Unalmas lett az Apple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hûû... itt van a random huszár is! 😊

往前看同志

Na tessék, lent van a szint a béka segge alatt, erre sorra megjelennek az Androidbuzik. De legalább tudjátok, hol a helyetek. Az is valami!
Úgy. Ráadásul úgy tudom, hogy nem érinti az I phone 5-öst.

往前看同志

Én örülök, ha kitekintesz, de ezek régi hírek nagyrészt.

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Ékezeteket akaroooooooook!!!!!!!!

Sokat kérek, mi? Értelmes hozzászólást is, meg ékezetet is, ajjaj...

Na de legalább az egyiket, légyszíves, kérleeeeeeek!

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

lordsithlord
No, hogy végre valami értelmes is legyen itt: aki azt meri mondani, hogy az Apple nem másol, az hazudik.

Tessék, itt a bizonyíték:
http://itcafe.hu/hir/apple_ios_6_sbb_ora.html

És hogy az Apple nem etikátlan (mert ugye miért is lenne az):
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_plusz_karterites.html
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_usa_embargo.html

Ez azért így elég érdekes probléma, ha az Apple-t marasztalják el, akkor õk jöhetnek a licencelési jogokkal (pl. ugyebár Németország Motorola vs. Apple esete), de mikor nekik kedveznek, akkor szóba se kerülhet licencelés, csak teljes kitiltás... De a Motorola-nak ugyebár meg kellett egyezniük velük, különben vizsgálat indult volna ellenük... No akkor hogy is van ez, kérem szépen?

Megjegyzem, érdekes adatok derültek ki az általuk megnyert perrõl is:
http://itcafe.hu/hir/apple_samsung_per_eskudt_ilagan.html

De nem kell aggódni, még õk is kerülhetnek mostanság bajba:
http://itcafe.hu/hir/foxconn_kina_verekedes.html

Ha nem tudnak rendet tenni, hamarosan problémás lehet az iPhone 5 gyártása...

Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.

Ajj, de telhetetlen vagy. Mar vagy fel oraja itt futtatlak es dobalom a csontokat, erre neked ez sem eleg...

killall imagent

Ékezeteket akaroooooooook.

Sokat kérek, mi? Értelmes hozzászólást is, meg ékezetet is...
Na de legalább az egyiket, légyszíves!

Mondta a gazdad, hogy ebredj? Csaholj csak tovabb 😊)

killall imagent

Belementem, hogy lekísérlek a szintedre, de te csalsz, egyre lejjebb mész már... Ja, ilyen az applebuzi? Ébredjek?

Tobbre? Mifele tobbre Lassie? Tovabbra is dobalom a csontot, amit visszahozol. Lanykutyakrol kepet magadnak kell keresned 😊

killall imagent

Tényleg nem telik többre?
Hát min szórakozzak? Brühühü, már annyit se tudsz, mint eddig????

Rossz kutya. 😄

killall imagent

Másolj vicceket legalább, kérleeeeek....

Ja, azt is meg kellene tanulnod elõbb, Apple nem tanította? Pedig már van copy-paste ott is...

Igen, mivel kutya vagy. csaholni 😊

killall imagent

Sajnos, csak ugyanazt tudom írni, mint elõtte.

Értem, ok.

Tehát: nem te, aki egy értelmes magyar hozzászólásra képtelen véglény vagy, hanem én.

Téma akkor lezárva.

Szerintem másolj ide vicceket, avval-azzal ( :o) ) is többre megyünk.
Még a végén hasznos véglény leszel.

Na jó, hülyültem, erre nincs esély. :o)

Ott basztad el, hogy jatszottad a kopo kutyat, mikor elsore reagaltam. Most vau-vauzz es csaholj, ahogy parancsolom tovabbra is 😊

killall imagent

A tema meg nincs lezarva Lassie, a gazdad en vagyok, igy a donteseket en hozom. Te csak torodj a fenyes bundaddal es a csont visszahozasaval. 😊)

killall imagent

Értem, ok.

Tehát: nem te, aki egy értelmes magyar hozzászólásra képtelen véglény vagy, hanem én.

Téma akkor lezárva.

Szerintem másolj ide vicceket, avval-azzal ( :o) ) is többre megyünk.
Még a végén hasznos véglény leszel.

Na jó, hülyültem, erre nincs esély. :o)

Hat itt igazabol te futod azokat a bizonyos koroket a parkban ,Lassie.

killall imagent

Nem látom át a dolgot, szerintem te futod itt a felesleges köröket és én vagyok az, aki nem is vár tõled többet..

😉

De eleinte valóban viccesebb voltál, mint szánalmasabb, ez tényleg megfordult azóta... Kár.

Segitek Lassie, mert csokkentkepessegu vagy es nem erted.
Ki reagal folyamatosan a kommentekre, mint egy jol nevelt kutya, aki koveti gazdaja minden egyes mozdulatat? 😊
Dobalom itt neked a csontokat, es csaholva futsz is mindig utana. Vond le a konzekvenciat abbol, hogy mennyire lettel hulyere vezetve mar huszadjara.

killall imagent

Tehát, ti még mindig úgy érzitek, hogy én égek?

Ajjaj...

Ok. ;o)

"Mi történt?"

Bologat tovabb a kutya a Lada hatsoablakban 😉

igy-igy. Tovabbra is jol nevelt kutyakent szaladsz a csontjaim utan. 😊

killall imagent

Mi történt?

Az én idiótaságom leginkább abban nyilvánul meg, hogy ilyen szaroknak próbálok fényt gyújtani az agyában, mint te.
Ez valóban epic fail, belátom, de már így mûködöm jó ideje és ez így is marad. Leírtam, nem miattad teszem, hanem az igazságért.
De minek is magyarázom...

"Az eredeti hirdetés egy jól megérdemelt fricska, csak érteni kellene és nem komolyan venni, én se tettem."

#680 Ditto... 😉

Persze erre a reakciod, mint csokkentkepessegu annyi lesz, hogy "nincs ekezet, nyelvtanilag egyes". Es erre reagalhatnam, hogy a legszegenyebb ember kot bele legelsore a nyelvtanba, de hat a kutyak ezt ugyse ertik 😊)

killall imagent

Az eredeti hirdetés egy jól megérdemelt fricska, csak érteni kellene és nem komolyan venni, én se tettem.

Nem volt ez csapda, illetve ,ha erzekeltetni akarom az idiotasagodat, akkor ugy mondanam hogy: onigazolas csapdaja. Nem vartam mast toled, mint tovabbi fellengzos habzo szajbol bofogest. Megkaptam, buksisimi es mehetsz csaholni a tobbi kutyival 😊)

killall imagent

"Sima szánalmas trollkodás, bár az itt már alap..."

Kb. annyira szanalmas trollkodas, mint az eredeti hirdetes... 😉

Csak se az értelmét, se a logikáját nem látom, okoska...

Sima szánalmas trollkodás, bár az itt már alap...

Hû, micsoda frappáns csapda, én meg belesétáltam, mi?

Jajjaj, nagy a baj.

Ennyi erõvel értelmeset is írhatnál magyar karakterekkel...

"Ismétled?"

Igen, Sherlock! Remek megfigyeles! 😉

Ismétled?

Tehat mar el tudod olvasni Lassie? Eddig meg nagypofaval jatszottad, hogy nem. Nahat, kellokeppen idiota vagy 😊

killall imagent

Csamcsogasra:

Mit kellett volna megelõznöm? Hozod a formád, mint mindig.
Értelem a minimumon, trollság a maximumon, ráadásul egy nyelvtan tanár öngyilkos lenne, ha látná, hogyan írsz.
Nem lehet ezt megelõzni, idõutazás még elméleti szinten is nehéz.

"reagalod le" gratulálok!

Továbbra is várom értelmes hozzászólók magyar nyelvû kommentjeit!

Lassie68, latod. Ezt megtudtad volna mind elozni, ha nem a fellengzos dumaddal reagalod le szemelyeskedve a kommentemet. 😊

killall imagent

Te csak tudod...

Okosabbakat várok, ez megint szar volt.

Lassie tud olvasni. Idos kutya nem ven kutya.

killall imagent

Persze trollkodásnak jó, csak unalmas. Most írtam, hogy nem is az, ne cáfolj már rá.

Maradj humoros, ez gyenge volt.

Na jol van mar lassie68, szolni fogok a menhelynek, hogy futtassanak mar meg. Nem birsz mostanaban magaddal.

killall imagent

Dehogynem, kiválóan, tyutyukám.

Vau-vau. Sajnos igy meg en nem tudok.

killall imagent

Ha meg se akarom próbálni...

Értelmes ember értelmes szövegét értem én még mássalhangzók nélkül is, akár angolul is.

A te nyelved egyik sem, troll.

Figyeljetek, 700 alatt az Apple!
Drukkoljunk és vegyétek!!!!