Windows Phone 8, Nokia Lumia 920 és 820
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna vki segíteni,hogy mit,és honnan töltsek le???
Köszönöm elöre is. Pécsi
#switchtolumia
Egy hónapja használom 820-as telefonomat és igazából nem tudok rosszat mondani.
- szembetuno a rendszer gyorsasága,és stabilítása
- akkumlátor üzemido kérdése,kis odafigyeléssel két napig el lehet vele lenni.Viszont a csontra merült akksit 40 perc alatt töltötte full-ra
- alkalmazások kérdése, lehet hogy nincs még több tízezer, de ami van az többnyire hasznos széles felhasználóréteg számára.
- hasznosak a Nokia saját alkalmazásai
- MS office dolgai jól használhatók, nem probléma egy .xls, vagy .ppt módosítása
Aki Nokiában gondolkozik, ne habozzon, aki másban is, az mindenképpen vegye nézze meg a 820-at is.
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Ilyen áron a 920 nem lehet komoly alternatíva az S3, 4S mellett.
Sokkal agresszívabb árpolitikát kellene a Nokiának alkalmaznia, hogy minél szélesebb körben tudják terjeszteni a WP8-as "igét".
Pedig jó kis telefonok ezek a Nokiától, nem kétség.
csak igy hulladekozd le a directx-et, a hulladek szerintem te vagy, aki sosem latott directx-et belulrol, a tobbi megnyilvanulasod is ugyanilyen primitiv,
a vilagban rengeteg programozo van, akik kulonfele okok alapjan valasztanak maguknak programozasi nyelvet, a microsoft mindenkit tamogat , ellentetben pl az appleval vagy a googleval akik csak a sajat vackaikat probaljak raeroltetni a fejlesztoikre
egyebkent meg nem opengl van a mobil eszkozokon, hanem openglES ami az openglbol osszetakolt api ovodasoknak , compute shaderrol max almodozhatnak vagy a microsoft AMP parhuzamos programozasi nyelverol is , barom
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Az S3 vagy a 4S mennyi is volt mikor megjelent? <#puszi>#puszi>
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
killall imagent
-xna csak egy 3d motor... 1000 másik van, ami ráadásul nem vinfos függõ
-visual basic LOL!
-directx hulladék, fejlesztést nem segíti, csak hátráltatja, ha feltûnt volna vinfos birodalmon kívül mindenhol opengl van
-javascript? Mi ebben az újdonság? kb a 6 éves butatelefonom is tudja 😄
-c++ hasonló mint a javascript
-xaml hulladék, ezernyi alternatíva van, nem vinfos függõ.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
forras
killall imagent
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Azonkivul az anyaghasznalat is teljesen megvaltozott, az egyik muanyag volt, a masik fem es uveg.
Ugy legyen. Tenyleg orulnek neki!
ps: az altalad felsorolt "nyelvek" nem is mind nyelvek es par dolog eddig is volt, masok meg "semmiben" sem fogjak elorelenditeni a platformot...

Továbbá bõvült a fejlesztési nyelvek "kínálata":
-Silverlight
-XNA
-Visual Basic
-DirectX
-Java Script
-C++
-XAML
2. Az emberek többségének elege van a Nokia-ból, akik sok évi piacvezetõként most sokkal kevésbé innovatívak, mint bárki más.
Ebbõl könnyen újabb Zune lehet.
Ez igy van... de sajnos WP-re nincs nagy valasztek minosegi programokbol. Foleg nem azonos kategorian belul.
Ugyan nem ingyenesen, de iOS-re es Androidra kb. 5 kulonbozo, elso osztalyu offline navigacio van. A jatekhelyzet meg eleg siralmas az iOS-hez kepest, ahol mar a Final Fantasy sorozattol kezdve, a Lucasart kalandjatekokon at a Dead Space FPS-ig tenyleg minden van, ossze sem hasonlithato a kinalt. Par pelda: http://toucharcade.com/category/ratings/5-stars/
"1. Én úgy tudom már nem kell szoftver (de erõsítsen meg valaki)."
Azon csodalkoznek, ha lenne mass storage mode WP8-on... sehol nem olvastam ilyesmirol.
Nem lehuzni akarom a WP-t, szamomra szimpatikus, de ez a realitas.
Annal azert egy csoppet tobb 😉
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nokia klasszikusomban van, most ezért nem váltom le 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ajaj még 1 fontos kérdés, FM rádió lesz benne?:S
2. 920: 2MPX, 820: 1MPX
3. Nem igazán mennyiség, hanem a minõség számít. Nagyon sok gyári app van ami kiváló, fõleg nokiára - ingyen offline navi stb. Az xBox Live alatt lévõ játékok pedig egyenlõk a minõséggel. Vannak heti akciók pl. most a Doodle God - 210 Ft körül volt. Ami fontos még, hogy minden app-ot ki tudsz vásárlás elõtt próbálni.
Ami nekem hiányzik, az a Viberbõl a hanghívás - Tangoban van de, azt annyira nem szeretem, meg az Opera mini, amit sokszor használok.
Kerdes mennyire tudjak lenyomni a 820 arat, hogy tenylegesen kozepkategoriaban tudjon versenyezni. Ezen all vagy bukik az egesz szeriajuk.
"Szerintem attól hogy szakított a hagyományosan bejáratott kinézettel ez sokak szemében vonzó lehet." +1, nekem is csak ez miatt jon be.
killall imagent
Ja bocs, tenyleg mas lett a keret😊
Ebbol is latszik mennyi variacios lehetoseg van a temaban😊
Ha tényleg ilyen volt a phone 7.5 azt elég cinkesnek érzem lévén mindkettõ MS.
1: Új Phone8 telókat csatlakoztatom a számítógépre, akkor úgy olvassa be mint a fényképezõket, hogy egybõl leszedhetem a képeket vagy akár zenéket, filmeket tölthetek rá vagy olyan maradt mint a 7.5ös(vagy Iphone)teló, hogy szoftvert is fel kell hozzá telepíteni, hogy ezt megvalósítsam???Klasszikus Nokia telómat rádugom gépre és már használhatom is mindenféle szoftver feltelepítés nélkül..
2:Elõlapi kamerája is van ezeknek, hogy lehessen mással is kamerában csevegni?😊(pl Skype)
3:Vajon több APP alkalmazás lesz elérhetõ, mert androidhoz millió van, phone app meg alig van,pl se firefox app, se semmi ..Androidra igen.
Azert volt ott egy jelentos attervezes a 3GS es a 4 kozott 😉
Az eddig kiszivargott infok alapjan semmi olyan hatalmas ujdonsag nem lesz az iPhone5-ben, amire egy a temaban jaratos ember nagyon felkapna a fejet. Kicsit szkeptikus vagyok 09/12-vel kapcsolatban, remelem, hogy ramcafolnak.
Bar az is igaz, hogy nem tudom, hogy mi olyasmit tudnanak mar hardware szinten csinalni, amire a felhasznalok tobbsegenek szuksege van. Szerintem a processzormagok szamanak novelese nem ilyen!
Amugy az uj Motorola telefonoknal nagyon szimpatikus, hogy 3.5" form-factor-ba, raktak 4"+ kijelzoket. Igy mar erdekelne a nagyobb kepernyo, ugy nem, ahogy a Samsung csinalja, hogy vele egyutt a telefon meretei is a vegtelenbe nonek!
Ja, es nekem a Lumia 9xx kifejezetten tetszik!
miert, az iphone formaterve miben valtozott a kezdetek ota?
amugy meg az erintokepernyo a teglan stilusu telefonokon nem igazan van tul nagy variacios tenyezo...
A bemutatott modellek pedig nekem már nagyon unalmasak küllemre, hiszen az N9 óta ezt a formavilágot látni, ez lett a WP7-es nokiák fõ formaterve, most így egy évvel késõbb meg a WP8-as modellcsalád is ezzel indul...
A hardveres stabilizátor remek ötlet!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Neked egy kamera megítélése kizárólag a megapixel értékén múlik? Miért ne lehetne egy 8 MP-es kamera pure, ha az érzékelõje olyan királyságos, hogy az Andromeda galaxis is tökéletesen élesen fotózható le vele? Nem mindegy szvsz, hogy azon a 8 MP-en milyen pixelek nyúlnak el, mert tõlük függ az összkép.
LINK
Hogy a cikkhez is szóljak: sosem fogom megérteni, hogy miért 4.3"-nál kezdõdnek manapság a készülékek. Ja, és azt sem, hogy mitõl "PureView" a 8 megapixeles kamera😊
/*WTF?!*/
www.icewebhu
killall imagent