767
-
caius marius #407 Csúnya gonosz rossz Samsung! Szerintem venni kellene Samsung zászlókat, hogy azokat a Samsung boltok előtt elégethessük!
Egyszerűen vérlázító, hogy ez csúnya, rossz, gonosz Samsung mindent ellop!!!
Nem értem, hogy van pofájuk egyáltalán dobozba csomagolni a szaros copy-paste telefonjaikat! Mivel a telefon dobozba csomagolását, mindenki számára egyértelműen, az Apple fejlesztette ki tömérdek pénz és energia + innováció bevonásával, ezért szerintem perre kellene mennie az Applenek, hogy ezentúl a Samsung csak zacskóban árulhassa a szarjait!
Egyedül a csatlakozó miatt nem mehetne a Apple perre, mert azt egy az egybe a német rendszerű villanydugóról másolta!
-
M2 #406 Igényes (mint mindig):
iPhone5 unboxing
...és mellesleg a Samsung EZT IS durván lenyúlta, persze a maga kevésbé elegáns, gagyi módján. -
Papichulo #405 Frappans... a magad altalanos iskolas szintjen...
Latom az erdemi vitat feladtad. Nem csodalkozom, a forrasokkal valo megerosites nem kenyere a magadfajta trolloknak ;) -
M2 #404 És egyben várom az Applehatereket, akik közlik, hogy csak a német rendszerű villanydugót másolta le az Apple és semmi újdonságot nem csinált.
(akkor az usb-t miért nem bírták így kitalálni, mert lássuk be sokkal kényelmesebb) -
M2 #403 Eddig el is kerülte a figyelmemet, hogy az iPhone5 új csatlakozója megfordítható, így mindegy hogyan dugja be az ember. Ez jó!
De nyugi, nemsokára a Samsungokon is ilyen lesz! :-) -
caius marius #402 :D -
#401 Te meg nem használsz ékezeteket, bakszki!
-
Papichulo #400 Ennyire telt? Tenyleg ennyit tudtal osszeerolkodni?
Sajnos az a gond, hogy te meg a wikipedia szocikkenek az elso mondataig sem jutottal el. Dehat mit is vartam valakitol, aki meg az iPhone nevet sem tudja rendesen leirni, meg ugy altalalaban a magyar helyesirasa is egy rosszul tanulo altalanos iskolas szintjen rekedt meg... tudom, hogy ez nagyon a vegso erv, de iszonyatosan irrital, ha valaki a nagyvilag elott ennyire konzekvensen jaratja le magat... sorry... ja, most akkor vagjal vissza azzal, hogy en meg nem hasznalok ekezeteket! ;)
Ugy erzed, hogy te fogod definialni a "patent troll" kifejezest? Csak azert mert par hasonloan felretajekozott ember, mint te ugy dontott? Talan meg azt is elfogadnad forrasnak, ha a te postodat linkelne valaki, mint definiciot? De OK, legyen, mutass egy linket barmilyen authority oldalrol, ahol a te ertelmezesedet tartjak elfogadhatonak. Nem fogsz tudni, mivel fuszalakba kapaszkodsz, hogy kimagyarazd a tudatlansagodat. En tenyeket mutattam, most akkor alljal elo te valamivel!
A moralis ertekrendeddel meg, mely alapjan a Samsung semmi torvenyellenest nem kovetett el, nyugodtan mehetsz Kinaba, mert ott van kb. hasonlo szint.
ps: Nem szoktam ilyen stilusban irni, de a velem szemben hasznalt lekicsinylo hangnem alapjan nem erdemelsz tobbet!
-
#399 Hacsak úgy nem!
-
M2 #398 Talán mert ők is az Auditól nyúlták... -
#397 És képzeld mióta a Micsu Lancer Evo X behozta a nagyméretű rombusz alakú hűtőrácsott, a húzott lámpatestekkel, azóta az utolsó Ford Fiestának, meg Chevrolet Aveonak is ilyeneket látsz az orrán.
Pereld be őket, ha a Micsu nem tette meg!
Faxom.
-
M2 #396 "Bameg nincs jobb rencer!"
Ezen agyaltam egyszer, mi lenne korrekt megoldás erre és a szerzői jogokra.
Talán kellene egy univerzális megtérülési görbe, ami garantálná, hogy a jogos tulajdonos befektetése megtérüljön, de ésszerű keretek között. Így minél nagyobb a megtérülési ráta, annál olcsóbb lenne a licensz díja, bizonyos értéket elérve pedig nulla, azaz szabad felhasználású. Így lehetne biztonsággal befektetni, de nem keresné szarosra magát valaki 10 perc munkával (most főleg zenészekre gondolok).
Mostanra már biztosan kifutna az első iOS felülete is, így lehetne gyártani a klónokat, ami szerintem korrekt. -
M2 #395
Találós kérdés: az iPhone előtt kiktől lopott még ez a becsületes, fejlesztésekben elől járó cég? Blackjack - beszarok! -
M2 #394 Nagyjából mintha az iskolában úgy tanítanák az emberi evolúciót, hogy nézd egy csirke, majd hopp: az ősember! Szerintem éreznénk, hogy valami nem okés... -
M2 #393 Fel tudod mérni a "csini ikon készleted" és egy több éves fejlesztés közti különbséget?
Vagy nézzük meg pénzben?
10 vs. 10 000 000 dollár.
Mert ha Pistike holnap lelopja az ikonkészleted, az a 10 dollárod a lőtéri kutyát sem érdekli. De ha pár hónap alatt lemásolják az operációs rendszeredet, ott nagyon durva pénzek forognak kockán. Ne a saját szinteden gondolkozz mert akkor nagyon távol kerülsz a realitásoktól. -
acdc #392 És nem is másoltak soha
samsung nem másolt semmit
-
M2 #391 "Az, hogy a Samu nem korrekt, meg jogilag is elítélhető az két különböző dolog."
Szerencsére vannak véletlenek és így olykor a hülye idióta jogi rendszer néha szinkronba tud kerülni az emberek etikai érzékével. A Samsung azt kapta amit megérdemelt és ami szükséges volt ahhoz, hogy a jövőben is merjenek fejlesztésekbe kezdeni illetve azok mögé pénzt rakni. -
acdc #390 Dehogynem fejleszt(ett). Ha nem lenne iphone akkor most d901 lenne a tuti:)
samsung iphone elött
-
M2 #389 Talán hogy teljesen ugyanaz a kettő? Nagyjából mintha csak egy skin lenne a különbség, de még ott is design lenyúlásokkal (mert az emberiség történelmében még soha senki nem látott más formájú mikrofont...). -
#388 "Mondj egy jobb rendszert, de ne csípőből, hanem hogy egy kicsit gondolkodsz is a problémán."
Bameg nincs jobb rencer!
De ez nem azt jelenti hogy ez a jelenlegi jó. Mintha azon keseregnék, hogy felrakom a fészbukra az ótvar képeimet, aztán minden hülyét bejelölök, ők megnézik, aztán visszaírnak, hogy egy idióta fax vagyok. Aztán még én követelhetek kártérítést jogi úton. Nonszesnsz, de kb ez zajlik, csak nagyban.
Ha csinálok egy csini ikonkészletet (amit én nem neveznék egy nagyon kreatív, innovatív tevékenységnek), meg néhány látványos effektet a kezelőfelületre és látom, hogy bejön az embereknek, akkor nem azon kell keseregnem, hogy vazze az epigonjaimtól szerzik be ugyan ezt a fajta terméket és ezért mindenkit beperelek, mert tőlük is megpróbálom lenyúlni ilyen címen a profitjukat. Hanem még többet adok el az enyémből, kitalálok még valami újat, viszem a kezdeményezést. Az hogy leáll az Apple ilyen helyzetben jogivitázni, az kb olyan mint amikor az óvónéni visszadobja, mert a homokozóban homokkal fejbekúrta Ágika. Meg azt is, hogy kezd kifogyni az ötletekből így azt próbálja védeni, amije van.
Szal mi a jobb rendszer?
Innováció, egy lépéssel a többiek előtt járni és kihasználni ezt, amíg lehet. Erről szólna eredetileg ez a kibaszott kapitalizmus. Nem?
-
#387 "Mar ott kezdodik az egesz problema, hogy valahol hallottal egy olyan kifejezest, hogy "szabadalmi troll", de nem vetted magadnak a faradtsagot, hogy a jelenteset ellenorizd, igy abszolut helytelenul hasznalod, ilymodon lejaratva a kepviselt allaspontodat."
Gratulálok, Ön nagyon hatékonyan bekopizta a wikipédia szakcikkének első mondatát, ezt extdoktijáról méltán híressé vált EsPé monogramú exköztársaságielnökünk sem csinálhatta volna jobban!!! Ön ezzel elmondhatja magáról, hogy képessé vált a fórumozás mérhetetlenül bonyolult agyi tevékenységet megkövetelő művészetének gyakorlására. Ne adja fel, hiszen olyan fokozatok állnak még ön elött, mint, troll, floodmaster, vagy akár a csúcsok csúcsa: A Megmondóember.
Következő lépésnek ajánlanám jóbarátja, vagy barátnője (szekszuális beálítottság szerint) a gúgli használatának elsajátítását.
Ajánlom pl. a köv szavak begépelését a keresőmezőbe (ált jobb oldali sáv) apple + patent + troll. Találatok gyanánt érdekes módon az internet elismert személyeitől olvashat blogokat, cikkeket ebben a témában, amiben fejtegetik az Apple nevű cég patent trollként való viselkedését.
Gyakorlatként ajánlanám, hogy az aktuális fórumban stílusosan magyarázza ki magát ebből a szarból, amit magának hozott össze.
Ehhez sok sikert kívánok. Ha még is sikerülne innen folytatjuk a leckéket!
"A hozzaszolasod maradeka meg egy atlathatlan katymasza a linkeknek es az idezojeleknek, de vegigkuzdve magamat rajta meg mindig nem latom be, hogy mi a problemad, mivel te is belattad, hogy a Samsung nem volt korrekt."
Akkor félreértettél. Az, hogy a Samu nem korrekt, meg jogilag is elítélhető az két különböző dolog. Az, hogy a viselkedéséért a App még is beperelte, és ezt a baromságot aztán a jogi rendszer meg lekövette, azt bizonyítja, hogy ott mind az App-vel, mind az amcsi jogrencerrel iszonyat baj van!!!
Kb mint ha most az 1-2 dúrvább beszólásodért közszemérem sértés, közrend elleni vétség, meg akármi miatt beperelnélek és aztán téged jogerősen mondjuk letöltendőre ítélnének. Egy jó nagy faxság lenne, márpedig Amcsiban ez a faxság most megtörtént. -
caius marius #386 iphonehungary.hu/2012/05/28/sirivssvoice/
Ha még itt sem azt mondják... -
caius marius #385 Miből derül ki számotokra, hogy az S voice másolat.
http://www.youtube.com/watch?v=TKAZOJ5uJFc&feature=youtube_gdata_player -
caius marius #384 Magyarán mondva nagyon kevés esetben lehetne azt 100% megállapítani, hogy ki talált ki mit.
Azt mondjuk már inkább lehetne bizonyítani hogy adott szoftver koppintás vagy nem. Szerintem.
Érdekes módon erre az alma mégsem robbant rá! -
caius marius #383 Nono hátrébb az agarakkal! Egyszerűen azt próbáltam meg példázni ezzel a tőled kiragadott idézettel, hogy a kiindulási pontok ezekben a "lopásos" ügyekben, nem vezetnek sehova!
-
M2 #382 Amúgy nem vagyok Apple fan, csak provokátor. Meg kábé annyira veszem komolyan ezeket a vitákat, mint amennyire érdemes. -
caius marius #381 Hát ezz nagyon jó volt! :D
Hangosan felröhögtem.
Ha Apple hívő is vagy a humorod legalább nem vesztetted. :D -
M2 #380 Persze-persze, Sirivel kell vezérelni az Internetet! Az egyszerűen nem lehet, hogy valaki ennyire sötét! -
#379 Mert ott kicsit másról volt szó. Pont ezt írtam az előző példában le. (Nem mindegy, hogy írsz egy navigációs szoftver (mondjuk TomTom) vagy lemásolod az IGO-t és vered a TamTam-ot, hogy ezt pedig máshogy nem lehet megcsinálni mert csakígyúgy amúgy. Ezt akarod egy kicsit nehezen megérteni. -
M2 #378 Bocs, de ha szerinted a Siri egy hangvezérlés, akkor nagyon-nagyon butuska vagy. -
caius marius #377 "Node ezzel mindenre azt mondhatnád, hogy lopás."
Ebben igazad van!
Éppen ezért nem értem az Apple-Samsung, féle pereknek hogyan adhat bárki is hitelt. -
M2 #376 "Szerintem azért mert M2 hozzászólásain, jó párszor látszik a márkába vetett, vak hite."
Hát erre nem tudok NEKED mást mondani, mint hogy APPLE AZ ISTEEEEN! IPHONE MEG A FIA! :-)
...egyébként meg minden relatív -
Etinger #375 Jajj már, nekem az a másik oldalon volt már, így hiába scrolloztam volna le :') Amúgy meg azt a "tudodmelyikvideót" is vagy 10-en belinkelték, szóval ez van, nevettünk egy jáót. Annyira azért én se veszem komolyan. De rájött a Samsung, hogy úgy mennek a legjobban a reklámjai, ha az Applenek ugrik. Erre van igény :) -
M2 #374 "ikonokat meg ilyeneket védett le."
Tegyük fel, hogy a Te sok millió dollárod és éveid állnak egy rendszer fejlesztésében. Mit védesz le? A nevét? Érted mire akarok kilyukadni?
Igen, az amerikai szabadalmi rendszer hülyeség, de a megszüntetése meg még nagyobb hülyeség lenne, így a kettő közül a kisebb hülyeséget választják. De így legalább beállnak befektetők az új ötletek mögé és van tőke a megvalósításukra.
Mondj egy jobb rendszert, de ne csípőből, hanem hogy egy kicsit gondolkodsz is a problémán. -
#373 Node ezzel mindenre azt mondhatnád, hogy lopás. Mert melyik navigációs szoftver volt az első? A többi mind lopás. Szerintem egy kicsit rosszul közelíted meg ezt a dolgot. Ha valaki lemásolná az IGO kinézetét akkor abból biztos per lenne - és hiába jönnének azzal, hogy dehogy máshogy nem is lehet megcsinálni, meg az a gomb az nyilván ilyen meg olyan kell, hogy legyen - míg ha írsz egy navigációs szoftvert ami máshogy néz ki más funkciókkal rendelkezik akkor senki nem tudja rámondani, hogy te most loptál. Érted a különbséget?
A Siri meg egyébként nekem egy kicsit az AI-ról szól. Végül is egész jól el lehet vele társalogni. A lényeg, hogy interakcióra képes és nem csak síma hangvezérlésre. Persze ez még gyerekcipő de ez a jövő. -
hurkaur #372 Tedd fel inkabb magadnak a kerdest, hogy a regi hangvezerles all kozelebb a sirihez, vagy az s-voice.
-
M2 #371 "Szerintem, míg ezt írta, be is eresztett a bugyiba kissé."
Minden Androidbuzinak gondja van a székleteléssel, hogy valahogy mindig előjön a téma náluk? Ejnye-ejnye, hát hOoOl hordjátok ti a telefonotokat!? :-) -
caius marius #370 Na ez valszeg könnyen bizonyítható lenne. Mégsem reklamált még az Apple. Vajh miért? -
caius marius #369 Nyilván jóval fejlettebbek a mai hangvezérlések! De alapjában véve ugyanarról szól az egész.
Miről szól a Siri akkor szerinted? -
#368 No ezt most te sem gondolod komolyan? Ráadásul a hangvezérlés már az egész régi iphone-okban volt a Siri az valami teljesen másról szól.