767
-
hurkaur #687 Nem volt ez csapda, illetve ,ha erzekeltetni akarom az idiotasagodat, akkor ugy mondanam hogy: onigazolas csapdaja. Nem vartam mast toled, mint tovabbi fellengzos habzo szajbol bofogest. Megkaptam, buksisimi es mehetsz csaholni a tobbi kutyival :)) -
Papichulo #686 "Sima szánalmas trollkodás, bár az itt már alap..."
Kb. annyira szanalmas trollkodas, mint az eredeti hirdetes... ;) -
levente68 #685 Csak se az értelmét, se a logikáját nem látom, okoska...
Sima szánalmas trollkodás, bár az itt már alap... -
levente68 #684 Hű, micsoda frappáns csapda, én meg belesétáltam, mi?
Jajjaj, nagy a baj.
Ennyi erővel értelmeset is írhatnál magyar karakterekkel... -
Papichulo #683 "Ismétled?"
Igen, Sherlock! Remek megfigyeles! ;) -
levente68 #682 Ismétled? -
hurkaur #681 Tehat mar el tudod olvasni Lassie? Eddig meg nagypofaval jatszottad, hogy nem. Nahat, kellokeppen idiota vagy :) -
Papichulo #680 Csamcsogasra:
-
levente68 #679 Mit kellett volna megelőznöm? Hozod a formád, mint mindig.
Értelem a minimumon, trollság a maximumon, ráadásul egy nyelvtan tanár öngyilkos lenne, ha látná, hogyan írsz.
Nem lehet ezt megelőzni, időutazás még elméleti szinten is nehéz. -
levente68 #678 "reagalod le" gratulálok!
Továbbra is várom értelmes hozzászólók magyar nyelvű kommentjeit! -
hurkaur #677 Lassie68, latod. Ezt megtudtad volna mind elozni, ha nem a fellengzos dumaddal reagalod le szemelyeskedve a kommentemet. :) -
levente68 #676 Te csak tudod...
Okosabbakat várok, ez megint szar volt. -
hurkaur #675 Lassie tud olvasni. Idos kutya nem ven kutya. -
levente68 #674 Persze trollkodásnak jó, csak unalmas. Most írtam, hogy nem is az, ne cáfolj már rá. -
levente68 #673 Maradj humoros, ez gyenge volt. -
hurkaur #672 Na jol van mar lassie68, szolni fogok a menhelynek, hogy futtassanak mar meg. Nem birsz mostanaban magaddal. -
levente68 #671 Dehogynem, kiválóan, tyutyukám. -
hurkaur #670 Vau-vau. Sajnos igy meg en nem tudok. -
levente68 #669 Ha meg se akarom próbálni...
Értelmes ember értelmes szövegét értem én még mássalhangzók nélkül is, akár angolul is.
A te nyelved egyik sem, troll. -
levente68 #668 Figyeljetek, 700 alatt az Apple!
Drukkoljunk és vegyétek!!!! -
hurkaur #667 Rossz alombol valo vagy, Lassie. Ilyen felmenokkel, illetve kennelbol nem csodalom, hogy nem megy az ekezet nelkuli betuk feldolgozasa. -
levente68 #666 Nem is lett unalmas az Apple, milyen hülye cikk, lol... -
Papichulo #665 "Remélem, nem munkanélküliként okoskodtok itt és persze, hogy közben legalább annyit tudtok keresni, mint én ;O)"
Mi ez az aggodas? Szeretnel kolcsonadni az uj iPhone-ra? :) -
levente68 #664 Biztos, ha te mondod, csak a magyar nem megy, sebaj, más sem... -
hurkaur #663 Tudod te hogy ertem, Lassie. :)) -
levente68 #662 Ja, persze, buta vagyok, okleveles, egyetemes programozók és tudósok közé keveredtem, mint korpa, háháhá... -
levente68 #661 Hogy mondod? Magyarul, ha kérhetem... -
hurkaur #660 Nem a te hibad, a szuleide.. -
levente68 #659 Igen, valószínűleg az én hibám, hogy te gyötröd a magyar nyelvet.
Jogos, jaja... -
levente68 #658 Remélem, nem munkanélküliként okoskodtok itt és persze, hogy közben legalább annyit tudtok keresni, mint én ;O) -
hurkaur #657 Arrol nem tehetek, hogy az agyad keptelen ekkora muveletre. -
levente68 #656 Nem valószínű, de te nagyon otthon mozogsz a témában, látom...
-
levente68 #655 Átválthatnál magyarra mind ékezetben, mind nyelvben, mert ezt nem kívánom bogozgatni.
Azt írtam, "belőlük". Nehezen érted: közülük pár ilyen segghülye, mint te.
A többi nem érdekel, biztos igazad van, de ha leírod magyarul, megvitathatjuk... -
Papichulo #654 Akkor itt is nosztalgia fog elkapni: http://ases.blog.hu/2008/05/08/autos_dizajn_praktikak ;)
-
levente68 #653 Ebben az a lényeg, hogy applebuzik fő érve az szokott lenni, hogy nem tudjuk megvenni a szifont...
Gondoltam, kisegítem a szegényeket, akik nem értik és azt hiszik "önigazolás", lol... -
hurkaur #652 "vádolom az Apple-t (azon túl, hogy beállt a népbutítók sorába)"
"hogy létrehozott egy olyan réteget belőlük, akik azt a pici tudást megszerezve, ami egy szifon kezeléséhez elegendő, máris nagyokosnak hiszik magukat és a nagyképűséggel tarkított ostobaságban rengeteg butaságot hordanak össze."
"Így van ez persze az élet minden területén, ahogyan lezüllött az oktatás, nincs is ezen mit csodálkozni."
"Ez így van a nagy USA-ban is, de nyugi, már nálunk is."
"Anno elintézte, amikor nem tudtam elmagyarázni, hogy kizárt, hogy ő jobban tudjon navigálni a frissen telepített Nokia N95-ös navigáción, mint én egy 4" 640x480-as kijelzőjű fizikai billentyűzetes PDA-n"
Legkozelebb az ekezetes akademikus szofosasodhoz nem leszek rest hozzailleszteni, hogy "nem mindenki, csak egy resze" es a "nem altalanositok, csak egy retegre igaz" stringet helyetted, jo?
"Igen, ezt már kérdeztem, mert nem értem, milyen jogon tietek egy topik és kussoljon más? (Ékezeteket nem szeretnél használni amúgy?)"
Az alap feltevesed ott hibadzik, hogy a default apple-hater ebbe a topikba megmondani jon, illetve szapulni s nem vitazni. (ettol hater ugyebar)
Hol latsz te tolunk olyat, hogy androidos cikk ala besorakozunk es ekvivalensen szethanyjuk a topikot, mert epp aznap bezseleztuk a hajunkat?
Nem a mienk a topik, nem kell kussolni, illetve ajanlott ha csak a szokasos vakvilagba faszsagok jutnak az eszebe a delikvensnek, mert nekifutasbol fogyatekos.
"Ugyanez áll rátok is, sokszor mondtam: valld be, hogy tetszik és annyi, ne akard azt bebizonyítani, magadat megpróbálva igazolni, hogy jobb."
Nyisd mar ki a szemed legyszives, es nezzel korul. Nem allitom, hogy ez apple fanboy reszrol ne lenne igaz, de a szamok (sg.hu-bol kiindulva) pont az ellenkezojet mutatjak.
Divat fikazni az Apple-t, az MS-t, meg ugy mindent ami eleg szammottevo ehhez, kiveve a google-t mert roluk ugye tudjuk, hogy joceg. Ez engem meg idegesit, es nem leszek rest a klimpirozo idiotaval ezt erzekeltetni. -
levente68 #651 Kit kell sorozni?
Katonákat?
Vagy Applehuszárokat sortüzelni? -
levente68 #650 De a cikket megnéztem, ismerős sok dolog belőle, elárulom, mikortól van saját autóm és jogosítványom: 1985 Egy 1500-ös Ladával kezdtem. Aki élt már akkor, az tudja, mit jelent...
Sokan nem jöttek még rá... -
Papichulo #649 "Kell a szórakozás ezen az unalmas hétfőn."
Miert nem mentek el lordsithlorddal sorozni? -
levente68 #648 A szakember posztolása...
Nem haragszol, ha nem válaszolok, ugye?
De te azért folytasd a fajtád lejáratását nyugodtan!
Kell a szórakozás ezen az unalmas hétfőn.