767
-
#287 a mercit feketében, sötétített ablakokkal, fekete felnivel kell berakni egy elég sötét háttérre, hogy még véletlen se lehessen belőle semmi érdekeset észrevenni, és nyert ügyed van:) -
M2 #286 ...kevesebb esetben akadtak el vele 45 fokos emelkedőn :-) -
caius marius #285 Ügyes! De azért a két fotó az hiányzott.
:D -
caius marius #284 Már megbocsáss de én ezt az egész sárdobálósdit nem tudom komolyan venni. :)
Aki képes rugózni egy ilyen marketing fogáson(M2) az megérdemli, hogy egy kicsit élcelődjek rajta! :)
Figyelemmel kísértem a kommenteket az elejétől fogva és meg kell mondjam remekül szórakoztam azon, ahogy a két vagy inkább 3 tábor fanatikusai ették egymást.
M2 valami olyan fanatizmussal védi kedvenc cégét, hogy már már azt hiszem fizetik érte. Azt is észrevettem, hogy ha minden kétséget kizáróan kiderül az, hogy szeretett cégetek hibázott, akkor azt a hszt simán figyelmen kívül hagyjátok vagy egyből kerestek egy másik céget ahol már történt hasonló eset és azzal takaróztok. Előttetek olyan nincs, hogy az Apple hibázhatott volna. Ugyan azt képviselitek amit az Apple hirdet magáról. Hibátlan termékei márpedig csak az almás cégnek van. Punktum.
Na ezt hívják fanatizmusnak.
Nemsokára talán majd bombával a testeteken fogtok Samsung márkaboltokban, öngyilkos merényleteket végrehajtani. :D -
#283 olcsóbb, könnyebb, kevesebbet fogyaszt, könnyebb vele parkolni, olcsóbb az alkatrész stb...:) -
caius marius #282 Na azt azért megnézném. -
morden #281 Ha részvényes lennék, akkor belecsempésznék Tom Cook italába egy adag LSD-t hátha megvilágosodik mint a mester :D -
M2 #280 Összetett gondolkodás megy? Jó nem, akkor legalább az angol nyelv? Olvass alant... :-) -
M2 #279 Nem véletlenül írtam, hogy jól mutatja ki a piacvezető: általában az, akihez a többiek (általában esetlenül, mint ezúttal is) viszonyítják magukat.
Apple mit reagált a GalaxyS3 megjelenésekor?
Semmit.
Kíváncsi lennék, hány S3 tulaj lesz, aki meglátja ezt a hírdetést és azt mondja: mi az a szép kis telefon ott a durung tepsi Samsung mellett? És még ez a sok parasztvakítást is kihagyták belőle? Azt akarom! :-) -
Papichulo #278 Na meg egy utolso:
"It's a marketing strategy. Inferior companies will always do the comparison. The superior company can rely on its laurels. You never see Pepsi in a Coke commercial or Cadillac in a Porsche commercial. Flipside, Pepsi and Cadillac mention Coke and Porsche in their ads, etc."
So true... -
Papichulo #277 Meg ugye ebben is van igazsag:
"It just goes to show that Samsung is a lot more worried about the iPhone 5 than they are letting on. Comparative advertising is less effective since by definition it draws attention to the competition" -
Papichulo #276 Vagy pedig:
"Apple: Not found by a court to be infringing design patents.
Samsung: Found by a court to be infringing design patents."
:) -
M2 #275 Samsung needs to compare themselves to other android devices, not the iPhone, because most iPhone owners don't give a *****. -
M2 #274 Akkor jöjjenek az idézetek a cikk alól, nagyon jók!
They need to add under the ram portion "2gb of ram but lags like hell anyway"
That's the main reason I am switching from the S3 to the iPhone5. -
M2 #273 Komolyan venni? Neki ez a Szentírás! :-) -
Papichulo #272 Nagyon szomoru ha egy konkurens ceg marekting osztalya altal keszitett osszehansolitos listat te komolyan tudsz venni...
Elaruloml hogy a Suzuki Swiftrol is lehetne ilyen listat csinali, amibol az jonne ki, hogy egy Mercedes G-class milyen szar... na ez is kb. ennyit er ;) -
caius marius #271 Csacsiság amit állítasz. Ez nem a piaci pozíciókat jelöli, hanem csak egy szimpla összehasonlítás amiből az ájfon nyilvánvalóan rosszabbul jön ki.
Az is nyilvánvaló, hogy ez neked fáj. ;) -
M2 #270 Én jót röhögtem rajta és mutatja a piaci pozíciókat is (a Galaxyt is iPhone-nal akarják eladni). -
M2 #269 Belinkelem az Anroidosok helyett is:
-
M2 #268 1. Hogy a picsuban jön ide a windows???
2. Ha az Ipad2-ben a 28%-kal több pixelt bírta reccenés nélkül mozgatni az A5, akkor a 18%-kal több pixel szerinted gondot okozott volna?
3. Minimális logika sem megy vagy a számolás okoz gondot?
4. Megint olyanhoz szólsz hozzá amihez lövésed sincsen. -
Papichulo #267 Aha, ertem.
Szoval azert mert neked a teljesen mas OS-en, a teljesen mas hardware architekturan akad a geped, ebbol adodik, hogy az iOS-en es ARM-on a 176px (18%) felbontasnovekedes miatt a 2x CPU es 2X GPU teljesitmeny "nem igazán fog sehol jelentkezni"!
Igazad van, ez valoban egy nagyon komolyan veheto es maximalis hozzaertesrol tanuskodo bizonyitas. NOT! ;)
ps: Irdd mar le legyszives mindenhol normalisan a szavakat, mert fogalmam sincs, hogy peldaul a "Zájraú" mit jelent a te kulturkorodben! Koszonom... -
#266 Hát akkor csak mulass!
Pl most megnyitok egy ablakot a windózon elkezdem recergetni 22%-ra felugrik a CPU használat (4 mag, meg 3 GHz), pedig a Zájraú is be van kapcsolva, szal a GPU is dolgozik.
Namost nagyobb képernyő, több xarság az asztalon jobban ég a zerőforrás. Értelem szerűen, de úgy látom nem mindenkinek.
Egy videót lenyomok nagyobb felbontásban, zúmolok egyet a böngészőben detto.
Kapíse?
-
M2 #265 "megspékelve a nagyobb képernyő miatti +erőforrás igénnyel"
...haj, ez nagyon vicces vót ám! :-) -
Papichulo #264 Ezzel a videoval egesz pontosan mit probaltal bizonyitani?
A tobbi meg non-sequitur... -
#263 Boot
Szal lehet, hogy valamiben 2X a teljesítmény, de ez használhatóságban, megspékelve a nagyobb képernyő miatti +erőforrás igénnyel nem igazán fog sehol jelentkezni, csak a brossúrákban. -
#262 Ja, jó!
-
sanyicks #261 Te pedig úgy általában tök hülye vagy, mindenhez ;) -
sanyicks #260 nemnemnem!!! az apple azt mondta 2x gyorsabb, 2x szebb 2x kétszerebb, tehát DE akkor is a legjobb! -
#259 Ő szerintem a billentyűzetre gondolt alapvetően.
Megjegyzem, az is volt már korábban ilyen formában, ha jól rémlik, vagy a Logitech vagy pedig a Genius adott ki vékony, lényegében a laptopokéra hajazó elrendezésű mini klaviatúrát, még jóval az Apple előtt.
Egy dolgo van,ami talán az Apple-től jött, de még ebben se vagyok biztos, az pedig az, hogy vezeték nélkülivé tette az ötletet. Rémlik, hogy volt már korábban ilyen megoldás, igaz, az nem Bluetooth, hanem WiFi alapon működött. De mint mondtam, ebben tényleg nem vagyok biztos. -
#258 "Jo esellyel ez az SoC mind CPU, mind GPU vonalon a leggyorsabb a telefonok kozott ;)"
Úgy legyen.
De ahogy tudom az A6 kétmagos, szemben a piacon levő pár 4 magos CPU-t alkalmazó telóval. Multitask esetén (értsd kismillió bizgentyűt egyszerre használsz) azok valszeg gyorsabbak maradnak azért. -
Papichulo #257 Mivel en vegigolvastam az anandtech cikket, ezert en pontosan tudom, hogy mit jelent ez, mig szemmel lathatolag te csak a szokasos primitiv stilusodat hozva leragadtal a szemelyeskedesnel. Vagy csak az faj, hogy az MS keptelen barmi hasonlora? ;) -
Vers #256 az almasok altalaban tok hulyek a processzorokhoz, igy felesleges lenne elmagyaraznom mit is jelent ez a mondta, de nem azt amit te kihamoztal belole, te szerencsetlen :)
-
G_ArchAngel #255 Nincs mas megoldas es anyag. Mit vartal - fabol es betonbol legyen?
-
Papichulo #254 Azert ezt meg megemlitenem azoknak, akik azt gondoljak, hogy az Apple semmit nem csinal, csak megvesz egy-ket dolgot es osszerakja azokat:
"The A6 is the first Apple SoC to use its own ARMv7 based processor design. The CPU core(s) aren't based on a vanilla A9 or A15 design from ARM IP, but instead are something of Apple's own creation." - http://www.anandtech.com/show/6292/iphone-5-a6-not-a15-custom-core
Na ilyet meg a Samsung sem csinalt, az Exynos CPU-k is standard ARM designra epulnek...
Jo esellyel ez az SoC mind CPU, mind GPU vonalon a leggyorsabb a telefonok kozott ;) -
M2 #253 Igen, korrekt és belegondolva igaza is van. -
Szefmester #252 látom nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal. Ha itthon akarsz nyitni egy mekit.. akkor te megveszed a jogot az anyacégtől.. illetve bérled. innentől csinálhatod a saját kis mekidet, de minden szabályzatnak meg kell felelned. Az exem rokona pedig az egyik ilyen egységnek volt a nagyfőnöke. Ennyi.. nem övé az egész franchise, csak egy részleg. Remélem érthető. -
M2 #251 Gondolom az Apple-gyűlölők szerint ez is teljesen rendben van, hiszen számítógépet máshogyan nem lehet felépíteni:
HP iMac -
Papichulo #250 Itt kulturaltan es szepen ossze van fogalva a kerdeskor. Nem hiaba, a wired az tenyleg az egyik legjobb tech ujsag a piacon: http://www.wired.com/gadgetlab/2012/09/the-iphone-5-is-boring-and-amazing/ -
coolbboy83 #249 Ennek még nincs vége? -
Papichulo #248 Mar a memoriat sem ok adjak... es ahogy sikerul az Apple-nek egy foundryt talalnia, akkor a sajat tervezesu processzoraikat is onnan rendelik majd, igy a Samsung mar semmilyen kontribucioja nem lesz a iPhone-hoz. Szoval az eredeti kijelentesed, hogy "gyak. ok gyartak" iszonyat messze volt a valosagtol.
Azt meg senki nem vitatta, hogy az Apple maga gyartana valamit, felesleges is ezt felhozni. Gondolom szamodra az Airbus vagy a Boeing is szar ceg, mert ok is keptelenek hajtomuvet gyartani es a geptorzson kivul mindent csak osszevasarolgatnak...
ps: Mi az az "áfon"? Ez valami meno csavos irasmod? Miet vagy keptelen normalisan leirni?