Unalmas lett az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
往前看同志
往前看同志
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Sokat kérek, mi? Értelmes hozzászólást is, meg ékezetet is, ajjaj...
Na de legalább az egyiket, légyszíves, kérleeeeeeek!
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Tessék, itt a bizonyíték:
http://itcafe.hu/hir/apple_ios_6_sbb_ora.html
És hogy az Apple nem etikátlan (mert ugye miért is lenne az):
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_plusz_karterites.html
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_usa_embargo.html
Ez azért így elég érdekes probléma, ha az Apple-t marasztalják el, akkor õk jöhetnek a licencelési jogokkal (pl. ugyebár Németország Motorola vs. Apple esete), de mikor nekik kedveznek, akkor szóba se kerülhet licencelés, csak teljes kitiltás... De a Motorola-nak ugyebár meg kellett egyezniük velük, különben vizsgálat indult volna ellenük... No akkor hogy is van ez, kérem szépen?
Megjegyzem, érdekes adatok derültek ki az általuk megnyert perrõl is:
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_per_eskudt_ilagan.html
De nem kell aggódni, még õk is kerülhetnek mostanság bajba:
http://itcafe.hu/hir/foxconn_kina_verekedes.html
Ha nem tudnak rendet tenni, hamarosan problémás lehet az iPhone 5 gyártása...
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
killall imagent
Sokat kérek, mi? Értelmes hozzászólást is, meg ékezetet is...
Na de legalább az egyiket, légyszíves!
killall imagent
killall imagent
Hát min szórakozzak? Brühühü, már annyit se tudsz, mint eddig????
killall imagent
Ja, azt is meg kellene tanulnod elõbb, Apple nem tanította? Pedig már van copy-paste ott is...
killall imagent
Értem, ok.
Tehát: nem te, aki egy értelmes magyar hozzászólásra képtelen véglény vagy, hanem én.
Téma akkor lezárva.
Szerintem másolj ide vicceket, avval-azzal ( :o) ) is többre megyünk.
Még a végén hasznos véglény leszel.
Na jó, hülyültem, erre nincs esély. :o)
killall imagent
killall imagent
Tehát: nem te, aki egy értelmes magyar hozzászólásra képtelen véglény vagy, hanem én.
Téma akkor lezárva.
Szerintem másolj ide vicceket, avval-azzal ( :o) ) is többre megyünk.
Még a végén hasznos véglény leszel.
Na jó, hülyültem, erre nincs esély. :o)
killall imagent
😉
De eleinte valóban viccesebb voltál, mint szánalmasabb, ez tényleg megfordult azóta... Kár.
Ki reagal folyamatosan a kommentekre, mint egy jol nevelt kutya, aki koveti gazdaja minden egyes mozdulatat? 😊
Dobalom itt neked a csontokat, es csaholva futsz is mindig utana. Vond le a konzekvenciat abbol, hogy mennyire lettel hulyere vezetve mar huszadjara.
killall imagent
Ajjaj...
Ok. ;o)
Bologat tovabb a kutya a Lada hatsoablakban 😉
killall imagent
Ez valóban epic fail, belátom, de már így mûködöm jó ideje és ez így is marad. Leírtam, nem miattad teszem, hanem az igazságért.
De minek is magyarázom...
#680 Ditto... 😉
killall imagent
killall imagent
Kb. annyira szanalmas trollkodas, mint az eredeti hirdetes... 😉
Sima szánalmas trollkodás, bár az itt már alap...
Jajjaj, nagy a baj.
Ennyi erõvel értelmeset is írhatnál magyar karakterekkel...
Igen, Sherlock! Remek megfigyeles! 😉
killall imagent

Értelem a minimumon, trollság a maximumon, ráadásul egy nyelvtan tanár öngyilkos lenne, ha látná, hogyan írsz.
Nem lehet ezt megelõzni, idõutazás még elméleti szinten is nehéz.
Továbbra is várom értelmes hozzászólók magyar nyelvû kommentjeit!
killall imagent
Okosabbakat várok, ez megint szar volt.
killall imagent
killall imagent
killall imagent
Értelmes ember értelmes szövegét értem én még mássalhangzók nélkül is, akár angolul is.
A te nyelved egyik sem, troll.
Drukkoljunk és vegyétek!!!!