teszteljek - uram bocsá még cikket is írtam egyikről másikról. 30 fölött azonban ez már nem érdekel, nem hoz lázba egy frissen megjelent videókártya, vagy egy új processzor. Egészen másra fókuszálok de soha nem is állítottam, hogy az új processzorok területén saját kezű tapasztalatokkal bírok vagy hogy új videokártyát teszteltem saját kezűleg. Ennek ellenére pontosan képben vagyok mi kapható a piacon és az nagyjából mit tud, mert ebben a szegmensben is képben vagyok, csak mondjuk nem vagyok naprakész úgy mint videotechnikában. Viszont azt már megint csak te próbálod bemagyarázni, hogy az iphone-omat én csak facebookra használom mert másra nem is lehet. Tudod ez utóbbiból is elolvasom a friss cikkeket, megnézem 1-2 naponta a Cydiát, hogy mik az újdonságok és ami érdekel azt ki is próbálom. Bármit is próbálsz állítani.

"A letöltőgépem komolyabb, mint az átlagember játék célú gépe, telefonból, PDA-ból többet tartok és használok, mint amit itt páran elképzelni képesek. Ez nem dicsekvés akar lenni, más meg az ő fejlövésére költ sokat."

Én mindig ugyanezt mondom. Valaki jön, hogy ez meg az mekkora baromság, ő ilyenre nem költene én meg azt mondom, hogy neki is van olyan dolog amire költ ami szerintem nagy baromság. Ettől még ilyen emberek között számtalan nagyon jó barátom van, ez embert nem minősít. Van aki a kocsijába öli minden pénzét, van aki a számítógépébe, van aki hifibe van aki kurvázásba. Szíve joga. Nekem pl nincs is külön letöltőgépem, mert ha valami kell akkor letöltöm és kész - nem vagyok olyan mint szintén egy haverom aki meg tárhely mániás (múltkor említette, hogy már 41db HDD-je van), mert amint megjelenik valami film vagy játék már tölti is. Én ezt is baromságnak tartom de attól még nagyon jó haverok vagyunk.

Ne haragudj, anno nem kötöttem bele, de nekem olyan ne okoskodjon, aki "rosszul összeválogatott konfigurációjú gépet, és főképpen abban Asrock alaplapot (brrrr, még az újak is, igen) használ. A H67 chipset a 2500K CPU-hoz maximális hozzá nem értésről tanúskodik."

Egyéni preferencia. Egy ideig mindig Asus alaplapjaim voltak aztán egy ideje rájöttem, hogy Asrockban megkapom pont ugyanazt csak olcsóbban, és mivel egy időben 100+ mennyiségben adtunk el Asrock alaplapokat gyak. hiba nélkül így a megbízhatóságról is meggyőződhettem. Természetesen nem H67 chipsetes van (ezt írtam volna?) Hanem Z68 Pro3 köszöni szépen jól elvan a procival.

"Szóval, tőlem sok linket nem fogtok továbbra sem kapni, de amiket linkeltek, elolvasgatom nagyjából mindig és ami ökörség, abba bele fogok kötni mindig is."

Érdekes mert én meg úgy látom, hogy te nem belekötsz hanem nem győzzük javítani amit állítasz :)

"Ha meghallgattok és megfontoljátok, amiket írok, az nekem is, meg nektek is jó, ha leszarjátok, avval nekem nem lesz rosszabb."

Ezt már megbeszéltük, ezzel mi is így vagyunk. Nem is szokott lenni amig normális hangnemben teszed, de a vége mindig az - már ne haragudj, hogy állítasz valamit az iphoneról ami nem igaz, amikor ezt megcáfoljuk akkor elkezded védeni az androidot (mintha szóba került volna), utána elkezdesz mindenkit gyerekként kezelni, majd egyre csúnyább szavakat használsz. Sajnos ez a szokásos menetrend.
  • caius marius
    M2nek fura, hogy valaki nem csak egy vonalon tud mozogni. Ezen aztán megbotránkozott szegény sorban állás közben.
  • M2 #578
    Mondta levente68, hogy jöhetnek a kérdések? Nem! Nahátakkormeg!?
    Talán itszakértő-broker-autószerelő-oktatásiminiszter-zseni vagy, hogy itten evvel-avval a kérdéseddel jössz!? Majd ha hazaért a negyedik autójával, akkó kérdezzed!
  • hurkaur
    Felve merem csak megkerdezni, de: valaki tudja, hogy az epultol hogy sikerult eljutni levente68 motivacios leveleig? :))
  • M2 #576
    1.

"Segítek, kiskomám."

"a hozzád hasonló véglények ostobák"

"Aztán gyere vissza és akkor már nem fogod azt remélni tőlem, hogy húzzam meg magam"
  • levente68
    Segítek, kiskomám.
    Igen, sok dologhoz értek, ha ez neked további frusztrációt okoz, akkor is.
    Ennek folyományaként az élet sok területén bizonyítottam is már.
    Nem akadémiai szinten, ilyet soha nem állítottam.
    Azt viszont folyton mondogatom, nem én vagyok zseni, hanem a hozzád hasonló véglények ostobák a nem rövid ideje erre irányuló elbutító technikák eredményeképpen. Ez leginkább az amerikai nép elbutításán figyelhető meg, de erősen érezhető már itthon is. Az oktatás elkorcsosítása napi téma, ha te is ennek áldozata vagy, tégy valamit, van esélyed, írtam már. Persze, emlékszel, előbb az orvost látogasd meg!

Aztán gyere vissza és akkor már nem fogod azt remélni tőlem, hogy húzzam meg magam csak azért, mert értek sok dologhoz. Talán...
    De ha nem, hát nem.

Amúgy, komolyan, az olyan hihetetlen és elfogadhatatlan a kor gyermekének, hogy értek ezekhez? Hogy van ingó és ingatlan vagyonom és hogy még beléd szúrjak, nincsen adósságom, hitelem? Sőt, ennyire bánt? De sajnállak...
  • M2 #574
    9.

"Azt párszor már kiderítettük, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban IT szintjén (sem)."

"Én nem keveset szereltem az autóimat is, mert kedvem és tehetségem is van hozzá"

"utaltam haza kis pénzeket mindkét brókerszámlámról, veszek még egy kocsit."

"Így majd lesz egy eladó autóm megint, mert már nem férnek el, meg három azért felesleges."
  • levente68
    Sajnos, nem hihető, amit ígérsz, sőt esély sincs rá.

Tökéletes autó? Na, ezzel-evvel bizonyítod a fanatikus voltodat.
    Nekem van és volt néhány és találkoztam még sokkal, de tökéleteset még elképzelni is nehéz, nemhogy találni, sőt birtokolni.

Valószínűleg ehhez sem értesz jobban, mint egy átlagos használó, ezért tökéletes neked, amid van. Azért, mert neked az van. Ugyanez jellemző az Apple-t elborultan imádókra is. Kognitív disszonancia.

Én nem keveset szereltem az autóimat is, mert kedvem és tehetségem is van hozzá, bár néha ellustulok és odaadom javítani "szakember"-nek, de sajna ott is vannak hibák időnként. Nem, nem azért, mert nem ért hozzá, hanem mert nem tökéletes ő sem. Érted...
  • levente68
    Ez simán nem igaz.

A legfontosabb pedig az, hogy én nem cikkekből okosodom lehetőleg, hanem saját tapasztalatból. Ezeket - mint már párszor elmagyaráztam - én nem publikálom, így nem tudom linkelni sem. A saját tapasztalatot valóban nem hagyom semmiféle attól eltérő és sokszor baromságokat állító cikk miatt lesöpörni, ez a ti stratégiátok.
    Amit viszont nem tudok, annak persze utána nézek, de azt is elutasítjátok, ha valaki egy ismerőse tapasztalatára hivatkozik.
    Kérlek, ízlelgesd meg az aláírásom, pontosan ezért raktam be.

Azt párszor már kiderítettük, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban IT szintjén (sem).
    Én ebben élek, a munkám és a hobbim is ez.
    Többszöröse a pénz is, amit beleölök, illetve erre költök.
    A letöltőgépem komolyabb, mint az átlagember játék célú gépe, telefonból, PDA-ból többet tartok és használok, mint amit itt páran elképzelni képesek. Ez nem dicsekvés akar lenni, más meg az ő fejlövésére költ sokat.

Ne haragudj, anno nem kötöttem bele, de nekem olyan ne okoskodjon, aki rosszul összeválogatott konfigurációjú gépet, és főképpen abban Asrock alaplapot (brrrr, még az újak is, igen) használ. A H67 chipset a 2500K CPU-hoz maximális hozzá nem értésről tanúskodik.

Szóval, tőlem sok linket nem fogtok továbbra sem kapni, de amiket linkeltek, elolvasgatom nagyjából mindig és ami ökörség, abba bele fogok kötni mindig is. Nevetséges, de ezt nem a saját gyönyörűségemre teszem, nem is a tiétekére, egyszerűen az igazságnak tartozom vele.
    Ha meghallgattok és megfontoljátok, amiket írok, az nekem is, meg nektek is jó, ha leszarjátok, avval nekem nem lesz rosszabb.

(Egy linket most azért kap az az okoska, akit az "evvel-avval" témakör zavar, okuljon őkelme akkor most az én közreműködésemmel:
    http://index.hu/kultur/korrektor/avval/
    Mielőtt megint elkezd megpróbálni engem égetni, a témához hozzászólni képtelensége nyomán...)
  • caius marius
    Ugyanezt M2-nek miért nem róttad fel?
    Az Ő stílusa nem zavar? Itt most nem Apple kontra Android a téma. Azt írtad, hogy ha kisarkítva is de igaza van.
    Hát sokszor már a stílusa miatt sincs igaza.
  • M2 #570
    Az App Store esetében féltem, hogy elkúrják majd, de szerintem jobb lett.

Óra ikonját meg lopta az Apple, röhej!
  • M2 #569
    Amúgy visszatérve a témához: az Apple térkép alkalmazása most még inkább vicces mint használható.
    Ahol kész, ott nagyon jól mutat, a hibáknál nagyon röhejes (vasúti sín fölötti táblát falnak érzékelte, úgy is ábrázolja), legtöbb helyen még minimális az infó és a felbontás.
    Magyarországon például ég és föld a Google progijának az előnye.
  • narumon
    "Az Applefanatikus sg fórumozó szokványos (le)szereplése:

"1. Kocsmai stílus és szóhasználat (buzi, birka, takony, fos, szarás állandó emlegetése) amivel bárki egyből levágja, hogy nem egy iq bajnok az illető."

Én úgy vettem észre, hogy ez csak akkor fordul elő amikorra már az android fan háromszor lebarmozta meg elküldte az anyjába.

"2. Belinkelt forrásokat átugorja és totálisan figyelmen kívül hagyja."

Nem nagyon emlékszem, hogy bármilyen android fan iphone témában bármikor is linkelt volna bármilyen forrást.

"6. Amikor sarokba szorul, olyankor vagy lelép, vagy felvesz tetszőleges ovis stílust."

Sajnos levente ez rád is jellemző, nézd meg itt lentebb. Amikor linkkel, forrással vagy bármilyen egyéb módon sarokba szorítanak akkor hirtelen váltasz egyet a stílusodon és a következő hozzászólás egy mocskolódással vegyes magyarázkodás, de a linkek és egyéb források figyelmen kívül hagyásával. Aztán kezded előről. (Ajánlott, hogy olvass vissza)