767
-
Papichulo #727 Ujabb korrekt Samsung huzas :)
"Samsung Is Copying Apple’s Dock In Their Win 8 Machines Too: Will They Ever Learn?"
http://gizmodo.com/5938468/samsung-is-now-copying-os-x-dock-will-they-ever-learn -
M2 #726 A droidfanoknak csapás-csapás hátán:
Nem elég, hogy Az Apple még többet követel a Samsungtól, de még a sokat szidott 7 napos alkalmazásról is kiderül, hogy: Az Apple már elkezdte a revíziót.
"Az Apple persze nem tétlenkedik: a felhőalapú szolgáltatást folyamatosan fejlesztik, így az is előfordulhat, hogy a cikkünkben összegyűjtött bakik már nem léteznek a valóságban."
"A sok hátrány mellett egy örvendetes kezdeményezést is felfedezhetünk az Apple Mapsen: szemben a rivális Google termékével, itt figyeltek a határon túli magyar településekre"
Micsoda ellentmondásba kerülhet most aki droidfan és Jobbikos egyben!
De a legszebb:
"Volt Google-alkalmazottak fejlesztik
...az Apple viszonylag könnyen átcsábította a térképszakértőket saját megoldásának fejlesztéséhez."
Tehát mikor a Google-nél dolgoztak, akkor még zsenik voltak, rendes programozók, de ha az Apple-nél csinálják ugyanazt, akkor hülye idióták. Aham... -
M2 #725 Durva sor volt itt is a Samsung Galaxy S... ja nem, bocsánat, az iPhone5-ért:
Müncheni sor az iPhone 5 telefonért
Ezeket a kedves fiatalokat vajh minek nézi egy droidfan?
Egyszer én is beállok a sorba legelső embernek, végig sátrazok 3 éjszakát, aztán bemegyek a pulthoz és azt mondom: - Helló, egy új tokot szeretnék a régi telefonomra! :-) -
Papichulo #724 "Apple hatterek"
"Apple hater" az te kis butus! Mar tudom, hogy miert protestalsz annyit az angol nyelvu forrasok miatt... ;) -
M2 #723 Apple belátta az egyezést, leülnek tárgyalni és meg fognak egyezni az árban. Jogtulajdonos meg nem kicsit fog örülni a dolognak.
Irinyó-pirinyócskát máshogy hangzik ez, mint a Samsung per, nemde? De! -
M2 #722 Utolsó fázis: a szánalmas lúzer. -
#721 Aha, szóval az ITCafe cikkeit is Apple hatterek írják... Érdekes egy felfogás, ezeks szerint ha bármi rossz cikk keletkezik az Apple-ről, az máris hatterkedés.
No kérem, ez a fanatizmus...
Azt nem tudom, hogy mikori események, de ha megnézitek a cikkeket, a legtöbb ma keletkezett. Erről ennyit. -
M2 #720 Rájöttem, a droidfanok olyanok mint Charlie Chaplin: elsőre nagyon hülyéknek tűnnek, másodjára röhejesek, legvégül pedig szánalmasak lesznek... :-)
A svácji esetről is lecsúsztak, most már békésen tárgyalnak az Apple emberei. Ez is csak egy szánalmas próbálkozás volt az apple-haterektől. -
Papichulo #719 Csak ket hulyesegedre valaszolok, mert ezekre fejbol tudok, a tobbit el sem olvastam...
"És hogy az Apple nem etikátlan (mert ugye miért is lenne az):
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_plusz_karterites.html"
Mivel az eskudtszek celtudatos szabadalomsertest ("willful infringement") allapitott meg, ezert az Apple-nek joga van akar a megitelt osszeg haromszorosat is kerni! Ok "csak" plusz $700mil-t kertek. Szoval annyira megsem etikatlanok... mint peldaul te! ;)
"mikor nekik kedveznek, akkor szóba se kerülhet licencelés, csak teljes kitiltás"
"A presentation made public Friday evening revealed that Apple offered to license some of its portfolio of patents to Samsung in October 2010"
"Apple also offered a 20 percent discount on the royalties if Samsung would cross-license its patents with Apple." - http://arstechnica.com/apple/2012/08/apple-v-samsung-apple-has-no-interest-in-licensing-its-patents/
Mar annyiszor mondtam, hogy eloszor tajekozodj es ne essel be ide habzo szajjal, hulyet csinalva magadbol ujra, meg ujra! -
caius marius #718 Ráadásul ahogy elolvasgattam, a szint leszállításában igencsak tevékenyen részt vettél. -
caius marius #717 Hűű... itt van a random huszár is! :) -
M2 #716 Na tessék, lent van a szint a béka segge alatt, erre sorra megjelennek az Androidbuzik. De legalább tudjátok, hol a helyetek. Az is valami! -
caius marius #715 Úgy. Ráadásul úgy tudom, hogy nem érinti az I phone 5-öst. -
levente68 #714 Én örülök, ha kitekintesz, de ezek régi hírek nagyrészt. -
levente68 #713 Ékezeteket akaroooooooook!!!!!!!!
Sokat kérek, mi? Értelmes hozzászólást is, meg ékezetet is, ajjaj...
Na de legalább az egyiket, légyszíves, kérleeeeeeek! -
#712 No, hogy végre valami értelmes is legyen itt: aki azt meri mondani, hogy az Apple nem másol, az hazudik.
Tessék, itt a bizonyíték:
http://itcafe.hu/hir/apple_ios_6_sbb_ora.html
És hogy az Apple nem etikátlan (mert ugye miért is lenne az):
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_plusz_karterites.html
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_usa_embargo.html
Ez azért így elég érdekes probléma, ha az Apple-t marasztalják el, akkor ők jöhetnek a licencelési jogokkal (pl. ugyebár Németország Motorola vs. Apple esete), de mikor nekik kedveznek, akkor szóba se kerülhet licencelés, csak teljes kitiltás... De a Motorola-nak ugyebár meg kellett egyezniük velük, különben vizsgálat indult volna ellenük... No akkor hogy is van ez, kérem szépen?
Megjegyzem, érdekes adatok derültek ki az általuk megnyert perről is:
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_per_eskudt_ilagan.html
De nem kell aggódni, még ők is kerülhetnek mostanság bajba:
http://itcafe.hu/hir/foxconn_kina_verekedes.html
Ha nem tudnak rendet tenni, hamarosan problémás lehet az iPhone 5 gyártása... -
hurkaur #711 Ajj, de telhetetlen vagy. Mar vagy fel oraja itt futtatlak es dobalom a csontokat, erre neked ez sem eleg... -
levente68 #710 Ékezeteket akaroooooooook.
Sokat kérek, mi? Értelmes hozzászólást is, meg ékezetet is...
Na de legalább az egyiket, légyszíves! -
hurkaur #709 Mondta a gazdad, hogy ebredj? Csaholj csak tovabb :)) -
levente68 #708 Belementem, hogy lekísérlek a szintedre, de te csalsz, egyre lejjebb mész már... Ja, ilyen az applebuzi? Ébredjek? -
hurkaur #707 Tobbre? Mifele tobbre Lassie? Tovabbra is dobalom a csontot, amit visszahozol. Lanykutyakrol kepet magadnak kell keresned :) -
levente68 #706 Tényleg nem telik többre?
Hát min szórakozzak? Brühühü, már annyit se tudsz, mint eddig???? -
hurkaur #705 Rossz kutya. :D -
levente68 #704 Másolj vicceket legalább, kérleeeeek....
Ja, azt is meg kellene tanulnod előbb, Apple nem tanította? Pedig már van copy-paste ott is... -
hurkaur #703 Igen, mivel kutya vagy. csaholni :) -
levente68 #702 Sajnos, csak ugyanazt tudom írni, mint előtte.
Értem, ok.
Tehát: nem te, aki egy értelmes magyar hozzászólásra képtelen véglény vagy, hanem én.
Téma akkor lezárva.
Szerintem másolj ide vicceket, avval-azzal ( :o) ) is többre megyünk.
Még a végén hasznos véglény leszel.
Na jó, hülyültem, erre nincs esély. :o) -
hurkaur #701 Ott basztad el, hogy jatszottad a kopo kutyat, mikor elsore reagaltam. Most vau-vauzz es csaholj, ahogy parancsolom tovabbra is :) -
hurkaur #700 A tema meg nincs lezarva Lassie, a gazdad en vagyok, igy a donteseket en hozom. Te csak torodj a fenyes bundaddal es a csont visszahozasaval. :)) -
levente68 #699 Értem, ok.
Tehát: nem te, aki egy értelmes magyar hozzászólásra képtelen véglény vagy, hanem én.
Téma akkor lezárva.
Szerintem másolj ide vicceket, avval-azzal ( :o) ) is többre megyünk.
Még a végén hasznos véglény leszel.
Na jó, hülyültem, erre nincs esély. :o) -
hurkaur #698 Hat itt igazabol te futod azokat a bizonyos koroket a parkban ,Lassie. -
levente68 #697 Nem látom át a dolgot, szerintem te futod itt a felesleges köröket és én vagyok az, aki nem is vár tőled többet..
;)
De eleinte valóban viccesebb voltál, mint szánalmasabb, ez tényleg megfordult azóta... Kár. -
hurkaur #696 Segitek Lassie, mert csokkentkepessegu vagy es nem erted.
Ki reagal folyamatosan a kommentekre, mint egy jol nevelt kutya, aki koveti gazdaja minden egyes mozdulatat? :)
Dobalom itt neked a csontokat, es csaholva futsz is mindig utana. Vond le a konzekvenciat abbol, hogy mennyire lettel hulyere vezetve mar huszadjara. -
levente68 #695 Tehát, ti még mindig úgy érzitek, hogy én égek?
Ajjaj...
Ok. ;o) -
Papichulo #694 "Mi történt?"
Bologat tovabb a kutya a Lada hatsoablakban ;) -
hurkaur #693 igy-igy. Tovabbra is jol nevelt kutyakent szaladsz a csontjaim utan. :) -
levente68 #692 Mi történt? -
levente68 #691 Az én idiótaságom leginkább abban nyilvánul meg, hogy ilyen szaroknak próbálok fényt gyújtani az agyában, mint te.
Ez valóban epic fail, belátom, de már így működöm jó ideje és ez így is marad. Leírtam, nem miattad teszem, hanem az igazságért.
De minek is magyarázom... -
Papichulo #690 "Az eredeti hirdetés egy jól megérdemelt fricska, csak érteni kellene és nem komolyan venni, én se tettem."
#680 Ditto... ;) -
hurkaur #689 Persze erre a reakciod, mint csokkentkepessegu annyi lesz, hogy "nincs ekezet, nyelvtanilag egyes". Es erre reagalhatnam, hogy a legszegenyebb ember kot bele legelsore a nyelvtanba, de hat a kutyak ezt ugyse ertik :)) -
levente68 #688 Az eredeti hirdetés egy jól megérdemelt fricska, csak érteni kellene és nem komolyan venni, én se tettem.